Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 32 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Urban

Cristian 1

Inainte sa plec in vacanta, prietenii m-au avertizat:
- Ai grija acolo in Thailanda cand agati vreo femeie... nu toate sunt ceea ce par a fi.
Asa ca am intalnit aceasta femeie frumoasa... arata ca o femeie, dansa ca o femeie, saruta ca o femeie dar cand m-a dus la ea acasa si a facut o parcare laterala perfecta am stiut ca ceva nu e in regula...

Profesorul de mate:
- Anul acesta clasa sta foarte prost la matematica. Cred ca 90% vor ramane corijenti ...
- Dar dom`profesor, nici nu suntem atatia...

- Stii ca aveai 70 in localitate? Am motive serioase sa cred ca esti drogat.
- Spuneti asta doar pentru ca sunt negru!
- N-are nici o legatura culoarea pielii..
- Pai atunci de unde stiti ca m-am drogat?
- Pentru ca n-ai masina!!

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

In avion: un domn si o fetita. Domnul zice:

- Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand .

- Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim?

- Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica nu crezi? si surade superior.

- De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba, dar oaia excreta niste bilute, vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul?

- Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei.

- Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre (cuvant urat) nu stiti nimic???

SLEAH19

MINTIM LA FEL | Cover Sub Acoperire

- Stiţi cât primiţi dacă depuneţi mărturie falsă?
- Păi să vedem, voi cât daţi?  Inculpatul a spus ca îmi da 15 milioane! (E :wink:)
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

Vine iarna ... bine imi pare ... in conducta aer baga ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

prodcomb

Spicele de grâu cu simbolistica lor au rămas neschimbate; oare pentru cât timp?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Arhanghelul

Citat din: prodcomb din  23 Octombrie 2014, 13:39:37
Spicele de grâu cu simbolistica lor au rămas neschimbate; oare pentru cât timp?

Sunt uscate ... sunt pentru decor ... ca floriile uscate in vaza sau in ghiveci ...   :evil: :evil: :evil:

classic

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Xanadron

Nu chiar aiurea aiuram :lol: deci recent: "orice forum e o "fiintza" cu existentza efemera (nu si pentru omniprezenta/scienta A.I. totusi... :evil:), tocat de nea' Cronos odata cu fiecare schimbare de "pagina" si aducator mai mult de resentimente decit de simpatii - in spiritul adevarurilor (relative, desi rarele exceptii le confirma-n genere) tip "esti destept/fuge lumea de tine, esti prost/te ignora, generos/te spoliaza, egoist/te huiduie" etc etc.

Q.E.D. :
Citat din: panta_rh_ei din  13 Octombrie 2014, 16:24:39
Capacitatea de intelegere a unui elev de clasa a VII-a e OK. Ce ne facem cu cei care formuleaza cerintele  :?
(cu aceeasi poza de-mai-sus vizualizata deja de 404 ori.)

P.S. No hard feelings, colega classic - interventiile tale fiind de obicei f. "la obiect".
Nimeni nu-i insa perfect - nici macar eu. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Citeam odata pe undeva că papa a binecuvântat homosexualitatea pe motiv că: cine sunt eu să spun oamenilor cucineşiîncefel săşiotragă. Păi...eşti reprezentantul lui Dumnezeu pe pământ parcă şi Dumnezeu  era pentru contra sodomiei că d'aia a slobozit foc şi pucioasă peste Sodoma şi Gomora. Or fi avut loc alegeri democratice în cer şi Savaot a fost înlocuit cu un reprezentant cu vederi mai liberale iar agenţia de ştiri a Vaticanului a omis să informeze enoriaşii . Care enoriaşi ce-or zice ei când vor afla că papa a recunoscut că Doamne+Doamne a complotat cu Big Bangul în momentul creaţiei că i se defectase bagheta magică. Urmează o bulă papală prin care se vor abroga dogmele religioase şi-o revoluţie în piaţa San Pedro :-o :?
http://www.dcnews.ro/papa-francisc-teoriile-evolu-iei-i-big-bang-ului-sunt-adevarate_457633.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

panta_rh_ei

În prima zi Dumnezeu a creat câinele şi i-a zis:
- În fiecare zi să stai în uşa casei şi să latri la oricine intră în casă sau trece prin faţa ei. Pentru asta îţi dau 20 de ani de viaţă.
Câinele răspunse: E prea mult pentru a sta şi a lătra. Ce-ar fi să-mi dai doar 10 ani şi să-i păstrezi pe ceilalţi 10?
Şi Dumnezeu a fost de acord.
În a doua zi, Dumnezeu a creat maimuţa şi i-a zis: înveseleşte-i pe oameni şi fă-i să râdă cu maimuţărelile tale. Pentru asta îţi dau o viaţă de 20 de ani.
Maimuţa a zis: să mă maimuţăresc 20 de ani? E prea mult. Ce-ar fi să-ţi dau 10 ani înapoi cum a făcut şi câinele?
În a treia zi a creat vita şi i-a spus: tu să mergi toată ziua pe câmp cu ţăranul, să suferi de arşiţa soarelui, să ai viţei şi să dai lapte să poţi întreţine familia ţăranului. Pentru asta îţi dau 60 de ani de viaţă.
Vita a răspuns: e o viaţă destul de grea. Ce-ar fi să păstrez 20 de ani şi să-ţi dau înapoi 40?
În a patra zi Dumnezeu a creat omul şi i-a zis: mănâncă, dormi, căsătoreşte-te şi bucură-te de viaţă. Pentru asta îţi dau 20 de ani de viaţă.
Şi omul a zis: numai 20 de ani? Este posibil să-mi dai mie cei 20 de ani ai mei, cei 40 pe care ţi i-a înapoiat vita, cei 10 de la maimuţă şi cei 10 de la câine pentru a avea o viaţă de 80 de ani?
-Sigur, a zis Dumnezeu, tu ai cerut-o.
Carevasăzică acum am aflat de ce 20 de ani ne distrăm, 40 muncim ca vitele, 10 ne maimuţărim să ne distrăm nepoţii şi 10 lătrăm la toată lumea.

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

SLEAH19

Din ciclul celor 10 ani de lătrat ...

...Şi Dumnezeu a văzut că omul este singur şi trist,   ... şi a spus :

- Lucrul acesta nu este bun !

A fost singurul lucru pe care Dumnezeu a recunoscut că nu l-a făcut bine .

Şi apoi a creat femeia :wink:
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  29 Octombrie 2014, 13:04:48

Şi apoi a creat femeia :wink:
...Si-abia atunci au inceput problemele, iar cind subalternu' lui incornorat i-a creat pe Radu Cernea & Co nu s-a mai inteles om cu persoana... :-D

Iar vremurile cred c-au devenit si mai interesante de cind Papa Francisc a recunoscut ca ne nastem flaminzi si goi, dar abia dupa aia situatia devine mai nasoala - mai ales cind unii-s convinsi ca au aprobarea divina sa nu se luci-fereasca :evil: de orice aberatie le-ar trece prin cap si/sau c.r. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/