Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 31 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Godak

Și, aș mai adăuga ceva, pt. Istoria recentă și pentru memoria clipei. Pentru seara și noaptea aia, numitul G.C. să-l pupe-n _  pe mult hulitul pe aici Emil Străinu. Că el m-a oprit, după ce individul m-a înjurat de mamă, să mă duc peste el în casă  -  indiferent de consecințe - și să-i tranșez toată familia, cât de colonel DSS era el. Între noi fie vorba, când medicul tău privat de familie e general DSS plin (de-ală de a tratat toată fosta Nomenklatură), te _ cu jet pe un amărât de colonel...

Nu spun aceste lucruri pentru a mă umfla în pene, ci pentru a fi consemnate. Nu mai am nimic de împărțit cu numitul G.C, atâta vreme cât își vede de treaba lui și nu (re])încearcă acțiuni în forță... Nu de alta, dar creștinește, nu ne dorim să ajungă iarăși pe patul de spital. Odată a fost de avertisment, a doua oară să-ar putea lăsa cu preoți la căpătâi....

PS. Pt. cine are îndoieli, apelați cu încredere la Brigada Zero (@Jean) să vă spună povestea... Voi vă jucați, dude-s, noi nu e jucăm!!!!

abyss

...... Spune Jean , in ce esti bagat omule? Monitorizare , filaj si recuperări ??? Macar esti plătit ?  :-D :-D :-(

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

Două blonde:
– Auzi, dragă, ce-i aia... insuficienţă cardiacă?
– Păi, e atunci când n-ai bani suficienţi pe card...!

Cristian 1

Soțul se urcă pe cântar și-și suge burta.
Nevasta îi zice:
– Degeaba îți sugi burta, tot atâtea kg va arăta!
– Știu!
– Atunci de ce faci asta?
– Ca să văd câte kg indică...

Cristian 1

Cică a apărut o aplicaţie de IPhone care îţi spune cât de deştept este câinele tău.
Iată cum funcţionează: Dacă ai cumpărat aplicaţia, este clar! Câinele tău este mai deştept decât tine.

Ganditorul

Ce mi-ar place sa dezvolt un subiect OZN-istic. Dar n-am avut norocul sa vad macar odata ceva inexplicabil pe cer si de aceea admir si ascult cu drag pe cei care au avut norocul unei astfel de experiente.

In chestia cu frecventele insa gresesti abordarea. Nu frecventa genereaza starea cautata ci invers...prin metode stiintifice s-a ajuns la concluzia ca majoritatea subiectilor emit la nivelul creierului anumite frecvente in functie de starea in care se afla : somn constient(Alfa), somn si somn adanc cu vise (Teta,Delta) sau stare constienta (beta). Deci atunci cand te afli in acea stare de visare/amintire/vizualizare, cand ti se pare ca traiesti intens o anumita experienta desi corpul este profund relaxat si practic adormit, doar mintea fiind treaza, te aflii undeva in zona Alfa ( indiferent daca la tine e vb de 8, 10, 12 sau 13 hz). In general trebuie cautata atingerea acestei stari prin apropierea cat mai mult de trairile descriptive facute de altii care au ajuns acolo. Nu trebuie cautata neaparat "frecventa".
   Somnul si visele se produc in fiecare noapte si automat rezulta ca am atins starea de somn sau somn cu vise (corespunzatoare frecventelor Delta si Teta) in fiecare zi - numai ca nu avem nici timpul si nici dispozitia sa studiem un fenomen atat de banal ca somnul, perioada de odihna si refacere a organismului.
- Cam aici ne aflam in subiectul deschis de @Grifon - la studierea scurtei perioade dintre starea de constienta si somn (asa numitul somn constient ) care in mod normal si "nestudiat" dureaza la fiecare om, in fiecare zi, cateva secunde inainte de somnul propriu zis.
    Iar efortul experientelor exprimate pana acum are ca scop prelungirea cat mai mult a acestei faze zilnice de somn constient - pentru ca se pare ca pe aici pe undeva exista o "portitza" spre zone de cunoastere inedite ce merita cercetate.

P.S. Poate nu-i locul postarii aici ci la celalalt subiect cu "metode de meditatie" deschis de @ Grifon dar am dorit sa dau un raspuns colegului @Xperyens la problemele expuse.

Cristian 1

StarDust

Sursa: o retea de socializare. :)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Aseneth

Din pozitia capului, eu cred ca Thoth posta ceva pe rufon.

Cristian 1

La Radio Erevan se întreabă:
- Este adevarat că în România...
- Da, este adevărat.

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Cristian 1

Un banc cam sec:Un orb intra intr-un bar, intr-o masa, intr-un scaun...

Cristian 1

Aseneth

E fidget spinner, nu e drona  :lol: