Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 26 Vizitatori vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

Am citit cu ceva vreme in urma despre acesti  36, am vazut chiar si un film in care un copil autist se parea ca este unul dintre ei, copil care prin nu stiu ce jocuri incalcite stia ce anume si unde urma a se intampla o nenorocire. Cu ajutorul tatalui si a altor persoane care apareau la locul cu pricina (si ei tot dintre cei 36) salvau diverse persoane din situatii dramatice.
Daca ai vreo legatura cu  toate astea nu insista sa cauti raspunsul. Va veni de la sine intr-o forma sau alta la timpul potrivit.
Numai bine.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

kenjiro

This number indicates that reward will come from the productive intellect; that the creative faculties have sown good seeds that will reap a harvest.
Persons with this command number at their back should carry out their own ideas and plans. It is a fortunate number if it appears in any connection with future events.

Surse:
http://content.achhabachha.com/tools/numerology/compound-chaldean-number/compound-chaldean-number-36
http://www.sunsigns.org/angel-number-36-meaning/
http://affinitynumerology.com/number-meanings/number-36-meaning.php

The Number 36 - Definition
Definitions of Compound Numbers

The Number 36
This number has the same meaning as the number 27

Sursa:
http://30geons.blogspot.co.uk/2011/01/number-36-definition.html

The Number 27 - Definition
Definitions of Compound Numbers

The Number 27
The Sceptre

This is an excellent, harmonious, and fortunate number of courage and power, with a touch of enchantment.
It blesses the person or entity it represents with a promise of authority and command. It guarantees that great rewards will come from the productive
labours, the intellect, and the imagination, that the creative faculties have sown good seeds which are certain to reap a rich harvest.
People (or entities) represented by the Compound number 27 should always carry out their own original ideas and plans, and not be intimidated or
influenced by the diverse opinions or opposition of others. 27 is a number of karmic reward, earned in more than one previous incarnation.

Sursa:
http://30geons.blogspot.co.uk/2011/01/number-27-definition.html

PS. Eu locuiesc la nr. 36 si sunt nascut pe data de 27  :-D

Cristian 1

Ambasada Rusiei a trimis o solicitare oficială către Ministerul Afacerilor Externe:
– Vă cerem permisiunea să tranzităm apele teritoriale ale României cu un convoi de submarine clasa ,,Taifun".
În ce zi am putea să le deplasăm fără pericolul de a le lovi de oi?
MAE a răspuns imediat:
– Tranzitați în orice duminică dimineața, când oile sunt la biserică.

Xanadron

Citat din: abyss din  24 Ianuarie 2017, 20:43:50
...
  Mie insa povestea asta din manuscris mi se pare o nascocire.
Mie, nu - fie și doar din motivul că alegerea-n urmă cu șase decenii a locației din Făgăraș a Mânăstirii Secu de taici :-D n-a fost întîmplătoare.

@kenjiro: Te invidiez... pozitiv; eu am ratat portalul numerologic sau ce-o mai fi el (sînt născut pe 28 nov. și locuiesc la nr. 37.) :lol:
Doar locvacii Voropchievici sau Carmen Harra-Kiri m-ar fi putut ghida poate să ies din îmbârligarea asta karmică, dar le-am greșit adresele în ultimele scrisori - că din prostirea prostimii și-au tras noi viloaie prin Niu Iork.

Serios acu, eu cel puțin rămîn la convingerea că NO reward will come from the productive intellect. :evil:
Ba chiar, parafrazînd o zicere cunoscută, pe lumea asta nu doar faptele, ci și ideile bune nu rămîn niciodată nepedepsite. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

CitatAm discutat cu o persoana despre manuscrisul domnului Codrin Ștefănescu, in care aparea povestea renumita a genovezului despre nava cazuta in carpați.
Am aflat ca fericitul domn posesor , nu dorește să facă public manuscrisul, nu lasa pe nimeni sa faca o fotocopie macar , a fost arătat pentru cercetari vizuale doar si efectuate sub stricta supraveghere a domniei sale.
E scris in italiana veche, si domnia sa prefera să îl traducă personal atunci cand o sa aiba timp... chestiune cam relativa as zice.

Nop. Știu personal pe cineva care deține extrase (fragmente minore, ce-i drept!) din respectiva lucrare, pe care i le-a încredințat chiar C.Ș. Dap, C.Ș. nu știe nici limba română prea bine, o să traducă el din italiana veche la Sfântul așteaptă (apropo, Ștefănescu o fi și el rufonist? Că mentalitatea se potrivește rolului...)

Și Hașdeu citează o veche cronică despre oamenii-roșii de pe lângă Cârța (Făgăraș) care s-au retras sub pământ. Însă indiciile geografice nu ajută prea mult la o posibilă identificare în teren. 

Xanadron

Achtung, colega @Godak - prin simplul fapt că scrii și dumneata p-acilea ești automat asimilat așa-zisei reprobabile calități de rufonist !!! :-D
...Și nu cred că ți-ar plăcea să fii comparat la fel de automat-aprioric cu C.Ș. - care, btw, bine observi că-i cam străin pînă și de lb. română (eu cel puțin aș lua drept insultă comparația cu oricare politician.)

Nu-i cazul să reamintesc eu truismul că generalizările-s deseori păguboase în lipsa nuanțărilor, dar merită poate să-mi storc neuronu-ntr-o tentativă de logică secund- sau chiar terț-barbiliană:

a) nu te crezi rufonist, deși postezi aici
b) corolar: poate nici nu esti de fapt rufonist :lol:
c) mai deduceți și domniile voastre...

Godak

@Xanadron, deși se impregnează cu spiritul de grup, personalitatea fiecăruia dă tușa finală. Eu vorbeam despre mentalitatea izvorâtă dintr-un spirit de grup, o mentalitate a grupului. O mentalitate care presupun că habar nu ai ce monștrii naște.

Să mă explic: tu ai o vârstă, eu sunt mai mic ceva-ceva, dar am o vârstă și eu. Suntem trecuți prin viață, știm în mare cu ce se mănâncă una-alta. În schimb mi-a fost dat să-mi fac un prieten în viața reală, membru pe aici; mai tânăr și mai necopt. Forumul a avut asupra lui, asupra minții și formării lui, un efect devastator, l-aș asemui cu apartenența la o sectă (și nu-s cuvinte tari!). Lipsit de baza unei culturi generale solide, de experiența aia de viață care îți spune intuitiv cum trebuie să abordezi o situație, fără urmă de spirit critic, amicul nostru e deja o victimă și foarte probabil un viitor pierzant social. Izolarea asta auto-impusă în anonimatul  nick-urilor din spatele ecranului și tastaturii limitează interacțiunea socială reală - așadar unii pot dormi liniștiți în deplina necunoaștere a consecințelor faptelor lor. Însă, tare mi-e că dacă l-ai cunoaște pe băiat, după ce l-ai asculta o zi-două face-to-face, ai pune bărbia în piept și nu te-ai mai lăuda cu rufonismul tău.

Pe aici unii vorbesc în dodii, mai glumesc, se mai bagă în seamă... Problema că unii chiar iau de bună pălăvrăgeala noastră, Și așa ajunge un om, în aparență normal (cazul amintit mai sus) , să vadă OZN-uri de 2 ori pe săptămână, să creadă că Rufon e o structură militarizată colcăind de paranormali și "salmani" (sic!), că poate vorbi la per-tu cu Dumnezeu și că orice om care-i zice că e posibil să o fi luat grav razna e agent al Ocultei retrograde, care vrea să-i limiteze cunoașterea și progresul spiritual. Și acum, @Xanadron, poate meditezi puțin înainte de a-mi servi replica caustică...

Xanadron

OK în principiu ce zici, colega @Godak, da-ntru clarificare e nevoie văd de-o nuanță în plus: hai să presupun că m-aș lăuda în accese de maladiv-deșartă mărire, dar și-n varianta asta simplistă m-aș lăuda cu ,,rufonismul,, MEU, nu al altora. Echivalent cred eu cu cu libertatea-n gândire - evident că fără abandonarea laturii critice, încă nedezvoltată poate la minți mai fragede.
Asta nu înseamnă totuși c-ar trebui anatemnizat :evil: vreun postac bun/rău din zonă, deloc responsabil pentru interpretările unora cu psy-ul debil și implicit predispuși la ,,sectarizare,, oriunde și oricând - e poate doar părerea mea și asta.

Posibil ce-i drept ca și rufonautizmul meu să fie virusat cu doze minore de bătut câmpii - că nici măcar Je nu-s prefect -, :lol: dar măcar anunț preventiv pasajele cu iz SF-speculativ. Oricum, și-atunci cînd aparent aberez zice lumea c-aș face-o cu grație și cel mai adesea documentat/argumentat (ete că iar mă cam laud.) Nu mai repet că sporovăiala d-aici îmi pare utilă și pentru menținerea-n formă a nervului literar, c-ar suna a scuză mofluză a altui (semi-auto)izolat social.
Chestie care - paradoxal - află că poate fi și ea un motiv de laudă. Clar însă că nu și atunci cînd izolarea e cauzată de... gratii.  :-D

mr

Asta-i scopul forumului: sa se expuna pareri si sa fie dezbatute.
Nici un membru rufonist nu detine un adevar...intreg. Nici macar tu, Godak! In mod normal, atitudinea cu care ai inteles sa prestezi pe aici ar fi facut, intr-o casa de om, sa fii dat afara urgent. E un forum public si ai fost tolerat, dar si asa respectul tau pentru ceilalti membri, tot spre zero se duce...

Sa presupunem ca stii mai multe despre anumite subiecte, crezi ca mai esti credibil? Afisezi o atitudine superioara de securist (chiar daca este si posibilitatea sa nu fii si sa ai doar un orgoliu prea mare de hranit), bagi batul prin gard sa starnesti reactiile celorlalti, testezi limite... Ce urmaresti? Mai ales daca arati ca rufonistii iti sunt (in perceptia ta) inferiori. Ce cauti aici, de fapt?

Informatiile stranse pe aici sunt publice. Treaba fiecaruia, care intra in contact, ce face cu ele. Nu este nimeni vinovat ca unii fac un cult din orice...

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Godak

colega @mr

CitatAsta-i scopul forumului: sa se expuna pareri si sa fie dezbatute.
- Just. Contează însă și ce se expune, și cum se expune. Desigur, pentru oameni responsabili, care le pasă și de ceilalți. Restul în schimb, identifică orgolii doar în jurul lor, niciodată la ei. Altfel spus: mi se pare mult mai acceptabil să-ți zic că ești prost când greșești - sau tu să-mi spui mie asta când greșesc la rândul meu - decât să te las să persiști în greșeală sau chiar să ți-o cultiv. Mai mult: mi se pare total inacceptabil să te introduc într-o greșeală cu bună știință, să o perpetuez doar pentru a-ți savura, plin de bale, zvârcolirile în eroare. Fii sincer, câți practică schema asta pe aici?   

CitatIn mod normal, atitudinea cu care ai inteles sa prestezi pe aici ar fi facut, intr-o casa de om, sa fii dat afara urgent.
Realitatea te contrazice, colega @mr. Am cunoscut câțiva membri Rufon în viața reală. Cu toți m-am împrietenit și am rămas (suntem) prieteni. Viața reală funcționează cu totul altfel, depășind contextul virtual la care faci referire. 

CitatNici un membru rufonist nu detine un adevar...intreg. Nici macar tu, Godak!
Asta e o frază-marotă, denotând un puternic complex de inferioritate. Nu am afirmat niciodată așa ceva, nu am lăsat niciodată să se creadă așa ceva... Ba din contră, am mai combătut de câteva ori această poziție stranie și complet ruptă de realitate. Dacă se insistă pe ea, treaba insistentului...

CitatSa presupunem ca stii mai multe despre anumite subiecte, crezi ca mai esti credibil?
Nu numai că nu cred, dar sunt sigur că sunt mai puțin credibil în această cheie. Treaba este dacă nu cumva asta vreau! Vezi tu, față de unii arlechini care deși nu știu nimic vor să fie cât mai crezuți pe cuvântul lor, eu mă mulțumesc dacă interlocutorul îmi verifică spusele. De altfel, așa ne dezvoltăm împreună; dacă sunt crezut pe cuvânt, și eu și interlocutorul meu ne ducem la vale. Și la vale se duc mulți pe aici ...

Treaba e că eu de exemplu nu te-aș putea considera pe tine inferior - nu te cunosc în viața reală, ci doar prin ceea ce postezi. Ar fi o greșeală să cataloghez un om după niște postări de pe un forum. Pot în schimb să-ți fac o părere asupra postărilor. În cazul celei de mai sus de exemplu, n-are nici o noimă vis-a-vis de postarea mea de mai devreme...   

Citatbagi batul prin gard sa starnesti reactiile celorlalti, testezi limite...
Te miră dacă-ți zic că persoana amintită în postarea mea a luat fraza asta cu bățul și testatul în așa de mult serios (nu ești primul care folosește duda asta, stai liniștit!) încât își interpretează toate experiențele de viață ca teste din partea unor entități și instituții obscure, în realitate inexistente? Cum și-a credibilizat o aberație? Păi: câțiva rufoniști, vrând să pară mai interesanți decât sunt, folosesc cu repetiție cuvintele astea. Pe baza unui fals apel la majoritate (zic mai mulți și mai experimentați, deci așa e...), omul nostru v-a luat goangele în serios. Desigur, el e vinovat, nu cei al căror univers mental este atât de larg încât revin mereu la aceeași formulare lipsită de substanță  :-o   

Hai că pe moment m-am plictisit, revin ... Între timp poate revii și tu la subiect, depășind fraze de tipul
CitatAfisezi o atitudine superioara de securist
, pentru care cică ar trebui să te respect. Și recitești postarea de mai sus, aia cu
CitatEu vorbeam despre mentalitatea izvorâtă dintr-un spirit de grup, o mentalitate a grupului.

mr

As putea sa-ti raspund punctual, dar nu mai vad rostul.
"Plictiseala" ta permanenta, m-a plictisit de tot. Nu mai revin..
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Cristian 1

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16