Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 32 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1

Ciuperca zice "eu seman cu o umbrelutza",
Brocoli zice "eu seman cu un copacel",
Marul zice "eu seman cu o inima" ,la care
Banana zice "hai sa schimbam subiectul asta tampit"!

Schiff

Bifat la văzute. Impresionant. Mie chiar mi-a plăcut. Sunt surprins că e atât de underrated pe imdb - 6.0? No way! Singura obiecţie: iritant de multă violenţă. Om fi născuţi noi din stele, dar parcă prea mari exploziile alea, nu ştiu. :) Pe alocuri, acţiunea e atât de fast forward încât n-am mai reuşit să urmăresc ceva legat. Şi, într-adevăr, scenariul e o pleiadă de ,,sifonări" tulburătoare, dar cred că unele şi aburitoare, ca să zic aşa... Totuşi, îmbinate cel puţin agreabil. Mi-au plăcut însă foarte mult cadrele iconice, nu puţine. Urcatul acela pe undă, pe lângă vârful Sears Tower, dar şi E.V.A.-ul celor doi, la întoarcerea pe Terra au fost delicii. :)

Cristian 1

ABUZ= (Om) fara buze
APOI= apa mare
BIZAR=zar dublu
MACEL= mac mic
MICROSCOP= scop marunt
SOIOS= de soi
INVIORAT = Prevazut cu vioara
INFOCARE = transformare in foca
GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"
LESINA = pe unde merge "le tren"
MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.
TRACTOR = actor cu mult trac
PRUDENT = pasta de dinti cu extras de prune
MONOLOG = olog de un picior
INCHINARE = transport catre China
INVINUIRE = procesul de fermentare a mustului

Aseneth

O alta modalitate de culegere a datelor biometrice  :lol:

terraflorin

Citat din: Cristian 1 din  10 Februarie 2015, 21:46:32

Ciuperca zice "eu seman cu o umbrelutza",
Brocoli zice "eu seman cu un copacel",
Marul zice "eu seman cu o inima" ,la care
Banana zice "hai sa schimbam subiectul asta tampit"!
Vezi că era şi o caricatură oarecum asemănătoare cu acest subiect.. am pus-o eu la pagina comică, dacă sapi în cele 106 pagini poate o şi găseşti  :-D

Cristian 1

Sotul si sotia aveau un caine rau si se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se uraca in masina si il duce cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce si peste doua ore, hop apare si cainele la usa.
  A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste doua ore, iar apare cainele la usa.
  A treia zi, ia asta cainele, il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felu de strazi, se invarte; lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste doua ore suna telefonu in casa. Raspunde sotia:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors!
- Da-l la telefon, ca m-am pierdut!!!

Cristian 1

Bula si un amic se intorceau de la Revelion pe la 3 dimineata. Neavand nici un mijloc de transport si nici bani de taxi s-au hotarat sa fure un autobuz dintr-un garaj pe langa care tocmai treceau. Amicul intra in garaj iar Bula ramane sa-l astepte afara.
Asteapta Bula ce astepta, ingheata de frig si la un moment dat se hotaraste sa intre sa vada ce face amicul. Intra si il vede pe amic invartindu-se ca nebunul si injurand de mama focului. Bula il intreaba:
- Ce tot faci ma aici?
- Uite caut de am innebunit un 331 si nu gasesc nici unul in tot garajul asta !
- Bai dar tu chiar esti prost nu gluma! Nu poti sa iei 135-ul asta si sa mergem 2 statii pe jos?

Cristian 1

Elvetienii au decis sa compuna si ei manele.
Intrebati de ce nu s-au gandit la asta pana acum,au raspuns sec:
-Pana acum,n-aveam dusmani!

Cristian 1

Mama,e adevarat ca pe mine m-a adus barza?
- Da, comoara mea mica! E adevarat!
- E adevarat ca bunul Dumnezeu ne da painea cea de toate zilele?
- E adevarat, puiule!
- E adevarat ca Mos Craciun si Iepurasul ne aduc cadourile?
- Da, dragul mamei!
- Atunci,de ce il mai tinem pe tata?!?

Cristian 1

"In viata, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca esti sanatos sau bolnav.
Daca esti sanatos, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Dar daca esti bolnav, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca te faci bine sau daca mori.
Daca te faci bine n-ai de ce sa-ti faci griji.
Daca mori, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca mergi in Rai sau in Iad.
Daca mergi in Rai, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Daca mergi in Iad... o sa fii asa de ocupat in a da mina cu toti prietenii tai, ca n-o sa ai vreme sa-ti faci griji!"
                                                                                                                                                                                     (anonim irlandez)

Cristian 1

No comment!Just window!

Arhanghelul

Doriti o apa ... fosta plata ... fosta carbogazoasa ... cu ... deuteriu ... cianuri ... uraniu ... plutoniu ... strontiu ... cobalt ... propilena ...

https://www.youtube.com/watch?v=riVEVuglMMc
https://www.youtube.com/watch?v=DaxmQWkhsD4

Chevron : V-am facut ... gauriti dupa apa mai jos de 4km ... masinile vor functiona cu pile cu apa ... aditivata de noi ... (vezi avioanele germane in WW@) ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

Medicul ginecolog după consultaţie:
- Doamnă,am o veste bună.
- Domnişoară!!!
- Domnişoară,am o veste proastă...

Cristian 1

Invatatoarea catre Bula :
-Bula tradu in engleza "pisica a cazut in apa si s-a inecat"!
Bula:
-E foarte simplu doamna profesoara :"The cat catapultum in water glugluglu and no more miau miau miau" !

Cristian 1

Tabla de sah e singurul loc de pe pamant,unde un nebun nu poate sa devina rege!!