Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 34 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

http://ro.raelpress.org/news.php?item.213.1
"Conferinta publica in Bucuresti; Paradismul; -pentru o lume fara munca sau bani!"

...Paradismul? :-o Nu sintem deja paraditi destul?! :lol:

P.S. serios: (Si) la raelieni se verifica din pacate doar teoria "fara munca, da' cu bani".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

Se spune ca alcoolul distruge celulele nervoase!Mno,nu-i bai,inseamna ca vor ramane doar cele linistite...

Cristian 1

Toate doamnele si domnisoarele sa aiba INCA o zi cu tot ce e mai frumos si isi doresc de Martisor!

Aseneth

În Egipt arheologii au descoperit un mormânt nou. In el erau două sarcofage.
Pe unul era o inscripţie : "Aici odihnește cel mai faimos jucator de alba-neagra din Egipt."
Pe cel de-al doilea alta inscripţie : "Sau aici" !

Cristian 1

Doi politisti mergeau pe strada. La un moment dat, vad un pusti fumand si-l iau la intrebari:
- In ce clasa esti, ma?
- In clasa a 2-a.
Unul din ei incepe sa-l certe, la care celalalt ii spune:
- Ce-ai cu el? Tu in clasa a 2-a nu fumai?
- Ba da, dar eu aveam 18 ani!

Aseneth

O imagine cat o mie de cuvinte  8-)

Xanadron

Reincarnarea lu' Cayce (cum se umfla singur :-D DW) abureste din nou voios o anume aripioara a UFO-credulilor cu stiri "sigure" despre intrarea recenta-n Sistemul Solar a +100 "sfere" (invizibile, evident)... de dimensiunea lui Jupiter sau Neptun. :-o
Sfere burdusite cu ET "Blue Avians" cica. Scopul LOR-zburatorilor cu pene albastre? Sa ne "salveze" de 1001 rele, clar (ca pina acu' au fost nitzelus ocupati in alte Multiversuri.)

http://www.theeventchronicle.com/intel/david-wilcock-100-spheres-the-size-of-either-neptune-or-jupiter-have-entered-our-solar-system-in-the-last-2-3-years/

Asta, dupa ce alte sfere d-astea invizibile (sau vizibile cind vrea muschii lor sau cind sforarii ET-NWO :evil: ar trage-n ele cu prastia laser) dar mai micutze, de dimensiunea Lunii, :moon: ar fi parcat prin zona noastra intre 1998-2001.

Nu ma mai mira tupeul bagabont :-D al lui DW dupa fiasco-urile cu "ascensiunea" noastra garantata din 2012 sau The Disclosure aia la fel de "sigur" anuntzata de el in noiembrie 2009, da' credulitatea infinita a unora inca ma lasa masca.

Aseneth

Daca extraterestrii ne-ar vedea plimbandu-ne cateii si strangand excrementele in  urma lor,  cine ar crede ca sunt de fapt, stapanii?

abyss

:-D
   Peste decenii...un supra-vietzuitor...@Xanadron

Xanadron

...pene de roti, clar.
Bine oricum ca nu m-ai turnat in prima poza, compadre (cind imi plimbam ultima fana :lol:) - desi acum arat cam ca-n a doua (Long live Anarchy! :evil:) si ma mai cred ca-n a treia. :-D

Desharta umflare oricum - ca toti ajungem ca-n a patra. :fullmoon: :rainbow:

Aseneth

Citat din: mr din  05 Martie 2015, 13:28:44
M-as bucura daca anumite liste si profile intocmite cu userii unui forum, care se straduie in felul lor sa-si explice anumite lucruri, care isi consuma materie cenusie sa construiasca o logica mai clara, care in general au un comportament preponderent pozitiv, sa contribuie la bunastarea generala a natiei si aportul lor sa se integreze in grupuri/structuri care fac ceva cu adevarat bun, la modul general.

In momentul in care se intocmesc liste/dosare doar pentru a-i avea la mana cu ceva atunci cand se iveste vreo situatie mai ciudata, cand li se urmareste comportamentul pentru a observa daca coaguleaza alte minti/energii in jurul lor cu scopul de a combate anumite linii oficiale, in general cu scopuri negative/distructive/santajiste etc etc, atunci este o mare problema cu libertatea de constiinta si mai ales cu modul in care poate ea fi exprimata, pe de o parte, iar pe de alta cu nivelul de intelegere general care se conduce societatea.

Dl. Rudan este de admirat, zic eu. Omul este altfel decat ceilalti, a si gresit, a si indraznit, a incercat mereu sa-si explice inexplicabilul. Drept urmare poate fi usor judecat si incadrat in tot felul de scenarii, fapt real intrucat mai toti "judecatorii" sunt statici si conformisti in abordare. Profil precum cel al d-lui Rudan sub care putem si noi (de pe Rufon) fi incadrati cu usurinta.
Insa, in jurul lui (si a altora ca el) roiesc tot felul de personaje, direct sau mai putin direct apropiate,  unele extrem de dubioase, care lanseaza tot felul de ipoteze bazate pe plasmuiri orgolioase sau scenarii bine gandite dinainte.

Domnul autor al blogului mai sus mentionat este unul dintre aceste personaje, care in ceea ce ma priveste, dincolo de cliseul dezmintirii mele vehemente, a dat-o in bara flagrant. Desi studiez zona yoga dintr-o anumita perspectiva, niciodata nu am simtit nevoia sa ma implic in grupuri de tip MISA, cu atat mai mult sa integrez in absolutul originalului. De fapt nu simt nevoia sa ma integrez in vreun absolut sau sa evadez din Matrix, odata ce am destul de multa treaba aici, dar cu siguranta doresc sa-mi imbunatatesc perceptia si sa-mi usurez munca. :) Iar detaliile cu care poate sa revina nu prea are de unde sa le extraga. Desigur, le poate inventa...:)

Am dat acest citat deoarece mi se pare relevant pentru ce doresc sa spun. Nu este relevant nici autorul citatului, pe care eu personal il respect ca si coleg de forum, nici subiectul citat, ci anume idei ce se desprind din el.
Astfel, nu inteleg de ce cred unii ca omul este o suma sau o medie a calitatilor si defectelor, sau a faptelor comise sau necomise, a vorbelor cantarite sau ciripite.De ce nu luam omul pe bucatele, asa cum luam si timpul? Dimineata e mai rece, la amiaza e mai cald, ziua e lumina, noaptea e intuneric. Asa e si omul. O data mai in forma, o data mai pe langa. De ce facem harcea parcea din tot?  Eu daca vorbesc cu cineva in sufragerie despre istoria Egiptului, sa zicem, si persoana respectiva dupa o jumatate de ora se duce la toaleta, eu trebuie sa anulez tot ce a zis persoana respectiva, pentru ce a facut la toaleta? Sau se suie in masina si se injura cu alti soferi in trafic. Inseamna ca gata, tot ce a zis si a facut e nul sau poate fi privit sub lumina vulgaritatii? Cand vom invata sa traim in prezent, fara a face comparatii aberante? 

Cristian 1

Citat din: Aseneth din  05 Martie 2015, 10:40:24
Daca extraterestrii ne-ar vedea plimbandu-ne cateii si strangand excrementele in  urma lor,  cine ar crede ca sunt de fapt, stapanii?
Stanley Kubrick!

Cristian 1

PS:@Aseneth,raspunsul de mai sus se referea la poza din postarea ta,cea cu Luna si cu Armstrong...

Cristian 1

De ce musulmanii sunt sinucigasi? Tinerii musulmani se sinucid pentru ca:
- Nu au voie sa se apropie de femei
- Alcoolul e interzis
- Baruri nu exista la ei
- La televizor vezi numai barbosi care se roaga
- Internetul e cenzurat
- Nu se organizeaza manifestari culturale
- Nu se organizeaza evenimente sportive
- Nu se organizeaza petreceri
- Cotletul de porc si carnatii sunt interzisi
- In loc de haine se imbraca intr-un cerceaf
- Au voie sa manance numai cu mana dreapta, stanga fiind destinata sa
se stearga la fund
- Nu se barbieresc
- In general e interzisa muzica si in special muzica occidentala
- De cinci ori pe zi asculta rugaciunea muezinului
- Se roaga pana le iese un cucui in frunte de la temenele
- Mananca gratar de oaie pe carbuni pana le iese pe nas
- Sotia le este aleasa de altcineva si e asa de mascata ca numai dupa sase luni constata ca are barba,
dar...
- Li se promit in Rai 72 de fecioare frumoase, culte si parfumate...

Acum cinstit, tu ce ai face in locul lor???