Observație OZN: sferă strălucitoare cutreierând cerul pe discuri de nori

UFO, UFOs, sighting, sightings, cloud, Chile, July, 2014, alien, aliens, ET, base, ovni, omni, astronomy, bad, Justin Bieber, Angelina Jolie, top secret, area 51, W56, orb, orbs, news, 1

Două sfere strălucitoare au fost observate plutind deasupra statului Chile, în deșertul Atacama din orașul Calama, în data de 18 iulie 2014. Observația este una rară și destul de interesantă, având în vedere că obiectele luminoase au fost observate ieșind din nori. Evenimentul a fost observat de doi muncitori de la o instalație de minerit. Aceștia au înregistrat momentul cu un telefon mobil.

Potrivit lui Scott Waring de la UFO Sightings Daily, a fost „o captură absolut uimitoare”. În continuare puteți urmări materialul video:

Astfel de observații spectaculoase au mai avut loc și în alte zone ale planetei. De exemplu, în data de 10 iulie, a fost reperat un OZN aparte deasupra orașului Melbourne, capitala statului Victoria din Australia. La prima vedere, obiectul seamană cu un meteor. Puteți vedea filmarea AICI.

Cu toate că unii dintre experții consultați  au considerat că obiectul se încadrează la gunoaie spațiale, conform expertului, Scott Waring, antena strălucitoare a OZN-ului se deplasează în centrul obiectului și înfățișează o navă extraterestră fumegând și încercând să-și mențină zborul în timp ce se confruntă cu pagube imense.

OZN-uri sub forma unor sfere strălucitoare (orbs), au fost reperate în data de 6 iulie și pe cerul Italiei și, locuitorii din Milano care le-au putut observa le-au asemănat, mai degrabă, cu un grup de îngeri.

Aceaste stranii dar frumoase repere luminoase au fost filmate timp de 9 minute și 31 de secunde. (click pentru VIDEO)

„OZN-urile își schimbă forma așa cum nu am mai văzut înainte. La un moment dat, par să fie un grup de sfere luminoase, apoi iau forma unor ingeri. Au o strălucire fascinantă și culori minunate. Fotografia este uluitoare și arată precum un grup de entități energetice strălucitoare privind în jos spre Milano”; a explicat Scott Waring de la „UFO Sightings Daily”.

UFO, UFOs, sighting, sightings, CA, california, orb, orbs, space, news, wtf, area 51, alien, aleins, pizza, Justin Bieber, Angelina Jolie, politics,moon, Altoona, sun, A, ovni, omni, chile, top italy, secret, moon, , a

În ultima vreme au fost semnalate mai multe observații de acest gen. Locuitorii din Denver au reperat trei obiecte strălucitoare pe cerul nopții, în data de 4 iulie 2014. Martorii oculari susțin că au observat niște sfere ciudate în timp ce admirau focurile de artificii.

Două persoane din Altoona, Pennsylvania, au observat și filmat un obiect luminos și roșu plutind deasupra orașului, în dimineața zilei de 30 iunie 2014.

O sferă mare și luminoasă a fost reperată plutind pe cerul din California, la data de 28 iunie. Observația a fost efectuată de o cameră de supraveghere din Santa Clara Valley.

… și lista poate continua.

Sursa: International Business Times

About Editor Stiri

Check Also

Un obiect ce seamănă cu o dronă înregistrat aproape de un surfer

Acest obiect a fost înregistrat pe data de 29 august 2014, pe plaja Newport din California, …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.