Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 35 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

:?  :? ceva argumente? sau voi sunteti vreo secta :roll: :-D si eu o insecta :martiansmile: :-D

PS. Va rog, subtitrare pentru Uforever!

angellla29

Citat din: uforever din  04 Martie 2012, 01:49:13
:?  :? ceva argumente? sau voi sunteti vreo secta :roll: :-D si eu o insecta :martiansmile: :-D

PS. Va rog, subtitrare pentru Uforever!

Eu nu apartin nici unei religii....nu ma atrage de nici un fel. Iar tu nu esti deloc o insecta :wink: Daca te pot ajuta putin citeste prezicerile babei Vanga. Este una din marile prezicatoare ale lumii. Si era oarba dar "vedea" mult mai bine decat cei care au ochi "sa vada":

"Înainte de a muri, în 1996, Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a făcut previziuni cu privire la viitorul României. Baba a prezis că noul Mesia se va naşte în România în 2005. Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredinţat-o uneia dintre nepoatele sale. " În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui".

http://www.brasovultau.ro/Noul-Mesia-s-a-nascut-In-2005-In-Romania-40271.html

Ganditorul

Draga Angella, lb romna are multe intelesuri si greu se lasa descifrata - mai ales la nivelul unor jurnalisti care pun titlul ca si calul ala cu ochelari...

- Jurnalistul scrie "Noul Mesia s-a născut în 2005 în România"
- Baba Vanga a spus de fapt ca " 1. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. 2. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. 3. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. 4. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.  5. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. 6. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. "

Atunci interpretarea textului ar fi asa :

1./2. S-a nascut de mult si Pamantul s-a bucurat de venirea lui
3. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. (undeva departe... poate pe mare, capitan de vas, ...poate la Anver !!??)
4./5. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor (mai stii - o fi vb de "flacara violet"   :lol: ). O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. ( se referea Baba Vanga la nasterea miscarii D.A. - DREPTATE si ADEVAR ??)
6. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. " ( In 2005 incepe ascensiunea actualului Presedinte al Romaniei la conducerea poporului roman )   :lol:

Din toate acestea rezulta :

1. Fie Baba Vanga era "agent al securitatii" si agent electoral al actualului Presedinte al Romaniei
2. Fie tu esti - cu sau fara voie - agent electoral al Presedintelui Romaniei
3. Fie Baba Vanga avea dreptate si din 2005 suntem in fata unui ADEVAR ce se implineste sub ochii nostrii, chiar si fara stirea noastra.

Alege tu varianta optima ... ca la ora asta mie mi-e greu sa o fac .  :evil:

uforever

Citat din: angellla29 din  04 Martie 2012, 02:04:08
Eu nu apartin nici unei religii....nu ma atrage de nici un fel. Iar tu nu esti deloc o insecta :wink: Daca te pot ajuta putin citeste prezicerile babei Vanga. Este una din marile prezicatoare ale lumii. Si era oarba dar "vedea" mult mai bine decat cei care au ochi "sa vada":

"Înainte de a muri, în 1996, Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a făcut previziuni cu privire la viitorul României. Baba a prezis că noul Mesia se va naşte în România în 2005. Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredinţat-o uneia dintre nepoatele sale. " În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui".

http://www.brasovultau.ro/Noul-Mesia-s-a-nascut-In-2005-In-Romania-40271.html

Baba Vanga seamana cu Mick Jagger la batranete :lol:, nu ma luati in seama :-P, este credinta voastra.Interesanta partea cu <EL va veni cu un cal de fier> :ufo:, asta e tare, e de pe <strada mea>.Pana acum nu-s prea multe argumente, avem pe <M. Jagger> si niste <povesti> cu mult <Sugar> sau <Brown Sugar> :wink: Cine nu e <in acord> cu mine, poate e in alt <acord>, tot muzica se numeste. :wink:

Bye, Bye!

angellla29

Citat din: Ganditorul din  04 Martie 2012, 02:41:54
Draga Angella, lb romna are multe intelesuri si greu se lasa descifrata - mai ales la nivelul unor jurnalisti care pun titlul ca si calul ala cu ochelari...

- Jurnalistul scrie "Noul Mesia s-a născut în 2005 în România"
- Baba Vanga a spus de fapt ca " 1. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. 2. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. 3. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. 4. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.  5. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. 6. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. "

Atunci interpretarea textului ar fi asa :

1./2. S-a nascut de mult si Pamantul s-a bucurat de venirea lui
3. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. (undeva departe... poate pe mare, capitan de vas, ...poate la Anver !!??)
4./5. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor (mai stii - o fi vb de "flacara violet"   :lol: ). O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. ( se referea Baba Vanga la nasterea miscarii D.A. - DREPTATE si ADEVAR ??)
6. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. " ( In 2005 incepe ascensiunea actualului Presedinte al Romaniei la conducerea poporului roman )   :lol:

Din toate acestea rezulta :

1. Fie Baba Vanga era "agent al securitatii" si agent electoral al actualului Presedinte al Romaniei
2. Fie tu esti - cu sau fara voie - agent electoral al Presedintelui Romaniei
3. Fie Baba Vanga avea dreptate si din 2005 suntem in fata unui ADEVAR ce se implineste sub ochii nostrii, chiar si fara stirea noastra.

Alege tu varianta optima ... ca la ora asta mie mi-e greu sa o fac .  :evil:

Colega, tovarasul in cauza , crede-ma,  e ultima persoana la care m-as fi gandit vreodata cand am lansat aceasta discutie!!!! :-P Eu nu stiu cum ti-a venit ideea asta cu el si ca eu sunt agentul electoral al unui....mafiot :roll: Probabil ca acest nou Mesia are acum 7 ani si traieste undeva ascuns in catunele vreunui sat romanec, departe de ochii rai ai lumii. De altfel se spune despre Romania ca va fi un pamant sfant. Dar ma rog fiecare crede ce vrea.

Bye Ufoever :-P

Ganditorul

Daaaa, Mesia e ascuns in vre-un catun romanesc (eventual sta inzapezit asteptand "autoritatile") da la vara o sa-si ia sutana popeasca si cand o sa vina pe calul lui de metal in societate ... mama, mama ce-or sa mai fuga astia, mafiotii.  (cum am aratat mai sus, cu analiza pe text nu nasterea lui e in 2005 ...ci inceputul schimbarii )  :evil:
Daca o sa-l ia si pe nea Jiji "ajutor de mesia"... atunci sa vezi cat "lapte si miere" va curge pe capul romanilor.  :-D :martiansad:

Oricum ai lua-o si ai intoarce problema cu Baba Vanga ... tot interpretarea de mai devreme e valabila. A venit Mesia (calare pe vapor de fier... :martiansmile:), e la Cotroceni deja, ne-a scos din criza si va baga la zdup toti hotii si manglitorii lovind cu "Flacara Violet". Asta e... ca acceptam noi sau nu, conteaza mai putin. Baba Vanga (si tu ...) ne-ai spus destul de clar cum sta treaba. E ca la Nostradamus, trebuie sa stim sa interpretam "semnele" ... e chiar un pic mai simplu si mai evident. :fullmoon:  :-D

Siberia

Mesia = Mantuitor
MÂNTUITÓR, -OÁRE, mântuitori, -oare, adj. 1. (Adesea substantivat) Care mântuie (1), salvează. 2. (Rar) Care mântuie (2), care vindecă; tămăduitor. 3. (În limbaj bisericesc) Care mântuie (3), izbăvește (de păcate); izbăvitor. ♦ (Substantivat, m. sg. art.) Nume dat lui Isus Cristos. [Pr.: -tu-i-] – Mântui + suf. -tor.

Am putea sa-l socotim pe "tovarasul" mai sus mentionat a fi Mesia ?
   Pai sa privim lucrurile din alt unghi.
   Se pare ca s-a inradacinat o idee naiva in capul oamenilor prin care trebuie sa vina un personaj calare pe nori, pe aburi, pe cal, pe magar, pe skateboard, pe surfboard, pe cal de fier sau pe cal de ciocolata sa ne salveze. Se pare ca multi i-au aceasta salvare ca pe un fel de reparare a tuturor lucrurilor care le merg "prost" in aceasta viata. Astfel, putem inlocui termenul de Mesia cu cel de Depanator: dar nici macar Biblia nu vorbeste despre un Depanator ci despre Mesia. Atunci de ce ne salveaza Mesia ? Ei bine, Mesia ne salveaza de propria noastra Ignoranta !
   Intelegand notiunea de Mesia in mod filozofic, vom observa ca insusi "tovarasul" poate fi un Mesia - un puternic catalizator care sa ne trezeasca din ignoranta noastra.
   Ca sa exemplific in desene (animate sau nu) pentru dumneavoastra, acest "tovaras" poate sa ne aduca intr-o asemenea situatie de nesuportat incat sa ne trezim "naibii" odata si sa ne amintim ca suntem Oameni, sa ne amintim ce suntem, care este rolul nostru si sa ne aducem aminte de notiunile necesare pentru a reintra intr-o etapa "luminata" a existentei noastre.
   Dupa cum vedeti, din acest punct de vedere chiar si Baba Vanga are dreptate: si asta pentru ca oricine poate fi un Mesia atata timp cat declanseaza in voi amintirile, informatiile care sa va readuca pe panta "ascendenta".

Poate cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l intelegeti este ca Mesia nu salasluieste in vreun catun uitat de lume, ci salasluieste in voi.
   Trebuie doar sa va "dati doua picioare-n dos" si sa va treziti odata! Trebuie sa lasati trandaveala si "mura-n gura" si sa cautati sensuri si cunostinte ingropate adanc in constiinta voastra. Trebuie sa va dati seama ca lenea (chiar si intelectuala) este sora ignorantei, s.a.m.d.

Cat despre Zeita Mama, Printesa Universului, alea alea, ea trebuie sa fie insotita de Zeul Tata, Regele Soare, Printul Universului pentru a trai intr-o perfecta armonie. Fiindca: "rau cu rau, dar mai rau e fara rau!"

p.s. - si daca tot reusiti cumva sa va treziti, v-ati face un mare bine voua (si l-ati face si altora in acelasi timp) daca ati incepe cautarea cunostintelor fundamentale pierdute cu domeniul  Gramaticii si Ortografiei limbii romane.
      Sper sa nu va deranjeze acest sfat.

O duminica cat mai placuta va doresc !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

Am si eu o intrebare duminicala:

Exista posibilitatea logica, teoretica sau chiar stiintifica ca toate acceleratoarele raspandite in lume gen CERN impreuna cu aparatura dedicata gen ISIS, SIRIUS, etc. sa fie folosite impreuna pentru "salturi" in linii temporale ale Pamantului diferite de cea actuala?
   Ca sa fiu mai explicita, posibilitatea deschiderii unor "ferestre/portaluri" in timp prin care sa treaca Pamantul pentru a evita anumite evenimente deja prevazute/prestabilite.
   Exemplu: descoperim ca in 2 ani Pamantul va fi distrus de ceva, punem acceleratoarele la treaba si sarim cu totii intr-o alta linie temporala unde Pamantul pentru moment este ferit de acest gen de probleme, sau poate chiar si de problema "trezirii" constiintei globale.

Stiu ca pare o idee S.F. , dar la fel de S.F. si de neinteles mi se pare punerea la punct si dezvoltarea unor tehnologii pentru camuflarea evenimentelor in timp - decat daca exista si motive sau momente prielnice pentru a fi folosite.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

alx

Citat din: Siberia din  04 Martie 2012, 15:44:27
Am si eu o intrebare duminicala:

Exista posibilitatea logica, teoretica sau chiar stiintifica ca toate acceleratoarele raspandite in lume gen CERN impreuna cu aparatura dedicata gen ISIS, SIRIUS, etc. sa fie folosite impreuna pentru "salturi" in linii temporale ale Pamantului diferite de cea actuala?

NU,NU si iar NU!

Citat din: Siberia din  04 Martie 2012, 15:44:27
   Ca sa fiu mai explicita, posibilitatea deschiderii unor "ferestre/portaluri" in timp prin care sa treaca Pamantul pentru a evita anumite evenimente deja prevazute/prestabilite.
   Exemplu: descoperim ca in 2 ani Pamantul va fi distrus de ceva, punem acceleratoarele la treaba si sarim cu totii intr-o alta linie temporala unde Pamantul pentru moment este ferit de acest gen de probleme, sau poate chiar si de problema "trezirii" constiintei globale.
Din pacate,vad ca se atribuie proprietati si caracteristici EXTRAORDINARE unor masini cat se poate de ordinare... ;D
De fapt,imensele acceleratoare au ca scop final ACCELERAREA CATORVA PARTICULE si lovirea unei "tinte" cu acestea,pt. studierea reactiilor obtinute in urma acestui "bombardament"! Si cand am zis ca e vorba de CATEVA PARTICULE,exact atatea am vrut sa spun.Iar energia consumata pt acest proces este foarte mare...nu vad cum unul,zece,o suta sau zece mii de acceleratoare ar putea sa faca ceea ce ai spus tu mai sus...de fapt,cred ca IN ACEST MOMENT,chiar daca am folosi TOATA energia CUNOSCUTA de pe Terra,nu am reusi o asemenea performanta,admitand ca am cunoste procedeul !
Iar "faimoasele" ZPM (zero point module - http://www.stargate-sg1-solutions.com/wiki/Zero_Point_Module_%28ZPM%29 ) sunt deocamdata posibile doar in filme...si nici alea nu cred ca ar fi de ajuns... ;D

Asa ca pana una-alta,daca o fi sa fie fro cata-clisma cosmica,o sa procedam asa cum au procedat si dinozaurii : capul in nisip si speram sa treaca! Ca speranta MOARE ultima!

PS   cam ce crezi ca s-ar intampla cand ai avea 2 populatii IDENTICE sau APROAPE identice,ocupand acelasi loc in timp si spatiu intr-o alta linie temporala?  Ia genereaza un scenariu pe tema asta...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

angellla29

Citat din: Ganditorul din  04 Martie 2012, 12:10:42
Daaaa, Mesia e ascuns in vre-un catun romanesc (eventual sta inzapezit asteptand "autoritatile") da la vara o sa-si ia sutana popeasca si cand o sa vina pe calul lui de metal in societate ... mama, mama ce-or sa mai fuga astia, mafiotii.  (cum am aratat mai sus, cu analiza pe text nu nasterea lui e in 2005 ...ci inceputul schimbarii )  :evil:
Daca o sa-l ia si pe nea Jiji "ajutor de mesia"... atunci sa vezi cat "lapte si miere" va curge pe capul romanilor.  :-D :martiansad:

Oricum ai lua-o si ai intoarce problema cu Baba Vanga ... tot interpretarea de mai devreme e valabila. A venit Mesia (calare pe vapor de fier... :martiansmile:), e la Cotroceni deja, ne-a scos din criza si va baga la zdup toti hotii si manglitorii lovind cu "Flacara Violet". Asta e... ca acceptam noi sau nu, conteaza mai putin. Baba Vanga (si tu ...) ne-ai spus destul de clar cum sta treaba. E ca la Nostradamus, trebuie sa stim sa interpretam "semnele" ... e chiar un pic mai simplu si mai evident. :fullmoon:  :-D

Chiar ma uimesti, serios acum....cu tovarasul si cu nea Jji. Nu stiu ce are scula cu Prefectura. Si nu inteleg de ce crezi ca acest personaj este acel personaj de care vorbim noi. Poate asa il vezi tu...poate pentru tine chiar este Mesia. Ok, am inteles ironia, am simtul umorului si nu ma supar din orice. Dar nu pricep de unde este teoria ta despre tovaras....Dar mai ales cum ai ajuns la ea. In fine.

@Siby, multumim pentru raspunsul tau duminical si ne scuzi daca unii sunt mai prosti si nu stiu sa scrie corect. Deh. prosti e unii ce sa faci. In rest ceea ce ai spus tot e absolut logic. Doar o obiectie: Oamenii au acel spirit de turma si nu ai ce sa faci. Din pacate.

horia2008

Citat din: angellla29 din  04 Martie 2012, 17:49:17....unii sunt mai prosti si nu stiu sa scrie corect. Deh. prosti e unii ce sa faci.
Nu neaparat prostie, sau prosti...
Citat din: angellla29 din  04 Martie 2012, 17:49:17Oamenii au acel spirit de turma si nu ai ce sa faci. Din pacate.
Ba da, ai ce sa faci....

uforever

Se vede ca-i plictiseala pe forum, incep <arogantele>, ;D :P tre sa recunosc ca-i haios, probabil avem nevoie si de lucruri d-astea, doar suntem oameni si suntem pe chat.Daca va plictisiti si aveti chef de un pic de <Ufo-logica>, am primit ceva interesant.Pun pariu ca alx iar o sa zica ca-s <incepator> ;D , asta e chiar sunt incepator.Am primit ceva in legatura cu cazul Bobeica, lucruri care nu prea le-am gasit in presa si care sunt extraordinare dupa parerea mea. Iata ce spune ancaana, sora unuia dintre martorii evenimentului:

Voi incerca sa-ti raspund la intrebari, povestindu-ti exact ceea ce si mie mi-a fost relatat de catre fratele meu,care se numeste ...
..........................................................................

Ozi frumoasa.....

Nu stiu daca reprezinta ceva pentru voi, pentru mine e fascinant.Nu am gasit nicaieri scris ca fiintele din nava respectiva emanau lumina alb-argintie, nu am gasit nicaieri scris ca nava sa despartit in doua, corect?

PS. opssss, am uitat sa va spun, ancaana mi-a scris in MP, am facut o copie pentru toata lumea cu acordul ei, stati linistiti cei care imi scrieti in MP, mesajele voastre sunt in siguranta ;D asa ca <tastati> in MP fara probleme, Rufonul la mine e ca mailul(adica in permanenta deschis) ;D

Chiar daca esti incepator,asta nu inseamna ca trebuie sa postezi ACELASI lucru de 2 ori...ca sa demonstrezi ce? Ai cumva senzatia ca daca e "liniste" pe forum,aceasta trebuie "tulburata" cu orice pret? 
Am sters continutul mesajului,care poate fi citit integral aici : 
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3911.msg71120/topicseen.html#msg71120   alx

socrate

Citat din: uforever din  04 Martie 2012, 00:04:43
Daca nu ai utiliza in exces VIRGULA, probabil as intelege ce vrei sa spui.Nu am pretentii cum ca eu as scrie corect gramatical mereu sau ca-s profesor de gramatica, dar sa mor daca am inteles ce vrei sa spui.Fa-ma sa inteleg cei cu  <MAREA MAMA, ZEITA MAMA> :? ce-i asta? :-o Sa inteleg ca Zeii din Biblie sunt niste zei cruzi, ca Biblia e plina de fapte abominabile? Sa inteleg ca misticismul dus la extrem dauneaza? Asta ai vrut sa spui?  :? O sa consider ca stai prost cu timpul si ca ai scris in graba, nu se intelege nimic din ce ai scris. Concentrila colegu, concentrila :-D :-D :-D o sa reusesti pana la urma.

PS. Sper ca n-o iei personal, doar fii mai atent :-D

Colega....se pare ca...., nu "virgula" este problema ta,ci ceea ce sta scris intre ele,daca nu ai cetit nimic despre MAREA MAMA,ZEITA MAMA esti "nevinovat",subiectul de fata este pt.persoanele cu o cultura generala cel putin medie.
Asa ca,concentrila colegu,concentrila pe "cetit",ca scrisul doar..., fie el scris si gramatical,tot scris ramâne,Nu rezulta, cultura generala,gramatica e una iar cultura generala e alta,sper sa sesizezi,pe viitor...
Daca Istoria (Mama Intelepciunii) nu ai studiat-o,legislatia patriarhala(biblia) nu o cunosti sau daca pe acestea le-ai "studiat" si nu le intelegi,incearca sa gindesti ce sta "scris" intre virgule,apoi... "scrie",un sfat prietenesc.
PS. Sper ca n-o iei personal, doar fii mai atent...
Citat din: angellla29 din  04 Martie 2012, 00:42:10
Tu ai spus-o foarte bine. El va fi SCHIMBAREA, de fapt va fi intoarcerea "la Origini" cum s-ar zice. De fapt, el va ghida lumea catre adevarata Cunoastere si catre adevaratele Legi ale Universului. Care pana acum ne-au fost ascunse daorita nemernicilor care alcatuiesc acum acest sistem corupt.

P.S Chiar imi doresc sa mai apuc sa traiesc macar 1-2 zile  atunci cand va veni....daca va veni! :wink:

agellla 29,puterea,capacitatea ta de a intelege ce sta scris intre "virgule"(vorba lui uforever) este mult peste capacitatea medie de intelegere a multora.
Religia(relogare,reformulare etc..) si legea(regula obligatorie) in intregul lor sunt o blasfemie la Adresa DREPTATII(Principiu moral si juridic ce cere,impune respectarea drepturilor fiecarei persoane) si DEMNITATII UMANE.
Anticristul,prin definitie este un Laic,Rationalist adept a respectarii Pricipiilor Logici si implicit a Principiilor Dreptatii,exclus deci, a fi "religios"(ideologie,gindire patriarhala).
De asemenea este imposibil sa aibe doar 7 ani(cert este ca are cei 7 ani de acasa de educatie Lgica) si sa apara in 2012,posibil sa locuiasca intr-un sat românesc dar nu izolat de lume si de rautatile mentalitatii patriarhale,altfel cum ar fi inteles mersul omenirii!?
România(Dacia Strabuna) a fost un pamânt Drept,în care erau respectate Principiile Dreptatii,Era,Epoca Matriarhatului  ,a devenit un pamant "sfint"in epoca patriarhala(zalmolxe, ulterior religiile avramice,la noi crestinismul) si va REDEVENI un pamant a DREPTATII si DEMNITATII UMANE.
Sigur o sa prinzi mai mult de 1-2 zile in Noua Era a Omenirii Guvernata dupa Principiile Vechi si Actualei Societati Matriarhale(mai sunt la ora actuala inca Comunitati Matriarhale).
Sa nu crezi ca ANTICRISTUL va fi altceva decit a fost Vlad Tepes,doar ca va extinde interdictia de manifestare si asupra altor fapte imorale si antisociale,nu doar hotia,coruptia va fi eradicata,se intelege ca Tepes a fost doar un antemergator, a aratat la scara mica ce va fi ANTICRISTUL la scara Planetara.
Retine te rog,ANTICRISTUL va veni si va lucra in Numele Puterii Dreptatii,Zeita Mama.
Ceea ce spune Siberia,
CitatCat despre Zeita Mama, Printesa Universului, alea alea, ea trebuie sa fie insotita de Zeul Tata, Regele Soare, Printul Universului pentru a trai intr-o perfecta armonie. Fiindca: "rau cu rau, dar mai rau e fara rau!"
,
este un fals grosolan Rational-Logic,a fost(DAR NU MAI ESTE) ,Zeita Mama insotita de zeul tata atunci cind acesta isi recunoste Originea si astfel Principiile Dreptatii,dar ordinarul imbecil a nesocotit ceea ce a PRIMIT,ba mai mult sa dat el "drept d-zeu" si a adus omenirea in situatia in care se cunoaste ,de altfel socotesc ca si acesta "problema",va fi elucidata tot de Anticrist(persoana masculina,Spirit Matern,dotata cu putere dupa cum persoana zeu a fost dotata cu putere) care va cere,impune lui d-zeu tatal socoteala pt  cea ce a facut in perioda cind acesta sa aflat la GUVERNAREA OMENIRII.

PS.Eu am incercat din cele traite personal cit si din cele cetite(forumuri crestine,laice etc..) despre acest Nobil Personaj sa fac o caracterizare cit se poate de REALISTA a  ANTICRISTULUI ORIGINAL.

uforever

Socrate, eram sigur ca o sa te <urzici>, deh :|, ce sa spui si tu acum, lipsa de cultura generala, ignoranta fata de religie..etc.
Nu sunt dator nimanui cu vreo demonstratie de cultura generala, cu atat mai putin tie.Felul in care scrii in limba romana denota o lipsa de cultura la tine, in nici un caz la mine, cat despre studiatul Bibliei nu trebuie sa-ti faci probleme, am renuntat la a mai fii crestin tocmai pentru ca am studiat temeinic.Eu nu am facut decat sa-ti atrag atentia ca scrii mizerabil si nu inteleg nimic, nu a fost <atac la persoana>, religia voastra nu va invata nimic in privinta asta? Parca trebuia sa fiti blanzi, intelegatori, sa va iubiti aproapele? Nu ai studiat domnule nimic, sunt satul de mistici <plini de ei>, nu respectati pe nimeni si nimic, aveti impresia ca sunteti <buricul pamantului>.Nu respectati oamenii, stiinta, cunoasterea, adevarul, stiti doar sa veniti cu basme si ineptii, niciodata argumentate. Aroganta si mandria  va caracterizea, voi mergeti clar pe sistemul:<cine nu e cu mine, e impotriva mea>, doar mantuitorul vostru va spus asta.Pentru ca nu sunt extremist ca tine, dau importanta religiei, asta indiferent cat de mult urasc clerul, religia isi are locul ei, asa cum exista Legendele Olimpului.
Felicitari, ai reusit sa ma enervezi!

PS. Sa inteleg ca stii sa citesti, dar nu stii sa scrii?

angellla29

Citat din: uforever din  04 Martie 2012, 19:53:25

PS. Sa inteleg ca stii sa citesti, dar nu stii sa scrii?

Iar tu esti expertul in gramatica? Stii ceva, eu am incercat sa discutam civilizat. Fara jigniri , dar se pare ca nu se poate. Probabil ca e mai bine sa incheiem subiectul pentru ca este foarte sensibil si nu este pentru oricine.