Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1

Citat din: abyss din  23 Decembrie 2014, 12:32:35
MEMENTO
"In acest topic vor fi incluse doar imagini si secvente hazlii in special domeniul OZN'urilor si extraterestrilor si nu numai...hehe"
Colegul care a infiintat acest topic ...a fost on-topic cu forumul.
[/quote)

Cred ca si eu la fel!

Cristian 1

Un mos de 119 si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze.
Judecatorul: - De cati ani sunteti casatoriti?
                       - Apoi au trecut 80,raspunde mosul.
Judecatorul: - Da de cati ani nu va mai intelegeti?
                       - Pai de 50 de ani, domnule judecator.
Judecatorul: - Si atunci ce ati asteptat pana acu'?
                       - Sa moara copiii ca sa nu sufere,raspunde mosul.

SLEAH19

Sarbatori frumoase tuturor !!

www.youtube.com/watch?v=JeAooj6VNbc
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Rayden

am zis sa nu deschid un topic nou..asa ca mai bine postez aici micul paragraph de mai jos, restul fiind gasit la link-ul, de asemenea, mai jos si el:

"Dezinformare publică şa TVR1 şi TVR-INFO
În programul din seara de 15.05 a.c. ale posturilor respective, au fost prezentate la un moment dat şi afirmaţii tendenţioase ale unui domn Paul Dorneanu privind un caz devenit celebru în ani anteriori – atât în ţară cât şi pe plan internaţional.

Întrucât ( locuind atunci la Cluj ) personal am fost implicat chiar până la nivele înalte în verificarea şi analizarea obiectivă a evenimentului respectiv, Vă aduc la cunoştinţă că spusele acestei persoane s-au constituit într-o dezinformare evident intenţionată – TVR implicându-se în a oferi public, probabil fără o verificare corespunzătoare, o mistificare care nu face onoare nimănui."

sursa:  http://terramirabilis.ro/2014/12/24/florin-gheorghita-portretul-farfuristului-la-batranete-iv/

imi pare rau totusi de ceva, si anume ca..ex-forumistul al carui blog e cel de la link-ul de mai sus, a fost prea slobod la gura fapt pentru care e "absent" p-acilea..cum bine spunea deunazi si un alt coleg..

btw, voua cum vi se pare atitudinea d-lui Florin Ghe.?

Xanadron

No comment :evil: - ar fi si culmea sa comentez taman aici, pe forumul lui Paul (oricui i-as da dreptate as fi interpretat aiurea.)

Postez insa doar ca sa intreb daca blogul citat e al ex-userului Licuriciu :wink: - desi o minima analiza semantica imi zice c-ar fi, chiar eludind marota lui anti-Rudan sau, mai nou, anti-F.G.

La un mod f. general, pot spune totusi ca semanatorii de discordie (care-n plus ...sau mai bine-n MINUS sint si haotic-agramati) au de obicei trei litere... aproape vizibile pe frunte, indiferent in ce domeniu ar fi repartizati - prin ordin pe unitate, clar. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

da, colega Xanadron, asa e; dupa cum bine ai sesizat..

ce mi se pare mie un pic aiurea, si nu cred ca sunt singurul, e discrepanta dintre masuratorile de la magurele..unde F.G. spune ca le-a "aproximat"..apai aproximarea asta e cam nasoala..ca tocmai pe ea se fundamenteaza un caz...dar ma rog, ma opresc aici cu observatiile mele...dar ma opresc aici sa nu deranjez..  :oops:

romulus

Dragilor, va urez tuturor sa aveti un Craciun fericit !
Am zis .
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

Citat din: Rayden din  24 Decembrie 2014, 18:12:28
(1.) da, colega Xanadron, asa e; dupa cum bine ai sesizat..

(2.) ce mi se pare mie un pic aiurea, si nu cred ca sunt singurul, e discrepanta dintre masuratorile de la magurele..unde F.G. spune ca le-a "aproximat"..apai aproximarea asta e cam nasoala..ca tocmai pe ea se fundamenteaza un caz...dar ma rog, ma opresc aici cu observatiile mele...dar ma opresc aici sa nu deranjez..  :oops:

1. Q.E.D. Licuricii :star: vor (...ar vrea ei, de fapt :wink:) sa ne-ntunece mintzile, dind iluzia ca le lumineaza.

2. (parere strict personala) - Aliajul poate fi atit de HETEROGEN (sau, dupa JE, insuficient amestecat cu oarece linguroaie :lol:) incit rezultatele analizelor provoaca disonantze cognitive - acu' habar n-am daca mostrele au fost preluate din zone diferite ale talpicii, desi nici asta n-ar prea conta, zic eu.
In orice caz, asa cum puncta cindva si colegul mm (mult mai priceput pe felia asta ca noi toti laolalta probabil), as avea mai mare incredere in rezultatul furnizat de Magurele decit de alte centre.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kefren

Un Craciun de vis tuturor!Sarbatori fericite!

Enz

jean

Urez un craciun fericit tuturor colegilor si colegelor de forum.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Si o poza pe aceasta tema.
Adevarul este dincolo de noi

Luck

Sarbatori fericite tuturor!

Cristian 1

Cu ocazia Craciunului,va doresc sanatate la maxim,fericire cat incape si bani de un ozn second-hand! :rainbow:

Cristian 1

Maxima zilei:
PENTRU CA ECONOMIA MONDIALA SA SE REFACA , SUNT SUFICIENTE URMATOARELE:
1. CHINEZII SA NU MANANCE O ZI,
2. RUSII SA NU BEA O ZI,
3. ROMANII SA MUNCEASCA O ZI! :?