Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 23 Vizitatori vizualizează acest subiect.

maura

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

Cristian 1

La un proces legat de evaziunea fiscala dintr-o companie, judecatorul intreaba:
- Inculpat,recunoasteti ca dvs. ati incercat sa scapati de plata impozitelor si taxelor prin metoda descrisa mai devreme de comisarul Garzii Financiare?
La care inculpatul raspunde:
- Sincer,nu,dar si metoda descrisa de dumnealui merita atentie!!! :evil:

Xanadron

SALMAN RUSHDIE'S STATEMENT
"Religion, a mediaeval form of unreason, when combined with modern weaponry becomes a real threat to our freedoms.
This religious totalitarianism has caused a deadly mutation in the heart of Islam and we see the tragic consequences in Paris today.
I stand with Charlie Hebdo, as we all must, to defend the art of satire, which has always been a force for liberty and against tyranny, dishonesty and stupidity.
"Respect for religion' has become a code phrase meaning 'fear of religion'.
Religions, like all other ideas, deserve criticism, satire, and, yes, our fearless disrespect."

Religia, o forma medievala de lipsa a logicii, cind e combinata cu armament modern devine o amenintare reala a libertatilor noastre.
Acest totalitarism religios a cauzat o mutatie mortala in inima Islamului, ale carei consecinte dezastruoase le vedem azi in Paris.
Sustin cauza Charlie Hebdo si-ar trebui s-o facem cu totii intru apararea artei satirei - o forta pro-libertate si anti-tiranie, duplicitate si prostie.
"Respectul pentru religie" a devenit o fraza-cod insemnind "frica de religie".
Religiile, ca orice alte idei, au nevoie din partea noastra de critica, satira si - da - de-o curajoasa lipsa de respect." :-o :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Arhanghelul

Citat din: Xanadron din  08 Ianuarie 2015, 08:55:03
Culmea prevederii: sa bati si la usa dulapului inainte s-o deschizi. :lol:

Este civilizat (frantuzeste fara akaiemus-aghemus) ... sa bati la usa unui dulap ... cand vii de la munca ... asa eviti sa fi acuzat de omor din culpa ...  :evil: ... intrebati un cornut italian ... sau un magar francez ...   :evil:

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

https://alexandruracu.wordpress.com/2015/01/07/scuze-dar-eu-nu-sunt-charlie/

Cand ambele parti ... nu stiu ... sau nu folosesc    Legea lui Om ... se intampla ... ""nefacuta "" ...

"",,Fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!"""

Aducere ... aminte ... din viitor ...

https://www.youtube.com/watch?v=BabwitO5jq0
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Urban

Schiff

Pourquoi je ne suis pas Charlie:

http://www.ion-scutaru.blogspot.ro/2015/01/pourquoi-je-ne-suis-pas-charlie.html

E părerea mea, exprimată pe blog.

Cristian 1

Ion se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere de afaceri. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera. Si langa el, un trandafir rosu! Ion se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei. Ia aspirinele, se sperie cand se uita in oglinda din baie si vede ca are un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: "Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!!"Se taraste gemand pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata..
Fiul lui e si el in bucatarie. Ion il intreaba cu multa precautie:
- Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte?
- Pai, ai ajuns acasa beat turta dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai vomitat pe coridor, te-ai pisat pe floarea mamei si ti-ai invinetit un ochi cand ai dat cu capul de usa, ca sa arati ce tare esti.
- Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa????
- Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii i-ai spus: "Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!"

Morala:
Masuta rupta – 300 lei
Micul dejun - 10 lei
Trandafirul rosu - 5 lei

Aspirinele - 0.50 lei

DAR... sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit - de nepretuit!  :roll:

Ganditorul

@Arhanghelul - funditza aia de pe Google n-ar trebui sa aiba nici o legatura cu "Charlie" - sau daca are, deja vorbim de altceva pt ca acea funditza reprezinta "sigla regretului, sprijinului, solidaritatii fata de victimele HIV-SIDA".

http://www.seximus.ro/articole/simbol-lupta-anti-hiv-sida.php

Arhanghelul

Cristian 1

Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta.
Tot comanda fiecare cate ceva de baut.
Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica:
- Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa terminam.
- Si ? intreaba barmanul.
- Pe cutie scria 2-4 ani !

Cristian 1

Citat din: Arhanghelul din  10 Ianuarie 2015, 10:33:27
https://www.youtube.com/watch?v=nSa84g5k2Rg

Unul din actorii mei preferati!Nota 10+!

Cat priveste persoanele din link,sunt de plans...

Arhanghelul