Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mandela Effect

Creat de emy, 10 August 2016, 17:57:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Primo: efectul Efectului Mandela vaz ca-i... efectiv operational - chiar daca deocamdata-i tradus doar prin umplerea paginii de start cu postari mandeleze - unele interesante, nici vorba, dar altele apropiate de povestirea unor vizite in Camera Oglinzilor.

Vorba fratelui SLEAH19 insa, "nu-s aici ca sa am dreptate", asa ca n-are rost sa conving pe nimeni ca sigla VW a fost dintotdeauna cu literele separate (pozele @fiuluiploii sint irelevante fiindca logo-urile alea enorme-s vopsite cu pensula pe bus-urile VW, iar pe capacele rotilor broscutzei literele V si W SINT separate printr-o adincitura vizibila.)
Si oricum n-are rost sa revin asupra ipotezei ca eventuala schimbare a timeline-urilor a bulibasit deja totul si d-aici nexam "dovezi".
...Decit poate-n Computerul Akash unde ar merge (si de unde ne-ar veni instantaneu amintirile-n mintea noastra de petabytes "delocalizata" = entagled, cf. ultimelor studii serioase postate recent si p-aici.)

...Nu cumva insa ipoteza asta, de-ar fi veridica, ne duce si spre alte concluzii? – mai clar, ca alterarea Realitatii (si/sau a amintirilor) serveste oarescui ca sa ne mentina intr-o stare de perpetua dilema / confuzie / lipsa de incredere in practic orice.
Asta si-n cazul in care Defectul Mandela e un bug in holodeck-ul Iluziei – eventual unu' scapat din eroare de greseala :-D in momentul "transferarii" noastre cu catzel/purcel intr-o alta Lume "xeroxata" nu chiar perfect (eventual dupa o megaexplozie a Portalului Solar :star: cu ocazia vreunei alimentari imprudente :lol: a mega-ozeniciurilor alea cit Terra – intimplata insa nu la max. 12-15 km deasupra noastra, cum halucineaza flat-earther-ii.)

O tzira mai serios: nu doar constiintza si/sau mintea noastra sint [se pare] de natura cuantica, ci si ADN-ul, dupa studii recente ale savantilor din U.S. Navy (ups.) – care sustin ca-i "superconductiv" si el, implicit exista  "in afara Timpului". Chestie valabila si pt. alte structuri atomice (ori mai bine zis ANU-mice) ale unei realitati care, in anumite conditii, poate deveni "maleabila" la comanda Constiintei.

Cam simplist spus  - da' la fel ca Max Planck -, Universu-i o Inteligentza cu Constiintza, modelabila evident de catre noi = micro-constientii, individual si mai ales colectiv. CONTROLUL asupra grupurilor devine astfel decisiv pentru ai' de vor sa mentina umanitatea-n stadiul de turma dispensabila, un "capital" amorf omogenizat mereu mai jos.
Grabastic e un neologism care-ar putea defini omenirea [nu doar actuala]: dezbinata, abulica, condusa prin frica, materialista si de o incompetentza haotica, in ciuda aparentei specializari high-tech – fie si de-om fi fost mutati (din 2008? 2012?) p-o Nova Terra Xeroxata.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=grabastic

P.S. Unii dau vina exclusiv pe CERN – asa o si fi, conform unei butade celebre afectata/defectata si ea pare-se de Sfinta Mandelizare ("Build it and they will come" pe vremuri, vs. "Build it and HE will come" acusica – HE = Lucifer adicatelea.)
Io zic insa ca doar daca-l chemi si/sau crezi in Nefartat :evil: va si veni mintenas, calare pe mama cosmarurilor. Mai ales daca faci proiectii d-astea avatarice in turma indoctrinata.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#61
Deci Waffenbruder, nu îți amintești când ai scris ca și tu ai impresia ca au fost măcar 2 ajustări de realitate? Hm...Curios.

Dar și omul are o akasha personala ,  așa numitul biocamp/aura de formă toroidala. Unii poate au reușit să stocheze în el informații care au supraviețuit astfel , cel puțin pentru moment.

Xanadron

#62
Citat din: abyss din  18 August 2016, 12:40:14
Deci Waffenbruder, nu îți amintești când ai scris ca și tu ai impresia ca au fost măcar 2 ajustări de realitate? Hm...Curios.

Dar și omul are o akasha personala ,  așa numitul biocamp/aura de formă toroidala. Unii poate au reușit să stocheze în el informații care au supraviețuit astfel , cel puțin pentru moment.
...Oi fi zis da' nu se pune - doar eram pe Terra ailalta p-atunci. :lol:

Serios acu', e vb. oricum doar de "senzatia ca" si nu de convingeri ferme, atunci cind incercam pictarea Nevazutelor.
Si-n orice caz n-am contrazis niciuna din presupunerile expuse aici sau aiurea ref. la M.E.. Ar fi ilogic, daca nu si imposibil de combatut eventuale adevaraciuni atit de "flexibile" incit SINT peste tot SI NU-S nicaieri simultan.

Iar a doua ta idee ar merita un topic separat... sau nu merita de fapt, daca tot o sa fie cindva modificat insidios?! :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#63
Pai exact despre "senzații ca" presupun că discutàm și noi aici , nu?
Am amintit acel moment fiindca el a trecut la vremea aceea fără ca tu sa fi intrat în ceva detalii. Acum consideram ca ar fi fost un moment firesc pentru a-ti dezvolta afirmația respectiva dacă dorești. Nu te trag de limba (asa cum se incearca a se sublinia uneori  8-)) , dar mărturisesc ca la vremea respectiva am rămas cu impresia ca ai aruncat-o din reflex poate, ori din complezență.

PS - sau hai mai bine sa o lasam pe alta data. :fullmoon:

awb95

Problema e ca mie nu-mi prea place situatia in care ma aflu dupa acest efect adica lumea e diferita de cea pe care o stiu oamenii sunt diferiti de cum ii stiu eu atat fizic dar mai ales faptul ca par animati de alte suflete. Aici este problema ca am pierdut legatura cu familia si persoanele dragi din moment ce persoanele pe care le cunosc acum par animate de alte suflete.
Chiar mi-as dori sa ma intorc in lumea de unde am venit dar nu stiu daca acest lucru mai este sau nu posibil si nu stiu ce s-a intamplat de fapt cu vechea lume. Daca a fost cumva distrusa de gauri negre probabil ca nu mai am unde sa ma intorc. Ma tem doar sa nu fi fost teleportat aici din greseala fara nici o modalitate de a ma putea intoarce inapoi.

abyss ziceai intr-o postare trecuta cum ca cineva ti-a explicat de ce ti-a schimbat timeline-ul si ce urmeaza sa se intample in continuare in viata ta, stii cumva cum se numea cel ce iti vorbea sau daca avea o infatisare anume ? poate fi acesta contactat in vreun fel ?
E cat se poate de clar ca momentan ma aflu intr-un loc dubios chiar mi-as dori daca se poate sa ma intorc de unde am venit initial.

Citat din: abyss din  12 August 2016, 18:09:48
La reset am simtit ....bum - bum - bum exploziile , nu mari ci mici si mai multe. Am apucat sa zic "astia pana la urma au facut-o" sau cam asa ceva. Apoi o smucitura si ...nimic. Apoi din neant am inceput sa vad ceva precum niste dungi gri si albe orizontale , de parca priveam peretele enorm al unui vartej . Si aveam sentimentul ca imi contemplam viata traita cu oarcare regret fiindca reusisem foarte bine, dar nu fara destule lupte. Parca imi contemplam amintirile mergand cu observatia catre trecut. Apoi am devenit constient ca nu aram singur. Desi nu puteam lua privirea de la zidul miscator ii simteam in jur . Apoi cineva mi s-a adresat fix in momentul in care spaima si regretul ma cuprindeau. Si a spus multe dar in mare am retinut ca a trebuit sa se intervina fiindca oamenii distrusesera lumea si vor schimba linia temporala (sau cam asa ceva) cu alta in care lucrurile vor evolua incet spre bine desi viata mea nu va mai fi aceeasi plina de succes ci cu multe probleme. Si le-a enumerat pe cele importante sau doar pe acelea le-am retinut. Apoi a mai pomenit alte inversarii de persoane implicate in anumite evenimente din viata mea. Cu multa compasiune mi-a explicat ca raul si suferinta pe care le voi indura nu le merit ci se datoreaza bascularii realitatii pe un alt drum si ca in fata binelui umanitatii orice suferinta sau chin al oricui merita in mod neprecupetit. Dupa care m-am pomenit in alt loc decat cel al resetului. Eram acasa, filmul realitatii se lipise perfect... Dar aveam amintirea lucrurilor petrecute , al unor ani , oboseala acelor evenimente , imaginea locurilor straine vizitate etc. Cu regula de "50%" mi-am vazut de ale mele pe cat am putut. Dar cele descrise s-au intamplat, cu toate ca am incercat cat am putut sa evit. Cam asta a fost treaba. Alte detalii nu mai am.

Ganditorul

#65
Nu iese fum fara foc ... o fi timeline-ul tocmai pierdut de unii dintre noi ?

"SUA au început transferul de arme nucleare staționate în Turcia spre România, pe fondul deteriorării relațiilor dintre Washington și Ankara, afirmă joi EurActiv, citând două surse independente, același portal precizând că MAE român neagă cu fermitate informația."

http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-sua-au-inceput-transferul-de-arme-nucleare-din-turcia-in-romania-euractiv_1147594.html


Evident ca poate fi o stire falsa ... asa cum poate fi si o testare a vigilentei societatii : daca merge, mergem mai departe, daca romanashii se prind, negam totul si resetam situatia.  Oricum Erdogan-ul pare desprins din alta lume - a prostiei, fanatismului si violentei. :fullmoon:


abyss

Citat din: awb95 din  19 August 2016, 01:12:25

abyss ziceai intr-o postare trecuta cum ca cineva ti-a explicat de ce ti-a schimbat timeline-ul si ce urmeaza sa se intample in continuare in viata ta, stii cumva cum se numea cel ce iti vorbea sau daca avea o infatisare anume ? poate fi acesta contactat in vreun fel ?
E cat se poate de clar ca momentan ma aflu intr-un loc dubios chiar mi-as dori daca se poate sa ma intorc de unde am venit initial.
Nu am cum sa te ajut. Sorry.
Și eu caut răspunsuri.

Grifon

Treaba se-ngroașă (cel puțin pentru mine) !
Dat fiind că subiectul ăsta m-a prins rău, am inceput să citesc si eu de pe Net felurite alte exemple subsumate "efectului Mandela", vrând să văd la care aș mai putea subscrie.
Dintr-o mulțime imensă, majoritatea din SUA (mărci bomboane / cereale, de care oricum n-am auzit niciodată), unul m-a dat pe spate (in sensul că, da, si eu il recunosc diferit)

Atentie ! Cică SUA au 50 de state !

Măi să fie ! Nu doar că aș fi jurat și la tribunal că-s 52, dar am si castigat pariuri pe tema asta, cu unii care ziceau "sunt 50, că atâtea stele-s pe steag". Eu, blând (ascunzându-mi astfel orgoliul de connaisseur) ii lamuream ca-s 52, ultimul fiind atașat in 1993 sau 1994 -Puerto Rico.

E drept, pariurile astea le puneam prin liceu/facultate, cand Netul nu era, asa că amicii nu puteau da un "goagle" iute, ca azi - si imi dădeau dreptate, mirându-se insă că ei n-au auzit...

Cum să n-audă ? mă gândeam eu. Doar a fost anunt oficial, mare, la TV, si chiar retin cum s-a explicat (atunci), că P.Rico fusese oricum o dependență SUA, in statut de "commonwealth", si că ăia au votat un soi de referendum, si gata, de azi (1993\4), SUA au 52 state. Mai retin si ca au amintit de Hawai, penultimul stat atasat, că avusese statut similar (abia prin anii '50 devenind stat american, desi yankeii isi tineau "bărcile" pe acolo dinainte de WW2).

Mai mult, amintirea imi revenea de fiecare dată când auzeam melodia lui Vaya Con Dios (Puerto Rico), si chiar mă gândeam "americanii ăștia, nu le-ar mai ajunge !"

Acum, tronc ! Se pare că Puerto Rico nu e stat SUA (fiind incă dependență "commonwealth" ! Ce-i drept, mai auzisem eu si pe la TV, din cand in cand, că "SUA au 50 de state", dar ii ascultam pe ăia cu milă...hahahaha ! (niște inculți...hahahaha !)

Adicătelea, doar am visat "afacerea P.Rico"? Si asa, cu detalii ? Aici e mai mult decât o literă sau o liniuță...e vorba de altă SUA ! Eh, acum să vă aud ! Cine mai are aceeași amintire ca mine, cu alipirea Puerto Rico ??

P.S. - Sunt oricum 51 de state (nu 50),  doar că District Columbia (unde-si au cow-boy-ii capitala)  nu-i considerat chiar stat....e asa, un soi de "sectorul agricol Ilfov...haahaha !.

awb95

Cred ca am reusit in cele din urma sa "disCERN efectul Mandela"  :-D
Am gasit un videoclip unde explica vechea pozitie a vechiului sistem planetar si arata noua pozitie, intradevar si eu stiu ca ne aflam la marginea galaxiei iar acum noile date arata cum ca ne-am afla undeva pe la mijlocul ei in partea opusa a centrului galactic.
https://www.youtube.com/watch?v=sQRxgBw43VU
Inca o noutate pentru cei nou veniti pe aceasta planeta aflati ca aici exista noi specii de animale cum ar fi balena unicorn care are un corn in frunte ce poate ajunge pana la 3 metri lungime. Gasiti poze pe net si videoclipuri pe youtube cu specimenul in cauza.
In viata mea n-am auzit pana acum de balena unicorn nici in scoala nici la TV, Animal Planet, Discovery sau NAT Geografic nici pe internet poze sau videoclipuri, pana azi, vedeti mai jos ceva videoclipuri cu acestea.
https://www.youtube.com/watch?v=YO58kt-jETA
https://www.youtube.com/watch?v=gqlAM6zmxxw

Problema cu majoritatea oamenilor si cei de pe forum e ca nu reusesc sa faca corelari intre evenimentele ce se petrec si fiecare se rezuma la domeniul sau de cunoastere. Psihologii o tin pe a lor si cred ca e ceva ce tine de psihic, doctorii oftalmologi o tin pe a lor si zic ca e ceva ce tine de perceptia ochilor, iluzionistii o sa zica ca e o iluzie optica, scriitori o sa zica ca sunt povesti si fabulatii fiindca ei cu asta se ocupa, mincinosii o sa zica ca e o minciuna si uite asa fiecare subiect adus in discutie este dus in derizoriu cu ajutorul intregii comunitati.
E ca si cum cineva acum 200 ani ar fi vazut in departare un elicopter la sol nestiind ce e o sa zica ca e o caruta de fapt, daca elicopterul isi ia zborul iar omul il vede zburand o sa zica ca tot caruta e, o caruta zburatoare, deoarece el este familiar doar cu carutele si nici nu stie ce e acela un elicopter. Exact la fel se intampla si in ziua de azi plus ca oamenii de rand mai fac si greseala sa ceara explicatii serviciilor secrete neavand habar care este rolul servicilor secrete. Copilasi daca n-ati lucrat intr-un serviciu secret v-o spun eu rolul serviciilor secrete nu e acela de a informa populatia ci din contra de a dezinforma. Serviciile secrete vor da intotdeauna un raport fals si vor zice ca asa zisul OZN vazut de nea Ion nu a fost decat o caruta. In final se ajunge la scenariul unde toti cei ce iau de bune informatiile serviciilor secrete ajung sa le spuna celor care cred in OZN-uri ceva de genul vezi ma ti-am zis eu ca ce ai vazut tu nu era decat o caruta, caruta era.

In situatia de fata la cum se manifesta acest efect unii zic ca au sesizat schimbari de mai multi ani altii doar recent, se poate ca totul sa fi inceput dupa anul 2012. Ultimele aparitii OZN si mai ales fenomenele de gen vortex care multi spun ca ar fi portaluri explica fenomenul.
https://www.youtube.com/watch?v=G77nRwfnyeY
https://www.youtube.com/watch?v=hJnfTAs4BtM
Practic oamenii sunt rapiti de pe vechiul pamant si adusi pe acest nou pamant. Totul se inscrie in contextul Biblic cu rapirea celor 144 mii oameni inaintea inceperii evenimentelor apocaliptice. Deci practic putem presupune ca dupa ce rapirile si teleportarile inceteaza pe vechiul pamant urmeaza sa inceapa evenimentele descrise in apocalipsa. La sfarsitul urgiilor toti cei rapiti vor fi dusi inapoi pe Tera ca sa repopuleze pamantul pentru o pace de 1000 ani. Mai exista si posibilitatea sa fim teleportati inapoi pentru ultima batalie impotriva fortelor raului in care fortele binelui vor triumfa. Vechiul pamant fiind situat la marginea galaxiei este mult mai expus fortelor malefice iar prin intermediul CERN acestea vor sa-si faca intrarea in aceasta dimensiune. Cineva explica in urmatorul videoclip care ar fi planul diabolic pus la cale de cei din cadrul CERN.
https://www.youtube.com/watch?v=v1i-_fcCch8&list=PL8E06AE130590240F&index=31
Chiar si forma acceleratorului este in forma de 6 de unde si numarul fiarei 666. Scrieti CERN pe google si o sa va apara sigla cu cern cu 666.
Daca vreti sa vedeti cu ce altceva se mai ocupa cei din cadrul CERN aveti mai jos videoclipuri cu asa zise ritualuri satanice facute in cadrul CERN cu  presupuse sacrificii umane.
https://www.youtube.com/watch?v=BdrPR_9g9s0
https://www.youtube.com/watch?v=hjm4zuXpzkM

Aseneth

Da, si bunica mea l-a auzit la radio pe Orson Welles cand a zis ca au invadat martienii, dar ce sa vezi, in realitatea mea, nu a calcat picior de martian.

https://en.wikipedia.org/wiki/51st_state
Nu am auzit niciodata de 52 de state in America. Posibil sa fie o expresie mai rar folosita, cum e si expresia "membru al Lojii 34".

Lasand gluma la o parte, stau si ma intreb de ce pentru unii s-a/u schimbat linia/liniile  timpului si pentru altii nu? E vorba de sensibilitate si memorie doar, sau nu are relevanta si schimbarea s-a facut global si a lovit doar pe ici pe colo?

awb95

#70
Ca si completare din moment ce emblema CERN reprezinta numarul 666 iar 666 este numarul fiarei, intreg acceleratorul este in fapt o fiara fiind format din fiare.

kandaon

Se pare ca exista o tulburare in noosfera  :-D  legat de niste subiecte (arme nucleare transferate in Romania, chestii legate de ghicitul viitorului si mersul lucrurilor)

De curand Putin l-a schimbat pe seful administratiei prezidentiale, un vechi camarad din KGB (unu Ivanov) cu un tovaras mai putin cunoscut, Anton Vaino.
Care scrie lucruri traznite

http://www.bbc.com/news/world-europe-37109169

<< Mr Vaino argues that the economy and society in general have become too complex to manage by traditional means. Governments need to seek new ways of regulating and controlling them.

The article describes a new device called a "nooscope" which, it says, can tap into global consciousness and "detect and register changes in the biosphere and in human activity"......
....In expounding his theories about the "nooscope" Anton Vaino seems to be echoing these more high-profile Kremlin colleagues.

There is no way to prove that the world "exists in reality and not in our imagination", he writes in the Economics and Law article, explaining why the nooscope is needed to interpret and manage world events.

Prof Kordonsky feels he has heard it all before.

"It's a state of mind," he told BBC Russian. "It's a rejection of the current realities. They want to change things but they don't want to understand what things are really like. They have a perception of potential greatness [...] and they're suggesting a way of changing the country and building a better tomorrow." >>

Omu vorbeste de un dispozitiv numit "nooscop" cu care cineva sa se poata conecta la "constiinta globala" si sa poata detecta schimbari in "biosfera" si "activitatea umana" (ce o intelege el din astea nu prea e sigur, nici macar rusii aia mai rasariti nu prea au inteles ce vrea sa zica, cica, hehe, ori pur si simplu considera ca omu zburda pe campii).

Tot el zice ca nu exista nicio cale de a dovedi ca lumea exista in realitate si nu in imaginatia noastra.



Aliosa

Citat din: Aseneth din  19 August 2016, 18:56:45
Lasand gluma la o parte, stau si ma intreb de ce pentru unii s-a/u schimbat linia/liniile  timpului si pentru altii nu? E vorba de sensibilitate si memorie doar, sau nu are relevanta si schimbarea s-a facut global si a lovit doar pe ici pe colo?
Indiferenta poate fi un motiv , pentru uni sunt amintiri banale ... deci lipsa detalii .

Urban

Avem si noi un asemenea dispozitiv, l-am vazut personal...se afla intr-o cladire la Piata Universitatii.
Citat din: kandaon din  19 August 2016, 22:35:16
Omu vorbeste de un dispozitiv numit "nooscop"....

sunnyboy




Poate ar merita deschis un "fir" nou ideea asta cu noosfera si nooscopul.
vezi http://noosphere.princeton.edu
Proiectul descris pe site-ul de mai sus a montat in diverse locuri din lume (si studiaza de vreo cincisprezece ani) generatoare de numere aleatoare si studiaza cat de aleatoare sunt numerele generate, in functie de evenimentele din respectiva perioada (razboaie, acte teroriste, fenomene ale naturii etc.)


La un moment dat era un "ou" (generator de-asta) si pe la noi, nu stiu daca mai este, cred ca la Cluj la UBB, in grija lui Adrian Patrut (stiti voi, Padurea Baciu, Societatea Romana de Parapsihologie etc.)