Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Scrisoarea Maresalului Antonescu

Creat de Urban, 24 Noiembrie 2010, 13:02:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Nana draga,Eu sant pentru Monarhie pentru ca este singura oranduire care a functionat bine in Romania,si asta pentru ca doar acolo exista un singur om deasupra legilor,si daca acela(monarhul)este cinstit cu poporul  va dispare coruptia, si odata cu ea mafia.Nu trebuie neaparat un rege Hohezollern,daca poporul il va alege pe colegul nostru,eu ma voi inchina lui ca regele URBAN,pentru ca deabea atunci voi sti precis ca el conduce si tot el raspunde pentru ce face,dar acum conduc toti,fura toti,si nimeni nu raspunde,iar daca te iei de unul,te inconjoara imediat toti,pentru ca sistemul este m a f i o t Nana draga.Si mai e ceva;de geaba vom incerca sa gandim noi aici la o posibila schimbare in bine,pentru ca iata chiar si aici intre noi o mana de Romani,exista divergenta de vederi,idei preconcepute;daca mama si tata mi-au spus ca regele a fost rau si a fugit cu banii,precis ca asa a fost,sau daca legionarii s-au caftit cu comunistii;gata sant rai si au facut pogrom.Comunistii ca nu ne dadeau drumul pe afara au fost rai d-le,dar asa rai cum erau ne-au pus sa muncim si ne-au asigurat painea pe viata.Deci trebuie sa-i judecam pe toti dupa realizari si nu din auzite.Ori daca cel mai bine au dus-o Romanii intre cele doua razboaie,pe timpul Monarhiei,iar in lume aceleasi Monarhii si acum sant fruncea,dece sa nu fim si noi?Oare cum i-ar sta lui Urban cu coroana si toiag(sceptru)afisat prin toate vitrinele..
                    :martiansad: :mrgreen: :martiansmile:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Urban

M-am lamurit.
Atasez mai jos un print screen din e-mail.
Exact atatea persoane vor sa schimbe ceva.

O seara admirabila in continuare!

Guest

Conteaza cate?

Urban, nu cred ca ai zis clar ce vrei sa facem, sau de unde sa pornim.

romulus

Citatce ii sperie pe ¨baietii cu ochii albastrii¨.
Ce Dumnezeu o-ti fi avand dragilor cu baietii cu ochii albastri !?De ce la ei va referiti cu teama si nu la aceia care le dau ordine, care reglementeaza Sistemul - si aici ma refer la nivel macro.
Baietii cu ochii albastri nu sunt extraterestrii ci oameni pamanteni, din carne si oase : asa cum spuneam mai sus si ei au capete si gandesc - probabil - cu ele , au familii, au copii (care nu merg la studii in Elevetia , apropo -  traiesc in Romania si sunt si ei printre cei care injura in barba Sistemul , din cauza faptului ca ca primesc solda cu cca 40% mai mica !
Nu va mai fie asa teama de ei, mai ales ca - dupa cum se poate bine observa - ideea lui Urban nu este ceva extra/ultra/ nemaipomenit - si nu punem la cale nicio conspiratie, din moment ce este publica, pe un sait public, ci doar cautam o (alta) cale de a face  ca lucrurile sa se schimbe in bine . In bine pentru toti si nu numai pentru Sistem ! Daca va uitati cu atentie, pana   si ala care base vrea sa schimbe Sistemul ! Deci: gand la gand cu bucurie !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

nana

Tayka draga, ¨singura oranduire care a functionat bine in Romania¨ ! Cand, in ce perioada? Te referi la Carol al nu stiu catelea? Pai sa avem pardon, dar eu nu am trait acele vremuri si presupun, ca acel rege e mort de ceva timp. Regele Mihai, norocul lui ca nu a fost macelarit! D.p.m.d.v si comunismul a avut perioada sa de glorie si s-a trait bine in Romania. De unde atata convingere ca un rege va conduce EL? In Spania este doar o marioneta si nimic altceva. Iar dumnealui ii convine ca traieste in demnitate si lux, in timp ce Sistemul face ravagii printre vietile omenesti. Iar Spania, are traditie monarhica de siempre, chiar daca  a trecut printr-o perioada de dictatura, destul de scurta, comparativ cu Romania. In fine... deja imi pare rau ca ti-am raspuns la provocare, vad ca esti un convins om al regelui si al monarhiei. Cei ca tine nu pot privi obiectiv, in viata reala si cruda a prostimii.

Romulus... :) In realitate, ¨baietii cu ochi albastrii¨nu sunt chiar toti cu ochii albastrii. In occident mai sunt si cu ochi caprui, iar serviciile din care fac parte se numesc serviciile inteligente. Cat despre familii, copii... Majoritatea sunt cu copii, dar pe familii nu dau doi bani. Daca gandesc sau nu cu propriile cerebele... hm!. Noroc, cu tehnologia avansata audio-vizuala!

Urban... mult succes in proiectul caruia tocmai, i-ai dat viata! Eu una il sustin, asa cum m-a invatat mama Natura. Si am convingerea ca sti la ce ma refer.
Va salut pe toti si numai bine! Maine am un examen virtual de realizat, tineti-mi pumnii, va rog! :)

Tayka

Citat din: nana din  28 Noiembrie 2010, 20:41:29
Tayka draga, Cei ca tine nu pot privi obiectiv, in viata reala si cruda a prostimii.

Despre ce prostime vorbesti Nana?Romanii NU sant prosti la ..cap ci la..gene,fiecare se considera cel mai destept si de aceia nu admit sa fie condusi nici odata de unul de-ai lor,le e cumva rusine.Cu alte cuvinte noi santem doar neamuri,nu si frati,pentru ca santem corciti inca din geneza cu popoare ce se dusmaneau visceral;Daci,Romani,tigani,Marii inaintasi adevaratii ganditori ai neamului,au intuit aceasta anomalie,si de aceia au adus un conducator neutru si strain.In ceiace ma priveste pot sa jur ca nu sant pentru o anume oranduire politica,mi-ar place insa si mie sa mai fim printre primii(asa cum am fost candva)iar daca cineva crede si ma convinge ca mai poate schimba cumva destinul Romanitei,eu il urmez cu ori ce pret.-Bafta la examen-O seara placuta.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mr

Citat din: Tayka din  25 Noiembrie 2010, 23:53:59
Este f. adevarat dar aceasta se intampla pana in evul mediu,in prezent regii sant oameni simpli,imbracati civil,si fara prea multe drepturi si privilegii,intr-o monarhie moderna un prim ministru are mai multe drepturi decat un rege,dar ei sant considerati parintii onorifici ai natiunii,si chiar sant iubiti de multi compatrioti,care cu respect pentru tara li se inchina si duc mana la inima in semn de adevarat respect.Din pacate este greu de inteles acest crez de catre oameni crescuti in comunism.
Personal sant convins insa ca clerul ataca mult mai mortal fiinta umana,inoculandu-i otrava vesniciei printr-o vesnica minciuna. :evil:

Tayka, pe tine te-au cucerit cu simplitatea, altruismul si respectul pe care-l afiseaza familiile regale de ceva secole incoace. Pe mine m-au pierdut definitiv pentru ca s-au dus intr-o extrema in care si-au format o imagine de neprihaniti si nevinovati sub care opereaza asa cum vrea "muschiul" lor fara a putea fi atacati in vreun fel. Asta au si urmarit ...inca din perioada in care conduceau despotic. Doar s-au metamorfozat nitel pentru a-si atinge scopul mult mult mai usor ...astazi. Fata de noi, regalitatea chiar a dovedit ca are rabdare. Secole in sir si-au urmarit scopurile. Oare ce spirite anima acele corpuri imparatesti...generatie dupa generatie? :)

Piramida puterii sistemului actual ii include pe cele mai de sus nivele. Ei stiu exact ce se intampla in lume si poate chiar dau tonul. Clerul si sistemul laic sunt doar sisteme executive. Frumos camuflaj, nu?

Urban, cred ca te grabesti un pic cu aceasta organizare. Te grabesti in sensul in care nu ai si rabdarea necesara sa  creasca samanta viziunii tale. Nici nu ma mira ca nu sunt multi cei carora le surade acest mod de actiune. Si asta pentru ca sistemul actual a devenit atat de apasator incat omoara din faza incipienta orice tentativa serioasa de a i se opune.

Sunt la fel de indarjit ca si tine in a combate mizeria asta dar am ales o alta cale pe care simt ca se poate misca ceva. Mi-e sila si jena de minciuna, mitocanism, falsitate etc incat aproape mi se face rau cateodata...
De vreo 15 ani lucrez activ in acest sens prin a ajuta pe cei care sunt in pragul acestei treziri din sistem. Si nu o fac organizat ci in cadrul activitilor curente. Sunt singurele demersuri roditoare si am cateva zeci de persoane care macar si-au largit orizontul si nu se mai lasa pacalite asa usor iar unele din ele chiar lucreaza activ in a "sensibiliza" si pe altii. Voi continua si mai indarjit ceea ce fac acum de fiecare data cand se iveste ocazia. Orice suflet castigat adauga putere unei confruntari viitoare la momentul potrivit.

Mecanismul care poate schimba ceva, parerea mea, este unul care sa se bazeze pe convingerea interioara a fiecaruia dintre noi. Asa vad ca reactioneaza oamenii atunci cand se intampla ceva serios.
Cautand pe net am dat peste discutii si chiar forumuri despre o societate alternativa. Unele mai avansate, altele doar discutii dar ...subtire. Amploarea sistemului implica o organizare alternativa pe masura lui...
Putem sa o facem pe partizanii, putem castiga cate o lupta dar in contextul actual nu putem castiga batalia cu "fiara". Pur si simplu ne depaseste situatia....
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Citat din: mr din  29 Noiembrie 2010, 18:02:13
Putem sa o facem pe partizanii, putem castiga cate o lupta dar in contextul actual nu putem castiga batalia cu "fiara".

Victoria survine atunci cand realizam ca batalia cu ""fiara"" se castiga doar in planul interior, atunci cand realizam in mod constient echilibrul sufletesc si astfel putem privi in noi la "soarele interior".

Poate ma corecteaza Nox daca gresesc... Sun tzu spunea ca armele unei armate care nu are cu cine sa se lupte vor rugini de asteptare iar soldatii se vor dispersa in cele din urma.

Xanadron

#128
Desi ziceam c-o sa cam tac :-P pe tema asta alunecata dinspre scrisoarea Maresalului inspre incercarea organizarii "zdrobirii orinduielii crude si nedrepte" (tema f. generoasa ca mesaj de altfel), interesantele postari ale lui Urban, Tayka, @biss - si mai ales ultima a lui mr - ma fac sa revin un pic.

Unii mai "copti" dintre noi (ca stimatul Tayka din cite am inteles), ba chiar si eu - dar nu doar la/dupa asa-zisa Revolutie, ci si cu vreo 7 ani mai devreme -, au trait experiente extrem de neplacute consecutive angajarii lor de buna-credintza si fara rezerve in actiuni care-ar fi trebuit, teoretic cel putin, sa aiba si oaresce consecintze in viatza reala. Unele pozitive, evident.

Nici vorba de-asa ceva, din pacate. :| Pare un truism obosit vorba "prea mic mi-s pentru un razboi atit de mare", dar viatza m-a condus, pe mine si pina acuma cel putin, spre concluzia implacabila a necesitatii unor schimbari gradate. Primele, asa cum bine ziceau @biss & mr, operate in forumul nostru interior (n-are rost sa mai repet in ce sens anume, numitii coforumisti fiind f. elocventi pina acum, si nu doar pe topicul asta) si urmatoarele - in "raza de actiune personala", chiar daca unii pot obiecta ca-i tare mica raza asta.  :star:

Evident ca respect si opiniile mai radicale ale hotaritului coleg Urban, indeosebi in conditiile actualei... crize acute de timp - pareri la care subscriu insa doar pe segmentul necesitatii unei organizari "in retzea", care inevitabil nu poate fi insa decit una restrinsa cumva initial. Si care ar trebui sa aiba totusi si... noduri inteligente, :wink: dar si cu un curaj peste medie la comanda "ochiurilor".

Numita retzea actionand insa exclusiv prin metode necuprinse-n setul de gogoritze NWO ale asa-zisei "democratii" (partide, dezvaluiri in presa - aproape nimanui nu-i pasa de ele oricum -, petitii, proteste aprobate etc) - in caz contrar, rezultatele fiind nule, ba chiar dezastruoase atit la nivel personal, cit si in sensul compromiterii ideii - in umila mea opinie, fireste. Mai ales ca, din cite simt cel putin, nu prea mai e timp de evolutii "a la longue" in sensul repetarii tentativelor de transformare benefica a omuletzilor bizonificati involuntar, prin convingere din aproape in aproape. Asta-i de fapt nuantza cu care mi s-a schimbat in ultima vreme un pic convingerea expusa pe scurt mai sus (doar prostii au convingeri imuabile oricum). :lol:

Sa nu uit insa - tot in sensul improbabilitatii actiunilor radicale: nu vad gruparea (autohtona cel putin) care-ar avea de pilda resursele de convingere a actualilor nostri "lideri" :x ca alinierea cu "licuriciul" NWO american si indepartarea de China, Rusia, India, Brazilia etc e cea mai paguboasa alternativa pentru Romania.
Poate doar dac-am putea lansa si noi, ca chinezii, vreo rachetutza de intimidare de pe submarinul nuclear Rufon.:-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/