Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dolores

Inteleg "Anna" dar din ce am citit nu mi s`a parut ca biblia sa se contrazica cu stiinta,Dumnezeu este un D-zeu al stiintei iar extraterestii...cea mai plauzibila teorie e ca americani au facut niste masinarii(farfurii zburatoare)mai neobijnuite iar imaginatia oamenilor,fiind foarte bogata,au inventat extrateresti,daca la altfel de extrateresti te referi si tu! Nu stiu sa se fi descoperit nici macar un extraterestru numai cartile si filmele S.F ni i`au descris! Toata creatia este opera lui Dumnezeu nimeni nu mai are aceasta putere,de a creea! Dupa parerea mea noi ar trebui sa ne indreptam privirea spre Dumnezeu si nu spre stiinta lumii acesteia care "piere odata cu ea" pt ca semnele sfarsitului se arata tot mai clar si aceasta pe tot Globul,ar fi pacat sa pierim odata cu ea.Din acest motiv cred ca trebuie sa ne fie clar care este Numele si care este Adevaratul Dumnezeu!

Dolores

Citat din: Nutzu din  09 Aprilie 2007, 23:20:07
Extraterestru înseamnã "de altã naturã decat terestrã". Pur etimologic, Creatorul cerului ºi al pãmântului nu este de naturã terestrã. Spre al deosebi de alte creaturi ce nu sunt de naturã terestrã, El ºi-a dezvãluit numele Sãu oamenilor.
Sunt intr`u totul de acord cu "Nutzu"... :wink:

Anna

Citat din: Dolores din  09 Aprilie 2007, 23:52:20
Inteleg "Anna" dar din ce am citit nu mi s`a parut ca biblia sa se contrazica cu stiinta,Dumnezeu este un D-zeu al stiintei iar extraterestii...cea mai plauzibila teorie e ca americani au facut niste masinarii(farfurii zburatoare)mai neobijnuite iar imaginatia oamenilor,fiind foarte bogata,au inventat extrateresti,daca la altfel de extrateresti te referi si tu! Nu stiu sa se fi descoperit nici macar un extraterestru numai cartile si filmele S.F ni i`au descris! Toata creatia este opera lui Dumnezeu nimeni nu mai are aceasta putere,de a creea! Dupa parerea mea noi ar trebui sa ne indreptam privirea spre Dumnezeu si nu spre stiinta lumii acesteia care "piere odata cu ea" pt ca semnele sfarsitului se arata tot mai clar si aceasta pe tot Globul,ar fi pacat sa pierim odata cu ea.Din acest motiv cred ca trebuie sa ne fie clar care este Numele si care este Adevaratul Dumnezeu!
de acord cu tine! in mare parte gandesc la fel...doar ca nu neg existenta altor civilizatii...creati poate de Satan sau de Dumnezeu. Cred ca exista alte planete populate....cred! dar nu sunt 100% convinsa. :roll:

Arckadii

Dumnezeu nu poate fi extraterestru. Este adevarat ca nu este de origine terestra insa Dumnezeu nu are origine. EL este originea, El este totul si in El sunt toate.
Ark

Unidentified

Bai oameni buni ,hai ca deja exagerati si postati numai vrajeli pe aici.Sa va aduc aminte ca acesta este un forum despre ozn-uri si lucruri ce se leaga de acestea?Pai mai mult se discuta aici despre Dumnezeu ...
Fara suparare ,sunt si eu crestin dar totusi prea mult se discuta despre Dumnezeu intr-un loc in care dovezile fac totul.Ca sa nu mai zic ca s-a deviat de la subiect  :roll:
Sunt atatea teorii pe internet,poze,martori de gasit ,locuri de vizitat ... noi teoretizam aici despre numele lui Dumnezeu(de parca ar avea importanta ;) ) in sectiunea Noua Ordine Mondiala.  :fullmoon:

Dolores

Citat din: Unidentified din  10 Aprilie 2007, 09:04:11
Fara suparare ,sunt si eu crestin dar totusi prea mult se discuta despre Dumnezeu intr-un loc in care dovezile fac totul.Ca sa nu mai zic ca s-a deviat de la subiect  :roll:
Sunt atatea teorii pe internet,poze,martori de gasit ,locuri de vizitat ... noi teoretizam aici despre numele lui Dumnezeu(de parca ar avea importanta ;) ) in sectiunea Noua Ordine Mondiala.  :fullmoon:
Dar nu uita nici tu ca tot in aceasta sectiune avem si subiectul "Adevaratul nume a lui Dumnezeu" deci inseamna ca are importanta in Noua Ordine Mondiala iar Dumnezeu cred ca ne da mai multe dovezi..

Unidentified

Citat din: Dolores din  10 Aprilie 2007, 09:44:11
Dar nu uita nici tu ca tot in aceasta sectiune avem si subiectul "Adevaratul nume a lui Dumnezeu" deci inseamna ca are importanta in Noua Ordine Mondiala iar Dumnezeu cred ca ne da mai multe dovezi..

Dolores , cred ca ai incurcat oalele...  :-D in plus cine ti-a zis ca Dumnezeu are legatura cu NWO ?

emi

Citat din: Unidentified din  10 Aprilie 2007, 17:53:41
Dolores , cred ca ai incurcat oalele...  :-D in plus cine ti-a zis ca Dumnezeu are legatura cu NWO ?

Ai dreptate.... Dumnezeul care a creat cerul si Pamantul, nu are si nu va avea niciodata legatura cu NWO.....
Totusi, cine crezi ca va invinge?.....

" Scoateti strigate de razboi cat voiti, popoare, caci tot veti fi zdrobite; luati aminte, toti cei ce locuiti departe! Pregatiti-va oricat de  lupta, caci tot veti fi zdrobiti. Pregatiti-va de lupta, caci tot veti fi zdrobiti. Faceti la planuri, cat voiti, caci nu se va alege nimic de ele! Luati la hotarari, cat voiti, caci vor fi fara urmari! ....."    Isaia 8: 9-10

Nimic nu poate ramane in picioare fara aprobarea Suveranului Universului ! Ce succes poate avea ceva, facut pe proprietatea altuia, fara aprobarea proprietarului ??   Pamantul este al Lui Dumnezeu, si al Lui este intreg Universul.....

Nutzu

Citatin plus cine ti-a zis ca Dumnezeu are legatura cu NWO ?

Nu este de mirare cã oameni cred cã noua ordine mondialã nu ar avea legãturã cu Dumnezeu. Învãþaþi fiind în religie cã legãtura dintre om ºi Dumnezeu este doar o chestiune abstractã... în inimã...  este tot aºa de diferitã dupã cum sunt de diferiþi oamenii. Totuºi, o aplicare mai concretã despre vremurile care le trãim nu putem gãsi decât în cuvântul lui Dumnezeu.

Citeºte te rog capitolul 19 din cartea Apocalipsa versetele de la 12 la 21 ºi vei vedea cu cine va intra în luptã NWO. Vei vedea cã acest Isus despre care astãzi se zice cã a înviat este cel împotriva cãruia NWO se îndreaptã în mod irezistibil spre a lupta.

Anna

eu una cred ca totul...absolut totul in lumea asta ARE legatura cu Dumnezeu.... :roll:

Unidentified

Citat din: Anna din  10 Aprilie 2007, 20:21:08
eu una cred ca totul...absolut totul in lumea asta ARE legatura cu Dumnezeu.... :roll:

Asa este Anna,este chiar stupid sa zic ca Dumnezeu nu are legatura cu NWO ! Am gresit in sensul ca m-am grabit ...vroiam sa zic ca numele lui D-zeu nu are legatura cu NWO.Acum daca voi aveti dovezi care sa evidentieze legatura directa dintre numele lui Dumnezeu si NWO va rog sa le postati si aici ca sa-mi schimb si eu parerea.Pana atunci subiectul asta mi se pare lipsit de importanta si relevanta mai ales ca este deschis aici.

roxana

:roll:E prima oara cand intru si eu pe aici si, va spun sincer, parca e un colocviu filozofic la teologie!  :wink:Am inteles ca va framanta problema cu Dumnezeu si lumea si universul, dar legati-l pe Dumnezeu de problema extraterestrilor!  :martiansmile:Eu, de exemplu, am convingerea adanca virgula ca alienii au venit si ne-au facut din material genetic existent pe pamant si ceea ce au adaugat ei, in multiple si diverse experimente, reusite sau mai putin reusite,si din cand in cand ne-au mai dat cate un branci, au mai plasat cate un "geniu" care sa deschida capul celorlalti si sa le puna creierele la lucru, dandu-le teme de studiat!   :-(Si asa, mii de ani, neexcluzand varianta cu civilizatiile disparute si apoi re-create, intr-un joc rece si pur stiintific, fara menajamente si mila! :-)

Dolores

Citat din: roxana din  10 Aprilie 2007, 21:32:42
Eu, de exemplu, am convingerea adanca virgula ca alienii au venit si ne-au facut din material genetic existent pe pamant si ceea ce au adaugat ei, in multiple si diverse experimente, reusite sau mai putin reusite,si din cand in cand ne-au mai dat cate un branci, au mai plasat cate un "geniu" care sa deschida capul celorlalti si sa le puna creierele la lucru, dandu-le teme de studiat!   :-(Si asa, mii de ani, neexcluzand varianta cu civilizatiile disparute si apoi re-create, intr-un joc rece si pur stiintific, fara menajamente si mila! :-)

Dumnezeu este iubire,dragoste (1Ioan 4:8,16),daca crezi biblia nu poate fi doar un "joc rece si pur stiintific fara menajamente si mila" el ne iubeste,Dumnezeu a zis:"nu vreu moartea pacatosului ci sa se intoarca prin pocainta si sa fie viu" el vrea sa traim si sa ne bucuram de viata vesnica,scopul pt care ne`a creat.Dumnezeu este Atotputernic si el a creat tot Universul,toate creaturile si nu ar perimite un joc rece,nici macar lui Satan pt ca  Dumnezeu nu perimite batjocorirea fiintei umane.Un ex concludent este si potopul,D-zeu a distrus nefilimii cu toate ca erau tot din creatia Sa.

Anna

Citat din: Unidentified din  10 Aprilie 2007, 21:11:54
Asa este Anna,este chiar stupid sa zic ca Dumnezeu nu are legatura cu NWO ! Am gresit in sensul ca m-am grabit ...vroiam sa zic ca numele lui D-zeu nu are legatura cu NWO.Acum daca voi aveti dovezi care sa evidentieze legatura directa dintre numele lui Dumnezeu si NWO va rog sa le postati si aici ca sa-mi schimb si eu parerea.Pana atunci subiectul asta mi se pare lipsit de importanta si relevanta mai ales ca este deschis aici.

am postat la alt topic titlul unei carti:
ralph epperson- noua ordine mondiala(novus ordo seclorum)
vei gasi aici cateva conotatii cu numele lui Dumnezeu :wink:

Nutzu

Existã o relaþie  directã între numele lui Dumnezeu ºi NWO. Care? Foarte pe scurt... numele lui Dumnezeu are o semnificaþie, anume scopul sãu cu creaturile sale. Deºi acest nume nu este secret totuºi oameni refuzã sã îl cunoascã. Datoritã faptelor pline de sînge ale religiei ºi datoritã învãþãturilor confuze bazate pe principiul crede ºi nu cerceta oameni în general sunt tentaþi sã refuze mijlocul de informare prin care ar putea afla ceva despre Fiinþa de altã naturã decît terestrã cît despre scopurile sale. În lipsa unei informaþii venite dela sursã s-a deschis calea multor supoziþii. Acum despre relaþia directã. Aceastã NWO ºi cei ce o vor sprijinii, direct sau indirect, vor înþelege cã dumnezeul adevãrat nu este asemenea unei înfãþiºãri neînsufleþite, ci viu ºi atotputernic.