Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mr

S-a cam incins atmosfera, cum era de asteptat, dealtfel.
Un lucru a devenit foarte clar: adresarile de mai sus, cu tenta suburbana evidenta, pline de orgoliu si fara argumente in spate, reprezinta subiect de moderare indiferent de topic, de vechimea, varsta si viziunea userului. Ele sunt atac la persoana, mult sub limitele bunului simt si reflecta o autosuficienta a celui care le-a inititat (dreptatea lui e mai dreapta decat a celorlalti). Si nu vorbesc din postura de "acolit/laikuitor" al unuia sau altuia.

Din postura de "acolit/laikuitor" spun doar ca majoritatea userilor "new-age" inteleg foarte bine fenomenul UFO/OZN, palierele pe care acesta opereaza (intraterestru/terestru/extraterestru) la fel ca si ceilalti useri, numai ca il abordeaza dintr-un cadru mai larg, mai complex, il integreaza in lumea nevazuta din care nu pot extrage dovezi fizice pentru Toma Necredinciosul, asimileaza acestui fenomen inclusiv natura umana cu laturile sale fizico-spirituale. Mai pe scurt acestia incearca o unificare a acestor manifestari si o intergare a noastra, a oamenilor, in ele. Cine vede doar latura fizica a acestui fenomen, personal cred ca ramane intr-o perspectiva foarte limitata.

Deci, renuntati sa mai vedeti tot felul de conspiratii, bisericute sau tentative de manipulare in postarile colegilor. Uitati-va in propria ograda sa vedeti daca nu cumva sursa gresita a evaluarilor pe care le faceti se afla in voi insiva. A rezona cu anumite idei este ceva cat se poate de firesc si de respectabil asa ca nu trebuie privit acest fapt ca pe o amenintare.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

calator astral

De acord colega mr: prea multa PARANOIA in ultimul timp....

Sa fii un moderator drept alx,lasa amenintarile ca faci si dregi,nu impresionezi pe nimeni daca te dai dur,agresivitatea e mama fricii,de ce as dori disparitia rufonului, la ce mi-ar servi?
E adevarat ca am fost banat (record mondial,peste un an interzis pe un simplu forum!) si moderat,dar naiba stie de ce. Eu nu sint vulgar, respect orice punct de vedere contradictoriu,ma exprim politicos,chiar elegant. Te invit sa faci o ancheta rapida si sa faci public motivul banarii mele,nici la ora actuala nu am primit nici cea mai mica explicatie. Cum nici ultima mea "moderare" nu a fost justificata de nimeni. E drept de asemenea ca o gramada de subiecte de-ale mele au fost sterse,aruncate la cosul de gunoi sau au disparut pur si simplu.
Asta ma face sa cred ca unele postari au atins o coarda sensibila pe undeva...nu neaparat structuri afiliate armatei, mai degraba s-au ingrijorat niste granguri de pe la TURBOMECANICA S.A. de exemplu.

Acum despre acuzatia abia voalata ca as fi freun spion,un vindut....ce pot spune in fata unei asemenea enormitati?! Lasa paranoia. Toti sintem Romani. Ne iubim Tara.
Legiunea Straina e o armata ca atitea altele.  Am avut exercitii comune cu G.I.'s si comandouri romanesti. Franta e sora noastra latina, tara aliata NATO si UE.
Sintem cu totii Romani deci automat ne iubim Tara,daca Viata ne-a luat de-o haripa si ne-a dus pe nu stiu unde tot ROMANI am ramas,retine!

romanii de pretutindeni

Ca neam sintem destepti,nu inghitim manevrele unora.

Romanii sunt destepti

abyss

Citat din: alx din  19 Noiembrie 2011, 14:56:31
de acord cu tine,dar daca nici macar nu tinzi spre perfectiune,cum ai putea sa te apropii de aceasta?
De acord cu tine :) si pe langa a tinde catre... adaug ca nu trebuie sa fii perfect pentru a atinge perfectiunea :)

(Mesaj de proba. Am modificat titlul, am pus caractere mici... prrea sareau in ochi ;) )

alx

Citat din: calator astral din  19 Noiembrie 2011, 16:08:53
Sa fii un moderator drept alx,lasa amenintarile ca faci si dregi,nu impresionezi pe nimeni daca te dai dur,agresivitatea e mama fricii,de ce as dori disparitia rufonului, la ce mi-ar servi?
E adevarat ca am fost banat (record mondial,peste un an interzis pe un simplu forum!) si moderat,dar naiba stie de ce. Eu nu sint vulgar, respect orice punct de vedere contradictoriu,ma exprim politicos,chiar elegant. Te invit sa faci o ancheta rapida si sa faci public motivul banarii mele,nici la ora actuala nu am primit nici cea mai mica explicatie. Cum nici ultima mea "moderare" nu a fost justificata de nimeni. E drept de asemenea ca o gramada de subiecte de-ale mele au fost sterse,aruncate la cosul de gunoi sau au disparut pur si simplu.
stai linistit,o sa fiu un moderator drept,desi tu ar trebui sa fi ingrijorat din cauza asta... :lol:
cat despre banari si mesaje sterse,nu stiu de ce am senzatia ca nu se va schimba nimic...pentru tine :evil:

Asta ma face sa cred ca unele postari au atins o coarda sensibila pe undeva...nu neaparat structuri afiliate armatei, mai degraba s-au ingrijorat niste granguri de pe la TURBOMECANICA S.A. de exemplu.
prietene paranoic,stiu exact unde bati,dar iti spun ca te inseli in proportie de 100%

Acum despre acuzatia abia voalata ca as fi freun spion,un vindut....ce pot spune in fata unei asemenea enormitati?! Lasa paranoia. Toti sintem Romani. Ne iubim Tara.
Legiunea Straina e o armata ca atitea altele.  Am avut exercitii comune cu G.I.'s si comandouri romanesti. Franta e sora noastra latina, tara aliata NATO si UE.
Sintem cu totii Romani deci automat ne iubim Tara,daca Viata ne-a luat de-o haripa si ne-a dus pe nu stiu unde tot ROMANI am ramas,retine!

mda,unii dintre noi ne iubim atat de mult tara incat am tulit-o de aici cu prima ocazie.
cat despre cum suntem noi romanii frati cu francezii si altii ca ei...ma lasi? am batut europa in lung si-n lat de mi-e acru de ea,da nu am vazut nici un "frate" pe unde am mers...din contra!   asa ca afirmatia ta nu dovedeste decat ca habar nu ai de viata reala,si ca traiesti in propriul tau "youtube",unde toate sunt frumoase si ok!

Ca neam sintem destepti,nu inghitim manevrele unora.
pai si tu de ce crezi ca ti se sterg posturi,topicuri si esti moderat?

PS   ai grija de acum inainte cum arunci filmulete de pe youtube prin topicuri,pt ca daca nu au legatura macar 75% cu topicul in care le-ai pus...pufff...vor disparea fara urma.Si daca in topicul asta nu s-a intamplat DEJA asta,e pt ca colegul @biss a dat voie de la bun inceput sa posteze cine ce vrea...dar asta nu e valabil pt tot forumul.

cam atat deocamdata    alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

angellla29

Citat din: Siberia din  19 Noiembrie 2011, 12:57:47
Cu scuzele de rigoare vis-a-vis de moderatori si de restul colegilor, voi posta raspunsul meu aici fiindca n-am cont pe Facebook si consider ca dreptul la replica nu trebuie confundat cu "tupeul" despre care vorbea domnul @calator astral - razboinicul luminii stinse. Totodata, consider ca acest subiect - CHAT - poate suporta un singur raspuns (deci puteti rasufla usurati - nu vor fii mai multe) care sa imi exprime pozitia fata de "rautatile" (ca sa nu le numesc "mizeriile") unor useri - veterani sau aproape veterani  care au fost lansate pe anumite subiecte si nu in mesage personale.
M-as fi abtinut sa dau dovada de acest "tupeu" daca nu s-ar amesteca intr-un scenariu telenovelistic autohton si numele unor colegi pe care ii respect si care s-au trezit prinsi intr-un "razbel" declansat de orgolii insuficient controlate.
Stimata doamna veteran @lylyt_ice, m-a intristat raspunsul dumneavoastra fiindca nu are nimic de-a face cu intrebarile puse de mine. In acelasi timp, m-a facut sa rad pe saturate cand am constatat eroarea imensa in care va aflati. Dealtfel, aceasta situatie se incadreaza perfect in definitia de "tragico-comedie" pe care ati lansat-o pe acest forum. (Dupa cum vedeti, va mai port o umbra de respect si ma abtin sa ma adresez dumneavoastra cu apelative gen: fatuca, duduie, donsoara, madama, etc.)
In mod normal, m-as fi asteptat sa veniti cu niste argumente care sa va sustina ipoteza tragico-comica conspirationista pe care o lansati. Nu ma astept la asa ceva, fiindca (din pacate) atat eu cat si colegii pe care  i-ati amestecat in aceasta "vendetta" personala stim ca totul este doar FABULATIE. E ciudat sa constat ca o persoana care era incapabila sa-si dea frau liber imaginatiei pe un subiect S.F. (cum a fost numit) este foarte capabila sa depaseaza limitele imaginatiei in caracterizarea unora dintre colegii de pe forum. Ceea ce postati dumneavoastra nu se numeste tot S.F. ???
Daca va plictisesc, de ce nu puteti dormi de grija mea ? Stiti cate subiecte am deschis ? Daca s-au mai discutat aceste subiecte, de ce nu le-am regasit cu optiunea Search ? Daca s-au mai discutat cu timp in urma de alti colegi de ce nu m-ati atentionat la momentul potrivit ? Nu considerati ca e de datoria dumneavoastra ca si veterana a acestui forum sa-i indrumati pe noii veniti ?
Expresia "pe din dos" n-o cunosc si nu stiu la ce se refera (sper ca nu la activitati sexuale :-D). Din pacate, nu m-ati nimerit cu ipoteza organizarilor de trupe prin mesaje personale. Dar tinand cont ca stiti cum se fac aceste manevre "pe din dos", incep sa cred ca le folositi cu mare succes in ultima perioada  :wink:
Ca sa va raspund si la "rautatile" debitate cu privire la Like-urile date sau adunate, tin sa va aduc la cunostinta - stimata doamna veterana - ca nu am fost informata pana astazi de existenta unui fan club dedicat persoanei mele. In schimb am observat existenta unui fan-club pe care il cunoasteti foarte bine si care s-a jucat in decursul a cca. 40 de ore cu aproximativ 250-300 de Like-uri (suprasolicitand in cateva momente si serverul care gazduieste forumul). Situatia este hilara din punctul meu de vedere, mai ales fiindca am fost mereu o sustinatoare a ELIMINARII Karmei si Like-urilor  :-D
Drept urmare, rog moderatorii sau administratorul forumului sa ma elibereze de aceste Like-uri si sa le doneze fan-clubului respectiv - sa decida clubul cui si unde si cate Like-uri vor imparti, fara a se mai stresa inutil sa caute posturi scrise cu ani in urma pe care sa le stampileze. Nu doresc sa aduc mai multe argumente in acest sens fiindca unii dintre voi de pe forum stiti despre ce vorbesc. Oricum, va felicit pentru strategia adoptata.
Nu intru pe acest forum cu mai multe identitati fiindca nu e cazul. Nu ma confundati nici cu Dida (care cel putin are o scuza pentru asta), nici cu Roxaline (care este o doamna respectabila). Cine a fost la intalnirea "rufonistica" (cum a fost denumita) stie ca suntem persoane diferite. Rugamintea este sa o respectati macar pe Roxaline si sa n-o tarati in "mizeriile" conspiratiilor voastre.
Totodata, daca ati uitat cumva, va reamintesc ca Timpul este relativ. Ne priveste pe fiecare user in parte cum ne organizam ca sa intram (si) pe acest forum cat postam (atata timp cat o facem cu bun simt) si cat timp stam conectati pe acest site. Atata timp cat serviciul (din pacate ati dat-o-n bara si cu ipoteza "babushka casnica") imi permite sa am la dispozitie timpul necesar de a "hahaii" pe forum, n-aveti decat sa ma moderati sau sa ma banati ca sa scapati de acreala care va cuprinde cand vedeti ca sunt online. Sau si mai bine, stergeti-mi contul, fiindca in nici un caz nu veti putea sa-mi moderati sau sa-mi stergeti mintea sau sufletul.
Daca va deranjeaza ca unii useri rezoneaza intre ei fiindca sunt acordati la alte frecvente (vorbesc despre bullsh.turi new-age acuma - cah, buu, scary) e strict problema dumneavoastra. Observ ca aveti si dumneavoastra cu cine sa rezonati; viata e frumoasa in continuare :-D
Imi cer scuze colegilor care s-au trezit in mijlocul "situatiunii" si pe care ii respect.
Sa intelegeti bine un lucru: n-am nevoie sa-mi fac prieteni "pe din dos". Cine vrea sa fie prieten cu mine va pastra mereu o bucatica din mine in sufletul sau, asa cum si eu port multe bucatele din fiecare coleg de pe acest forum pe care il respect, in suflet. Prietenii nu se masora in Like-uri si nici intelepciunea si echilibrul interior in numarul de posturi.

Va doresc un weekend minunat si ...
Spor la scenarii mai bine puse la punct - nu de alta, dar semenea "mizerii" de mahala (in care recunosc ca n-am crescut si nu ma regasesc - mea culpa) imi jignesc inteligenta.

p.s. - mai sunt lucruri de spus, dar din pacate si astazi sunt la servici... :-D

Uite draga mea colega Siberia...daca imi permiti sa iti propun ceva...Decat sa iti consumi energia pe chestii de genul asta...care nu aduc nimic bun...eu astept cu nerabdare ca sa mai postezi ceva la Proiectul KIA..si sa il reluam pentru ca sincer.....nu prea am inteles mare lucru....datorita divergentelor din acel topic...Cine vrea cu adevara sa participe la acest Proiect  este binevenit...cine nu...il rog respectuos sa nu  ne mai strice cheful....Siberia...a fost ideea ta....e grozava...daca vrei sa o continui....te rog fa-o...

Ganditorul

Proiectul KIA a fost si este un proiect intraznet. Fara sa stim, fara sa vrem, am mai trecut o etapa de supravietuire - am stiut sa tacem o vreme pentru ca lucrurile sa se "decanteze", sa dispara discordia, iar cand vom incepe iar sa scriem... sa fie acolo doar cei care doresc, care o doresc din toata inima.
Nu am vb intrre noi pt strategia asta, nu am aranjat nimic dinainte - iar asta dovedeste ca gandim la fel, chiar daca suntem atat de diferiti "Supravietuirea nu inseamna nerabdare sau decizii pripite".
Si mai inseamna ceva - ca acest proiect are viata, traieste, e viabil.

abyss

Citat din: alx din  19 Noiembrie 2011, 18:10:11
   Si daca in topicul asta nu s-a intamplat DEJA asta,e pt ca colegul @biss a dat voie de la bun inceput sa posteze cine ce vrea...dar asta nu e valabil pt tot forumul.
Yep, asa e...am dat voie deoarece ma gandeam ca o data cu inasprirea :) legilor forumului, e necesara o supapa pe unde sa refuleze comentariile de umplutura. Puteam alege direct cosul de gunoi...dar cine stie ce idei bune pot aparea chiar si aici?

Citat din: alx din  19 Noiembrie 2011, 22:57:55
am si eu o propunere:daca Siberia este cea care va coordona jocul,propun ca cei care doresc sa se inscrie si sa joace sa-i trimita pe PM lista cu inventarul,cu abilitatile si cu propunerile,urmand ca ea sa centralizeze toate acestea,si sa posteze un singur mesaj,mai mare,in care vor aparea toate acele informatii,care,altfel,ar putea reprezenta zeci de mesaje pe forum.
ce ziceti?
Asta e cea mai buna idee pt a se ordona acel topic. Singura.
Siberia sa centralizeze datele si sa dea contur acelei lumi ;)

horia2008

E adevarat ca am fost banat (record mondial,peste un an interzis pe un simplu forum!) si moderat,dar naiba stie de ce ( :-o). Eu nu sint vulgar, respect orice punct de vedere contradictoriu,ma exprim politicos,chiar elegant. Te invit sa faci o ancheta rapida si sa faci public motivul banarii mele,nici la ora actuala nu am primit nici cea mai mica explicatie. Cum nici ultima mea "moderare" nu a fost justificata de nimeni. E drept de asemenea ca o gramada de subiecte de-ale mele au fost sterse,aruncate la cosul de gunoi sau au disparut pur si simplu.
(bolduirea si emoticon-ul imi apartin)
Daca suntem pe Chat, la ora destainuirilor, la un nou inceput. sa vedem... :fullmoon:
Calatorule, ti-am mai zis, dar nu pricepi, nu scormoni ca pute si n-o sa-ti placa, dar vad ca insisti...
Tu in loc sa te pocaiesti, desigur in sensul propriu, bun, al cuvantului,  tu-i dai inainte in pas de defilare :martiansmile:
Ia zi tu mai selectule si elegantule mai bine de ce-ti stergi tu (si nu altii!) si nu-ti asumi postarile "politicoase, chiar elegante" la adresa lui lytyt_ice (de exemplu) :oops:
Citat din: calator astral din  12 Octombrie 2011, 00:46:14
Lilith ice cream> observ ca s-a umflat rubaska in n tine,numai poti,faci ventuza. Credeam ca esti menopauzata...

mesaj pe care pentru ca nu l-ai putut sterge  l-ai modificat (de ce?) intr-o platitudine :? :?

Poate raspunzi si colegului fiulploii la topicul De ce se inscrie lumea pe forum ... intrun acces de sinceritate (si nu de delirum tremens in care vad ca te zbati cu spume lately) ca acolo ai bagat iar un off-topic pentru care ti-ai luat-o (nemeritat desigur :roll:)

Esti in stare sa raspunzi o data la subiect fara sa o dai cotita si alunecoasa in chiraituri patetice? Sau n-ai (...) si de-aia refulezi pe aici mai vandamme

horia2008

Citat din: Ganditorul din  19 Noiembrie 2011, 16:41:49
off topic total ... dar e bine sa pastram corectitudinea si echidistanta... "Calator Astral" (cel pe care unii se chinuie sa-l baneze/excluda ) este printre putinii care alearga, aduna, modeleaza, editeaza video si posteaza din experienta proprie. Orice ati zice, ca sa fim corecti si echidistanti, se poate spune orice despre "Calator" ... dar ca nu se implica si nu este pasionat de tematica forumului ...NU.
Ca da "rateuri", ca "sare calul" ... ok. Dar sub lumina textului dat de Padme ... este printre putinii care posteaza filme facute de el si nu din "surse". (chiar si alea de pe youtube, semnate "octogonarul")
Scuzati-mi deraierea de la subiect - dar mi se pare normal sa fim corecti !
Ganditorule, completez aici sa nu fac off-topic pe Cazul Bobeica
Nu cred ca se chinuie nimeni sa-l baneze sau sa-l excluda pe calatorul astral (se chinuie singur destul :evil:) eu unul nu vreu asta, vreau indreptarea lui, fara paranoia, aroganta, obraznicie, infatuare, autosuficienta si iar paranoia; dar asta nu cred ca se va-ntampla, cred ca el se crede sincer cel putin Chuck Norris daca nu zeul, MVP-ul forumului
Cat despre pasiune si implicare, ok, asa e, insa rezultatul si modul de actiune e discutabil...
Iar filmele... sunt de acord cu StarDust, colaj de imagini, si alte filme adunate de pe net si puse laolalta cu japca si texte de impact pompos alarmist patetice pentru trafic

calator astral

Of mai horia....esti un dragut,ma intreb cind oare vei posta si tu un singur mesaj fara sa contina cuvintele "calator astral"...

Siberia

Citat din: Ganditorul din  19 Noiembrie 2011, 14:46:59
- Ultima rubrica e dedicata Siberiei . Ce sa-ti fac daca ai luat un "nickname" ca asta ? Orice roman neaosh va da la cap oricarui produs "rusesc" ... c'asa e-n tenis. Cine te simpatizeaza cum scrii, si da LIKE ...  face parte de fapt dintr-o coalitie antiromaneasca si pro-sovietica (aici ma enumar si eu... ). Daca mai adaugam faptul ca forumul e "condus din umbra" de structuri militarizate ... iata ca avem aici un conflict "la nivel mondial" care are un punct nodal pe userul Siberia.
Eu prefer sa simplific si sa vad partea plina a paharului - "Doamne, ce balerine frumoase avea Balsoi Theatre... si pe una o chema Siberia" (no offence, Siberia )

Draga @Ganditorule, cu ce sunt eu de vina daca lumea se gandeste mereu la trecut in loc sa paseasca mai departe ? :-D
Siberia are legatura in mai mare masura cu fenomenul UFO si cercetari avansate decat cu comunismul, dar n-am vazut nici o informatie de acest gen aici (exceptand fenomenul Tunguska).
Kasputin Yar (ar fi fost un nickname cam "indraznet"  :wink: ) sau Zhitkur  :ufo: va duc cu gandul la ceva ?
Poate intr-o zi (dupa ce vom avea acces la istoria adevarata a Pamantului) veti vedea Siberia cu alti ochi  :wink:

Si pentru a scapa de gelozii, comunism sau alte cele, va trimit o vedere (cam veche ce-i drept  :wink:) din Siberia  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Casiopeea

Salutare tuturor! Am si eu o intrebare... :roll:..(poate nu e tocmai locatia potrivita, iar daca e asa imi cer scuze). E careva dintre voi toti rufonistii din Baia Mare? S-au cam intensificat aparitiile neobisnuite deasupra Baii Mari si as vrea sa stiu daca am cu cine sa ma consult. Nu am dovezi foto(am incercat sa fotografiez, dar aparatul e prea slab)/video, decat 2-3 martori . Ii rog pe cei ce sunt interesati si sunt si din localitate sa ma contacteze in privat. Va multumesc!

abyss

Citat din: Casiopeea din  20 Noiembrie 2011, 13:50:34
Salutare tuturor! Am si eu o intrebare... :roll:..(poate nu e tocmai locatia potrivita, iar daca e asa imi cer scuze). E careva dintre voi toti rufonistii din Baia Mare? S-au cam intensificat aparitiile neobisnuite deasupra Baii Mari si as vrea sa stiu daca am cu cine sa ma consult. Nu am dovezi foto(am incercat sa fotografiez, dar aparatul e prea slab)/video, decat 2-3 martori . Ii rog pe cei ce sunt interesati si sunt si din localitate sa ma contacteze in privat. Va multumesc!
Asta e o treba buna. Poate infiintam o sectiune intitulata Workgroup unde grupuri din diferite locatii posteaza proiecte sau ...chestii faine!!!  Gen "Grup Baia Mare"

In alta ordine de idei am intrat pe un site, nu stiu cat de bun e, cautam ceva imagini si iata surpriza:

User SUPERHERO tataaaaaeeee cate postari avea :)))) si cand te gandesti ca unii se dau gogoshi pacile ha-ha-ha
asta-i siteul http://atlantisonline.smfforfree2.com/index.php

Si asta-i FAZA:

Siberia

WoW...
5653 Guests, 117 Users (23 Hidden)
Most Online Today: 5770. Most Online Ever: 174386 (July 09, 2010, 05:30:29 pm)

Ma intreb cum fac fata :-D
Oricum, interesant forumul...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Haideti sa trecem peste orgolii si sa pozitivam,sa numai provocam si sa contribuim fiecare la bunul mers al rufonului.
Eu renunt la orice animozitate,de acum nu voi mai raspunde la absolut nici o provocare,asta e un pas inainte spre o mai buna armonie colegiala pe forum, un demers personal, un angajament in fata noilor moderatori,alx & biss,pe care sincer ii apreciez,am convingerea ca vor face treaba buna si vor repune in miscare masina rufon.

Rocky Balboa Motivational Speech - Kinetic Typography

ce ti-am spus eu vizavi de umplut ecranele cu filme de pe youtube? chiar nu te poti abtine?  sau asta e singurul mod in care iti poti exprima sentimentele?   in orice caz,aceasta este ultima data cand iti mai tolerez acest sistem de postare. alx