Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 38 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1

Citat din: Aseneth din  27 Ianuarie 2015, 11:48:20
Nu am aruncat niciodata pietre pe un lac inghetat.
Nu ca nu as fi avut ocazia, dar nu mi-a trecut prin minte.
Se pare ca omul din videoclip e mai inventiv.
Intrebarea este daca asa se aude cand arunci o piatra pe gheata...

https://www.youtube.com/watch?v=b6lDt8hlinY

Trebuie sa recunosc ca am facut chestia asta odata in urma cu vreo 30 de ani si a sunat aproximativ la fel,din cate tin minte.Probabil ca sunetul generat de piatra la impactul cu gheata se amplifica si "emite" ciudatenia asta audio!

Cristian 1

Sa revenim la chestii mai serioase,adica la glume!

DIETA:
-Dimineata:1 felie de paine cu unt si dulceata + 1/2 h hipism;
-La pranz:1 friptura cu salata + 1 h hipism;
-Seara:1 felie de pizza + 2 h hipism.
Aceasta dieta a dat rezultatre exceptionale!
Calul a slabit 15 kg in prima luna...

Cristian 1

Olanda: Ai doua iubite. Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.

Moldova: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti, mai omule?

Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.

Pakistan: Ai doua iubite. Cea mai varstnica are 6 ani..

India: Ai doua iubite. Budha nu stie nimic..

Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite?

China: Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive.

Bulgaria: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia . Cand cealalta te intreaba "unde ai fost?" si raspunzi "la Sofia !", esti in deplina siguranta.

Germania: Ai doua iubite. Ambele blonde.

Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas?

Anglia: Ai doua iubite. Absolut superbe.... Iar ai baut prea mult!

SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata.

Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una.

Dubai : Ai doua iubite. Placate cu aur.

Cuba: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.. .

Suedia: Ai doua iubite pentru ca la IKEA chiar gasesti orice..

Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela...

Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!!!

Romania : Ai doua iubite. Una iti tine socoteala, iar cealalta iti cheltuie banii.

Cristian 1

Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa superba si le spune:
- Acum tot ce aveti de facut in Rai este sa stati aici si sa va bucurati de toate.
Mosul se intoarce catre baba si ii zice:
- Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar nuuuuu... tu vroiai sa mancam sanatos!

Aseneth

La poarta Raiului, un american, un evreu şi un român. Iese, într-un
final, obosit şi transpirat, Sf. Petru:
- Măi băieţi, e aglomeraţie mare azi aici, locuri nu prea sunt... N-aţi
vrea voi să vă întoarceţi? Uite, plătiţi o taxă de 100 de dolari şi vă
trimit înapoi.
Americanul scoate repede banii şi în minutul următor se trezeşte în
ambulanţă, resuscitat. Povesteşte ce s-a întâmplat şi doctorii îl întreabă:
- Bine, dar evreul şi românul unde sunt?
- Păi nu ştiu, eu i-am lăsat acolo; evreul se tocmea să mai scadă din
taxă şi românul urla să i-o plătească guvernul...

Cristian 1

Nu-i atât de dificil să-ţi găseşti femeia visurilor tale.
Dificil e s-o ascunzi de soţie!

gratian

Citat din: Urban din  27 Ianuarie 2015, 08:53:54
Asta nu e un forum de bancuri.
Altceva nu ai nimic de spus?
In acest topic vor fi incluse doar imagini si secvente hazlii in special domeniul OZN'urilor si extraterestrilor si nu numai...hehe................................................................................... nu tin cu nici unul din  voi dar  va rog sa nu degenerati  si   sa incepeti cu alte al de alea ...un topic care se vrea a descretii cumva fruntile si asa incruntate zi de zi   merita  un pic de atentie... ... cred ca suntem destui  pe acest forum  care suntem satui de certuri si contre...  din cauza contrelor  si a altor alea  ma multumsc doar sa citesc si sa nu postez prea multe  sau deloc aproape VA MULTUMESC DE INTELEGERE

Cristian 1

Erau odata doi reni slabanogi.
Unul era numai coaste si celalalt era numai coarne.
De aceea, pe unul il chema Costel si pe celalalt Cornel.

Ganditorul

Americanii au gasit cauza crizei din Ucraina :

Un studiu realizat de un centru de reflecţie (solara) al Pentagonului afirmă că preşedintele rus, Vladimir Putin, suferă de sindromul Asperger, "o tulburare de tip autist care îi afectează toate deciziile", potrivit unui raport din 2008 obţinut de USA Today, relatează cotidianul în pagină electronică.
"Evoluţia neurologică a lui Putin a fost întreruptă în copilărie", scrie Brenda Connors, expert la Naval War College din Newport. Analiza mişcărilor sale dezvăluie că "preşedintele rus are o anormalitate neurologică", afirmă ea, prezentând "ipoteza că la începutul vieţii, poate chiar în uter, Putin a suferit un accident emisferic".
O notă de subsol afirmă că "accidentul emisferic" ar fi putut fi un atac cerebral şi subliniază că mama lui, care avea o sănătate precară, l-a născut la vârsta de 41 de ani, scrie USA Today, citat de Mediafax.
Ca urmare,"principala sa formă de compensare (a bolii) este controlul extrem", care "se reflectă în stilul său de a lua decizii şi în modul de guvernare".

Cristian 1

Un individ cu un câine intră într-un bar. Comandă o bere şi zice:
- Am un câine foarte deştept!
După câteva minute:
- Câinele meu este cel mai inteligent!
Lumea din jur se uita deja urât la el. Paharul s-a umplut de tot când el afirmă din nou:
- Câinele meu vorbeşte!
- Dar, bine, omule, ne crezi tâmpiţi?! Cum să vorbească un animal?
- Hai să facem pariu! Am sa-i pun o întrebare şi dacă nu răspunde mă scoateţi de aici în şuturi, dar dacă răspunde, faceţi cinste !
- Bine, mă! Ia să vedem!
- Grivei, cum se cheama chestia aia din piele cu care se tine calul?!
Câinele se uita în ochii lui şi spune:
- Ham!
- Ăsta a fost un latrat, excroc ce esti!Si-l scot în şuturi pe individ afară.
Câinele se duce docil după stapan şi-l întreabă:
- Trebuia să fi spus capastru?

Cristian 1

Cristian 1

Ionel şi Mărioara erau amândoi pacienţi într-un spital de boli mintale.
Într-o zi, pe când se plimbau pe lângă piscina spitalului, Ionel a sărit brusc în apă, a înotat până la fund şi a rămas acolo.Mărioara a sărit repede să-l salveze. A înotat şi ea până la fund şi l-a scos pe Ionel din apă.
La auzul acestei fapte eroice, asistenta şefă a ordonat ca Mărioara să fie externată din spital, deoarece o consideră acum stabilă mintal.
Asistenta s-a dus la Mărioara să-i dea vestea şi i-a spus:
- Mărioara, am o veste bună şi una rea. Vestea bună este că vei fi externată. Din moment ce ai fost capabilă să reacţionezi în mod raţional la o criză şi să salvezi viaţa unui alt pacient, am ajuns la concluzia că fapta ta dovedeşte o deplină sănătate mintală. Vestea rea e că Ionel, pacientul pe care
l-ai salvat, s-a spânzurat cu cordonul de la halat în baie. Îmi pare nespus de rău, dar a murit.
La aceasta, Mărioara răspunse:
- Nu s-a spânzurat.
L-am pus eu acolo să se usuce...

mr

Dupa ce am vazut Jupiter Ascending, am avut senzatia ca dr. Corrado Malanga a fost consultantul fratilor Wachowski, pentru ierarhiile extraterestilor. Iar scenariul da apa la moara teoriei lui Toni Victor Moldovan. Pana la un punct....

Cred ca trebuie revazut de mai multe ori... pentru distilarea mesajelor.. :) :star:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Da, scenariul lui Jupiter Ascending e interesant, desi confuz pe alocuri - normal insa, fiind un gen de colaj al diverselor teorii de la Z. Sitchin incoace, pe linia "ancient bloodlines" :evil: (+ Ra-material, ipotezele lui Alex Collier etc).
(L.E.) Plus o reluare a unor simboluri din "I, PET GOAT II". 8-) Sau chiar a unor dezbateri de pe RUFOn. :-D

Diverse replici ... incurca de fapt si mai mult spectatorul, chiar daca aparent "sifoneaza" una-alta - ex.:
-  "People don't want to know the truth,"
-  "Earth is one big farm for other races," (aici TVM e intr-adevar la el acasa :wink:)
-  "What you think about the history of humans is all wrong,"
-  "Humans were seeded on the earth 100,000 years ago,"  (fals, zic io - 4-5 milioane de anisori ar fi mai aproape de adevar)
-  "The extinction of dinosaurs was due to conflicts between different races"

etc. etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/