Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 24 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: lylyt_ice din  19 Noiembrie 2011, 02:16:44
Ce caterinca de incepator ai !!!...Esti pe mana cu d`al de roxaline...sau ??? Like...Like...aiurea si fara noima; asta stiti amindoi...nu veti reusii ce aveti in plan...cu toate postarile voastre ca sa castigati simpatie...e clar ca-i ceva fortat...FUFONUL...nu-l distrugeti voi...!!! Apropo; nu ati observat ca avem un nou MODERATOR...sau pe alx nu-l aveti la mate ...AH???  :roll: :lol:
Stimata Doamna ,
De ceva vreme observ ca aveti o atractie spre oarece membrii si va exprimati intr-un limbaj specific . Ultimele Dvs. postari sunt practic un strigat de ajutor . Vedeti conspiratii acolo unde nu sunt si va permiteti sa puneti etichete pe oameni pe care nu-i cunoasteti in incercarea de a parea transanta si  '' de ghiata '' . Apoi , pentru a 3 oara in ultima saptamana va plangeti de sistemul de like  :roll:
Va anunt ca nu sunt in masura sa rezolv plangerile Dvs.
  Da, maestrul @Alx  trebuia sa fie de mult moderator - parerea mea - si ii bine ca a acceptat -asta fara a uita meritele celorlalti moderatori. Sa vedem roadele .
  Cat despre ''mate'' si risete fortate , seamana pentru mine a atitudine viscerala care nu cadreaza cu acest forum asa cum ati specificat si Dvs in alte postari .
   Sper sa putem pune punct aici acestei mici diferente de opinie vizavi de like, conspiratii, etichete si sarcasm .
   Va doresc numai bine .
  Cu respect ,
    fiulploii

StarDust

Eu zic sa va certati pe "feisbuc"!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

Pe mine nu ma intereseaza moacele si fitele de ...mai stie dondoluta ce rang studii si talente. Eu doresc sa fie acest forum ce trebuie sa fie...ATAT! Inainte sa se deschida un topic sa fie siguri ca nu sa mai discutat tema respectiva,(de aceea este bine ca incepatorii sa aiba timp sa studieze acest forum inainte sa posteze,  iar porcaria asta cu..."Dai intr-unul tipa sase" sa se termine pentru totdeauna. Parteneri si associati acasa, in bar sau unde vor pieile lor dar nu aici. :wink: Multumesc!...am zis ca tac si astept, dar de; mahalaua Romaneasca, tipa si in mine...ca in toti Romanii! Iar tu fiul ploii...mai usor, ca ai timp destul...nu te mai repezii asa ca am mai spus; pe aici nu se impart covrigi si nici prime de logoree...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

fiulploii

Va multumesc pentru sfaturi . Sunteti atat de buna cu mine  :lol:

calator astral

Dupa cum se vede numai prostiti pe mai nimeni,dragi tovarasi.
Lylyt_ice a pus reflectoru ala necrutator pe voi, eu in locul vostru m-as carabani cu coada intre picioare, fiulploii,horia &co. Nush cine sint superiorii vostri dar ar trebui sa va afecteze la cules porumbu sau cel putin la activitati mai clasice ale cooperativei "OQ & Timpanu".
Ma intreb de asemenea de unde mai are atita tupeu Siberia dupa ce a trecut tornada lylyt peste ea si i s-a vazut rusinea...

Acest forum este CONTROLAT, nedemocratic, ostatecul unei structuri care nu are alt scop decit DIVERSIUNEA,abureala new-age in care nici copiii de la gradinita numai pot crede.
Pacat de spooky si de idealurile lui de acum citiva ani...parca ieri l-am vazut prima oara la tembelizor, eu unul am crezut in el,as fi jurat ca omu asta in veci nu-si va vinde sufletu sau pierde statiunea verticala.
A cedat. Pacat.

Rufonu e mort si ingropat.

StarDust

Citat din: calator astral din  19 Noiembrie 2011, 11:21:58
...

Parerea ta! De fapt, esti unul din cei care au "pus umarul" pentru a realiza asa ceva. Stai linistit ca nu se va intampla atat de curand cat iti doresti!
RUFOn-ul, va fi un loc mai bun atunci cand iti vei schimba modul de postare, sau vei disparea de pe forum.
Imi pare sincer rau ca trebuie sa ma adresez ca unui TROLL, dar asta e doar consecinta faptelor tale. Tu cauti problema intotdeauna in exteriorul tau, si nu o vezi pe cea reala din tine.
Asa ca, revizuieste-ti atitudinea, sau vei suferi in continuare consecintele!

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

horia2008

Dupa cum se vede numai prostiti pe mai nimeni,dragi tovarasi.
Lylyt_ice a pus reflectoru ala necrutator pe voi, eu in locul vostru m-as carabani cu coada intre picioare, fiulploii,horia &co. Nush cine sint superiorii vostri dar ar trebui sa va afecteze la cules porumbu sau cel putin la activitati mai clasice ale cooperativei "OQ & Timpanu".
Ma intreb de asemenea de unde mai are atita tupeu Siberia dupa ce a trecut tornada lylyt peste ea si i s-a vazut rusinea...

Acest forum este CONTROLAT, nedemocratic, ostatecul unei structuri care nu are alt scop decit DIVERSIUNEA,abureala new-age in care nici copiii de la gradinita numai pot crede.
Pacat de spooky si de idealurile lui de acum citiva ani...parca ieri l-am vazut prima oara la tembelizor, eu unul am crezut in el,as fi jurat ca omu asta in veci nu-si va vinde sufletu sau pierde statiunea verticala.
A cedat. Pacat.

Citat din: calator astral din  17 Noiembrie 2011, 01:56:46
...........totul e Real fiul ploii.
Ma uimesti prin ultimele postari, sint confuz, nush ce sa mai cred in privinta ta...pina si faptul ca ai putea acorda un anumit credit acestei optiuni e pt mine o mare victorie.

Intradevar esti confuz rau amice, daca treci asa din stari euforice la deceptie, si-ti schimbi parerile dupa cum te bantuie; sau auzi voci? :evil:
Sa-ti aduc aminte si ce-ai postat despre lylyth_ice si nu ti-ai asumat? :oops: s-au n-ai fost tu... :martiansmile:

fiulploii

..., eu in locul vostru m-as carabani cu coada intre picioare,...
mort si ingropat.
Draga prietene ,
Asa cum ti-am promis , ma straduiesc sa iti mentin tonusul ridicat  :lol:
Deci, din citatul de mai sus deducem ca ai o respectabila coada , mai ales ca nu e prima oara cand o amintesti  :evil:
Fiecare e obsedat de ceva . Imi permit sa iti aduc aminte de cateva lucruri si sper sa meditezi superficial la ele , asa cum o faci de fiecare data .
Asadar , cu dedicatie speciala :
Legion Etrangere - Code d'Honneur   asta pentru ca ai uitat de onoare .
http://musique.legion-etrangere.com/
iar mai jos ai linkul catre boutique de unde poti sa-ti completezi trusoul lipsa
http://www.legion-boutique.com/

E bine ca iti pui din cand in cand intrebari, pacat ca o faci din ce in ce mai rar  :martiansmile:
Deci, la loc comanda , Legiunea te vegheaza ..chiar daca tu nu o vezi  :wink:

No offence , Monsieur  8-)

alx

Lylyt_ice a pus reflectoru ala necrutator pe voi, eu in locul vostru m-as carabani cu coada intre picioare, fiulploii,horia &co.
calatorule,calatorului ii sade bine cu drumul,sau cu alte cuvinte,ar trebui sa-ti urmezi propriul sfat,pt ca altfel...o sa ajungi face to face with me! si iti garantez ca eu nu am probleme in a te tine moderat la infinit,daca e cazul.sigur,daca esti baiat finut,nu am nici o treaba cu tine,dar daca sari calul,promit sa pun o teapa de cealalta parte a lui.

Fals,fals,fals. si te vei convinge...soon!

Stiu ca asta e dorinta/visul/telul tau.Dar,din pacate pt tine o sa-ti cresca barba de 3 ori cat a lui Noe,pana iti vei vedea visul cu ochii...si asta e o promisiune.Pe de alta parte,am observat cum,finut,vrei sa scoti la lumina un forum obscur si necitit...cum se chema? ca am uitat...a,e vorba de octogonarul,parca...
   Finaly,this is my first and last warning! be a nice guy if you want to be here!
                    have a nice day    alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Siberia

Citat din: lylyt_ice din  19 Noiembrie 2011, 02:39:38
Pai mai fatuca dulce..fa-ti mendrele pe unde poti dar pe noi scuteste-ne de fite si discutii deja purtate ..pe mine m-a plictisesti si colegii mai vechi sunt acriti de topicuri invechite, obraznicie si ...pe din dos...chiar  sunt penibile actiuni de acest grad josnic...fatuca Cauti sa intrii pe aici cu mai multe nume, ai acolitii care-ti sustin timpeniile ..incerci sa atragi coleci pe MP...ce daracu vreti tu si aia de-ti sustin aberatiile..?? Va incomodeaza RUFonul...aveti ceva contra, ce dracu tot stati calare zi si noapte si postati numai timpenii ? Nu mai aveti alte preocupari sau sunteti in timpul"SEVICIULUI"!!! DAca e sa fiti pusi pe rele...CARAMBA ca nu aveti sanse, cat de fals jucati voi, Siberio...stai cuminte si nu mai topaii ca o intepata de strechie...te urmaresc de mult timp! STAI CMINTE! A???

Cu scuzele de rigoare vis-a-vis de moderatori si de restul colegilor, voi posta raspunsul meu aici fiindca n-am cont pe Facebook si consider ca dreptul la replica nu trebuie confundat cu "tupeul" despre care vorbea domnul @calator astral - razboinicul luminii stinse. Totodata, consider ca acest subiect - CHAT - poate suporta un singur raspuns (deci puteti rasufla usurati - nu vor fii mai multe) care sa imi exprime pozitia fata de "rautatile" (ca sa nu le numesc "mizeriile") unor useri - veterani sau aproape veterani  care au fost lansate pe anumite subiecte si nu in mesage personale.
M-as fi abtinut sa dau dovada de acest "tupeu" daca nu s-ar amesteca intr-un scenariu telenovelistic autohton si numele unor colegi pe care ii respect si care s-au trezit prinsi intr-un "razbel" declansat de orgolii insuficient controlate.
Stimata doamna veteran @lylyt_ice, m-a intristat raspunsul dumneavoastra fiindca nu are nimic de-a face cu intrebarile puse de mine. In acelasi timp, m-a facut sa rad pe saturate cand am constatat eroarea imensa in care va aflati. Dealtfel, aceasta situatie se incadreaza perfect in definitia de "tragico-comedie" pe care ati lansat-o pe acest forum. (Dupa cum vedeti, va mai port o umbra de respect si ma abtin sa ma adresez dumneavoastra cu apelative gen: fatuca, duduie, donsoara, madama, etc.)
In mod normal, m-as fi asteptat sa veniti cu niste argumente care sa va sustina ipoteza tragico-comica conspirationista pe care o lansati. Nu ma astept la asa ceva, fiindca (din pacate) atat eu cat si colegii pe care  i-ati amestecat in aceasta "vendetta" personala stim ca totul este doar FABULATIE. E ciudat sa constat ca o persoana care era incapabila sa-si dea frau liber imaginatiei pe un subiect S.F. (cum a fost numit) este foarte capabila sa depaseaza limitele imaginatiei in caracterizarea unora dintre colegii de pe forum. Ceea ce postati dumneavoastra nu se numeste tot S.F. ???
Daca va plictisesc, de ce nu puteti dormi de grija mea ? Stiti cate subiecte am deschis ? Daca s-au mai discutat aceste subiecte, de ce nu le-am regasit cu optiunea Search ? Daca s-au mai discutat cu timp in urma de alti colegi de ce nu m-ati atentionat la momentul potrivit ? Nu considerati ca e de datoria dumneavoastra ca si veterana a acestui forum sa-i indrumati pe noii veniti ?
Expresia "pe din dos" n-o cunosc si nu stiu la ce se refera (sper ca nu la activitati sexuale :-D). Din pacate, nu m-ati nimerit cu ipoteza organizarilor de trupe prin mesaje personale. Dar tinand cont ca stiti cum se fac aceste manevre "pe din dos", incep sa cred ca le folositi cu mare succes in ultima perioada  :wink:
Ca sa va raspund si la "rautatile" debitate cu privire la Like-urile date sau adunate, tin sa va aduc la cunostinta - stimata doamna veterana - ca nu am fost informata pana astazi de existenta unui fan club dedicat persoanei mele. In schimb am observat existenta unui fan-club pe care il cunoasteti foarte bine si care s-a jucat in decursul a cca. 40 de ore cu aproximativ 250-300 de Like-uri (suprasolicitand in cateva momente si serverul care gazduieste forumul). Situatia este hilara din punctul meu de vedere, mai ales fiindca am fost mereu o sustinatoare a ELIMINARII Karmei si Like-urilor  :-D
Drept urmare, rog moderatorii sau administratorul forumului sa ma elibereze de aceste Like-uri si sa le doneze fan-clubului respectiv - sa decida clubul cui si unde si cate Like-uri vor imparti, fara a se mai stresa inutil sa caute posturi scrise cu ani in urma pe care sa le stampileze. Nu doresc sa aduc mai multe argumente in acest sens fiindca unii dintre voi de pe forum stiti despre ce vorbesc. Oricum, va felicit pentru strategia adoptata.
Nu intru pe acest forum cu mai multe identitati fiindca nu e cazul. Nu ma confundati nici cu Dida (care cel putin are o scuza pentru asta), nici cu Roxaline (care este o doamna respectabila). Cine a fost la intalnirea "rufonistica" (cum a fost denumita) stie ca suntem persoane diferite. Rugamintea este sa o respectati macar pe Roxaline si sa n-o tarati in "mizeriile" conspiratiilor voastre.
Totodata, daca ati uitat cumva, va reamintesc ca Timpul este relativ. Ne priveste pe fiecare user in parte cum ne organizam ca sa intram (si) pe acest forum cat postam (atata timp cat o facem cu bun simt) si cat timp stam conectati pe acest site. Atata timp cat serviciul (din pacate ati dat-o-n bara si cu ipoteza "babushka casnica") imi permite sa am la dispozitie timpul necesar de a "hahaii" pe forum, n-aveti decat sa ma moderati sau sa ma banati ca sa scapati de acreala care va cuprinde cand vedeti ca sunt online. Sau si mai bine, stergeti-mi contul, fiindca in nici un caz nu veti putea sa-mi moderati sau sa-mi stergeti mintea sau sufletul.
Daca va deranjeaza ca unii useri rezoneaza intre ei fiindca sunt acordati la alte frecvente (vorbesc despre bullsh.turi new-age acuma - cah, buu, scary) e strict problema dumneavoastra. Observ ca aveti si dumneavoastra cu cine sa rezonati; viata e frumoasa in continuare :-D
Imi cer scuze colegilor care s-au trezit in mijlocul "situatiunii" si pe care ii respect.
Sa intelegeti bine un lucru: n-am nevoie sa-mi fac prieteni "pe din dos". Cine vrea sa fie prieten cu mine va pastra mereu o bucatica din mine in sufletul sau, asa cum si eu port multe bucatele din fiecare coleg de pe acest forum pe care il respect, in suflet. Prietenii nu se masora in Like-uri si nici intelepciunea si echilibrul interior in numarul de posturi.

Va doresc un weekend minunat si ...
Spor la scenarii mai bine puse la punct - nu de alta, dar semenea "mizerii" de mahala (in care recunosc ca n-am crescut si nu ma regasesc - mea culpa) imi jignesc inteligenta.

p.s. - mai sunt lucruri de spus, dar din pacate si astazi sunt la servici... :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Alx, frumoase promisiuni dar cred ca mai bine-i vb in franceza, pt ca din cate imi aduc aminte "calatorul" e, cu onor, sub "uniforma francilor", verii nostrii de la apus. Sa nu te superi pe mine ca am adus in discutie aceasta parte de documentare pe directia "simpaticului" user Calatorul.

Mai sus ai dat exemplul unor forumuri de excelenta. Corect, dar alea sunt forumuri profesionale, cu stricta dedicatie pe o meserie pe care unii o practica si vor sa dialogheze pe subiect dincolo de peretii institutiei la care lucreaza.

OZN-istica nu o prea vad ca meserie in nomenclatorul de profil. Sunt curios cum "calificam" niste martori oculari pentru a avdea o expunere elevata, aici, in forum. Pe de alta parte nici la Academia Romana, daca te duci cu acest subiec nu cred sa gasesti pe cineva care sa te bage in seama si sa-ti recunoasca efortul de cercetator. De aparatura de profil nici nu mai e cazul sa discutam ... fiecare observa/filmeaza/cerceteaza cu ce poate... si din fonduri proprii.
Asa ca, cred, ca e o pretentie cam exagerata asocierea de imagine cu acele forumuri. Eu m-as multumi cu o scriere mai atenta, politicoasa, plina de bun simt si spirit de observatie.
Asta ca sa nu avem dezamagiri prea mari ca nu ajungem asa de sus ca cei de pe "astronomia" sau "electronica aplicata".

SLEAH19

Attendez un peu et apprendre le reste d'entre nous

Lectie de franceza

P.s.  Nu e reclamă mascată, licoarea e o mizerie. Esenţa e alta.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: Ganditorul din  19 Noiembrie 2011, 13:00:48
Alx, frumoase promisiuni dar cred ca mai bine-i vb in franceza, pt ca din cate imi aduc aminte "calatorul" e, cu onor, sub "uniforma francilor", verii nostrii de la apus. Sa nu te superi pe mine ca am adus in discutie aceasta parte de documentare pe directia "simpaticului" user Calatorul.

Stai linistit,nu-i bai!  stiam si eu ce limba impinge calatorul,insa,din pacate nu o stapanesc foarte bine,asa ca am preferat sa exprim exact ce voiam,intr-un mod inteligibil,decat sa scriu tampenii intr-o limba pe care o cunosc mai putin...

Citat din: Ganditorul din  19 Noiembrie 2011, 13:00:48
Mai sus ai dat exemplul unor forumuri de excelenta. Corect, dar alea sunt forumuri profesionale, cu stricta dedicatie pe o meserie pe care unii o practica si vor sa dialogheze pe subiect dincolo de peretii institutiei la care lucreaza.

OZN-istica nu o prea vad ca meserie in nomenclatorul de profil. Sunt curios cum "calificam" niste martori oculari pentru a avdea o expunere elevata, aici, in forum. Pe de alta parte nici la Academia Romana, daca te duci cu acest subiec nu cred sa gasesti pe cineva care sa te bage in seama si sa-ti recunoasca efortul de cercetator. De aparatura de profil nici nu mai e cazul sa discutam ... fiecare observa/filmeaza/cerceteaza cu ce poate... si din fonduri proprii.
Asa ca, cred, ca e o pretentie cam exagerata asocierea de imagine cu acele forumuri. Eu m-as multumi cu o scriere mai atenta, politicoasa, plina de bun simt si spirit de observatie.
Asta ca sa nu avem dezamagiri prea mari ca nu ajungem asa de sus ca cei de pe "astronomia" sau "electronica aplicata".

Alea erau exemple de comportament si limbaj pe un forum dedicat unui domeniu.Fie ca ne place sau nu,Rufon a fost creat (din cate stiu eu) pentru acest domeniu "de frontiera",si anume domeniul OZN. Eu,cel putin,nu doresc sa ajung la Academia Romana,nici sa imi recunosca aia ceva merite,daca or fi existand.Insa Sunt convins 100% ca daca se respecta linia tematicilor forumului,fara deraieri constante,lucrurile vor fi ok!
   Si pentru asta cred ca ACUM e nevoie de cineva dispus sa taie in carne vie,pentru o perioada de timp,pana lucrurile intra pe fagasul normal.
        alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

1. Alx, nu am vrut decat sa subliniez ca forumul are o populatie pestritza, cu multe meserii si multe variante de viata reala, si ca va fi foarte greu sa gasesti un "numitor comun" care sa fie bazat pe activitatea curenta. Suntem aici din pasiunea pentru un subiect care de cele mai multe ori apare in viata noastra pe cai ocultate ... si fiecare e liber sa-l judece conform pregatirii si experientei - care nu e unitar directionata ca pe acele forumuri. Un avocat vede problema intr-un fel, un agricultor altfel, un matematician altfel ...iar un popa total diferit de ceilalti. DAR...toti au dreptul sa se exprime daca o fac elegant, politicos, argumentat.

2. Ma asteptam la orice motiv de discordie pe acest forum dar la ...gelozie, in nici un caz. Si o sa ma exprim brutal si direct.
Suntem gelosi pe acele "like" care se dau pe bisericute si simpatii.
Pai asta e rolul lor... sa arate simpatia unora pentru scrisul altora. Nu sunt "note de examen" nu sunt "certificate de absolvire in nivelul superior". Iar noi intram aici din joaca, pentru informare pe o pasiune de timp liber - nu ne plateste nimeni, nu ne-a angajat nimeni pt asta. Ne jucam ceva mai elevat ca altii, ne umplem timpul cu altceva decat privitul lal Footbal, politica de doi lei sau consum de bere. E modul nostru de relaxare.
Ce inseamna aceste LIKE-uri, stelute si grade in viata noastra reala ? NIMIC. Nu castigam nimic si nu ne atinge cu nimic faptul ca unii au mai multe si altii mai putine. E un joc si de suferit ...sufera doar cei care confunda acest forum, aceasta activitate de timp liber cu viata reala.
- Ar trebui sa ne distram, sa ne respectam intre noi aducand in primul rand in discutie subiecte care ne plac noua - DAR plac si celorlalti, ar trebui sa respectam si dorinta celuilalt de a se simti bine - NU sa-i consumam timpul cu postari inutile, ar trebui sa lasam lucrurile "sa se intample" atata vreme cat sunt 2-3-5 useri care se simt bine scriind pe un subiect oarecare - NU sa dam cu parul spunand ca "sunteti tampiti ca discutati asta". 
- Nici exagerarile de tipul "v-arat eu voua de acum incolo cum se modereaza" nu se incadreaza intr-o perspectiva relaxanta. Pentru "nostalgicii" timpurilor cand forumul mergea "bine" recomand un remember ... si o sa vedeti cate postari aiurea si cate subiecte la km distanta de problematica OZN existau pana in 2009-2010. Dar acesti useri au subiectivismul amintirii unor discutii interesante din acea perioada si uita ceea ce a fost neplacut sau aiurea. Si e normal, dar fara exagerari inutile.
Si pana la urma ... Care-i motivul pt care ne certam noi aici ?

- Ultima rubrica e dedicata Siberiei . Ce sa-ti fac daca ai luat un "nickname" ca asta ? Orice roman neaosh va da la cap oricarui produs "rusesc" ... c'asa e-n tenis. Cine te simpatizeaza cum scrii, si da LIKE ...  face parte de fapt dintr-o coalitie antiromaneasca si pro-sovietica (aici ma enumar si eu... ). Daca mai adaugam faptul ca forumul e "condus din umbra" de structuri militarizate ... iata ca avem aici un conflict "la nivel mondial" care are un punct nodal pe userul Siberia.
Eu prefer sa simplific si sa vad partea plina a paharului - "Doamne, ce balerine frumoase avea Balsoi Theatre... si pe una o chema Siberia" (no offence, Siberia )

P.S.  Ca solutie propun si aparitia optiunii "Don't LIKE". Asa vor avea posibilitatea sa se exprime si cei care nu primesc LIKE si ...dispare gelozia. :mrgreen:

alx

Citat din: Ganditorul din  19 Noiembrie 2011, 14:46:59
1. Alx, nu am vrut decat sa subliniez ca forumul are o populatie pestritza, cu multe meserii si multe variante de viata reala, si ca va fi foarte greu sa gasesti un "numitor comun" care sa fie bazat pe activitatea curenta. Suntem aici din pasiunea pentru un subiect care de cele mai multe ori apare in viata noastra pe cai ocultate ... si fiecare e liber sa-l judece conform pregatirii si experientei - care nu e unitar directionata ca pe acele forumuri. Un avocat vede problema intr-un fel, un agricultor altfel, un matematician altfel ...iar un popa total diferit de ceilalti. DAR...toti au dreptul sa se exprime daca o fac elegant, politicos, argumentat.
de acord cu tine,dar daca nici macar nu tinzi spre perfectiune,cum ai putea sa te apropii de aceasta?