Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Enz

Toatal Recall. There is no break away civilisation !! Suntem intr-un terarium, si mai vine din cand in cand zoo-keeper-ul... si noi zicem ca este un tic tac. Pentru ca iti reimprospateaza... bias-ul cognitiv.  Ma refer in general... Suntem fix intr-un fel de Dark City/Signal...  Ce e asa de greu, cand cade, Sirius ?...

Pe luna plina, dar fix plina, frate zici ca e lovita cu ciocanul, ca ai batut coasa pe o suprafata de metal, ce nu se intoarce niciodata cu - partea slaba la tine... ba, alea-s cratere, intr-un planetoid sau cum se zice ?? Unde e adancimea ? Get the fuck out of here, cine sustine asta... sunt asa de subtiri/shallow, ca se vede fix armatura !...  Cine sustine ca luna este un satelit perfect natural are o invitatie ca sa mai studieze. Candva, prin imaginatia sau cunoasterea oamenilor... s-au mai perindat si niste idei gen... Lumea Inelara, cum zice Larry Niven. Suntem intr-un terarium, menit ca sa contina toata psihopatia si erorile deosebite lol ale fiintei...  si, nu exita break away... decat, pe cale naturala. O sa distruga magicienii lol Elvetia, in Cer/N si tot nu o sa-l gaseasca... UAP-urile sunt custodienii. Ce e asa de greu ?  :ufo: :crescentmoon: :fullmoon:


Enz

Imi imaginam, ca atunci cand o sa cresc mare... lumea reala, va depasi inca imaginatia mea... in materie de sf si calatorii spatiale. Am crescut, cu Alexandru Mironov si Star Trek... si imaginatie... duudee-ule. Ba si ce... fantesie ! Cand, sa apuce "lumea" apogeul tehnologiei, uite - ca vine si algoritmul de youtube :) sa limiteze "teoriile conspiratiei", sa bage numai shills... si uite ca a venit si pandemia... sa duca omenirea inapoi jos in oblivie si descalecata de pe turnul Babilon ! Internet.

Unde e viitorul ala spatial, stiintifico-fantastic... Unde, e, oamenilor ??... Scufundata in Atlantic, nu ?  :planet: Imi este ciuda, pe toti conducatorii astia, care fac parte din schema de control... gen, Chyper...! Ba idiotilor, ba ce slaba e specia umana, ca ne meritam soarta... ba, data viitoare, va veti reincarna, in spatele lantului trofic social... si daca nu data viitoare, ca avee/ti bloodlines, cu siguranta cand veti iesi vreodata de sub tutela aia, va va devora, haosul cosmic... Nu se poateee !! Ba dar afirmati ba, "boierilor" , daca stiti, despre ce este vorba... sa stie si micul cetatean din cosmos, ca nu putem evada de aici ! In schimb, avem jokeri... probabil ca nici nu meritam sa stim... Daca astia sunt oameni de stiinta sau austronauti adevarati... eu ma predau lui Loki... Este mai vechi interviul, dar tot despre aselenizarea pe Marte in Groenlanda si dedpre astro/nots! este...!!

https://youtu.be/zWP095B0W9w









Enz

https://youtu.be/QqWR06773ic

Brain dead audience... mai pune lumea si intrebari, cand se vede de peste mari si tari si ani lol, cat sunt de falsi, si actornautii !! Bai omule... ce fac astia de la NASA. Numai de show-uri..se tin. Lol... cu hamuri.

https://youtu.be/yxAQgz3nQjc
https://youtu.be/Xm9T5QzaPdI

Cam greu mai gasesti mai multe, acum. Pun in youtube search Nasa Fake... si imi raspunde algoritmul cu... How Nasa got over faillure... bai esti nebun ?! Acces denied...

International Fake Station. Welcome aboard. Gata, am fugit.

https://youtu.be/wtDClTHpPrE


abyss

#5688
Citat din: Enz din  31 Mai 2021, 21:37:09
https://youtu.be/QqWR06773ic

Brain dead audience... mai pune lumea si intrebari, cand se vede de peste mari si tari si ani lol, cat sunt de falsi, si actornautii !! Bai omule... ce fac astia de la NASA. Numai de show-uri..se tin. Lol... cu hamuri.

Filmul Transformers – The Dark Of The MOON, a fost cu adevarat interesant si deloc discutat pe forum la vremea lui. Produs de S Spielberg care desigur are tot felul de cunoștințe si relatii (in politica, astronautica, mergand pana la aliens-connections 😊) iar in acest film in care americanii ajung pe luna, este arătat faptul ca isi întrerup comunicațiile si se îndepărtează rapid de locul aselenizării mergând sa investigheze niște ruine antice extraterestre care, desigur in ideea din film sunt prezentate ca fiind robotii Transformers.
Culmea însă este ca l-au adus si pe ,,infamul" Buzz Aldrin (al doilea om care a pasit pe luna) ca sa faca o apariție speciala in film, unde el vorbește despre toate secretele pe care le-au gasit si aflat pe luna (te cam apuca durerea de cap!!) chestiune cam aiurea total fiindcă NASA si Buzz intotdeauna au negat asemenea lucruri !! Si acum NASA a colaborat la realizarea acestui film in care cu totii putem vedea ca NASA face un film care ne arata ca NASA si cei implicati sunt o gramada de mincinosi, si ca americanii au fost pe luna unde s-au gasit tot felul de tehnologii antice si artefacte. Chestiune bănuita de multi referitor la scopul programului Apollo . Deci s-au dus si au recuperat tehnologie antica ca sa o reproduca.
De ce ar jongla NASA cu ideea ca ei mint despre ceea ce stiu?? Ca sa arate ca nu au atâta control pe cat încă mai cred unii naivi? Ca exista agende secrete?



https://ro.scribd.com/document/465391749/Dark-Moon-Apollo-and-the-Whist-Mary-Bennett-pdf

terraflorin

(@ abyss) La 16 octombrie 2010, o scenă din anii '60 a fost filmată la Lyndon B. Johnson Space Center din Houston, folosind figuranți îmbrăcați după moda și cu coafuri de epocă. https://www.nasaspaceflight.com/2010/10/sts-133-hyper-loading-discovery-star-transformers-movie/

În afară de acest lucru - cu ce s-a mai implicat NASA în producția filmului? Cu referințe din mainstream, nu teoria conspirației... Şi vorbim despre un film nominalizat la mult râvnita ... Zmeură (mălină) de Aur.

abyss

#5690
Nasa s-a implicat in film, validand niste lucruri ce pareau pana atunci (si iata chiar si acum pentru multi dintre noi) fantezie, speculatii duse la extrem (sintagma "teoria conspiratiei" e deja invechita si absurda in opinia mea)

Buzz Aldrin. NASA+Programul Apollo. JFK. E destul.
Ce mai avea filmul... un ElectroMagneticDrive (EMD)?

Dupa 5 ani NASA a anuntat in 2015 ca a testat cu scucces propulsia electromagnetica ce ar putea facilita calatoria cosmica. Deci, cumva impotriva tuturor legilor fizicii aceasta propulsie noua functioneaza. Cu zece ani mai devreme cred ca ar fi mintit de le sareau dintii, ar fi negat etc. ma rog, ce se pricep ei mai bine sa faca de atata timp  :wink:

Ganditorul

Era undeva pe aici postat un site care arata harta lumii ...sentimentale. Adica o harta a lumii care scintila in functie de sentimentele populatiei dintr-un anumit loc de pe glob. Stie cineva pe unde mai e site-ul asta ? As vrea sa vad cum arata "sentimentele lumii" in pandemie . Multumesc

abyss

#5692
@Ganditorul
Eu doar de asa ceva imi aduc aminte sa se fi discutat.

Citat din: sunnyboy din  20 August 2016, 10:23:22


Poate ar merita deschis un "fir" nou ideea asta cu noosfera si nooscopul.
vezi http://noosphere.princeton.edu
Proiectul descris pe site-ul de mai sus a montat in diverse locuri din lume (si studiaza de vreo cincisprezece ani) generatoare de numere aleatoare si studiaza cat de aleatoare sunt numerele generate, in functie de evenimentele din respectiva perioada (razboaie, acte teroriste, fenomene ale naturii etc.)


La un moment dat era un "ou" (generator de-asta) si pe la noi, nu stiu daca mai este, cred ca la Cluj la UBB, in grija lui Adrian Patrut (stiti voi, Padurea Baciu, Societatea Romana de Parapsihologie etc.)
?

terraflorin

Nu ştiu unde ar trebui adăugată această ştire - la diverse, glume sau ... (Sau poate aţi citit / auzit deja despre Ieşeanul care a stat de vorbă cu extratereştrii)


http://www.agorapress.ro/ieseanul-care-a-stat-de-vorba-cu-extraterestrii-povestea-omului-care-se-afla-in-contact-cu-extraterestrii-de-peste-20-de-ani/

CitatOmul  se laudă chiar cu o invenţie brevetată la OSIM privind ,,propulsia antigravitaţională sau energia ce acţionează asupra unui obiect lipsit de greutate", invenţie datorată contactelor extraterestre.

N-am găsit nimic însă pe https://osim.ro/

snapisrl

asta e tare rau.
a vb cu el in limba romana !!!
tiganeste nu stia :))))

Ganditorul

Multumesc Abyss dar era vb de ceva de genul asta dar in timp real : https://www.123rf.com/photo_103721762_stock-vector-emotion-world-map-collage-of-smileys-in-green-and-red-colors-positive-and-negative-mood-vector-templ.html   sau asta https://www.canstockphoto.com/vector-emotion-world-map-composition-of-58740682.html

Numai ca nu era cu zambete ci doar cu lumini scintilante, in timp real, pe toata suprafata globului ... puteai mari o zona ca sa vezi unde se manifestau mai puternic emotiile si de ce


hoinar

Nu vrea nimeni sa discute deschis despre oxidul de grafena prezent in "injectiile de depopulare" sau despre hidrogelul din testele PCR si mastile de unica folosinta?

Despre zecile de mii de decese in urma acestor vaccinuri si milioanele de efecte adverse grave (paralizie, boli de inima, magnetizare permanenta) raportate la nivel mondial in doar ultimile cateva luni?

Despre ratele alarmante de inbolnavire imediat dupa sesiunile de vaccinare cu aceasta otrava?

Despre testarea conformarii sociale prin impunerea absolut abuziva si ilegala a purtarii de masti, urmarirea miscarii individului si refuzul accesului la servicii de baza. Plus dezbinarea familiei si oricarui grup prin propaganda mincinoasa?

Despre poluarea 5G la intensitati de sute de ori mai mari decat limita maxima admisa?

Despre ilegalitatea pasapoartelor medicale si tiranitatea globala catre care ne indreptam?

Despre masoneria satanica si pedofilica care s-a infiltrat in toate sistemele de conducere ale tuturor tarilor, inclusiv Romania?


Continuam sa vorbim despre OZN-uri si alte infantilitati si in al 13-lea ceas?  :-(



the older I get, the faster I was

SLEAH19

Citat din: hoinar din  20 Iulie 2021, 03:42:22

Despre zecile de mii de decese in urma acestor vaccinuri si milioanele de efecte adverse grave (paralizie, boli de inima, magnetizare permanenta) raportate la nivel mondial in doar ultimile cateva luni?

Despre ratele alarmante de inbolnavire imediat dupa sesiunile de vaccinare cu aceasta otrava?

.........

Despre masoneria satanica si pedofilica care s-a infiltrat in toate sistemele de conducere ale tuturor tarilor, inclusiv Romania?


   Departe de mine să fiu militant pro vaccinare  .. dar pentru zecile de mii de decese și ratele alarmante de îmbolnăvire ...mai trebuie dovezi.
Ce văd eu cu okii mei, nu ,,alarme de pe net,, - cunosc personal cel puțin 100 de persoane vaccinate cu ,,incriminatul,, vaccin Pfizer.( eu sunt vaccinat cu Astra Zeneca ) Nici unul nu a murit încă și nici unul nu a dezvoltat vreo formă gravă de afecțiune post vaccin, în schimb 3 persoane apropiate au murit de Covid.
România a ajuns la 4,5 milioane de vaccinați și nu are vreun val de zeci de mii de morți sau cu efecte adverse grave. Dacă existau autoritățile noastre nu ar fi fost în stare să mușamalizeze acest lucru.

Tind să cred că e o lovitură aplicată de către concurență Vaccinului Pfizer, care pare a fi cel mai solicitat de către doritorii de vaccin. Doar Pfizer are Oxid de grafen? Rezultă că restul de miliarde de vaccinări cu alt tip de vaccin sunt în regulă?

Despre agenda LGBT și legalizarea pedofiliei într-un  Occident care a renunțat la etica și morală prin scoaterea lui Dumnezeu din legislație/instituții trebuie un alt topic și probabil un alt forum unde ,, fluviul,, comentarii libere să nu înghită și să banalizeze subiectul.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Enz

#5698
Duuutewe Maaaahhh .... in corporatia lui peste, care te-a vaccinat cu bine !!! ... Duteeee maaaaaa... dispari de pe forumul asta ... Sau ? Ai ceva de spus... ???

Enz

Cum ai luat "the mark of the beast" asa usor ? Nu mai scoti sabia si scriptura din teaca ?... !!!