Un OZN „înoată” prin cerul Londrei

În după-amiaza zilei de luni, 28 aprilie 2014, un englez a filmat un OZN plutind pe cer deasupra Londrei.

London_shark_UFO_2Colaj cu imagini preluate din materialul video al martorului. (Credit: Mixtris Ufo-Images)

Conform Daily Mirror, martorul a văzut obiectul aerian în jurul orelor 13:30, în nordul Londrei. Martorul a postat poze cu OZN-ul pe profilul lui de Facebook, cu următoarea descriere:

 „Am capturat acest obiect la câteva străzi distanță de unde locuiesc. Obiectul părea a fi de culoare neagră și se rotea în timp ce se deplasa. Am putut sa-l filmez aproape 5 minute înainte de a-i pierde urma, obiectul plutind în continuare în direcția Highbury & Islington. Eu nu sunt sigur despre ce a fost vorba. La început am crezut că a fost un balon, dar se pare că avea și o lumină pe el.”

Potrivit martorului, acest OZN se afla o jumătate de milă distanță față de el și la aproximativ 500 până la 1000 de metri distanță față de sol.

Deși aspectul obiectului este unul neobișnuit, el seamănă foarte bine cu un balon în formă de rechin și plin de heliu, adică o jucărie  controlată de la distanță. Acestea sunt făcute numai pentru utilizare în interior. Dar au mai fost cazuri în care au scăpat afară, plutind pe cer tot în sus și în afara razei de acțiune a telecomenzii.

air_swimmersAșa arată jucăria cu telecomandă pe bază de heliu. (Credit: William Mark Corporation)

În decembrie 2012, un avion cu pasageri la bord aproape că s-a ciocnit cu un OZN deasupra orașului Glasgow, Scoția. Cei de la Daily Record au publicat un articol despre incident, fapt care a atras atenția unui localnic. El a luat imediat legătura cu redacția ziarului pentru a raporta că fiul său Billy a pierdut o astfel de jucărie-rechin, plină de heliu și controlată de la distanță, aproximativ în același timp când a avut loc și  incidentul cu avionul. Tot un astfel de incident a avut loc în martie 2012 când o fetiță de 12 ani a filmat un OZN care era de fapt, un rechin zburător…(vezi video)

Iată și videoclipul de cinci minute filmat în Londra în data de 28 aprilie și postat pe Youtube în ziua de 1 mai.

Sursa: Daily Mirror

About Editor Stiri

Check Also

Un obiect ce seamănă cu o dronă înregistrat aproape de un surfer

Acest obiect a fost înregistrat pe data de 29 august 2014, pe plaja Newport din California, …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.