Două OZN-uri au fost surprinse deasupra cartierului Eagle Rock, California

Două OZN-uri au fost înregistrate de camerele de supraveghere deasupra cartierului Eagle Rock, California, în data de 27 iunie 2011.

Martorul a prezentat redacției OpenMinds filmarea cu cele două obiecte neidentificate aparent aeriene. Aceste OZN-uri au fost observate aproape de casa martorului în cartierul Eagle Rock, undeva între orele 9-11 dimineața. În timp ce își plimba câinele, el a observat primul obiect care inițial i s-a părut a fi un balon.  Alte două persoane se uitau, de asemenea, la obiectul de pe cer. El a fugit acasă, și-a luat camera și a început să filmeze.

Bărbatul descrie că unul dintre OZN-uri „s-a mișcat brusc precum o stea căzătoare, dar s-a oprit și a plutit”. El descrie celălalt OZN ca „având formă mai solidă ca un trabuc care călătorea într-o singură direcție. . . în spatele liniilor electrice”. El continuă: „ OZN-ul pare că se oprește și apoi se mută în nori și după cum se poate vedea, este acoperit și luminozitatea lui scade din această cauză, norii conferindu-i un alt aspect”.

eagle_rock_ufoUnul dintre OZN-urile înregistrate în Eagle Rock (Credit: Wally E/YouTube)

Obiectele arată chiar straniu în filmări, însă aspectul lor schimbător este din cauza zoom-ului și a focus-ului camerelor. Foarte mult zgomot digital face imposibilă determinarea  formei exacte a obiectelor de pe cer. Deși obiectul plutitor pare a fi un balon, iar cel de-al doilea în formă de trabuc mișcător din spatele liniilor de tensiune pare a fi un avion convențional, martorul este convins că OZN-urile au o natură mult mai misterioasă. Atât de convins, de fapt, încât a uploadat pe YouTube diferite versiuni ale filmărilor cu OZN, cu titluri senzaționale cum ar fi, „Meteor stops and turns into UFO” și „UFO PROBE Invisible caught spying on inhabitants of Earth”.

eagle_rock_ufo_2Cadru mărit cu ambele OZN-uri (Credit: Wally E/YouTube)

Martorul afirmă, de asemenea, că niște sfere misterioase au apărut și în imaginile surprinse de camerele de securitate și că una dintre sfere îl împiedica să iasă afară.

Sursa: OpenMinds.TV

About Editor Stiri

Check Also

OZN-uri observate în Texas

În sfârșit, o imagine clară și neprelucrată cu un OZN… cel puțin așa suțin unii. …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.