Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Scrisoarea Maresalului Antonescu

Creat de Urban, 24 Noiembrie 2010, 13:02:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

darksid3

Prea putini indivizi din intregul sistem au niste valori si anumite informatii ca sa schimbam ceva in cotidian. Pe scheletul acestui sistem sunt greu de implementat notiuni corecte...nu stim prea bine ce este aceasta corectitudine, constientul colectiv e deja adanc inradacinat, iar de subconstientul colectiv nici nu mai are rost sa discutam.
Inca nu e momentul prielnic sa punem in practica si pentru cei care dorm, eventuale trairi interioare sau convingeri. Toate la timpul lor  :wink:
11.11

Siberia

CitatTu ce propui?
CitatDa cine spune ca trebuie sa dai pe fata adevaratele intentii?
Trebuie sa procedezi exact ca ei... faci o platforma actuala dar in spatele ei se afla ideile care vor schimba de la zero TOT.
La varianta asta ma gandeam si eu. Inca ma gandesc la modalitatea prin care sa joci atat de abil pe doua fronturi incat sa-ti impui modificarile de sistem intr-un mod in care sa fie acceptate atat de populatia din tara cat si de conducerea mondiala. Presupunand ca ai reusi sa-ti pui in practica noul sistem in tara, ai nevoie de o carte puternica in mana ca sa poti sa jonglezi pe plan nternational si deocamdata nu pot identifica aceasta carte pe care ai putea miza.
Eu am niste idei mai radicale si sunt sigura ca daca le-as implementa in conditiile actuale as sfarsi exact intr-un accident de avion in conditii suspecte si neelucidate :D
Eu propun sa identificam exact ce dorim sa schimbam, sa gasim modalitati de realizare a schimbarii si apoi metode de organizare si punere in practica. Dar pentru asta ar trebui sa incepem prin a gandi punctual - luam o idee, o intoarcem pe toate fetele, vedem daca e viabila, etc.
Discutiile la modul general n-or sa duca la nimic. Daca e sa faci un partid, pai hai sa vedem cum il facem si lasam regalitatea si alte cele mai pe urma. Hai sa vedem ce fel de partid, ce platforma sa aibe, ce-si propune, etc.  
CitatInca nu e momentul prielnic sa punem in practica si pentru cei care dorm, eventuale trairi interioare sau convingeri. Toate la timpul lor
Ok... atunci sa asteptam sa vina Vrillon si Comandamentul Galactic Ashtar sa ne salveze... Ne vor lua pe toti in navele lor fantastice luminoase sau metalice, ne vor da cu capul de hologramele lor, ne vor trezi constiinta in noi si ... puf !!! toate se vor schimba de la sine :D Ne vom tine toti de mana si ne vom legana in spirala fericirii, vom manca energie din soare si vom mai construi 5 piramide in Marea neagra :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

Aºa cum spunea ºi Xanadron au gândit mulþi problema chiar dacã au realizat-o din varii motive.

Din punctul meu de vedere toate formele de organizare socialã erau bune în teorie. Problema o reprezintã psihologia omului. Nu poþi face nimic dacã nu responsabilizezi acþiunile fiecãrui individ în parte. Nu faci nimic cu un sfat al bãtrânilor. Se aºeazã iarãºi centre de decizie ºi acumulãri de putere cu tendinþe reale toxice pe termen lung. Pt cã oamenii nu sunt la fel în cuget ºi simþiri.

Deci fiþi responsabili în0comentariile pe care le faceþi pe aici deoarece pe viitor în cazul unui demers s-ar putea sã ne dãuneze  

darksid3

@Siberia: Problema noastra e ca raportam timpul unei evolutii la perceptia noastra. Noi vrem ACUM, dar consecintele infinite nu le luam in considerare...nici nu cred ca avem suficienta imaginatie sa acaparam tot frontul de posibilitati.
11.11

abyss

Poate o sã râdetî... Dar mi-a picat o idee ce ar putea fi sãmânþa unei pãduri. Hai sã înfiinþam un partid.... Al cãrui miez sã fie însãºi pasiunea ce ne uneºte. În acest caz mã bag ºi eu ºi poate ºi ei.

PARTIDUL RUFON

Siberia

@darkside, daca nu ACUM, atunci Cand ? Daca nu Noi, atunci Cine?

Eu una m-am saturat de letargie, de lipsa de vointa, de asteptarea ca ceilalti sa se trezeasca... Poate multi s-au trezit si doar se prefac ca dorm...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Urban

Citat din: @biss din  26 Noiembrie 2010, 13:07:35
Poate o sã râdetî... Dar mi-a picat o idee ce ar putea fi sãmânþa unei pãduri.
Hai sã înfiinþam un partid.... Al cãrui miez sã fie însãºi pasiunea ce ne uneºte. În acest caz mã bag ºi eu ºi poate ºi ei... PARTIDUL RUFON
Nu e buna denumirea (trebuie sa-ti explic si de ce?)

Citat din: Siberia din  26 Noiembrie 2010, 13:12:13
...daca nu ACUM, atunci Cand ? Daca nu Noi, atunci Cine? 
Exact.

abyss

Am uitat ghilimelele. Orice denumire poate fi bunã. ªi nu, nu trebuie sã-mi explici credeam cã-þi este evidentã tema. Poate cã dacã ne folosim de subiectul UFO avem parte de o publicitate explozivã. Acum depinde ce urmãreºti ºi tu, pt cã pânã acum nu ai prezentat nici o idee clarã ci doar impresii pe comentariile celorlalþi. 

Siberia

Partidul Oamenilor
Deviza - Prin Noi, pentru Noi !

Pastrand totul cat mai simplu, mesaje cat mai directe, fara conotatii politice de dreapta sau stanga, si poate lumea va fi mult mai curioasa sa vada despre ce este vorba si chiar sa participe la un astfel de proiect.

darksid3

Crezi ca n-au fost oameni de-a lungul timpului care au vrut sa faca aceleasil lucruri? S-au izbit de nu s-au mai sculat, de ignoranta oamenilor si interesele oculte. Unii au ajuns Eroi ai neamului desi au fost asasinati miseleste. Orice am vrea noi, nu putem pune in practica acum....nici macar nu stim unde e capatul de fir, de unde sa incepem, cum sa incepem, cu ce sa incepem.
11.11

Siberia

Am o singura intrebare: daca nu stim unde e capatul de fir il cautam sau  ne culcam ?

Xanadron

@siberia: Depinde pe ce ureche ne culcam - daca adormim pe aia mai inspirata ;) n-ar fi rea trezirea.

@@biss: Nu denumirea conteaza  - fiindca oricum s-au demonetizat mai toate sintagmele altruiste, generoase etc in intentzie (gen "Aliantza DA = Dreptate si Adevar" :D muahahaha).

@Urban: Intr-adevar, doar substantza si strategia inteligenta a actiunii ar conta - care subscriu c-ar trebui sa fie cel putin la fel de... insidioasa (in sens pozitiv insa) ca "perdelele de fum" ale actualilor controlori ai vietilor noastre - cit ne-a mai ramas din ele.  :|

Ma repet poate din nou, dar orice schimbare majora nu poate veni decit gradual (poate cu exceptia unor conditii post-cadere cataclismica a vreunui meteorit in freza  :lol: ) asa ca ramin la teoria "cetatii ideale restrinse" care-ar putea fi samintza unei Schimbari mai largi - fie si doar limitata o vreme la perimetrul Carpatilor.
Chestie deloc imposibila - dar numai, zic io, in conditiile coagularii unei comunitati de oameni mai consecventi, dar si mai capabili decit media mioritica - inclusiv, de ce nu, in sensul aplicarii practice treptate a utilizarii unor tehnologii "free energy". :rainbow:
Sau macar a unor surse alternative autonome de energie, pentru inceput - fiindca ceva-mi spune ca respectiva comunitate ar avea (printre multe altele) si curentul taiat  :-D dupa nu prea multa vreme de la infiintzare...
Citi dintre noi ar fi insa capabili sa renuntze oare la minimumul de confort al vietii lui actuale?! :roll:
Fara sa mai analizam si alte riscuri...

In fine, conceperea bazei... hai sa-i zicem principiale, dar si a celei MATERIALE a unui sistem radical nou de organizare sociala depaseste valentzele unei discutii forumiste - unde oricum nu-si are locul, din 1001 motive - LEGALE in primul rind.  8-) (aici ar merge ca fundal sonor melodia "Blue Eyes" ...)  :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

darksid3

Citat din: Siberia din  26 Noiembrie 2010, 13:39:57
Am o singura intrebare: daca nu stim unde e capatul de fir il cautam sau  ne culcam ?

Cam asta am vrut sa transmit: sa cautam mai mult si apoi sa actionam.
Consider ca nu suntem suficient de pregatiti pentru a face ceva fara a avea consecinte nedorite, pentru noi si ceilalti...asa vom stii si cand e momentul oportun, iar daca nu, macar sa dam mai departe "ideologia" celor care incep sa caute.
11.11

Xanadron

Citat din: darksid3 din  26 Noiembrie 2010, 13:44:14
Cam asta am vrut sa transmit: sa cautam mai mult si apoi sa actionam.
Consider ca nu suntem suficient de pregatiti pentru a face ceva fara a avea consecinte nedorite, pentru noi si ceilalti...asa vom stii si cand e momentul oportun, iar daca nu, macar sa dam mai departe "ideologia" celor care incep sa caute.
Te asigur ca Blue Eyes Boys sint, acum mai ales, mult mai pregatiti decit noi...  :-P
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

darksid3

Stiu...d-aia nici nu vreau (personal) sa fiu "catalogat" intr-un anumit procentaj social luat in calcul de Ei
11.11