Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 50 Vizitatori vizualizează acest subiect.

zana@M

Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa va aduca in suflet primavara. ...

Gheorghe Zamfir - My heart will go on
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

horia2008

Citat din: Cautatorul din  29 Februarie 2012, 16:15:27
"Un fost director din cadrul NASA a fost concediat la sfârșitul anului trecut pentru că a vorbit despre dovezile pe care agenția spațială americană le deține cu privire la anumite structuri de origine extraterestră de pe suprafața lunii.
Într-un filmuleț publicat recent pe You Tube, omul de știință american prezintă imagini cu structurile misterioase de pe suprafața lunii, despre care NASA ar ști de multă vreme, dar ar păstra tăcerea.
Fired NASA Employee Talks About A Structure On The Moon
http://www.realitatea.net/concediat-de-nasa-pentru-ca-a-vorbit-despre-orase-extraterestre-pe-luna_918283.html
Doar ce-am mai pomenit de distrusii astia de jurnalisti ai nostri; traficul sa mearga, aduna de pe net (care-i plin de bulshit-uri) cu japca si toarna la articole pentru guvizi (acu' vorbesc in general) la greu :fullmoon:
In cazul de fata, de exemplu, circula de prin 2007 povestea acum scoasa ca noua
http://www.ufodigest.com/news/1107/darkmission.html
Iar despre surse si credibilitate...:|

Comentariile pe marginea stirii prezentate de Cautatorul, mutate aici.

Cautatorul

Citat din: horia2008 din  29 Februarie 2012, 17:59:57
In cazul de fata, de exemplu, circula de prin 2007 povestea acum scoasa ca noua
Iar despre surse si credibilitate...:|

Stirea si noutatea este ca tipul ala a fost dat afara de la NASA.

Arhanghelul

Citat din: Cautatorul din  29 Februarie 2012, 18:13:26

Nu este un argument ... poti fi dat afara ca ... "n-ai realizat planul cincinal"... NAZTA este cea mai mare agentie de ciordit bani de la amerloci and Co ...  :mrgreen:

L.E. Rusi fac treaba cu ciorditul mult mai tare(peste 20 misiuni ratate pamant via marte ??????????) ... pana si "chineji" au contribuit benevol la ciordeala ... deh vrei suhoi gratis... "not possible" ..unde mai adaugi si niste stealth ... asa ca sa nu ne mai amagim ... avem niste observatoare orbitale si tot nu vedem "planetele" ...dar vedem alte chesti din afara norului o0rt     http://ro.wikipedia.org/wiki/Norul_lui_Oort
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

Cand a fost dat afara de la NASA?
Ca sa nu poluam topicul de stiri, sa raspunzi te rog pe topicul chat; eu nu m-am lamurit cand a fost dat afara... :oops:
Multumesc

Cautatorul

Citat din: horia2008 din  29 Februarie 2012, 18:44:03
Cand a fost dat afara de la NASA?
Ca sa nu poluam topicul de stiri, sa raspunzi te rog pe topicul chat; eu nu m-am lamurit cand a fost dat afara... :oops:
Multumesc

Intrucat vad ca n-ai citit nici macar inceputul articolului, mai citez inca o data:

http://www.realitatea.net/concediat-de-nasa-pentru-ca-a-vorbit-despre-orase-extraterestre-pe-luna_918283.html

"Un fost director din cadrul NASA a fost concediat la sfârșitul anului trecut pentru că a vorbit despre dovezile pe care agenția spațială americană le deține cu privire la anumite structuri de origine extraterestră de pe suprafața lunii."

Cu placere,
si-alta data nu mai cere...   :evil:

I s-au gasit motive sa fie dat afara pentru ca era incomod si probabil incalca anumite clauze de confidentialitate.
Daca NASA l-ar fi dat afara pentru ca a facut publice informatii confidentiale atunci NASA ar fi recunoscut indirect ca ceea ce spune acest om e adevarat. Asa au gasit ei un motiv...

horia2008

Citat din: Cautatorul din  29 Februarie 2012, 20:35:29
Intrucat vad ca n-ai citit nici macar inceputul articolului, mai citez inca o data:
Intrucat vad ca n-ai "citit" ce-am zis eu si vorbim singuri, te intreb Cautatorule, tu ce cauti?  cauti temeinic sau iei de bun tot ce-ti toarna deontologii astia? :?
Eu am citit atent si imi exprimam dubiul despre cum presteaza jurnalistii astia de mare caracter, agata ceva de pe net si-au trantit un articol la guvizi care-i luat de bun si fluturat, ca uite, asa scrie la realitatea :-o :-o
M-am mai exprimat la adresa astor jurnalisti recent cu stirea prezentata incendiar si intens dezbatuta a descoperirii unui mormant presupus a fi al lui Iisus, asa ca eu m-am lamurit cu astia (demult de fapt, dar deja ma seaca la maxim)
Eu nu contest la l-ar fi dat afara ca a dat din casa, dar o face de ani de zile si pe la Art Bell - C2C,si cu HoaxHogland si la Smithsonian, plin Youtube-ul.
As fi curios sa vad si eu comunicatul agentiei pomenit de surse despre demiterea sa... :?
Citez acum dintr-unul din articolele de pe net de la sfarsitul anului trecut (de unde au spicuit si deontologii nostrii) despre demiterea lui Ken Johnston
CitatIn a news release, Kay Ferrari, the JPL Director of the SSA Program, explained why she asked Johnston to resign: he had publicly criticized his employer. When Johnston refused to tender his resignation, he was summarily dismissed without cause. After his abrupt departure, he indicated he'd had enough and was tired that the U.S. government had been sitting on the proof for more than four decades that ancient alien cities are the Moon. "I have nothing to lose," he said. "I quarreled with NASA and I got fired."
http://beforeitsnews.com/story/1091/566/NASA_Whistleblower:_Alien_Moon_Cities_Exist.html
Citez acum dintr-un articol din 2007 pe aceeasi tema:
CitatAccording to Kay Ferrari, JPL Director of the SSA Program (in a phone call to Johnston last week), it was Johnston "being quoted [as] criticizing NASA in Hoagland's new book, 'Dark Mission,'" that prompted her to ask for Johnston's resignation from the SSA Program. When Johnston refused, citing First Amendment protections of free speech afforded all NASA employees, even those at JPL, Ferrari apparently decided to remove him arbitrarily from the SSA Program this week without cause. The low quality pictures included in the book depict ruins of buildings, huge dome-like objects made of glass, stone towers and castled hanging in the air. "I have nothing to lose. I have quarreled with NASA and I got fired," Ken Johnston said.
http://www.bibliotecapleyades.net/luna/esp_luna_38.htm
Seamana?

Deci despre ce vorbim Cautatorule?? :-o

Cand a fost dat afara de la NASA? :roll: :roll:

liviu86

Citat din: uforever din  01 Martie 2012, 01:34:08
Asta e de-a lui CALATOR ASTRAL, bine ca nu poate posta ca ma injura rau, probabil ma mai alegeam cu un text editat, stai sa vezi ce patesc cand o sa se intoarca Calatorul. :wink:E tare rau, sa va uitati!
http://dreptlatinta.kanald.ro/Noutati/maicuta-cosmica-in-viata-trecuta-am-fost-eminescu-acesta-este-femeia-care-ne-va-salva-planeta-video/

O DA!!! Astia de la KD si-ar da si femeile numai sa faca putina audienta.
Oare de unde dorinta publicului de atatia ciudati??? Pe ce bani si-a facut cladirea aia???
Numai luna asta mi-au venit vreo 3 sa imi ceara bani sa faca bisericiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Pe ultimul era sa il si bat. I-am spus asa: ba, nu va mai da lumea nimic, sunteti niste oameni de speta joasa care nu va mai saturati de bani. Probabil popa ala o sa ma urasca toata viata dupa cum se uita la mine.
La noi in zona au strans alimente sa le duce la sinistrati (acum cu zapezile), dupa care le-au dat la saraci din zona de aici.
Ganditi-va si voi, este corect ce a facut acest popo??? Cum sa minti oamenii???

L.E. Scuzati, am vrut sa spun popa.

Cautatorul

1. Pentru mine numele acestui personaj nu-mi spune nimic, e prima data cand aud de el, spre deosebire de tine care esti documentat si inteleg ca este deja un caz acest om. (spre rusinea mea).

2. Normal sa nu fi citit ce mi-ai propus tu intrucat pe vremea mea se facea rusa si franceza la scoala iar engleza mea nu-mi permite sa inteleg anumite subtilitati ori exprimari mai complexe. Am atras atentia de multe ori ca pe acest forum romanesc exista si sectiunea de limba engleza si faptul ca atunci cand se da un citat dintr-un articol in limba engleza sa se faca un rezumat si in romana, ori sa se posteze la sectiunea de limba engleza a forumului.

Daca as fi stiut foarte bine limba engleza fii sigur ca n-as mai fi stat un minut pe forumuri romanesti, intrucat sunt forumuri mult mai interesante...

Iar Google translate traduce neinteligibil.

In concluzie cand a fost dat afara? In 2007 ori anul trecut? E 4:38 si chiar n-am rabdare sa incerc sa traduc si sa inteleg ce ai scris tu in engleza.

Ganditorul

horia2008

Lasa Cautatorule ca nu-i chiar asa... 8-)
Bine ca ne-am lamurit cat de cat.
Nu-s eu chiar asa documentat, doar am cautat un pic; de altfel de regula cand postez ceva incerc sa verific cat pot subiectul la sursa, sa nu mai fi fost postat si sa nu creeze confuzii sau alte interpretari si reactii ironice
Am postat in engleza doar scurte pasaje de la sursa pentru comparatie; nici nu trebuie sa stii engleza ca sa vezi ca spun acelasi lucru cu aproape aceleasi cuvinte. Cred ca a fost suficient pentru edificare si nu era cazul de sectiunea in engleza sau traducere (cu care iar ne pierdeam in meandrele concretului), rezumatul in romana fiind cuprins in articol.
Iar cu forumurile ne-romanesti, sa fim seriosi... :mrgreen:, doar de pe forumuri straine au aparut bulshit c@caturile astea (ca sa zic pe romaneste, nu? :roll:) (dar nu generalizez, desigur) fiecare alege ce simte ca i se potriveste si unde se regaseste; cu putina implicare bunavointa si respect se poate tine un nivel ridicat si pe un forum romanesc, ca de-aia ne aflam aici, nu? :wink:; in final e vorba de optiunea fiecaruia, de perceptie, educatie si discernamat in a selecta si trata informatia
Iar daca n-avem rabdare sa (re)vedem ce-am postat, atunci nu ne atacam si ne asumam... :fullmoon:
Restul sunt scuze si acuze...
Cu stima

romulus

Tuturor domnisoarelor si doamnelor care vad acest mesaj le urez sa aiba o primavara 2012 minunata, sa fie curtate/iubite de acei barbati pe care ele si-i doresc, sa viseze frumos insa realitatea sa le  intreaca visul cel mai indreznet! :star: :star: :star:
La multi ani !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

SLEAH19

Un martisor si o primavara superba pentru toate colegele de pe forum .
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

padme

Am mai vazut stirea asta, doar ca are ca de obicei un titlu bombastic! Pai cine sta sa studieze 85km de biblioteca, nici papa nu cred ca le-a citit pe toate :)))))))) In plus de asta, tre' sa stii latina si sa stii ce cauti, daca vrei sa faci ceva neaparat! Eu de ex. m-as duce acolo ca si simplu vizitator! Sa stai cu niste documente atat de importante in fata, pt ca tre' sa recunoastem, nu e de colo sa pui mana pe o lucrare din sec 8 (presupunad ca ai voie sa le atingi, personal n-as da voie fara manusi) si sa te uiti la ea ca nu stii ce sa faci! Deci pt amatori, acu' e momentul!
Oricum, nu e ca vor fi dezvaluite toate secretele, atat ca vor fi expuse lucrari de valoare si asta e intr-adevar important.