Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 36 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Sa-ti traiasca talentatul baiat, angellla29!
Sublimarea prin orice gen de arta e oricum o cale pe care multi o uitam, luati de virtejul supravietuirii cotidiene.

Clar ca mai are destule de-nvatat (iti spune unu' de-a batut si el cimpii muzicali :-D pe vremuri antice si de demult), dar are sanse sa traiasca mai frumos (si mai bine :wink:) prin muzica.

Poate-l inspira si clipul asta cu un cvasinecunoscut prin Europa (Monte Montgomery - dupa mine insa, cel mai "extraterestru"  :-) chitarist in viatza, nu doar fiindca o arde "la rece" si fara pana):

Monte Montgomery: When Will I
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Citat din: angellla29 din  09 Martie 2012, 12:29:39
vreau doar sa il vedeti si dvs. dragi colegi :wink:

Eu cred ca este si frumos la fel ca mama lui!  Felicitari tie si bravo lui!

Xanadron, dupa cum te-ai laudat pe aici ma asteptam sa pui ceva si cu tine, o sa-l consideram un cadou pt ziua de ieri, merci! :)))))))))))

uforever

Nenea Xanadron, pai ce faci, ne lasi cu ochii in soare? 8-) Daca tot suntem la capitolul Rock, Pop, pot sa ma <laud> si eu cu ceva>? Iata o <scurta trecere> a mea prin muzica Rock :-D.Daca tine figura va arat si prin muzica pop :roll:.

neo cu tine

Piesa asta e ceva mai rea :evil:, dar eu sunt baiat bun :-D :-D

neo rau

Cui nu-i place sa-si astupe urechile :-D
Xanadron, eu am facut primul pas, deci......SAH! :-D

tudorflorin96

vin si eu cu o piesa rock compositorul acestei melodii este japonezul  Daisuke Ishiwatari
Guilty Gear X2 OST-"Still In The Dark"
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

liviu86

Citat din: uforever din  09 Martie 2012, 13:30:07
Nenea Xanadron, pai ce faci, ne lasi cu ochii in soare? 8-) Daca tot suntem la capitolul Rock, Pop, pot sa ma <laud> si eu cu ceva>? Iata o <scurta trecere> a mea prin muzica Rock :-D.Daca tine figura va arat si prin muzica pop :roll:.

neo cu tine

Piesa asta e ceva mai rea :evil:, dar eu sunt baiat bun :-D :-D

neo rau

Cui nu-i place sa-si astupe urechile :-D
Xanadron, eu am facut primul pas, deci......SAH! :-D

Ambele melodii sunt de milioane. Dar balada mi-a placut din prima la nebunie. Imi poti face un share cu ea lossless. Te rog.

Xanadron

Citat din: padme din  09 Martie 2012, 13:16:47
Eu cred ca este si frumos la fel ca mama lui!  Felicitari tie si bravo lui!

Xanadron, dupa cum te-ai laudat pe aici ma asteptam sa pui ceva si cu tine, o sa-l consideram un cadou pt ziua de ieri, merci! :)))))))))))

Pe vremea cind zdranganeam in formatia liceului nu se inventase inca iutiubu'. :-D (1975 - curiosii pot vedea si-acum o diploma c-un loc 1 pe tzara, semnata de regretatul  George Grigoriu, imediat pe stinga cum intra-n Gh. Lazar). Iar din 1985 n-am mai pus gheara pe instrument, din diverse motive intra- si extraterestre. :-P

M-am reprofilat de-atunci pe scris si arte vizuale - asa ca hai sa va cadorisesc totusi c-o banda desenata de-acum citiva ani, in care-i injuram subtil :wink: pe patronii de-atunci ai unei anume reviste, cu ocazia reducerii fondurilor (1 sau 8 Martie fiind doar un pretext - ca si acum de fapt  :evil:).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Citat din: liviu86 din  09 Martie 2012, 13:42:37
Ambele melodii sunt de milioane. Dar balada mi-a placut din prima la nebunie. Imi poti face un share cu ea lossless. Te rog.

Salut, sigur ca o sa-ti fac share-ul, doar ca momentan intr-un acces de furie mi-am spart laptopul, deci trebuie sa fac un backup sa recuperez tot ce era in el.Laptopul asta e temporar, trebuie sa-mi dea altul, o sa dureze cateva zile, tinem legatura pe MP.

liviu86

Citat din: uforever din  09 Martie 2012, 13:57:25
Salut, sigur ca o sa-ti fac share-ul, doar ca momentan intr-un acces de furie mi-am spart laptopul, deci trebuie sa fac un backup sa recuperez tot ce era in el.Laptopul asta e temporar, trebuie sa-mi dea altul, o sa dureze cateva zile, tinem legatura pe MP.

Ok. Iti multumesc mult.

StarDust

Iarasi incepeti cu cenaclurile? O fi chat aici dar lasati va rog dedicatiile muzicale! Multumesc!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

angellla29

Citat din: Xanadron din  09 Martie 2012, 12:48:23
Sa-ti traiasca talentatul baiat, angellla29!
Sublimarea prin orice gen de arta e oricum o cale pe care multi o uitam, luati de virtejul supravietuirii cotidiene.

Clar ca mai are destule de-nvatat (iti spune unu' de-a batut si el cimpii muzicali :-D pe vremuri antice si de demult), dar are sanse sa traiasca mai frumos (si mai bine :wink:) prin muzica.

Poate-l inspira si clipul asta cu un cvasinecunoscut prin Europa (Monte Montgomery - dupa mine insa, cel mai "extraterestru"  :-) chitarist in viatza, nu doar fiindca o arde "la rece" si fara pana):

Monte Montgomery: When Will I

Colega Xanadron. multumim pentru sfaturi.... fiul meu, azi inainte de a pleca la servici a mai inregistrat ceva!!! Nu m-as supara daca ne-ai spune parerea....Este un cover. El este cel care zdrangane cu chitara :roll:

@Colega Stardust nu te supara...chiar vreau sa aflu parerea colegilor mei despre talentul fiului meu, mai ales ca aici sunt si interpreti mai cu experienta ca el :rainbow:

jet are you gonna be my girl cover

Va multumesc tuturor pentru apercieri si incurajari!!! :rainbow:

StarDust

Nu e nici o suparare! Colegii isi pot exprima parerile fara probleme, dar sa evitam invazia de clip-uri pe forum, chiar daca suntem la "chat" asa cum am mai spus.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fiulploii

Citat din: liviu86 din  09 Martie 2012, 16:55:02
Deci o sa fim destul de dezamagiti in 2012, un sfarsit ratat.
Am mai spus-o, la fel cred si eu.
Stai linistit , nimic nu e ratat , fiecare are sfarsitul lui numai ca , deh, parca e mai usor daca sfarsim in grup si nu individual  :evil:
Vechiul viciu uman , suferinta impreuna cu altii o face suportabila  :lol:

uforever

Citat din: tudorflorin96 din  09 Martie 2012, 13:34:39
vin si eu cu o piesa rock compositorul acestei melodii este japonezul  Daisuke Ishiwatari
Guilty Gear X2 OST-"Still In The Dark"

Salut, sa inteleg ca umblii cu soparla J. Rock? :-D Pai asta inseamna ca stii cu ce se mananca KAGGRA, GAZETTE sau SCREW :evil:, ma insel? :?

uforever

Citat din: angellla29 din  09 Martie 2012, 15:14:32
Colega Xanadron. multumim pentru sfaturi.... fiul meu, azi inainte de a pleca la servici a mai inregistrat ceva!!! Nu m-as supara daca ne-ai spune parerea....Este un cover. El este cel care zdrangane cu chitara :roll:

@Colega Stardust nu te supara...chiar vreau sa aflu parerea colegilor mei despre talentul fiului meu, mai ales ca aici sunt si interpreti mai cu experienta ca el :rainbow:

jet are you gonna be my girl cover

Va multumesc tuturor pentru apercieri si incurajari!!! :rainbow:

Angellla, baiatul tau primeste de la mine un BIG LIKE 8-) 8-) 8-), despre anumite carente muzicale o sa vorbim in MP, nu ma refer la modul in care interpreteaza, asta e ok,  doar ca eu am o <problema> intodeauna cu tonurile chitarilor :roll:, sunt mai greu de satisfacut.Acum, na, a imprimat si el cum a putut, pe unde a putut, in tot cazul indemnul ramane LONG LIVE ROCK 'N ROLL.

PS. E buna si un pic de critica pe langa laude, ajuta intodeauna.

angellla29

Cercurile din lanurile de grâu

Am trecut acest subiect aici si imi cer scuze daca am gresit. Este un articol interesant despre cercurile misterioase din lanurile de grau...Daca aveti rabdare sa il cititi ;)

"In 1993 am călătorit în Anglia pentru a vedea cu ochii mei acest fenomen al cercurilor din lanurile de grâu, fenomen pe care l-am urmărit ani de zile de la distanţă. Este real? Dacă este adevărat atunci ce semnificaţie are? Dacă aceste cercuri nu au fost create de om atunci cine le-a creat? Chiar mai mult, de ce au fost create aceste cercuri în acest moment al istoriei? Ce se întâmplă de fapt? Întrebările mele ar putea continua pagini întregi.

Am dorit să simt şi să vad la faţa locului cum este să stau în mijlocul unuia dintre aceste cercuri. Oarecum am simţit că voi înţelege mai multe dacă voi fi acolo.

Am plecat în Anglia pentru a sta acolo timp de o lună. Era pentru prima oară când călcam pe pământul Angliei, şi eram emoţionat.

În prima săptămână, am ţinut un curs despre Floarea Vieţii. După aceea, am fost liber să-mi urmez ghidul interior şi să caut sursa acestui fenomen pe care englezii îl numesc "cercuri in lanul de grâu".

Trupul meu părea să ştie exact ce trebuia să facă, prin urmare i-am permis să ma ghideze. Am fost astfel "împins" către Stonehenge.

http://www.floareavietii.ro/ro/drunvalo/cercurile-din-lanurile-de-grau

L.E. A fost cam lung mesajul asa ca l-am "scurtat"....

Si a fost cam la nelalocul lui mesajul,asa ca l-am mutat... ;D     alx

Mersi mult colega alx!!!! Chiar nu stiam la ce sectiune sa il pun. Bine ca nu l-am pus la "Astronomie" :oops: Raman datoare :wink: