Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

udar, citesc cu stupoare mesajele tale.
Care este de fapt problema? Ce nu iti convine sa vezi?
Sincer, daca nu iti place lucrul asta, religia, Dumnezeu, te tine cineva legat cu mana de mouse sa dai click pe topicurile astea? Sunt maxim 4 topicuri destinate acestui subiect. Restul sunt despre altceva. Nu cred ca esti indreptatit sa te legi de chestiunile astea. Asa cum tu nu crezi, altul crede. Acesta este un forum, si RUFOn este o organizatie in care nu se tine cont de varsta, sex, religie, conditie sociala.
Este normal sa discutam si astfel de lucruri pentru ca sunt printre noi, ne inconjoara, ne fac sa ne punem intrebari. Nu poti interzice totul si parerile multora doar pentru ca tie nu iti place sa vezi asta pe un forum UFO-logic.
Gandeste-te ca poate aici este raspunsul. Cautarea s-a inceput pe mai multe piste. Cred ca suntem pe drumul cel bun, insa iti repet. Daca nu iti place topicul, nu il mai deschide. Sunt atatea altele mult mai interesante.
O zi buna,
Ark

udar

Citat din: Arckadii din  01 Martie 2007, 08:29:54
udar, citesc cu stupoare mesajele tale.

Le citesti, dar nu le intelegi, din pacate...

Eu m-am referit la faptul ca toate mesajele lui emi sunt postate in acest topic cu caracter religios. Nu controlez eu forumul acesta, nici nu as dori... Din partea mea faceti cate subiecte religioase doriti, ca nu ma ameninta nimeni cu pistolul sa postez in ele. Problema e ca exista alte locuri pentru cei ca emi, in care ei sa se desfasoare dupa bunul plac. In conceptia mea, singurul motiv pentru care emi posteaza aici e propaganda religioasa. Daca ar fi fost un membru real al forumului, ca tine, ca Elvin si ca multi altii care au postat in acest topic ar fi foarte bine. Dar lucrurile nu stau asa. Iar singurul motiv pentru care emi se afla aici e pentru ca a gasit pe Google sau cine stie unde acest forum si vrea sa manipuleze discutia catre anumite zone care prezinta interes pentru ea.

Deci in opinia mea emi se afla aici doar pentru ca exista acest topic si nu pentru ca are un interes in OZN-uri, extrateresti sau fenomene paranormale. E aici doar pentru ca din intamplare s-a deschis un topic religios pe care doreste sa-l manipuleze... Daca voi sunteti de acord cu treburile astea, e problema voastra personala, eu cel putin mi-am facut datoria sa v-o atrag la cunostiinta...

Deci precum vezi, nu e o chestiune de "ce-mi place mie". Din partea mea puteti sa credeti in zeul JUJU de pe fundul marii. Mi-e totuna iar daca as incerca macar sa va determin sa nu mai credeti in ceea ce doriti, nu as fi cu nimic diferit fata de fanaticii religiosi.

DAR! Acesta este un forum ufologic. Si pot macar sa emit pretentia ca cei care vorbesc de divinitate sa fie membri activi ai forumului care sa aiba legatura cu domeniul OZN, nu? Ia du-te tu pe forumurile ortodoxe si incearca sa postezi ceea ce posteaza emi. Iti iei ban instant, iti garantez eu... Penticostalii au forumurile lor, ortodocsii au forumurile lor, Martorii lui Iehova au forumurile lor si nu se baga unii peste altii pentru ca asta inseamna prozelitism. Se aplica regula si aici, intelegi?

Peace!  :rainbow:
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

LupinThe3rd

@udar,
las-o si pe emi sa posteze. De ce nu? Nu sti niciodata cine ce contributie aduce si la ce...
Mie imi place elocventa mesajelor si ar fi pacat sa ne lipsim de ea.
@offtopic
@emi: am si eu trei intrebari, cu raspunsuri simple: (da/nu/ si o scurta explicatie de ce da sau nu) ca sa stim asa de principiu pe ce pozitii stam:
1. Pamantul e rotund?
2. Pamantul se invarte in jurul Soarelui?
3.  3.1 Daca toti A sunt B
     3.2 Unii C sunt B
     --------------------------
     Concluzia: Toti C sunt A este adevarata?

@restul: va rog nu raspundeti in locul lui emi
@emi: multumesc anticipat pentru raspunsul tau

udar

Citat din: LupinThe3rd din  01 Martie 2007, 11:53:15
@udar,
las-o si pe emi sa posteze. De ce nu? Nu sti niciodata cine ce contributie aduce si la ce...
Mie imi place elocventa mesajelor si ar fi pacat sa ne lipsim de ea.

Eu o las, ca doar nu sta in puterea mea sa nu las pe cineva sa posteze. Si daca ar fi forumul meu personal as lasa-o! Doar ca am vrut sa accentuez ca emi nu e membru al acestui forum, ci al acestui topic.

Si da, e adevarat... Nu stii niciodata ce surprize pot aduce anumite contributii...

Eu ma retrag.
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

Urban

Parca pe undeva scria sa nu va inchinati la idoli  :evil:

Arckadii

Problema ta si-au pus-o extrem de multi. Tine de iconoclasm. Au fost scrise teze ample pe tema asta si bine documentate. Lucrari care pot folosi atat initiatilor in acest domeniu cat si curiosilor.
Daca esti din Bucuresti iti recomand Libraria Eminescu. La subsol au o sectie de religie si langa una de filosofie.
Ai sa gasesti acolo multe explicatii:)
Ark

Urban

Tu de exemplu te inchini la icoane ? :-D

Max C.

Omul nu este atat de evoluat(spiritual) incat sa renunte la plecaciuni,pupat mana preotului,inchinat la statui si icoane....un singur gand de iubire fata de Dumnezeu,fata de cei dragi care sunt langa noi sau nu e suficient...

Urban

Intrebare:

De ce toti popii au burti asa mari ?....din cauza postului si rugaciunilor sau e vreo dereglare a glandelor prezenta numai in randul popilor ? :-D

Multumesc anticipat

Arckadii

eu ma inchin Lui Dumnezeu:) acum intelege ce poti/vrei:)
Ark

Urban

Tot nu mi ai raspuns de ce au popii burtile asa mari :-D

Arckadii

sincer? este problema lor ce volum au burtile lor, ce mananca si de cate ori si daca tin sau nu post. Ei te invata. Ca un bun crestin poti respecta. Nu respecti... problema ta:) la fel cum este strict problema lor cu ceea ce fac.
Pana una alta relatia noastra cu Dumnezeu este una strict personala.
Ark

Urban

Pai daca cel care e mai in masura decat tine sa respecte si nu respecta ceea ce zice, cum poti avea incredere in cuvantul unui astfel de om...? :-D

Bine ca tu cel putin nu o dai in fanatism religios si mai citesti si altceva in afara de Biblie....
Si in continuare asteptam de la membrii forumului posibile raspunsuri la dilema despre burti :-D

Dreamy

Citat din: Urban din  07 Martie 2007, 19:00:22

Si in continuare asteptam de la membrii forumului posibile raspunsuri la dilema despre burti :-D

Era o vreme cand mergeam pe soseaua spre Sinaia si intalneam periodic faimoasele inscriptii "Aici sunt banii dumneavoastra"!!
Cu riscul de a supara, parerea mea e ca noi toti suntem vinovati de burtile preotilor, noi le oferim un trai de huzur in loc de unul de asceza, noi acceptam sa fim jegmaniti la momente cruciale ale vietii(botez, cununie, inmormantare), tot noua ni se datoreaza si superioritatea cu care ne trateaza...si exemplele pot continua

Scanner

Deci banii nostrii sunt in burtile popilor ?
Si asceza cui ii foloseste ?