Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Mai, dar ce frumos si politicos te exprimi, draga Forrest ! Unde ai invatat asta ? La padure ? Mai sa creada lumea ca ameninti pe cineva ? Sau gresesc ...

uforever

Citat din: Ganditorul din  17 Februarie 2012, 10:02:38
Mai, dar ce frumos si politicos te exprimi, draga Forrest ! Unde ai invatat asta ? La padure ? Mai sa creada lumea ca ameninti pe cineva ? Sau gresesc ...

Ganditorule, n-ai inteles tu, nu e amenintare, este un avertisment :wink: nu-i rau, ne mai relaxam si noi pe forum, ce atatea discutii :lol:

alx

Citat din: Ganditorul din  17 Februarie 2012, 10:02:38

Mesajul tau trebuia sa arate asa,ca sa fie conform cu realitatea:

Mai, dar ce frumos si politicos te exprimi, draga Dida ! Unde ai invatat asta ? La padure ? Mai sa creada lumea ca ameninti pe cineva ? Sau gresesc ...

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

StarDust

Oricum, nu pot sa nu constat ca Troll-ii sunt foarte deranjati de sistemul "like" de pe forum.  :wink:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

niphilim

Citat din: alx din  17 Februarie 2012, 13:27:22

Mai, dar ce frumos si politicos te exprimi, draga Dida !
Care-cum apare p-aici ca "new entry" e tratat cu "Dida" .
Ce-i asta ? Ce-mi scapa ? E vreo regula , vreun "rang" de utilizator ? Sau e vreunu' de-a reusit sa va scoata din sarite si-acum  suflati si-n iaurt ?  :-o :-o :-o
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

StarDust

Citat din: niphilim din  17 Februarie 2012, 16:48:24
Care-cum apare p-aici ca "new entry" e tratat cu "Dida" .
...
Nu oricare "new entry", depinde cum iti incepi "entry-ul"

Citat din: niphilim din  17 Februarie 2012, 16:48:24
...
Ce-i asta ? Ce-mi scapa ?
...

O chestie care face urat pe aici. Mai bine zi "Doamne feri'!" si sa nu stii...    :roll:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Siberia

Pentru dida aka niphilim, forrest si alte cateva usere detinute de d-na Serbanescu - unele moderate si altele inca nedescoperite de catre moderatori:

"Hahalera" (cum m-ai de clasificat pe mine si pe alx intr-un e-mail cu care m-ai spam-at) n-are chef sa-ti raspunda si te ignora in continuare. Degeaba ameninti, "hahalera" nu este interesata de ceea ce ai de spus. Pace tie ! - (fiindca ai nevoie...)

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

niphilim

Citat din: Siberia din  17 Februarie 2012, 17:52:00
Pentru dida aka niphilim, forrest si alte cateva usere detinute de d-na Serbanescu -

Siberia ( in felul asta o sa prelungim off-topicul - chiar si doar chat fiind ) , te rog mult scoate-ma din "lista" ta . Pentru conformitate contacteaza-ma in privat si lamurim aspectul asta .

Multumesc anticipat , o seara frumoasa iti doresc .

No offence and no hardfiellings ! K ?  :wink:

alx

Pentru dida aka niphilim, forrest si alte cateva usere detinute de d-na Serbanescu - unele moderate si altele inca nedescoperite de catre moderatori:

"Hahalera" (cum m-ai de clasificat pe mine si pe alx intr-un e-mail cu care m-ai spam-at) n-are chef sa-ti raspunda si te ignora in continuare. Degeaba ameninti, "hahalera" nu este interesata de ceea ce ai de spus. Pace tie ! - (fiindca ai nevoie...)

Niphlim Nu e dida...omu mi-a dat numele lui,2 numere de tel...nu l-am sunat,dar as putea sa o fac oricand... ;D
Si eu am avut impresia dupa primul post ca ar fi dida,dar se pare ca nu e...asa ca va rog sa nu mai discutam pe tema asta.In schimb,forrest ESTE dida...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Siberia

Ok.
In acest caz, imi cer scuze niphilim pentru ca te-am bagat in aceeasi oala.
Nu mai prelungesc nici o polemica fiindca n-am nici timp si nici nu sunt interesata in vreun fel de subiectul dida.

p.s. - Ii anunt de pe acum pe cei deranjati de persoana mea (ca sa nu mai existe discutii legate de like-uri sau alte cele) ca ma voi retrage in curand de pe forum - mai am cate ceva de completat pe un subiect si dupa aceea, gata.
         Deci, aveti putintica rabdare...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

niphilim

Citat din: Siberia din  17 Februarie 2012, 18:20:16
Ok.
In acest caz, imi cer scuze niphilim pentru ca te-am bagat in aceeasi oala.
E-n regula . Cu siguranta aveti motivele voastre .......
Citat din: Siberia din  17 Februarie 2012, 18:20:16Nu mai prelungesc nici o polemica fiindca n-am nici timp si nici nu sunt interesata in vreun fel de subiectul dida.
Pseudopolemica asta nu face referire la Dida asta . Discutia a continuat doar datorita faptului ca eu m-am considerat nedreptatit si banuit c-as fi clona cuiva . Asadar ne apartine ( daca asa ceva se poate numi ca apartinand noua si sa si numim asta )

Citat din: Siberia din  17 Februarie 2012, 18:20:16p.s. - Ii anunt de pe acum pe cei deranjati de persoana mea (ca sa nu mai existe discutii legate de like-uri sau alte cele) ca ma voi retrage in curand de pe forum - mai am cate ceva de completat pe un subiect si dupa aceea, gata.
         Deci, aveti putintica rabdare...
Dupa o scurta evolutie pe forum da-mi voie sa afirm ca esti o figura de baza  comunitatii si nu ar trebui sa te lasi impresionata ce niscaiva carcote neavenite . Dimpotriva , ramai pentru cei ce te apreciaza si sfideaza-ti antipatizantii . Facand ceea ce spui doar ii vei bucura .

Dar daca simti ca nu mai ai nimic de spus pe forum ..... se schimba "ecuatia" . Faci cum simti .
Personal , privind in urma la contributia ta , as considera-o ca pe o pierdere si ca pe o decizie pripita din partea ta .

Think about !  :wink:

horia2008

.......si altele inca nedescoperite de catre moderatori:
.......
danpucic :-D :|

niphilim

........  cateva usere detinute de d-na Serbanescu

Incet-incet fac "filmul" ..... ! Inteleg ca exista o misterioasa doamna Serbanescu care a facut valuri p-aici ? Este acel gen de om care "le stie pe toate" si care plina de emfaza a bagat batul prin gard starnind in voi genul de reactii de care tocmai am beneficiat prin cruda mea aderare la forum ?

In acest caz mult stimata doamna Serbanescu ar trebui sa-si faca nitel autocritica ! Intrucat mai toti sunteti uzmiti pe domnia sa ...... vin eu c-o completare dintr-o alta lume , o lume de oameni simpli dar curati , lume din care am deosebitul privilegiu sa fac parte , spunand :

"Cucoana , uite care-i treaba : Cand doi sau trei iti spun ca esti matoala , ..... du-te , femeia lu' Dumnezeu , si culca-te ! Vorbim maine pe trezie ......"

Si sa abordam si oarecum serios problema asta :

Personal mi-am "luat-o" in numele probabilelor tampenii si ineptii pe care le-ai etalat prin preajma . Vrand-nevrand , stiindu-te sau nu , declansezi si-n mine o stare de aversiune ( justificata de altfel ) . Inteleg ca - si asa este firesc - ca esti nitel banata . Nu mai bine ...... ramai asa si incetezi cu incercari patetice de-a-ti mai conferi un drept la replica prin clone "ieftine" ? Aveai ceva de zis , trebuia sa-ti gestionezi elegant si civilizat contul initial si "erai in carti" .

Parerea mea . Nu sunt sigur ca va fi aprobata inspre postare , dar meriti s-o vezi ( citind forumul avida de reactiile celor din jur rontaind nerabdatoare o scobitoare si sorbind un ceai indulcit cu miere .......)

Un ...... intreg weekend frumos ...... si plin de ganduri iti doresc !

Cele bune !

horia2008

@niphilim mai bine ascultai de StarDust  :lol: :lol:
Citat din: StarDust din  17 Februarie 2012, 17:18:15
O chestie care face urat pe aici. Mai bine zi "Doamne feri'!" si sa nu stii...    :roll:
D-na Serbanescu e mult mai complexa, n-ai cuprins-o,  vezi Dida, FANOM, danpucic (?), novecento, forrest, + de la @biss, de pe alte forumuri

Citat din: @biss din  18 Noiembrie 2011, 21:26:19
Iata un exemplu de comportament. Cine e Dida si cine e MAMAMARE?
http://z4.invisionfree.com/JN_Reloaded/index.php?showtopic=2020
http://forum.lovendal.net/lumea-virtuala/razboi/?action=printpage
........
:-D :-D :-D

Ganditorul

niphilim ... ce simplu vezi lucrurile. Nu asa le vad si moderatorii care pierd noptile ca sa stearga zecile de mesaje aruncate de "Dida", mesaje cu un bogat continut de birjar batran si calificat in "vorbe frumoase".  :evil: