Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 23 Vizitatori vizualizează acest subiect.

niphilim

Citat din: Ganditorul din  17 Februarie 2012, 21:03:48
niphilim ... ce simplu vezi lucrurile. Nu asa le vad si moderatorii care pierd noptile ca sa stearga zecile de mesaje aruncate de "Dida", mesaje cu un bogat continut de birjar batran si calificat in "vorbe frumoase".  :evil:
Nu le vad nici simplu si nici mai complicat decat merita . Am ajuns , cred eu , sa vad viata si tot ce tine de ea in doar doua nuante , fare cele de gri . Aceasta fascinanta doamna Serbanescu are o singura problema : are o lipsa .

Ca de la asta se ajunge ca postarile sale sa aiba miros de canal sau ca refuleaza in care-pe-care-l-prinde ..... nu mai e problema mea . Cert e ca m-am lamurit . In concluzie : Thx but no thx !

Toata stima pentru ce fac moderatorii pentru a intretine discutiile libere de asemenea postari "vomitive" si de reactii ce evoca .... lipsuri .

Multumesc domnilor !

Doamna Serbanescu , ..... ce mai faceti ? Sunteti bine ? ..... Sigur ?
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

alx

Ia uitati cat de complicat vad eu lucrurile: forrest,MUTED! FOREVER!

Si asa se va intampla cu fiecare clona care va aparea pe aici...si asta e o promisiune!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

uforever

Citat din: alx din  17 Februarie 2012, 21:12:09
Ia uitati cat de complicat vad eu lucrurile: forrest,MUTED! FOREVER!

Si asa se va intampla cu fiecare clona care va aparea pe aici...si asta e o promisiune!

In sfarsit, multumesc alx, dau o bere.:))

Niphilim, eu n-am avut curajul sa intreb de dida, am presuspus, bine ca sa lamurit.

vivien

Nu mai presupunem. Sint Eu. Serbanescu Mariana, alias Dida,.etc.
Licentiata in Drept, promotia 1982.
Stare sociala: pensionata pe caz de boala, gr.II., in septembrie 2011.
Cu capu.
Se vede, se simte.
Si eu la fel pe voi.

epilog/motto

Ce ne-am face , oare ,  fara nebuni , nebuni , nebuni, ca mine?
PS

Daca veti scapa de mine, este spre neajunsul vostru. Sint modesta. Si moderata.

abyss

Doamna Mariana cu regret va informez ca acest forum nu este pe profilul dumneavoastra. Incercati la taraba urmatoare...

angellla29

Dragi colegi, anul 2012 e aici cu mari probleme as putea spune. Deja vestile de razboi sunt prea alarmante, vulcanii au luat-o razna, asa zisa criza e la maxim, calamitati groaznice sunt peste tot in lume; nimic bun as putea spune nu ne inconjoara. Chiar daca in mod normal nu s-ar intampla nimic...se pare ca "profetiile sunt impinse" sa se intample. Cum s-ar spune, nori foarte negri se aduna pe cerul planetei. Si nu aduc nmic bun  :| Parca insusi Dumnezeu ne-a intors spatele. Sa fie acestea, intradevar ultimele zile ale Umanitatii? Sper sa nu...

niphilim

Citat din: vivien din  18 Februarie 2012, 04:00:11
....... Licentiata in Drept ..........., promotia 1982.
Si ce daca ? Mi-ajunge sa ma uit la semnatura de sub avatarul dvs. :

"Fiecare, capata ce isi doreste"

Ce-i cu virgula aia nebunatica in fraza ?

..........................................

Doamna , pentru conformitate va spun ca nu am absolvit decat 10 clase .
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

Nox

Citat din: vivien din  18 Februarie 2012, 04:00:11
Licentiata in Drept, promotia 1982.
Stare sociala: pensionata pe caz de boala, gr.II., in septembrie 2011.
Cu capu.
Se vede, se simte.
Si eu la fel pe voi.

epilog/motto

Ce ne-am face , oare ,  fara nebuni , nebuni , nebuni, ca mine?
PS

Daca veti scapa de mine, este spre neajunsul vostru. Sint modesta. Si moderata.

Măi madame, dacă de vorbă bună nu înţelegi poate o rezolvăm cu Poliţia.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

alx

Am sa mai ating O DATA subiectul DIDA,dupa care voi penaliza orice alte comentarii legate de acest user.
Deci,doamna,din pacate pentru dvs.,nu prea exista congruente intre ideile pe care doriti sa le expuneti aici si tematica acestui forum...ca sa parafrazez pe cineva,singurele ozn-uri cu care aveti tangenta sunt cele din capul dvs. ;D   (no offence).
In plus,doresc sa va informez ca nu voi mai permite nici unei clone create de dvs. sa-si mai faca de cap pe acest forum,sa aduca ofense si injurii altor useri;nici nu voi mai permite existenta acestor clone care la profil au mesaje...stiti dvs. de care...
In fapt,sper ca ati remarcat ca in afara de userul DIDA si nou-creatul vivian,restul de clone are no longer available! (de cand asteptam sa zic asta... :D ).Si fie vorba intre noi,clona vivian va pleca foarte curand in acelasi loc cu celelalte...
Nu am solicitat stergerea userului DIDA pentru ca anumite topicuri ar fi avut de suferit,nu neaparat prin faptul ca postarile dvs. ar fi avut valoare foarte mare,ci prin faptul ca s-au dat raspunsuri care ar fi ramas in aer... Insa daca veti continua in acest mod,inclusiv userul DIDA nu va mai exista! Adica nu va mai ramane nici o urma a trecerii dvs. pe aici.Si da,sa stiti ca nu puteti scrie dvs. cat pot modera eu,ca sa parafrazez un alt coleg!  :D Ca sa nu punem la socoteala ca sunt mai multi moderatori... ;D

Exista insa si un DACA! Acum aveti pe userul DIDA nivel de avertizare 100%.Asta inseamna ca 2 luni de zile nu veti putea posta pe forum de pe acest user.DACA in acest interval nu mai creati nici o clona,nu mai atacati administratia acestui forum,cu alte cuvinte deveniti "de treaba",eu sunt dispus sa-mi asum oprobiul public si sa va permit,dupa trecerea perioadei de moderare,sa continuati postarea pe acest forum,EXCLUSIV cu userul DIDA.Cu rezerva ca o sa aveti mesajele moderate pentru inca 2 luni. Si dupa aia om vedea ce a fi.Daca insa incalcati aceste reguli simple,userul DIDA va fi sters devinitiv si IP-ul dvs. va fi banat. Acceptati acesti termeni?

alx,moderatoru nebun

LE   Se pare ca am fost nebun sa-i propun asa ceva didei...dupa un schimb de MP-uri,am ajuns la concluzia ca nu are rost sa-mi bat capul cu asa ceva...prin urmare,o sa solicit stergerea contului vivian,Dida,si a oricarui alt cont-clona!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Nox

Citat din: alx din  18 Februarie 2012, 19:46:34
LE   Se pare ca am fost nebun sa-i propun asa ceva didei...dupa un schimb de MP-uri,am ajuns la concluzia ca nu are rost sa-mi bat capul cu asa ceva...prin urmare,o sa solicit stergerea contului vivian,Dida,si a oricarui alt cont-clona!

Puteam să te scutesc de un efort şi să-ţi forwardez toate mesajele primite de la ea. :D
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

alx

Citat din: Nox din  18 Februarie 2012, 22:05:21
Puteam să te scutesc de un efort şi să-ţi forwardez toate mesajele primite de la ea. :D

Asa cum i-am spus si ei in Mp-uri,am considerat ca pot face pt. ea ce am facut si pentru altii,adica sa-i acord o ultima sansa.Din pacate,ea a inteles cu totul altceva...asa ca voi face exact ce am scris mai sus ca voi face... ;D ,so,by by DIDA&Co...

liviu86

Citat din: arckadii din  22 Februarie 2012, 15:45:28
Se reia ipoteza existentei unei a 10-a planete in sistemul nostru solar.

http://www.realitatea.net/o-planeta-uriasa-s-ar-putea-afla-dincolo-de-pluto-spun-astronomii_916047.html#comentarii

Nu stiu daca postez unde trebuie. Dar imi cer scuze daca gresesc.

In toate serile cu cer senin, in partea de nord-vest este pe cer o stea foarte luminoasa si mare. Este de 2 ori mai mare ca luceafarul.
Ce stea este aceea??? Steaua este vizibila in partea de nord-vest intre orele 19:30-22:00. Dupa care parca dispare, nu se mai regaseste nicaeri pe cer. Aseara si in alte seri am observat-o cand am avut ceva treaba pe afara.

StarDust

Citat din: liviu86 din  23 Februarie 2012, 12:34:42
Nu stiu daca postez unde trebuie. Dar imi cer scuze daca gresesc.

In toate serile cu cer senin, in partea de nord-vest este pe cer o stea foarte luminoasa si mare. Este de 2 ori mai mare ca luceafarul.
Ce stea este aceea??? Steaua este vizibila in partea de nord-vest intre orele 19:30-22:00. Dupa care parca dispare, nu se mai regaseste nicaeri pe cer. Aseara si in alte seri am observat-o cand am avut ceva treaba pe afara.

Mutat la chat. Venus (Luceafarul, apune ~ 21:30) si Jupiter(apune la ~23:00) sunt la apus intre cele doua ore. Venus apune prima, Jupiter mai tarziu, si ambele sunt f. stralucitoare. Cel mai probabil ai vazut Jupiter, care e pozitionata usor spre nord.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Aliosa

http://www.scopecity.net/lookup.php

Poate ajuta, ma chiorasc si eu la o stea foarte luminoasa de vreo' 2 luni seara de seara catre sud-vest  .

Arhanghelul

Lupta dintre "alb" si "negru" ?????????

Pombo briga com gato que briga com pombo

Sau asta ... este una din legile naturi terriene?
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05