Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 24 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

Citat din: Ganditorul din  13 Martie 2012, 17:32:20
DA.
Dar nu compara reactia unui "elev de liceu" cu reactia unui om care are ceva experienta de viata, pt ca apoi sa tragi concluzia ca "toti suntem fricosi". Iar ideea de a fi Chuck Norris pentru a putea face fata unei intalniri de gradul 2 sau 3 ... te descalifica in aceasta discutie . Apropo, la ce ti-ar fi de folos excesul de forta fizica si tehnicile de lupta cu o entitate atat de inteligenta incat a faurit un obiect zburator capabil sa strabata (mii) ani lumina ? Vezi, si eu tot din curiozitate intreb ! Si cam care crezi tu ca e "modelul ideal" capabil de un contact cu ET ? King Kong ? :martiansad: :evil: :-D

Pai tu nu stii ce poate sa faca Chuck Norris, Chuck Norris a fost deja pe Marte, de aceea acolo nu exista viata.  :lol:
Lasand gluma la o parte, pentru o asemenea intalnire trebuie sa fii pregatit, altfel creierul tau o va lua razna.Pregatirea consta in repetitie, azi esti rapit, maine iar si poate la un moment dat chiar iti place, e singura cale.

Aliosa

Citat din: uforever din  13 Martie 2012, 16:46:21
Ca sa poti face fata psihic unei intalniri E.T., experienta trebuie repetata, prima oara oricum te vei bloca, doar nu esti Chuck Norris :lol:.Te blochezi putin doar daca un individ scoate o arma la tine(desi stii despre ce e vorba), cum ai putea sa fii stapan pe tine in fata unei fiinte total necunoscute? Doar cei care nu au avut asemenea experiente vorbesc cu atata usurinta despre asta.
De ce crezi tu ca tre' sa respecte totzi tiparul asta, io (nu ma laud) in urma a 2 experiente de genul nici nu m-am ingrozit, nici nu am rupt-o la fuga sau mi-a stat ceasu' , nu visez farfurii si omuletzi gri/verzi noaptea . Plus nush de unde prost conceputa/indusa ideea in mintea omului ca ET tre sa fie humanoizi, inteligenti, sa aiba neaparat mijloc de transport si mai ales sa fie foarte evoluatzi fata de noi .Calatoria prin spatiu nu implica neaparat tehnologie, decat daca o vezi din punctul de vedere al unui om , poa' sa existe forme de viata(fara vreo inteligenta incredibila) care sa fie adaptate la viata in spatiu si nu la vreun mediu planetar si sa fi dezvoltat abilitati greu de imaginat pentru un om inteligent din ziua de azi, viata nu tre sa fie neaparat organica iar ET nu tre sa fie neaparat vii(conceptul nostru despre viu). Ma amuza enorm filmuletzul cu autopsia lu' ala mic si gri, mai ales comentariile legate de falsuri din privinta neasemanarii cu organele umane. Nush de ce am impresia ca adevaratzii alienii inca nu i-am vazut si tot ceea ce se invarte in domneiul OZN nu este decat un produs terestru ..... .

elena78

Citat din: uforever din  13 Martie 2012, 15:14:12
Pe relatarile oamenilor, pe relatarile amicilor mei(cativa) care toti imi confirma acelasi lucru:<nu ma puteam misca, eram paralizat de teama, creierul meu nu putea sa conceapa asa ceva>, e clar ca in momentul ala nu procesezi informatia cum trebuie.Omul in general este stapanit de teama, actionam conform temerilor noastre.Exista posibilitatea de a renunta la o parte din temeri, dar e munca, studiu, asta implica timp si nu stiu exact daca ajuta in situatia de fata.Nu exista cursuri care sa te invete exact: <cum imi infrang teama in fata unui E.T., cum sa ma port cu un E.T.> si daca cineva a scris o asemenea lucrare, ai incredere in el? E adevarat ca sunt unii care povestesc lucruri <incredibile>, cum au comunicat cu ei, cum au calatorit cu ei, intrebarea e: au facut-o de buna voie, fara sa se teama sau au fost rapiti?  pai cred ca varianta 2.
E doar parerea mea.

foarte istet comentariul tau ,bravo!!!!!!trebuie sa ne protejam de extraterestrii  si aici ma refer la omuletii gri si reptilienii  ,cu ei nu este de glumit ,fac ce vor cu oamenii...

Ganditorul

CitatPai tu nu stii ce poate sa faca Chuck Norris, Chuck Norris a fost deja pe Marte, de aceea acolo nu exista viata. 
Lasand gluma la o parte, pentru o asemenea intalnire trebuie sa fii pregatit, altfel creierul tau o va lua razna.Pregatirea consta in repetitie, azi esti rapit, maine iar si poate la un moment dat chiar iti place, e singura cale

:-D si sfarsesti prin a face declaratii televizate ....
Acum, lasand gluma la o parte, cred ca tu vrei sa faci o selectie printre membrii de forum. Asa ca treci la subiect si spune care e locul de intalnire unde sa ne invatam cu "rapirile", ca sa nu ne ia "creierul razna" :-D  :martiansad:
Apropo, agentia pt care faci selectia plateste bine sau e pe sistemul "voluntari mandrii, bucurosi ca sunt bagati in seama" ?

SLEAH19

Enoh a fost al şaptelea om de la Adam şi bunicul lui Noe.
A avut privilegiul de a se plimba printre zei , a ajuns chiar să mijlocească pentru zei la Stăpânului Timpului  şi Cunoscătorul sfârşitului Universului.

A scris  în ,, Cartea lui Enoh" lucruri teribile de ex. cum huruiau ,,carele zeilor" , uneori în termeni tehnici, poate de aceia , ,,moderatorii" , au declarat-o ca fiind apocrifă deci ,,off topic" şi au eliminat-o din Biblie  , deşi ea mai face parte din Biblia Etiopiană.Cea mai veche  variantă scrisă cunoscută a ,,Cartii lui Enoh", are peste 200 de ani înainte de Isus. .

Eu, Enoh, am avut această viziune, cea a hotarelor Universului. şi nici un om nu va mai vedea vreodată aşa ceva.
................
Apoi am fost dus într-un ţinut ai cărui locuitori sunt fiinţe de lumină care pot lua înfăţişare omenească atunci când vor.

De acord cu Alioşa, în ce priveşte steriotipiile hollywoodiene .

Dacă Enoh spunea acum mii de ani că unii dintre ei sunt ,,fiinţe de lumină" care pot lua formă umană când vor , atunci nu ştim de câte ori am stat cu ei de vorbă, cu ei la masă, cu ei în pat sau cu ei pe chat.

Şi nu am simţit nici o frică!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

angellla29

Citat din: Ganditorul din  13 Martie 2012, 12:49:18
Adica sa nu profit de contactul cu ET ? Sa nu comunic cu el si sa prevad in viitor o continuare a acestei comunicari si la nivel de civilizatii si nu numai de individ care a ajutat pe cineva ? Adica sa fiu convins ca pe Pamant nu gasesc 10-100-1000 - un milion de oameni capabili de comunicare si ca toti suntem niste "macelari cu bisturiul in mana" gata sa disece orice ET ?  Adica sa trecem cu vederea, cat mai discret si cat mai "pe burta" un astfel de contact/comunicare ? Glumesti ? Si ce e rau in asta ? Si ce-ar trebuii sa fac (facem) - sa ne inchinam la icoane asteptand "venirea zeilor" pana cand "cineva" ne va spune ca avem voie sa comunicam cu alte civilizatii ? Interesant ... Si de evoluat cand vom evolua spre un contact galactic ? La "Pastele cailor" ?

Stii cand vom evolua, colega? Cand oamenii isi vor da seama ca nu este nici o dierenta intre ei si celelalte fiinte de pe Terra...ca sa nu mai vorbim de ura de rasa, religie dintre oameni . Oamenii sunt inchisi inca in "inchisoarea dogmelor"...se cred mult prea superiori fata de alte fiinte...ucid celelate fiinte  inferioare, pentru ca deh! ei sunt SUPERIORI! Poate" fiintele de lumina " asta asteapta de la noi....sa fim Oameni, nu maimute un picut mai inteligente. Dar ma rog, vor mai trece multe secole pana vor intelege acest aspect  stimabilii oamenii. Sper sa nu fie milenii :| Momentan suntem prea...inferiori pentru civilizatiile extraterestre!!!

liviu86

"Multi au vazut lumini pe cer, putini i-au observat de aproape".
Frica este un lucru care trage omenirea inapoi, iar ia vine de la instinctul de conservare. Cand vom ajunge sa ne controlam frica, vom intelege ca ei sunt deja printre noi.
Imagineaza-ti urmatoarele: Te intorci spre casa, (este noapte) la un moment dat iti dai seama ca incepe sa se luminize din ce in ce mai tare.
Te apropi si vezi ca un obiesc mare cat o rulota apare in fata ta, la un moment dat o lumina trece prin peretele acelui obiect si apare in fata ta si incepe sa iti vorbeasca. Tu aproape ca nu mai poti sa te misti si gatul iti este uscat, genunchi iti tremura iar pe coloana simti cum trec senzati de caldura si frig. Acea persoana (entitate), iti spune niste lucruri care o sa iti schimbe toata viata, iar apoi dispare. Nu la mult timp iti apare din nou, iar de fiecare data iti spune niste lucruri... Care incep sa se materializeze, iar tu devi acel lucru care ti la prezis acea persoana. Din momentul in care ti-a vorbit prima data, frica iti dispare si incepi a intelege ca esti un norocos sa fi ales.
Ce ai face dupa aia, ai mai povesti pe forumuri, prietenilor...? Ai incerca cu cunostintele tale sa ii inveti pe alti? Ai spune la lume ce urmeaza daca tu ai sti?
Tot ce am scris eu aici este doar un subiect. Nu mi s-a intamplat si nici nu am auzit asa ceva, doar vreau sa vad ce pareri aveti.
Cred ca nu mai am de spus nimic, de aceea acesta este ultimul meu msg pe forumul rufon.
Va doresc la toti sanatate si viata lunga.

Siberia

Poate daca unii dintre voi ar citi despre cazul "Prietenia" (Amicizia) descris de prof. Stefano Breccia, ati reveni la sentimente mai calde si ati mai reduce avalansa de rapiri malefice din mintea voastra.
   Stefano Breccia (care a decedat zilele trecute) a prezentat un caz destul de cunoscut in Italia, caz care se refera la un contact extraterestru in masa desfasurat intre anii 1956 si 1978. Extraterestrii de tipul "umanoid foarte inalt" au fondat niste baze subterane in centrul Italiei unde se intalneau (bine-mersi) cu localnici (fara a-i rapi). In mod ciudat (sau nu) acei extraterestri erau suficient de intelepti incat sa nu rapeasca, sa nu se lupte cu localnicii sau sa nu ii extermine (si se pare ca nici macar sperma sau ovulele nu le-au rapit...).

Mai multe informatii gasiti pe internet sau pe Exopolitics.Institute.
http://news.exopoliticsinstitute.org/index.php/19630/
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Problema ridicata de Liviu e interesanta.
Insa nu cred ca o fiinta rationala, care ne depaseste prin cunoastere/educatie/tehnologie ar avea nevoie sa ne rapeasca pentru a ne transmite unele mesaje. La intrebarea pusa raspund simplu - nu as face publica intalnirea dar as incerca sa-i invatpe cei din jurul meu cat mai multe lucruri bune aflate dintr-un astfel de contact ET. Mai mult, as incerca sa raman cat mai calm si sa inteleg corect mesajul transmis - pt ca intr-adevar frica este o bariera imensa in calea comunicarii/cunoasterii.
Iar exemplul dat de Siberia e clar - "ei sunt printre noi".

abyss

Citat din: liviu86 din  13 Martie 2012, 20:03:55
"Multi au vazut lumini pe cer, putini i-au observat de aproape".
Frica este un lucru care trage omenirea inapoi, iar ia vine de la instinctul de conservare. Cand vom ajunge sa ne controlam frica, vom intelege ca ei sunt deja printre noi.
Imagineaza-ti urmatoarele: Te intorci spre casa, (este noapte) la un moment dat iti dai seama ca incepe sa se luminize din ce in ce mai tare.
Te apropi si vezi ca un obiesc mare cat o rulota apare in fata ta, la un moment dat o lumina trece prin peretele acelui obiect si apare in fata ta si incepe sa iti vorbeasca. Tu aproape ca nu mai poti sa te misti si gatul iti este uscat, genunchi iti tremura iar pe coloana simti cum trec senzati de caldura si frig. Acea persoana (entitate), iti spune niste lucruri care o sa iti schimbe toata viata, iar apoi dispare. Nu la mult timp iti apare din nou, iar de fiecare data iti spune niste lucruri... Care incep sa se materializeze, iar tu devi acel lucru care ti la prezis acea persoana. Din momentul in care ti-a vorbit prima data, frica iti dispare si incepi a intelege ca esti un norocos sa fi ales.
Ce ai face dupa aia, ai mai povesti pe forumuri, prietenilor...? Ai incerca cu cunostintele tale sa ii inveti pe alti? Ai spune la lume ce urmeaza daca tu ai sti?
Tot ce am scris eu aici este doar un subiect. Nu mi s-a intamplat si nici nu am auzit asa ceva, doar vreau sa vad ce pareri aveti.
Cred ca nu mai am de spus nimic, de aceea acesta este ultimul meu msg pe forumul rufon.
Va doresc la toti sanatate si viata lunga.

Mai fratele nostru, ian stai o lecuta si nu fugii ca nu ai de ce.

Pe forumuri sub anonimat poti povesti absolut orice doresti, chiar si nascociri. Dar daca pe un forum cu tema clara (extraterestrii si ozeneuri) spui adevarul inseamna ca doresti sa gasesti persoane care au trecut prin fapte asemanatoare si poate vorbind cu ei intelegi mai bine ce ai trait tu. Daca totusi minti inseamna ca ori esti bolnav la cap ori platit de altii sa gasesti informatii noi.

Acum, cei care au trait pe pielea lor evenimente iesite din comun si care s-au repetat de-a lungul vietii lor, pur si simplu stiu cand cineva inventeaza. Asa ca daca ai ceva de zis si mai ales daca ai un mesaj de transmis spune-l daca nu, nu.

Uite eu nu ma ascund si o spun clar: am fost pe o nava spatiala. Crezi tu Liviule ca ma crede cineva? Sau crezi ca asta rezolva ceva? Nu rezolva nimic, si nici nu am cu cine vorbi pe tema asta.

uforever

Hmmm, multi viteji pe aici, fara suparare, as fii vrut totusi sa il aud macar pe vreunul dintre voi ca a avut o experienta UFO pe bune.Ce am vrut eu sa spun si unde sa ajuns, in nici un caz nu ma refeream la relatarii ieftine televizate, v-am dat exemple concrete de oameni pe care ii cunosc si da extraterestrii nu trebuie sa fie neaparat humanoizi, dar pana una alta exista si e.t. humanoizi.
Scuze pentru mesajul atat de scurt dar nu am timp.

Ganditorul

Eu nu cred ca vrei o recunoatere a ..."experientei" - pentru ca asta ai avut-o de mult, de la mai multi colegi.
Cred ca tu vrei amanunte ... Ee, cu amanuntele e mai greu !

uforever

Salut @biss, acum am vazut postul tau, in sfarsit un om curajos pe bune.Eu vreau sa aud oricand experientele traite de tine.Imi pare rau ca am un telefon prost cu net prost, altfel as fi spus mai multe.

uforever

Citat din: Ganditorul din  13 Martie 2012, 23:42:39
Eu nu cred ca vrei o recunoatere a ..."experientei" - pentru ca asta ai avut-o de mult, de la mai multi colegi.
Cred ca tu vrei amanunte ... Ee, cu amanuntele e mai greu !

Poti fii mai explicit te rog :? adica?

liviu86

Citat din: @biss din  13 Martie 2012, 23:18:30
Mai fratele nostru, ian stai o lecuta si nu fugii ca nu ai de ce.

Pe forumuri sub anonimat poti povesti absolut orice doresti, chiar si nascociri. Dar daca pe un forum cu tema clara (extraterestrii si ozeneuri) spui adevarul inseamna ca doresti sa gasesti persoane care au trecut prin fapte asemanatoare si poate vorbind cu ei intelegi mai bine ce ai trait tu. Daca totusi minti inseamna ca ori esti bolnav la cap ori platit de altii sa gasesti informatii noi.

Acum, cei care au trait pe pielea lor evenimente iesite din comun si care s-au repetat de-a lungul vietii lor, pur si simplu stiu cand cineva inventeaza. Asa ca daca ai ceva de zis si mai ales daca ai un mesaj de transmis spune-l daca nu, nu.

Uite eu nu ma ascund si o spun clar: am fost pe o nava spatiala. Crezi tu Liviule ca ma crede cineva? Sau crezi ca asta rezolva ceva? Nu rezolva nimic, si nici nu am cu cine vorbi pe tema asta.

Daca imi citeai topicul atent, vedeai ca nu am spus ca am trait lucrul asta si nici ca cineva a trait. Am intrebat doar ce ati face.
Ceea ce am spus eu nu este o minciuna, este doar o idee de discutat.
Cat despre plecat, plec ca in comparatie cu voi nu am ce spune, cred ca nu mai are rost sa postez...
Iar cu lucrul ca sunt "bolnav si mincinos", ar trebui sa iti ceri scuze, ai ajuns aici admin pentru alta chestie, nu sa faci oamenii nebuni si sa le corectezi greselile. Nu esti tu in masura sa ma cataloghezi, asta este inca un motiv de-a pleca difinitiv.
Nu am sa mai raspund la nici un msg, indiferent ce s-ar spune. Alta data citeste mai bine si fi atent.
P.S. Totusi poate vrei sa dam un test de inteligenta.