Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 36 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

mr

Urmarind filmele (SF/fantasy/adventure) din ultimii ani am remarcat ca se tot plaseaza actiunile pe sateliti ai planetei Jupiter.
Cel mai bun exemplu ar fi al "Avatar"-ului, unde Pandora pare a fi un satelit al lui Jupiter.
Din ce-mi amintesc si in "Star Trek: Into the darkness" o parte din actiune se petrece intr-o baza pe langa Jupiter.

Filmul "Jupiter Ascending", care se lanseaza in februarie, deasemeni are actiune pe langa Jupiter. Mai mult, apar si saurienii innaripati ai lui Malanga.
http://www.jupiterascending.com/
https://www.youtube.com/watch?v=6Zy8HexagEE

Sa fie doar o intamplare? :-)

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tyanu

Citat din: mr din  10 Decembrie 2014, 11:20:42
Urmarind filmele (SF/fantasy/adventure) din ultimii ani am remarcat ca se tot plaseaza actiunile pe sateliti ai planetei Jupiter.
Cel mai bun exemplu ar fi al "Avatar"-ului, unde Pandora pare a fi un satelit al lui Jupiter.
Din ce-mi amintesc si in "Star Trek: Into the darkness" o parte din actiune se petrece intr-o baza pe langa Jupiter.

Filmul "Jupiter Ascending", care se lanseaza in februarie, deasemeni are actiune pe langa Jupiter. Mai mult, apar si saurienii innaripati ai lui Malanga.

Sa fie doar o intamplare? :-)

Cele mai multe documentare care se ocupa cu "studiul" in Sistemul nostru Solar pregatesc populatia in acelas mod. Dintre saletilii lui Jupiter, Europa si Io au celel mai mari sanse sa adaposteasca viata sub calotele de gheata ( de vazut si filmul Europa). Mai recent am vazut un astfel de documentar despre Saturn si canditatul ideal Enceladus impreuna cu fratele mai mare Titan, care la fel pot adaposti viata in anumite conditii.
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

panta_rh_ei

În aceeaşi direcţie "Războiul liniştit" - Paul McAuley, ed.Paladin. Interesant. Merită citit.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Enz

Citat din: mr din  10 Decembrie 2014, 11:20:42

Eu cred ca e mai mult o metafora plasarea lui Jupiter in filmele astea. De exemplu in Jupiter Ascending, pe Milla Kunis o cheama Jupiter Jones (si lucreaza ca janitor) si astfel filmul nu se refera la planeta Jupiter (extraterestrii de pe ea sau lunile sale) ce se ridica la putere si se pun stapani pe sistemul solar ci se refera la Jupiter Jones ce se ridica si isi ia in primire drepturile si puterile. Inaltandu-se prin asta precum Anticii din StarGate intr-o dimensiune superioara. Jupiter e folosit ca simbol pentru ca are oarecum culoarea focului (a energiei vitale necesare pentru asa ceva) si incepe cu J de la Jesus. Faptul ca Wachowski Brothers realizeaza filmul asta e o nota clara ca nu se refera la un sistem solar fizic ci la ceva mult mai in legatura cu lumea matrixului. Cred defapt ca e o continuare si o dezvoltare/voalare a ideii prezentate acolo in care vor fi prezentate mai explicit relatiile si mecanismele din spatele cortinei.

In Avatar e iar prezenta Sigourney Weaver (si) ca indigena principala ce se lupta cu demonii tehnologici (aici relatiile sunt inversate) ce vin sa fure resursele (vitale) de pe o planeta din apropierea lui Jupiter. Numele "avatar" si metoda prin care se ia legatura cu indigenii e sugestiv din nou ca nu se refera la o planeta fizica. La fel si faptul ca filmul e regizat de James Cameros (J.C.) iar eroul principal care soseste in baza militara "Hell's Gate" are numele Jake. Parerea mea.

Xanadron

Da, o fi si nea' Jupiter / Zeus Tonans :lol: implicat in matrixoideala noastra cea de toate erele pe linga Kronus/Saturn, :planet: insa si eu inclin sa cred ca actiuni / situatii / umanoizi etc. ca-n filmele citate nu se petrec -  la modul real - in sistemul nostru solar. :star:

ADEVARU-i deci (probabil) mult mai departe de noi.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

- Ioane, ai facut inchisoare?
- N-am facut nici o inchisoare, Marie. Cand am ajuns eu acolo era gata facuta...

Un mut a prins peştişorul de aur. După îndeplinirea celor trei dorinţe, el s-a ales cu o vacă, sâni mari şi beţe de schi.

Intrebare: - De ce a gresit Ponta imnul?
Raspuns: - Ponta a gresit intentionat imnul ca sa nu fie iar acuzat de plagiat!

Xanadron

Citat din: Cristian 1 din  09 Decembrie 2014, 11:08:32
Ingrozitor de tare asta, daca ai A7...
Prin alte tzari "normale" (vorba vine, ca nu-i normal ca sistem capitalismu' asta pervers nicaieri, zic io) apropitarii de A7-Q7-X5 etc. au si-o duba-n in dotare - la pachet c-un majordom "cartofor".

La noi insa mare-i gradina alora cu tzoale de firma, masini bengoase si datorii la intretinerea... garsonierei. :lol:

P.S. Ca sa nu crezi ca predic ca popii smerenii ipocrite, :evil: afla Cristiane ca un singur cilindru-mi ajunge si mie de-o vreme - si-nca cu 600 cmc mai mic ca al tau, desi-i tot Minarelli water-cooled.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

O alta imagine a angajatilor NASA, una pe care nu ne-o imaginam. Cea de oameni normali.
http://www.break.com/video/nasa-is-all-about-dat-space-2795885

Cristian 1

Citat din: Xanadron din  12 Decembrie 2014, 14:43:36
Prin alte tzari "normale" (vorba vine, ca nu-i normal ca sistem capitalismu' asta pervers nicaieri, zic io) apropitarii de A7-Q7-X5 etc. au si-o duba-n in dotare - la pachet c-un majordom "cartofor".

La noi insa mare-i gradina alora cu tzoale de firma, masini bengoase si datorii la intretinerea... garsonierei. :lol:

P.S. Ca sa nu crezi ca predic ca popii smerenii ipocrite, :evil: afla Cristiane ca un singur cilindru-mi ajunge si mie de-o vreme - si-nca cu 600 cmc mai mic ca al tau, desi-i tot Minarelli water-cooled.
Tot respectul pentru "echilibristii" pe 2 roti... :-)
Aceasta "categorie"auto de modele,gen A1-8,Q3-7,X1-6,etc a fost creata pentru cocalares-manenilsti,caci nu necesita vreun efort mare memorarea modelului auto!E usor sa raspunda o litera si-o cifra...Glumesc,desigur,dar e un mare adevar...

Cristian 1

-Iubitule, ce masina ai de gand sa-mi cumperi daca-mi iau permisul de conducere?
-Whirlpool... :-D

Aseneth

Pledoarie pentru Nero:

Eu zic totusi sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa recunoastem ca totusi, Nero avea si calitati.
De exemplu, ar trebui să încercăm să ţinem minte că nu şi-a omorât mama până la 21 de ani. În plus, a făcut-o numai ca să-i fie pe plac iubitei, Poppaea Sabina, pe care a luat-o mai târziu de nevastă şi a omorât-o în bătaie în timp ce era însărcinată. A fost vina ei, într-un fel, pentru că-l cicălise că venea acasă târziu de la curse!
Octavia, prima soţie a lui Nero şi una din fiicele împăratului Claudiu, nu era chiar aşa cum ar fi trebuit să fie. Era genul acela de om care poartă pică. Nu-l plăcea pe Nero pentru că îl omorâse pe fratele ei, Britannicus. El ar fi murit oricum, mai devreme sau mai târziu, dar Octavia nu întelegea asta. Ce putea să facă Nero? A exilat-o, apoi a pus să fie asfixiată în timp ce făcea o baie cu aburi şi s-a căsătorit cu Poppaea pentru că dragostea găseşte mereu o cale!
Agrippina a fost o mamă minunată pentru Nero, doar că avea înclinaţia de a o face pe şefa. Nu şi-a ucis primul soţ, pe tatăl lui Nero. L-a făcut doar să se apuce de băut. Cel de-al doilea soţ, Crispus Passenius, a murit subit după ce făcuse un testament în favoarea ei şi e frecvent acuzată că i-a dat să mănânce ciuperci otrăvite cu arsenic celui de-al treilea, împăratul Claudiu, pentru ca Nero să-i urmeze la tron. Agrippina era deja, de ceva vreme, o problemă pentru Nero, căci se tot băga unde nu-i fierbea oala şi se certa mereu cu el în legătură cu cine trebuia şi cine nu trebuia să fie omorât. Cum el îi datora ei totul, din moment ce ea îl scăpase de Claudiu, sperase să o ucidă cât mai delicat cu putinţă. Nu voia ca ea să sufere şi n-a precupeţit nici un efort ca asta să nu se întâmple.
I-a dat de trei ori otravă cu efect rapid fără nici un rezultat, apoi a aranjat astfel încât tavanul dormitorului ei să se prăbuşească, strivind-o în somn. Bine-înteles că nici asta n-a mers. Nu merge niciodată când ai nevoie. Fie tavanul nu pică, fie victima doarme, în noaptea cu pricina, în alt loc.
După aceea a încercat s-o înece folosind o barcă ce trebuia să se scufunde. Ghinion. Barca s-a scufundat prea încet, iar ea a scăpat înotând cu o uşurinţă neaşteptată. Atunci Nero şi-a pierdut cu totul capul şi i-a ordonat libertului sau, Anicetus, să încerce altceva. Acesta, un individ necioplit, dar practic, a făcut rost de o bâtă şi a omorât-o în bătaie. Ştiau ei ce ştiau, neandertalienii!
După această ispravă, lui Nero i-a mers din ce în ce mai prost. A încercat o carieră de cântăreţ, dar n-a obţinut decât revolta armatei, dar cand a auzit cum canta, Senatul l-a declarat inamic public. A fost nevoit să se sinucidă pe 9 iunie 68, chiar în ziua în care aniversa asasinarea primei sale soţii.
Ei bine, nimeni nu-i perfect!

Cristian 1

Citat din: Aseneth din  14 Decembrie 2014, 16:20:10
Pledoarie pentru Nero:

Eu zic totusi sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa recunoastem ca totusi, Nero avea si calitati.
De exemplu, ar trebui să încercăm să ţinem minte că nu şi-a omorât mama până la 21 de ani. În plus, a făcut-o numai ca să-i fie pe plac iubitei, Poppaea Sabina, pe care a luat-o mai târziu de nevastă şi a omorât-o în bătaie în timp ce era însărcinată. A fost vina ei, într-un fel, pentru că-l cicălise că venea acasă târziu de la curse!
Octavia, prima soţie a lui Nero şi una din fiicele împăratului Claudiu, nu era chiar aşa cum ar fi trebuit să fie. Era genul acela de om care poartă pică. Nu-l plăcea pe Nero pentru că îl omorâse pe fratele ei, Britannicus. El ar fi murit oricum, mai devreme sau mai târziu, dar Octavia nu întelegea asta. Ce putea să facă Nero? A exilat-o, apoi a pus să fie asfixiată în timp ce făcea o baie cu aburi şi s-a căsătorit cu Poppaea pentru că dragostea găseşte mereu o cale!
Agrippina a fost o mamă minunată pentru Nero, doar că avea înclinaţia de a o face pe şefa. Nu şi-a ucis primul soţ, pe tatăl lui Nero. L-a făcut doar să se apuce de băut. Cel de-al doilea soţ, Crispus Passenius, a murit subit după ce făcuse un testament în favoarea ei şi e frecvent acuzată că i-a dat să mănânce ciuperci otrăvite cu arsenic celui de-al treilea, împăratul Claudiu, pentru ca Nero să-i urmeze la tron. Agrippina era deja, de ceva vreme, o problemă pentru Nero, căci se tot băga unde nu-i fierbea oala şi se certa mereu cu el în legătură cu cine trebuia şi cine nu trebuia să fie omorât. Cum el îi datora ei totul, din moment ce ea îl scăpase de Claudiu, sperase să o ucidă cât mai delicat cu putinţă. Nu voia ca ea să sufere şi n-a precupeţit nici un efort ca asta să nu se întâmple.
I-a dat de trei ori otravă cu efect rapid fără nici un rezultat, apoi a aranjat astfel încât tavanul dormitorului ei să se prăbuşească, strivind-o în somn. Bine-înteles că nici asta n-a mers. Nu merge niciodată când ai nevoie. Fie tavanul nu pică, fie victima doarme, în noaptea cu pricina, în alt loc.
După aceea a încercat s-o înece folosind o barcă ce trebuia să se scufunde. Ghinion. Barca s-a scufundat prea încet, iar ea a scăpat înotând cu o uşurinţă neaşteptată. Atunci Nero şi-a pierdut cu totul capul şi i-a ordonat libertului sau, Anicetus, să încerce altceva. Acesta, un individ necioplit, dar practic, a făcut rost de o bâtă şi a omorât-o în bătaie. Ştiau ei ce ştiau, neandertalienii!
După această ispravă, lui Nero i-a mers din ce în ce mai prost. A încercat o carieră de cântăreţ, dar n-a obţinut decât revolta armatei, dar cand a auzit cum canta, Senatul l-a declarat inamic public. A fost nevoit să se sinucidă pe 9 iunie 68, chiar în ziua în care aniversa asasinarea primei sale soţii.
Ei bine, nimeni nu-i perfect!

Nobody's perfect!I am nobody!!!

Cica isi ia unu saracu' o masina cat de cat acolo si in zona lui unde statea omu se furau casetofoanele din masina.Vine omu acasa o parcheaza si scrie pe o hartie si o pune in geam ,,Sa nu-mi sparge-ti masina ca nu am casetofon ! '' 
La care dimineata gaseste doar hartia sub un bolovan pe care scria un reply: ,, Nu-i nimic la-s ca-i punem noi  ''   

Arhanghelul

https://www.youtube.com/watch?v=df7DObfPI9g

:-) :martiansad: :-( :martiansmile: :evil: :rocket: :ufo:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05