17 MISTERE CARE AȘTEAPTĂ SĂ FIE ELUCIDATE

serpent london
Credit: Covert Science

În data de 7 august 1999, poliția din Londra a primit peste 36 de raportări cu privire la un șarpe uriaș ce a fost observat în râul Thamen. Avea „cel puțin 61 metri lungime și aproape 5 metri lățime”, a declarat un martor înspăimântat. Cu toate că a fost surprins de mai mulți indivizi, nimeni nu a fost în stare să facă vreo poză- sau cel puțin așa s-a presupus. În acea zi, fotograful John Collins făcea fotografii panoramice deasupra orașului, dintr-un avion privat. El a observat obiectul din fotografie ( partea dreaptă, jos) abia mai târziu, examinând mai atent.

Credit: Google

Sculptura din piatră reprezentând un Vimana, aparate de zbor din India antică (1200 î.Hr). Multe epopei sanscrite care au fost scrise în India în urmă cu mai bine de două milenii, conțin referiri la mașini zburătoare mitice numite vimanas. Referindu-se la asemănările dintre descrierile despre vimana și rapoartele întocmite de oamenii care pretind că au văzut OZN-uri, teoreticienii extratereștrilor antici au sugerat că astronauții de pe alte planete au vizitat India în timpurile străvechi.

Credit: projectavalon.net
Credit: projectavalon.net

Proiectul Avalon – Klaus Dona: Istoria ascunsă a rasei umane. Pe exteriorul cupei puteți vedea o constelație perfect încrustată, împreună cu Orion și alte stele. Interiorul cupei  este foarte magnetic, cu toate că pe dinafară nu se magnetizează aproape deloc. Geologii profesioniști spun că acest lucru este imposibil pentru că, dacă o piatră are particule de metal în interior, efectul magnetic este același din ambele părți.

Credit: Joe Szostak.com
Credit: Joe Szostak.com

O rocă misterioasă despre a cărei origine încă nu se pot spune prea multe. Să fie de pe Pământ sau dintr-o navă extraterestră? Acest bolovan gigantic cu mijlocul dantelat precum un grătar de vafe supradimensionat continuă să uluiască vizitatorii lacului Jennings Randolph din Virginia de Vest. Au existat numeroase teorii și speculații cu privire la originea sa, variind de la o pictogramă făcut de omul preistoric, la o sculptură indiană, impresia de model piele de  șopârlă gigant, și până la dovada unei vizite din partea călătorilor antici din spațiul cosmic, pe planeta Pământ.

Credit: images.quickblogcast.com
Credit: images.quickblogcast.com

Obiectul Bob White: În 1985, Bob White din Missouri a recuperat dovezi fizice în urma unei capturi OZN în Colorado. În 1996, domnul White a fost transportat cu avionul la Laboratoarul Național Los Alamos din cadrul securității, pentru o analiză a probelor sale. Personalul Senior l-a informat pe White că obiectul capturat de el are origine extraterestră. Mai târziu, laboratorul și-a retras afirmația. Domnul White a trecut examenele poligraf la care l-au supus experții în domeniu, cu privire la problema Los Alamos.

Credit: brainz.org
Credit: brainz.org

Un alt artefact ciudat care ridică îndoieli asupra originii sale este decalogul de piatră de la Los Lunas, care se află pe Muntele Ascuns din New Mexico. Bolovanul de bazalt cântărește între 80 și 100 de tone și este inscripționat cu o versiune prescurtată a celor Zece Porunci, cu caractere ebraice printre care apar și unele litere grecești. Potrivit unor experți, inscripția ar putea avea o vechime de până la 2000 de ani. Alte analize bazate pe forma caracterelor folosite indică faptul că textul ar fi putut fi scris acum 1000 de ani, oricum cu mult înainte de descoperirea Americii. Blocul de bazalt era cunoscut indienilor încă din vechime; ei numeau locul cu pricina Muntele Misterelor. Unii cercetători afirmă că ar putea fi de origine samariteană.

Conurile misterioase din deșertul egiptean
Conurile misterioase din deșertul egiptean

china pyramid

Piramida chinezească din XianYang.

Cele mai multe dintre imaginile cu piramide din China sunt aeriene. Guvernul chinez a fost foarte reticent cu privire la a le permite străinilor să studieze aceste structuri și a fost de acord doar o singură dată să ofere o viză în acest scop.

(Credit : Google)

Credit:  setyoufreenews.com
Credit:  setyoufreenews.com

Misterioasele roți ale medicinei ~ două persoane, necunoscute una față de cealaltă și separate de mii de kilometri, au observat într-o dimineață aceste semne ciudate pe pielea lor și nimeni nu are habar cum au apărut acolo. Singurul lor numitor comun este atracția pentru spiritualitate. Unul dintre ei a avut o ceremonie ayahuasca cu o noapte înainte,  iar cea de-a doua persoană a avut, zice ea, o „urgență spirituală” (diagnosticată ca psihoză).

Credit: Rebecca Rockwell
Credit: Rebecca Rockwell

În iulie 1944, Waldemar Julsrud a făcut o descoperire răsunătoare la Acámbaro, Mexic. El a descoperit figurine care reprezintă, printre altele, dinozauri, animale necunoscute, reptile, divinități necunoscute, și obiectele de zi cu zi (tevi, instrumente muzicale, etc).Modul în care acei oameni au fost capabili să reprezinte animalele pe care se presupune că nu le-ar fi știut, ridică multe semne de întrebare. Arheologia tradițională face o nouă greșeală și preferă, în ciuda faptelor evidente, să rămână în eroare … Figurina datează din 2500 î.Hr.

Credit:  archive.coasttocoastam.com
Credit:  archive.coasttocoastam.com

O ființă ciudată a fost fotografiată în anul 1973 în Falkville, Alabama de către șeriful Jeff Greenhaw. „Capul și gâtul păreau a fi părți unite… era o ființă cu adevărat luminoasă, ceva de genul strălucirii obținute prin frecarea mercurului pe nichel, dar la fel de fină precum cea reflectată de sticlă, din diferite unghiuri de iluminare … Când l-am văzut stând în mijlocul drumului, am oprit mașina imediat și l-am întrebat dacă e străin, dar n-a ieșit nici un sunet din gura lui”.

Credit: fiendishcuriosities.com 
Credit: fiendishcuriosities.com

Acest craniu de Sasquatch sau Bigfoot a fost descoperit în Munții Stâncoși.

Credit: The Call
Credit: The Call

Misterioasele dirijabile sau aeronave fantomă sunt clasate la cele mai cunoscute obiecte zburătoare neidentificate dintr-o serie de rapoarte de ziar originare din vestul Statelor Unite și răspândite până spre est între anii 1896 și 1897. Potrivit cercetătorului Jerome Clark, rapoartele cu privire la OZN-uri erau lansate la nivel mondial începând cu anul 1880 și până în 1890 . Astfel de rapoarte sunt privite ca și predecesor cultural la pretențiile moderne de zbor ale OZN-urilor în stil de farfurie zburătoare. Rapoartele tipice asupra dirijabilelor implicau lumini neidentificate, dar cele mai detaliate aspecte raportate comparau navele cu niște dirijabile. Rapoartele presupușilor piloți sau membri din echipaje descriu, de obicei, că navele studiază ființele umane, altădată echipajul a pretins că ar putea fi de pe Marte. A fost  destul de populară ideea că aeronavele misterioase erau produse de genii și inventatori  care nu erau pregătiți încă să-și facă publice invențiile și cunoașterea. De exemplu, a fost atât de larg speculat că Thomas Edison ar fi mintea din spatele presupuselor aeronave care încât în 1897 el „a fost forțat să emită o declarație aspru formulată” prin care să-și nege implicarea. Autorul Gregory L. Reece a susținut că este puțin probabil ca aeronavele învăluite în mister să fie create de om și testate, mai ales ca nu există nici o înregistrare a testării dirijabilelor din acea perioadă și „ar fi fost imposibil și irațional, să se poată păstra un astfel de secret” până astăzi.

Credit: thelivingmoon.com 
Credit: thelivingmoon.com

Japonia-1803. Una dintre primele povești moderne despre OZN-uri provine din Japonia. Aceasta este povestea lui Utsuro-Bune, o femeie misterioasă, extraterestră, care a apărut brusc din adâncurile Oceanului Pacific pe o navă rotundă. Un studiu detaliat al picturilor din vremea lui Utsuro-Bune relevă un obiect ce seamănă cu o farfurie zburătoare, asemănătoare celor de azi. În interiorul navei se afla o femeie palidă, roșcată, care purta îmbrăcăminte fină și vaporoasă și ținea în brațe o cutie. De unde a venit? Ce era în cutie? Nimeni nu știe.

Credit:  thefingtruthaboutufos.weebly.com 
Credit:  thefingtruthaboutufos.weebly.com

Fotografiile cu OZN-ul surprins de un pilot militar deasupra bazei aeriene Treviso din Italia, la data de 18 iunie 1979.

Credit:  6000years.org 
Credit:  6000years.org

Aceasta amprentă a fost descoperită  în apropiere de Glen Rose Texas, la râul Paluxy și măsoară aproximativ 35 de centimetri lungime, 18 lățime. Paleontologii spun că urma imprimată este de la o femeie. Acele tăieturi transversale sunt de la studiile de compresie care indică faptul că această persoană avea 3 metri înălțime și o greutate de 453 kilograme. Urma de picior poate fi vizitată la Muzeul Blanco, din Crosbyton, Texas.

Credit: Covert Science
Credit: Covert Science

În data de 26 august 1966, locotenentul Glen B a staționat la Minot AFB, ND, unde spune că o întreagă flotă de OZN-uri a navigat deasupra bazei. „Am fost în stare de alertă din cauza evenimentului (un incident faimos a avut loc în ziua precedentă; un OZN a oprit un siloz de rachete nucleare, în apropiere), și am avut camera cu mine. Era o  vibrație aparte în aer și o duzină de obiecte cilindrice  zbura dinspre sud înspre Nord, direct pe deasupra capului. Obiectele au fost complet silențioase și s-au mutat într-o formațiune de săgeată inegală.”

SURSA: http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/11/17-mysteries-awaiting-explanation-2444456.html

About Editor Stiri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.