Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hanzo

Dragi oameni, dragi fiinte  :-D va doresc un 2015 extraordinar!

eu va multumesc pentru timpul acordat aici in 2014, pentru informatiile deosebite si pentru efortul si curajul pe care il aveti.

asadar un an nou bun, in care sa aveti lupul satul, oaia intreaga, si varza asijderea.  :rainbow:

maura

Va doresc ca in  2015 sa aveti parte de sanatate , bucurii si  (mai) multe zile si nopti in locuri asemanatoare cu cele din imagini .
La multi ani frumosi !!!!
http://www.photomaniacs.ro/fotografia-astronomica-si-a-cerului-instelat-118-1-articole-foto.php
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

Aseneth

Buna ziua. Ai sunat la linia verde pentru persoane cu tulburari mentale.

Daca esti obsesiv-compulsiv, apasa tasta 1 in mod repetat, de cate ori doresti.

Daca esti codependent, roaga pe cineva sa apese tasta 2 in locul tau.

Daca ai mai multe personalitati, apasa tastele 3,4,5 si 6

Daca esti paranoic, stim cine esti si ce vrei, asteapta pe fir ca sa putem sa iti localizam apelul.

Daca esti psihotic, apasa tasta 7 si iti vom face imediat legatura cu nava mama din comandamentul galactic.

Daca esti schizofrenic, asculta cu atentie si o voce o sa iti spuna pe care tasta sa apesi

Daca esti depresiv, nu conteaza pe care tasta apesi, oricum nimeni nu o sa raspunda.

Daca esti dislexic, apasa 69696969

Daca esti nevrotic, framanta cu toate degetele tasta diez pana auzi bip si apoi asteapta sa auzi inca o data bip

Daca ai pierderi  de memorie de scurta durata, te rugam sa inchizi si sa suni peste cateva minute.

Daca ai stima de sine scazuta, te rugam sa inchizi. Operatorii nostri sunt mult prea ocupati ca sa vorbeasca cu tine.

jean

In cateva ore vom fi in 2015, va doresc multa sanatate, fericire si la multi ani.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Citat din: jean din  31 Decembrie 2014, 19:01:50
In cateva ore vom fi in 2015, va doresc multa sanatate, fericire si la multi ani.

Subscriu LaMultiAnilor :star: :rainbow: fara numar, cu speranta... ba nu, cu convingerea ca-n 2015 tot mai multi or sa-nteleaga noima vorbelor [masonu]lui (si ce daca?) Aldous Huxley - citat din memorie:

"Singura zona a Universului pe care in mod sigur puteti s-o schimbati in bine e aia dinlauntrul vostru."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

BaDa

La Multi Ani!

kefren

Un An Nou mai bun, mai frumos,mai imbelsugat!
La multi ani!

Cristian 1

In Ajunul Craciunului,un politician cinstit,un avocat binevoitor si Mos Craciun,intra intr-un hotel select.Cum intra,observa o bancnota de 100 Euro.
Cine credeti ca o ridica?
Mos Craciun,desigur,caci ceilalti doi...nu exista!

jean

Foarte multe lampioane de revelionul acesta in Bucuresti. Nu stiam unde sa ma uit mai intai, sa fac poze, sa filmez..... Am reusit sa fac cateva filme.
Adevarul este dincolo de noi

Cristian 1

No comment...

Urban

Extras din 2001: Odiseea Spatiala
http://ro.wikipedia.org/wiki/2001:_O_odisee_spa%C8%9Bial%C4%83_%28film%29

- Ce mai face Gregor?
- Bine...

Face cercetari in adancurile Marii Baltice...

Mi-e teama ca nu ne vedem prea des zilele astea.

- Cand il vezi, transmite-i salutarile mele!
- Da, sigur...

- Incotro? Sus sau jos?
- Mergem acasa...

- Am petrecut trei luni ca sa calibram noua antena de la Cealinko...

Lasand la o parte faptul ca obiectul de pe fundul Marii Baltice a fost Re-descoperit acum cativa ani mi se pare interesanta aluzia lui Kubrick din 1968 (data turnarii filmului)...si apoi as vrea sa stiu daca a mai avut cineva curiozitatea sa puna in Google cuvantul "Cealinko"... eu am incercat si la mine nu da absolut nici un rezultat (nici pe web, nici pe imagini...nimic)...sa fie banat cuvantul de la cautare?
Si ce inseamna?

Cristian 1

De curand, s-a constatat stiintific ca berea contine hormoni feminini.
Demonstratia cercetatorilor care au lucrat la acest proiect a fost urmatoarea:
1. Am inceput sa ne ingrasam vizibil;
2. Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3. Am intampinat dificultati in a conduce corect;
4. Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5. Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident;
6. Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si, in plus, impreuna!

Cristian 1

- Cum a fost întâlnirea pe nevăzute?Il întreabă un student pe colegul de cameră.
- Nasoală! Tipa a apărut într-unRolls Royce din 1932.
- Pai asta-i o maşină foarte scumpă. Ce e rău în asta?
- Ea era primul proprietar!

Ganditorul

Je suis Chalie

Xanadron

Culmea prevederii: sa bati si la usa dulapului inainte s-o deschizi. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/