Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Scrisoarea Maresalului Antonescu

Creat de Urban, 24 Noiembrie 2010, 13:02:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

Pai sa cooptam formatia Blue Eyes Boys pentru un concert amplu de binefacere :D :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Citat din: Siberia din  26 Noiembrie 2010, 13:57:18
Pai sa cooptam formatia Blue Eyes Boys pentru un concert amplu de binefacere :D :D

Of dezghetzata Siberie, dac-ai sti tu pe cite voci "cinta" deja comunicatiile Blue Eyes Boys dupa citirea topicului astuia cu potentzial "exploziv"...  8-)
Colegul romulus te-ar putea lamuri mai elocvent decit mine.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

:D imi iau iurta sub brat si ma duc sa cant intr-o ciuperca in cazul asta :D
Nimeni n-are nevoie de nici o schimbare asa ca hai sa ne ducem pe apa sambetei cu totii :D Tot ce-ati citit pana acum a fost doar un vis urat :)) Promit sa nu mai visez decat in culoarea portocaliu :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Citat din: darksid3 din  26 Noiembrie 2010, 13:57:05
Stiu...d-aia nici nu vreau (personal) sa fiu "catalogat" intr-un anumit procentaj social luat in calcul de Ei

Lagarele FEMA din SUA pentru cine crezi ca-s proiectate oare, darksid3 ?!  :roll:
Ma-ntreb doar cite stabilimente similare-s pregatite p-aici.

tractorbeam

Propuneri:

1.Hai sa ne intalnim, macar cei din Bucuresti, sa ne vedem la fata, sa ne luam pulsul unul altuia, sa ne privim in ochi unul pe celalalt pentru a afla:
- Sa vedem de unde plecam ;
- Sa vedem unde vrem sa ajungem ;
- Sa vedem ce facem ca sa ajungem acolo unde vrem.

Xanadron

Citat din: tractorbeam din  26 Noiembrie 2010, 14:16:59
Propuneri:

1.Hai sa ne intalnim, macar cei din Bucuresti, sa ne vedem la fata, sa ne luam pulsul unul altuia, sa ne privim in ochi unul pe celalalt pentru a afla:

Intai eram tentat sa-ti raspund in gluma, tractorbeam - adica:
- Din Romania ar trebui sa plecam
- Preferabil spre Australia sau Canada
- Sa facem multi... bani si sigur ajungem p-acolo :D

Serios vorbind insa, propunerea ta realista-i unicul "cap de fir" concret.

Luck

"Oamenii nu stiu inca sa se joace frumos impreuna", spunea Arthur C Clarke intr-o carte, deci, sansele sa se schimbe ceva sunt foarte mici. Dar, nu imposibile :)
Eu cred ca se va schimba ceva in doar in fata unui eveniment care poate inseamna extinctia sau post-eveniment catastrofal.....
Oamenii nu au nici macar o viziune sau un scop comun. ASTA ESTE MAREA PROBLEMA!!!

Urban

Citat din: @biss din  26 Noiembrie 2010, 13:23:12
Am uitat ghilimelele.
Orice denumire poate fi bunã. ªi nu, nu trebuie sã-mi explici credeam cã-þi este evidentã tema.
Poate cã dacã ne folosim de subiectul UFO avem parte de o publicitate explozivã.
Acum depinde ce urmãreºti ºi tu, pt cã pânã acum nu ai prezentat nici o idee clarã ci doar impresii pe comentariile celorlalþi.  
Subiectul OZN in combinatie cu orice partid duce la decredibilizarea acestuia... cel putin momentan.

Citat din: Siberia din  26 Noiembrie 2010, 13:26:56
Partidul Oamenilor
Deviza - Prin Noi, pentru Noi !
Pastrand totul cat mai simplu, mesaje cat mai directe, fara conotatii politice de dreapta sau stanga, si poate lumea va fi mult mai curioasa sa vada despre ce este vorba si chiar sa participe la un astfel de proiect.
Denumirea e buna dar nu avem nevoie de "codite", articulatii si alte prelungiri.
Cred ca Partidul OMU ar fi mult mai bine... si urmam si "diversitatea in UNITATE".

Citat din: darksid3 din  26 Noiembrie 2010, 13:34:49
Crezi ca n-au fost oameni de-a lungul timpului care au vrut sa faca aceleasil lucruri?
S-au izbit de nu s-au mai sculat, de ignoranta oamenilor si interesele oculte.
Unii au ajuns Eroi ai neamului desi au fost asasinati miseleste.
Orice am vrea noi, nu putem pune in practica acum....nici macar nu stim unde e capatul de fir, de unde sa incepem, cum sa incepem, cu ce sa incepem.
Au fost, sunt si vor mai fi.
Cei care au fost asasinati miseleste nu aveau la dispozitie tehnologia pe care noi o avem astazi si de care evident putem sa ne folosim in detrimentul celor care se incapataneaza sa ne bage bocancul in gura.
Capatul de fir este in fiecare dintre NOI.
Cum bine spunea Siberia: "daca nu ACUM atunci CAND...daca nu NOI atunci CINE? (asta poate fi chiar deviza partidului)

Citat din: Siberia din  26 Noiembrie 2010, 13:39:57
Am o singura intrebare: daca nu stim unde e capatul de fir il cautam sau  ne culcam ?
E in tine.
VREI sau NU o Schimbare?

Citat din: darksid3 din  26 Noiembrie 2010, 13:44:14
Cam asta am vrut sa transmit: sa cautam mai mult si apoi sa actionam.
Consider ca nu suntem suficient de pregatiti pentru a face ceva fara a avea consecinte nedorite, pentru noi si ceilalti...asa vom stii si cand e momentul oportun, iar daca nu, macar sa dam mai departe "ideologia" celor care incep sa caute.
Suntem prea multi ca sa nu fim suficient de pregatiti...
ACUM e MOMENTUL.

Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2010, 13:52:10
Te asigur ca Blue Eyes Boys sint, acum mai ales, mult mai pregatiti decit noi...
O idee este mai puternica decat orice arma.

Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2010, 14:08:38
Lagarele FEMA din SUA pentru cine crezi ca-s proiectate oare, darksid3 ?!  
Ma-ntreb doar cite stabilimente similare-s pregatite p-aici.
Lagarele FEMA sunt proiectate pentru "turma" americana... noi traim in Romania si nu in America.
Aici nu e pregatit absolut nimic, e un HAOS de care putem profita ACUM.

Citat din: tractorbeam din  26 Noiembrie 2010, 14:16:59
Propuneri:
Ca sa ne putem intalni trebuie sa fim cel putin 30 de persoane.
Deocamdata hai sa vedem ce solutii mai avem...

http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4

Xanadron

1. De ce tocmai minimum 30, Urban?  :roll: Stiam ca pentru infiintzarea unui partid trebuie acum un numar enorm de semnaturi/adeziuni. Oricum, nu subscriu la ideea "luptei politice" - sortita in umila mea opinie din start esecului, indiferent de strategie. Motivul: "regulile jocului asa-zis democratic" sint facute de EI.
Repet: ramin la teoria "cetatii ideale restrinse" care-ar putea fi samintza unei Schimbari mai largi - fie si doar limitata o vreme la perimetrul Carpatilor.

2. "Turma mioritica" ar fi deci considerata de PTB mai... inofensiva decit aia de peste Marea Baltoaca? N-as prea crede asta. ;) (simplu argument: prezentul topic).

3. De acord cu afirmatia "acum e momentul", cu o mica obiectie: momentul planificarii unui proiect realist, fiindca cel optim al aplicarii lui practice ar fi, dupa mine, cam spre primavara lui 2011, cind haosul actual ni se va fi parut doar o gluma.

Urban

Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2010, 15:19:15
1. De ce tocmai minimum 30, Urban?
Stiam ca pentru infiintzarea unui partid trebuie acum un numar enorm de semnaturi/adeziuni.
Oricum, nu subscriu la ideea "luptei politice" - sortita din start esecului, indiferent de strategie.
Motivul: "regulile jocului asa-zis democratic" sint facute de EI.
Nu are importanta ca suntem 30 sau 20, problema e ca daca ne intalnim doua 4-5 persoane nu rezolvam nimic, trebuie sa depasim masa critica si sa dam un impuls serios ideii.
Deasemenea nu are nici o legatura intalnirea asta cu strangerea numarului de semnaturi pentru infiintarea unui partid.
Tot asa daca suntem prea putini apar lideri care vor coagula in jurul lor toata organizatia ulterioara, inevitabil de tip piramidal.
Trebuie sa putem lucra pe grupe (celule) in asa fel incat sa nu existe un lider si sa putem adauga sau scoate celule din sistem fara sa fie afectata integritatea SISTEMULUI.
Astfel daca cineva are probleme sau este "eliminat" organizatia sa mearga mai departe si insasi faptul ca structura este de tip RETEA face ca membrii ei sa nu devina TINTE.
Singura posibilitatea ca reteaua sa fie distrusa este sa fie atacata simultan in toate punctele sale... ceea ce este imposibil pentru ca vom fi PREA MULTI.
Asta inseamna sa fim centrati pe IDEE si nu pe INDIVID.
Nu au ce sa ne faca!

Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2010, 15:19:153. De acord cu afirmatia "acum e momentul", cu o mica obiectie: momentul planificarii unui proiect realist, fiindca cel optim al aplicarii lui practice ar fi, dupa mine, cam spre primavara lui 2011, cind haosul actual ni se va fi parut doar o gluma.
Nu, ACUM e momentul sa FACEM ceva....Proiectul, Planurile...momentul pentru planificare este ACUM.

darksid3

Stii ce ne face? Ne baga un gaz pe gaura cheii si la TV o sa aparem ca secta ce ne-am sinucis in grup   :roll:
11.11

geutzu

Un punct de vedere ceva mai diferit: Nu putem modifica repede si in timp de cativa ani mentalitatea multor romani. De ce ? pentru ca asa au fost ei educati ! Daca e sa facem ceva va trebui sa lansam o idee, un curent, care sa schimbe incet incet educatia omului si abia generatiile viitoare vor beneficia de pe urma unui proiect de o asemenea anvergura.
  Discutam sa facem politica ... bine .. politicianul nu este nimic mai mult decat reprezentantul celui care il plateste sa ajunga acolo in campania electorala (chiar daca, cateodata sunt ei insasi cei care intrec masura si se "sponsorizeaza" singuri .. cata marsavie ! ). Deci, nu politica ne trebuie ci o idee. Dar sa putem sa o sustinem prin diferite mijloace, intalniri, media, internet, poate unul-doi profesori intro facultate de renume care sa formeze viitorii oameni dedecizie. Daca vrem politica  va trebui sa intram in "jocurile mai marilor lumii" si vom mosteni imprumuturile FMI si alte obligatii ascunse ale guvernului (zic si io). Si atunci, pusi in fata faptului implinit nu vom reusi sa facem mai nimic, decat tot sa incepem o schimbare ce va fi patata de problemele ce nu le vom putea rezolva: Oamenii tin minte ce la faci rau, nu bine !
  Iar o asemenea idee trebuie lansata la un nivel de zona geo-politica, gen EU. Mai pe scurt, o idee bine gandita si raspandita face cat 10 armate. Cuvantul e mai presus de arme. Si avem acum si internetul la discretie si acces la media (chiar daca va costa un pik).
"The difference between the impossible and the possible is merely a measure of man's determination." - Cap. James Thain

Guest

Nu cred ca trebuie sa schimbam metalitatea tuturor romanilor, pentru ca ei insisi trebuie sa-si dea seama ca schimbarea o pot face ei, noi nu putem sa ii obligam cu nimic.

Si nu conteaza in cat timp se implementeaza proiectul, in cel mai rau caz si daca ar beneficia generatiile viitoare tot ar fi bine.
Eu stiu( si am simtit) ca exista o rapiditate de manifestare a karmei( pentru cine crede in asa ceva, actiune-reactiune). Putem sa ne folosim de asta.

Deci nu trebuie sa ne adresam tuturor oamenilor, ci sa facem pentru grupul nostru CEVA, si pe parcus pot sa intre si altii.

De asemenea, nu conteaza daca am facut ceva important, sau maret, ci putem sa incepem cu pasi mici, oricat de mici :wink:

Urban

Ok, hai sa vedem cine vrea sa participe la o reuniune pe tema asta.
Trimiteti la adresa omuproiect@yahoo.com confirmarea participarii la intalnirea pe care urmeaza sa o programam.

Nox

Citat din: Urban din  26 Noiembrie 2010, 14:43:09
Cred ca Partidul OMU ar fi mult mai bine... si urmam si "diversitatea in UNITATE".

Citez de la:

http://europa.eu/abc/symbols/index_ro.htm

Motto-ul UE este Unitã în diversitate.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee