Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arckadii

CitatPai daca cel care e mai in masura decat tine sa respecte si nu respecta ceea ce zice, cum poti avea incredere in cuvantul unui astfel de om...?

Urban...Cuvantul nu e al preotilor, nici al crestinilor nici al musulmanilor nici al oamenilor de oriunde ar fi.
Cuvantul este al lui Dumnezeu.
De EL trebuie sa asculti.
Ark

Urban

Corect...dar pierzi din vedere ca virgula cuvantul asta ajunge la tine prin preoti sau prin Biblie...ca nu te scoli noaptea cu cuvantul in cap....

Arckadii

Ei, aici e buba:)
"Cine are urechi sa auda". De ce crezi ca s-a spus lucrul asta?
Dumnezeu ne vorbeste neincetat. Trebuie doar sa Il auzim. Preotii au rolul de a ne ajuta sa intelegem Cuvantul Lui Dumnezeu insa de auzit trebuie sa il auzim noi in primul rand.
Oricum, cred ca divagam prea mult de la subiect:)
Ark

Tetragrammaton

Salve

"Adevãrat, adevãrat vã spun: Oricine sãvârºeºte pãcatul este rob al pãcatului."
Pentru moderatorii globali: ozeneurile nu sunt sataniste ? :-D :-D :-D

Oare cum ar arata ET moderator pe un forum ortodox ? :ufo:

Arckadii

de ce ar fi ozn-urile sataniste?
ce legatura are tehnologia avansata cu Lucifer? lucrez oricum la o teorie care ar putea lega totusi anumite aspecte biblice de ozn-uri dar momentan nu avem dovezi in sensul asta. nici pro nici contra:)
Ark

udar

Citat din: Arckadii din  09 Martie 2007, 20:33:10
ce legatura are tehnologia avansata cu Lucifer? lucrez oricum la o teorie care ar putea lega totusi anumite aspecte biblice de ozn-uri dar momentan nu avem dovezi in sensul asta. nici pro nici contra:)
Ark

http://www.sfaturiortodoxe.ro/religiaviitorului8.htm

CitatCare este deci semnificatia fenomenelor extraterestre contemporane? De ce au apãrut ele, din punctul de vedere al timpului istoric, tocmai acum? Care este mesajul lor? Ce viitor anuntã ele omenirii?

*

În primul rând, fenomenele extraterestre nu constituie decât unul din multitudinea de evenimente "paranormale" care uluiesc omenirea la ora de fatã. Cu doar câtiva ani în urmã, cei mai multi le-ar fi considerat "minuni" de domeniul fanteziei. Dr. Vallee, în cartea sa Colegiul invizibil se exprimã astfel: "Observãm în mediul nostru înconjurãtor evenimente neobisnuite si neasteptate ce se numãrã cu miile". Ele produc "o mutatie generalã în structurile de credintã religioasã ale oamenilor, în întreaga lor mentalitate privitoare la conceptul de invizibil". "Se întâmplã ceva ciudat cu constiinta oamenilor zilelor noastre"; "aceeasi putere sau fortã care a marcat rasa umanã în trecut se manifestã din nou asupra ei în prezent".

În limbaj crestin, aceasta înseamnã cã avem de-a face cu o nouã dezlãntuire demonicã asupra omenirii. În viziunea apocalipticã crestinã (a se vedea sfârsitul cãrtii), se stie de existenta unui timp (pe care tocmai îl trãim) în care puterea ce tine în frâu cele mai de pe urmã si cele mai sãlbatice manifestãri demonice pe pãmânt nu se va mai manifesta la un moment dat (II Tes. 2,7).

...

În al doilea rând, OZN-urile nu sunt altceva decât tehnici mediumistice de ultimã orã, prin care diavolul îsi câstigã aderenti pentru sfera lui ocultã. Ele sunt un semn teribil al marii susceptibilitãti a omului contemporan la influentele demonice, asa cum nu s-a mai întâmplat niciodatã în era crestinã. În secolul trecut de exemplu, era de obicei necesarã participarea la sedinte de spiritism pentru a intra în contact cu demonii, pe când astãzi privirea cerului este suficientã în acest scop (este adevãrat, de preferintã noaptea).

Doamne-ajuta!
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

pri3st3ss

deci suntem satanisti :-D :-D :-D   :?
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

dedeiu

De care? Ca sunt 3 tipuri si anume: rebeli(aia care sacrifica gaini si alte animale pentru sange. acesta este dar pentru zeul lor), traditionali(aia cu diferite ritualuli vechi si traditie) si cei moderni(atei + doctrina[radacini in Anton LaVey])?

pri3st3ss

optez pt varianta moderna :-D, nu le agreez pe celelalte

de ce sunt considerate ozn-urile manifestari demonice pana la urma?
daca imi aduc bine aminte, exista si ET care  indeamna spre religie si isi aleg "victimele" pe acest considerent ( sa fie credincioase, chiar foarte credincioase, pana la fanatism )
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Elvin

Citat din: Urban din  07 Martie 2007, 12:24:56
Intrebare:

De ce toti popii au burti asa mari ?....din cauza postului si rugaciunilor sau e vreo dereglare a glandelor prezenta numai in randul popilor ? :-D
si din cauza imbuibarii, dar si din dereglari ale glandelor. Sunt oameni care se ingrasa din apa chioara si paine. Vasile Andru a relatat un astfel de caz, cu o femeie care avand fobia ingrasarii nu slabea nici cu posturi.
    Dar eu va fac atenti la altceva: ati vazut ca Hristos, ca Dumnezeu ce era, isi permitea sa-i acuze pe clerici ["sunteti morminte varuite", "vase goale"] dar poporului nu i-a dat voie sa-i judece !
Le-a zis: tot ce va spun ei, faceþi-le ºi pãziþi-le; dar dupã faptele lor nu faceþi, cã ei zic, dar nu fac [Matei 23,3]. De aici cu putina bunavointa putem intelege urmatoarele:
   - Inainte sa-i acuze Urban, i-a acuzat chiar Dumnezeu care i-a facut preoti; deci acest Urban [baaron] nu e nici macar original
   - trebuie facut "TOT" ce zic ei, nu numai o parte. Si ma refer la clericii din Biserica Apostolica a Ortodoxiei. Bagati de seama ca in materie de dogme nu vorbesc ei de la ei, ci Duhul SFant vorbeste prin ei, dupa cum zicea dumnezeiescul Ioan Hrisostom :"Treaba preotului e numai sa deschida gura, si harul lucreaza in locul lui". Si apoi nu numai de "facut", ci si de "pazit" - adica  sa te tii cu dintii de trairea crestineasca

Tragedia judecarii altora nu e numai ca ii acuzam pe ceilalti desi noi insine suntem mai spurcati decat porcii; dar mai ales ca ii judeci pe oameni inainte sa ii judece Hristos in cadru oficial, dupa ce pleaca de aici. "Au rapit oamenii judecata Mea" i-a zis Dumnezeu unui pustnic tentat sa judece. Si mai presus de toate e faptul ca, judecand pe fratii nostri oameni, noi insine devenim de neiertat; pentru ca in loc sa-ti vezi de slabiciunile tale, arati cu degetul spre altii - de aceea judecata acestor oameni care acuza, va fi fara nici o mila. Invers, daca iti vezi de bubele tale, ti se va ierta o parte din vina

Citat din: Arckadii din  09 Martie 2007, 20:33:10
Nu are nimeni curaj sa se gandeasca la posibilitatea ca rasa "dracilor" din "mitologia" crestina sa fie acelasi lucru cu una din civilizatiile de care vorbeste literatura ufologica, fie cenusii, ori mai probabil reptilieni. Daca un reptilian ar avea un dispozitiv de invizibilitate, care ocoleste lumina, el ar apare ca un fel de "duh" pentru om oarecare om ce-l vede, nu ?
   Mai exista o posibilitate, dar e atat de fantastica si nebuneasca incat o tin numai pentru mine. Atat de nebuneasca incat tocmai de aceea trebuie sa fie si adevarata

emi

"

Citatemi: am si eu trei intrebari, cu raspunsuri simple: (da/nu/ si o scurta explicatie de ce da sau nu) ca sa stim asa de principiu pe ce pozitii stam:
1. Pamantul e rotund?
2. Pamantul se invarte in jurul Soarelui?
3.  3.1 Daca toti A sunt B
     3.2 Unii C sunt B
     --------------------------
     Concluzia: Toti C sunt A este adevarata?

Imi cer scuze pt intarzierea raspunsului meu pt intrebarile dl-lui  LupinThe3rd 

1)  Pamantul are forma  aproape sferica  ;asa spune stiinta moderna ,dar ,Biblia ,in Proverbe  capitolul 8 ,varsetele 22-39 ,( scrise cu ,aprox.900 de ani  ,inainte de Cristos ,deci acum 2900 de ani ),  unde vorbeste despre intelepciune ,arata :

" DOMNUL m-a facut cea dintai dintre lucrarile Lui , inaintea celor mai vechi lucrari ale  Lui . Eu am fost asezata din vesnicii ,inainte de orice inceput ,inainte de a fi Pamantul . Am fost nascuta cand inca nu erau adancuri , nici izvoare incarcate cu ape ; am fost nascuta inainte de intarirea muntilor ,  inainte de-a fi dealurile, cand nu era ,inca, nici Pamantul ,nici campiile ,nici cea dintai  farama din pulberea lumii . Cand  a intocmit DOMNUL  cerurile ,eu eram de fata ;  cand a tras o zare pe fata adancului , cand a pironit norii sus ,si cand au tasnit, cu putere, izvoarele adancului , cand a pus un hotar marii , ca apele sa nu treaca  peste poruncile Lui ,cand  a pus temeliile Pamantului , Eu eram Mesterul Lui ,la lucru langa El  si in toate zilele eram desfatarea Lui ,jucand neancetat inaintea Lui , jucand  pe rotocolul Pamantului ...."

2)  Da .  Universul are o miscare continua ,nimic nu e fix ; si galaxiile sunt in miscare .Asa cum Luna se invarte in jurul Pamantului si Pamantul se invarte in jurul Soarelui ; chiar si Soarele  are o miscare a lui .

3) Nu.

Daca nu te superi am si eu trei intrebari pt  tine ,la care te rog sa-mi raspunzi,daca doresti:
     1) Ce ar fi mai bine si mai corect , sa vina Imparatia Lui Dumnezeu ,sub domnia Lui Isus Cristos ,unde nu va mai fi boala suferinte , razboaie , crime ,hotie ,escrocherie ,minciuna .....batranete si moarte ,unde omul se va bucura de viata vesnica ,fara frica ,pe un Pamant paradisiac , sau sa continue situatia asta ,cu boli ,necazuri ,nesiguranta ,distrugerea Pamantului.... batranete si moarte ( autodistrugerea omenirii ) ?

2) Ce intelegi prin ARMAGHEDON ?
     3) Doresti sa-l  treci cu viata ( Armaghedonul ) sau ti-e indiferent ce se intampla cu cel mai frumos dar, pe care-l primeste omul de la Dumnezeu --viata ta ?

emi

Pt Elvin

CitatDar eu va fac atenti la altceva: ati vazut ca Hristos, ca Dumnezeu ce era, isi permitea sa-i acuze pe clerici ["sunteti morminte varuite", "vase goale"] dar poporului nu i-a dat voie sa-i judece !
Le-a zis: tot ce va spun ei, faceþi-le ºi pãziþi-le; dar dupã faptele lor nu faceþi, cã ei zic, dar nu fac [Matei 23,3].

Isus Cristos  a spus  poporului evreu ,din timpul cand a fost El pe Pamant, sa-i asculte pe preotii evrei ,pt ca numai ei cunosteau Legea si Scririle Sfinte (  Vechiul Testament ), poporul de rand era in mare parte fara scoala si era nevoie ca sa le citeasca cineva legile Lui Dumnezeu . De la Cristos incoace ,apostolilor si ucenicilor Lui nu le-a spus sa se faca preoti , sau sa dezbine  oamenii in mii de secte religioase ,si sa -i foloseasca in scopuri personale ,ci i-a indemnat sa duca mesajul adevarului tuturor oamenilor de pe pamant . Toti oamenii ,care cunosc adevarul au datoria sa le spuna si la altii ,din iubire fata de oameni si nu pentru castig  Apcalips 22 :17 spune :
  "Si Duhul si Mireasa zic "  Vino ! " Si cine aude sa zica "Vino !" Si celui ce ii este ,sa vina ; cine vrea ,sa ia apa vietii ,fara plata !"

Dolores

Dar nu se mai discuta nimic pe acest subiecat?  :cry: Cred ca e un subiect de o importanta vitala si cred ca nu este epuizat...

Anna

Mie una chiar nu imi place sa amestecam religia cu UFO-logia. Am citit o gramada de carti religioase, o gramada de carti despre OZN-uri, sunt pasionata de tehnica si totusi vad atat de putine puncte in comun... :roll:  Si mai ales cand vine vorba de noul testament, conotatiile dintre extrateresti si Dumnezeu mi se par penibile. In vechiul testament ar mai exista asemenari, si fac referire aici la bine cunoscuta revelatie a lui Iezechel, poate pentru ca acesta este o copie dupa mai multe carti asiriene, sumeriene etc intrepatrunsa cu istoria poporului evreu. Si daca noi am fost creati de extraterestri, teorie care n'ar putea fi exclusa("A 12 a planeta" aproape m-a convins :|)atunci pe nefilimi cine i-a creat? :roll:
Apropo, chiar ma gandeam asa.....pentru cei care au citit "Operatiunea Aldebaran" si "A douasprezecea planeta" sunt destul de multe asemenari referitor la originea noastra :? ar putea fi vorba de aceeasi planeta? :planet: :-o

Nutzu

Extraterestru înseamnã "de altã naturã decat terestrã". Pur etimologic, Creatorul cerului ºi al pãmântului nu este de naturã terestrã. Spre al deosebi de alte creaturi ce nu sunt de naturã terestrã, El ºi-a dezvãluit numele Sãu oamenilor.