Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 19 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nicipreaprea

Astazi fiind o zi speciala, urez celor care vorbesc in numele celor aflati in spatele monitoarelor, in aceste momente delicate pentru ei, le urez multa sanatate si responsabilitate. Probabil ca o sa mai mergem o bucata de drum impreuna dar numai respectandu-ne unii pe altii e posibil asta.
:rocket: :star:

Per aspera ad astra. 

SLEAH19

Doar  un pic de nostalgie : muzica  a fost... neglijată, părerea a fost ..ucisă, iar iubirea va fi dusă mâine la eşafod.

Ce mai urmează ?  Zâmbetul şi vorba.

Nu protestez . Am salvat de pe topicul  Iubirea , câteva idei care nu meritau cenuşa uitării.

Citim şi ne informăm  din multe locuri, dar poate din comoditatea vremurilor pe care le trăim , dorim să intrăm şi să discutăm pe  forum, ca într-un Mall , să avem toate posibilităţile .

Dar în vremuri de criză spaţiile se mai închid, se mai reamenajează.... .  Doar o părere de weekend.

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: SLEAH19 din  25 Noiembrie 2011, 20:03:21
  Doar  un pic de nostalgie : muzica  a fost... neglijată, părerea a fost ..ucisă, iar iubirea va fi dusă mâine la eşafod.

Ce mai urmează ?  Zâmbetul şi vorba.

Nostalgici suntem cu totii...din punctul meu de vedere,scepticismul a fost neglijat,logica a fost ucisa,iar CALITATEA a fost dusa demult la spanzuratoare...
Ce mai urmeaza? sa discutam despre retete de bucatarie,despre IKEA si asamblarea mobilelor,despre diete,motoferastraie,eventual si despre cresterea copiilor...cine stie,poate in trecere atingem si subiectul despre rochiile de seara...

Citim şi ne informăm  din multe locuri, dar poate din comoditatea vremurilor pe care le trăim , dorim să intrăm şi să discutăm pe  forum, ca într-un Mall , să avem toate posibilităţile .

mie nu imi plac mall-urile,ci magazinele specializate...pe domenii...

Dar în vremuri de criză spaţiile se mai închid, se mai reamenajează.... .  Doar o părere de weekend.
Stii ce e culmea? Ca in aceasta vreme de criza,eu nu imi doresc sa se inchida ceva,nici sa se reamenajeze,ci doar sa redevina ceea ce a fost la inceput...atata tot.Din pacate,acum sunt prea putini pe aici cei care isi amintesc cum era odata...

bineinteles,asta e o parere personala...a mea...   alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Nox

Back to Basics!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

SLEAH19

Dacă eu am un pic de nostalgie , tu ai un ocean.

Ce a fost la început , e la două click-uri distanţă, citim şi ne amintim cum a fost odată, nimic nu e pierdut. Eu citesc mult şi văd cum lucrurile frumoase sunt însoţite de multă inteligenţă , entuziasm dar şi de naivitate şi  idei luate de-a gata cu copy/paste,.. cam ca în zilele noastre.
Mall-urile , sunt pline de magazine specializate.. pe domenii. Voi alegeţi strategia.
Eu ca şi consumator , ţin să felicit pe toţi care de-a lungul timpului au ridicat cu adevărat nivelul forumului .

Like din toată inima, pour tout le monde!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: SLEAH19 din  25 Noiembrie 2011, 21:00:55
Cumpar delfini,lasati ofertele pe PM!

Ce a fost la început , e la două click-uri distanţă, citim şi ne amintim cum a fost odată, nimic nu e pierdut.
Ca sa iti AMINTESTI ceva,trebuie sa fi TRAIT acel ceva...

Mall-urile , sunt pline de magazine specializate.. pe domenii.
Asa e...tot acolo gasesti si pitipoance,si cocalari...

Eu ca şi consumator , ţin să felicit pe toţi care de-a lungul timpului au ridicat cu adevărat nivelul forumului .
subscriu
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

Ce a fost la început , e la două click-uri distanţă, citim şi ne amintim cum a fost odată, nimic nu e pierdut. Eu citesc mult şi văd cum lucrurile frumoase sunt însoţite de multă inteligenţă , entuziasm dar şi de naivitate şi  idei luate de-a gata cu copy/paste,.. cam ca în zilele noastre.
Mall-urile , sunt pline de magazine specializate.. pe domenii. Voi alegeţi strategia.

Like din toată inima, pour tout le monde!

multam fain SLEAH! Fraza ta in franceza spune multe, normal ca sint magulit de o asemenea apreciere indirecta din partea unui user de calibrul tau.
Incerc in conditii nu tocmai ideale sa contribui si eu la ridicarea nivelului...desi catalizez animozitatea unora pe aici care incearca sa hipnotizeze colegii sau vizitatorii neavertizati si sa-i adoarma cu formule tip " Abbrrraaccaddabbrrra! "  :wink:

Au dreptate alx & nox : trebuie sa revenim la SCEPTICISM.
Dar si tu ai dreptate la rindul tau, erau simpatice acele topicuri si,ca sa continui dialogul in oglinda, inchei cu o fraza explicativa in limba franceza, ea singura reprezinta un Ocean de filosofie :

IL FAUT DU TOUT POUR FAIRE UN M O N D E!

calator
                               :rocket:

alx

Citat din: calator astral din  25 Noiembrie 2011, 21:31:01
multam fain SLEAH! Fraza ta in franceza spune multe, normal ca sint magulit de o asemenea apreciere indirecta din partea unui user de calibrul tau.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 
de unde draci baltati ai dedus tu ca ti-a adus cineva elogii?  hai ca esti tare...asta e cea mai tare faza EVER !

Incerc in conditii nu tocmai ideale sa contribui si eu la ridicarea nivelului...desi catalizez animozitatea unora pe aici care incearca sa hipnotizeze colegii sau vizitatorii neavertizati si sa-i adoarma cu formule tip " Abbrrraaccaddabbrrra! "  :wink:
chiar ca esti tare...am ras la postul tau de ma dor falcile...

Au dreptate alx & nox : trebuie sa revenim la SCEPTICISM.
asa trebuie sa facem...dar pentru asta trebuie sa revii tu la status-ul MODERATED FOREVER!   :-D :-D :-D :-D :-D :-D :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

calator astral

Citat din: alx din  25 Noiembrie 2011, 21:37:56
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 
de unde draci baltati ai dedus tu ca ti-a adus cineva elogii?  hai ca esti tare...asta e cea mai tare faza EVER !
chiar ca esti tare...am ras la postul tau de ma dor falcile...
asa trebuie sa facem...dar pentru asta trebuie sa revii tu la status-ul MODERATED FOREVER!   :-D :-D :-D :-D :-D :-D :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De unde am dedus asta? Eh, am si eu un al saselea simt, unele capacitati intuitive de tip remote-viewing...daca observi cu atentie SLEAH a laikuit postul meu, ca o validare a acestei teorii...  :wink:

Mai mentionez in sprijinul acestei informatii ca topicul postat foarte recent de mine referitor la supersonicul IAR 111 canalizeaza actualmente peste 60% din vizualizari.

ps> Moderated nu voi mai fi in veci, m-am dat pe brazda,sint baiat gigea. Ti-am promis ca numai raspund la absolut nici o provocare. Deci cool alex.

alx

Citat din: calator astral din  25 Noiembrie 2011, 21:53:37
  De unde am dedus asta? Eh, am si eu un al saselea simt, unele capacitati intuitive de tip remote-viewing...daca observi cu atentie SLEAH a laikuit postul meu, ca o validare a acestei teorii...  :wink:
HA HA HA...vai de falcile mele...mooooooooooooooooooooooor de ras...help me...

Mai mentionez in sprijinul acestei informatii ca topicul postat foarte recent de mine referitor la supersonicul IAR 111 canalizeaza actualmente peste 60% din vizualizari.
asa,si vrei sa-ti asumi meritul pentru asta? ha ha ha....
  poate nu ai observat ca au mai postat si altii pe acolo...si am eu asa o senzatie stii tu unde,ca titlul atrage vizitatorii...remember who put this title?  :-D :-D :-D :-D :-D

ps> Moderated nu voi mai fi in veci, m-am dat pe brazda,sint baiat gigea. Ti-am promis ca numai raspund la absolut nici o provocare. Deci cool alex.
mai,pe aici prin romanica avem o vorba: lupu-si schimba parul,dar naravul ba!
in orice caz...la cum te cunosc,nu ai nevoie de prea mult ca sa treci pe rosu...iar atunci... :evil:

abyss

Siberia

Citat din: @biss din  29 Noiembrie 2011, 13:16:41
http://www.vplay.ro/watch/h91metez

Supeeeeeeeer :-D  :rainbow:  :rainbow:  Air Prancer :-D  :rocket:
Ai de la mine 1000 de like-uri ptr. asta @biss !!!
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

zana@M

LA MULTI ANI ,XANADRON(cu o mica intarziere) ,SANATATE ,FERICIRE SI MULTA IUBIRE!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

angellla29

Citat din: zana@M din  29 Noiembrie 2011, 16:59:02
LA MULTI ANI ,XANADRON(cu o mica intarziere) ,SANATATE ,FERICIRE SI MULTA IUBIRE!

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fi sanatos si tot ceea ce iti doresti saa se implineasca!!!!!!!!!!! Sper sa iti doresti sa traim o viata mai buna 8-) si sa scapam de DRACUL!!!! :fullmoon:

Siberia

La multi ani @Xanadron !!! (nu stiu cand a fost ziua ta sau daca este vorba de vreo onomastica :-D)
Te tzuc pe pleata si-ti urez sa ai zile senine si fericireeeeee, (tralalala... cant cu o voce de Amanda Lear azi!)  si mult, mult bine  :-D  :rainbow:  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti