Obiect zburator neidentificat deasupra orasului german Bremen

În seara zilei de luni, 6 ianuarie 2014, un obiect zburător neidentificat (OZN) a apărut de mai multe ori pe radarul aeroportului din Bremen, Germania, în intervalul 18:30 și 21:30, ora locală.

Purtătorul de cuvânt al companiei responsabile de controlul traficului aerian german (DFS – Deutsche Flugsicherung), a declarat că obiectul “avea lumini normale, roșu și verde și lumini de apropiere pe ambele părți”.

Poliția a fost alertată cu privire la apariția unui obiect zburător neidentificat deasupra orașului Bremen la ora 18:30.

Un elicopter al poliției a fost trimis să intercepteze obiectul zburător neidentificat, operațiunea fiind fără succes, deși, potrivit ziarului Weser Kurier, obiectul putea fi observat prin binoclu din turnul de control al traficului aerian.

Căutarea cu elicopterul a fost abandonată la 20:45.

O cursă aeriană spre Frankfurt a fost anulată, iar una care venea de la München a fost deviată către Hanovra. Alt avion dinspre Paris a fost nevoit să rămână în aer mai mult timp până când a primit permisiunea de a ateriza.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Bremen a declarat că “încă nu se cunoaște ce anume era obiectul neidentificat, dar cu siguranță era acolo”. Posibile explicații ar fi că acesta este o dronă sau o aeronavă tip balon.

Dominique Höber, martor, a relatat că “obiectul zbura între 100 și 200 de metri și a trecut pe deasupra casei sale de patru ori, arăta ca un avion, avea lumini, dar era mult mai zgomotos”.

A fost deschisă o anchetă cu privire la incident pentru intruziune în spațiu aerian controlat.

Sursa:
http://www.thelocal.de/20140107/alleged-ufo-disrupts-travel-at-airport-bremen-germany

Video:

Check Also

OZN-uri observate în Texas

În sfârșit, o imagine clară și neprelucrată cu un OZN… cel puțin așa suțin unii. …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.