Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 28 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

Mickey Mouse, Santa Klaus si Mona Luisa se deplasau cu avionul in strainatate, pentru a sustine o conferinta de presa. In timpul zborului, li se defecteaza motoarele si pierd o aripa. Trebuie sa se parasuteze ca sa poata scapa. Aveau insa o mare problema: ei erau trei, insa aveau doar doua parasute. Mickey Mouse, luand o parasuta in spate, sare si striga:
-Eu sunt un geniu! Sunt DOTTORE! Eu trebuie sa traiesc, ca sa fiu presedintele Romaniei!
Santa Klaus se uita la Mona Luisa...Mona LUISA se uita la Santa Klaus. La un moment dat Santa Klaus ii spune:
-Poftim, ia parasuta!
-Nu pot sa cred...un domn desavarsit..un gentleman. Multumesc mult, dar nu pot accepta! E prea mult.
.-Stai linistita, ca nu-i nimic. Geniul a sarit cu sacul meu de dormit!

SLEAH19

Petrica Miulescu Irimica-Trece Mandra Si Ma-ntreaba

CONSTANTIN IONEL CALIN - S-or dus anii tineretii

Vă invit un pic înapoi în matrix!!

Prima melodie se ascultă după prima sticlă de fetească,
a doua melodie ....la a doua sticlă,
prima sticlă după aniversare,
a doua  .....avant anniversaire,

La Mulţi Ani Alx!!
La Mulţi Ani Xanadron!!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

maura

Alx, Xanadron , Xperyens si altor sarbatoriti nestiuti ( stiu ca urarile sunt valabile 7 zile inainte si sapte zile dupa  :roll:)

LA MULTI ANI !!...dar nu oricum :cu sanatate , bucurii si noroc  !

cadouri :
prima poza e pt Alx pt ca am vazut pe calendar cati ani a implinit  :roll:
a doua pt Xperyens pt ca se pricepe la fotografii   :star:
a treia pt Xanadron  :star:
ultima pt toti sarbatoritii :rainbow:
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

maura

Pentru ca maine e luni si e bine sa incepem cu atitudine pozitiva  :lol:
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

Aseneth

In un spital de nebuni: Intra doctorul in camera nebunilor si deseneaza o usa pe perete. Nebunii se uita curiosi la perete dupa care doctorul spune:
Baieti, deschideti usa!
Toti nebunii au sarit si au inceput sa traga de perete care mai de care.
Un singur nebun statea pe pat fara nici un interes.
Doctorul uimit il intreaba:
Tu de ce nu vrei sa deschizi usa?
Pentru ca eu am cheia.

Cristian 1

> > "Incercam sa fac
> > un cont nou pe yahoo ...
> >
> > Pun parola:
> > ratusca.
> >
> > Zice: sorry the password
> > must
> > be more than 8 characters
> >
> > Zic:   ratusca urata
> >
> > Zice: sorry the password must contain 1 numerical
>  character
> >
> > Zic:   1 ratusca urata
> >
> > Zice: sorry the password cannot have blank spaces
> >
> > Zic:   25deratusteuratesamananci
> >
> > Zice: sorry the password must contain at least one
> upper
> > case character
> >
> > Zic:   25deRATUSTEurateSAmananci
> >
> > Zice: sorry the password cannot use more than one upper
> case
> > character
> > consecutively
> >
> > Zic:
> >
>   Sa'
tiBagiInFund25deRatusteUrateUnaCateUnaDacaNuMaLasiSaPunOParolaMaiRepede
> >
> > Zice: sorry the password cannot contain punctuation
> >
> > Zic:
> >
>   SatiBagi25DeRatusteUrateInFundFaraNiciUnFeldePunctuatieCaUnRetardatcareEstiCuParoleletaleCuTotinMortiiMatii!
> >
> > Zice:  Sorry that password is already in use

Cristian 1

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Banc ... banc ... bang ...

Intr-un spital de nebuni.
Intra doctorul in camera nebunilor si deseneaza o usa pe perete.
Nebunii se uita curiosi la perete dupa care doctorul spune:
- Baieti, deschiceti usa!

Toti nebunii au sarit si au inceput sa traga de perete care mai de care.
Un singur nebun statea pe pat fara nici un interes.
Doctorul uimit il intreaba:
- Tu de ce nu vrei sa deschizi usa?
- Ha, pai eu am cheia. 

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

Ingrozitor de tare,asta daca ai A7...

panta_rh_ei

@Arhanghelul
"Mai bine dragul meu Ioannis, hai sa numaram cite zile cu soare am avut din data de 15 septembrie 2012.Atunci a inceput nebunia fara de sfirsit cu chemtrails si tehnologia Haarp. Cunosteam aceste lucruri din diverse carti citite cu multi ani inainte de a descoperi acest blog. Sint foarte atenta la tot ceea ce se intimpla in jurul meu cu natura deoarece natura este a doua mea mare dragoste dupa Dumnezeu.Este creatia Lui minunata care ar trebui sa ne tina in viata pe noi, plantele,animalele,gizele,pasarile si toate cele, in bune conditii. Observarea naturii a devenit cel putin la mine, o adevarata obsesie Va spun eu cite zile cu soare am avut in Constanta si pina aici aproape de Navodari din 2012 : vreo 60 de zile cumulat iar cu cer partial acoperit hai sa zicem vreo 90 de zile.In rest cerul ca de pisla, cenusiu, greu,urit,inspaimintator,sinistru de-a dreptul! "
Categoric  se întâmplă ceva ciudat, dubios chiar, în zona Constanţa-Năvodari. :-o :?  P'aci pă unde vieţuiesc eu au fost, dar nu bag mâna'n foc că-i aşa, mai mult de 90 de zile cu cer senin şi parţial noros în cei doi ani şi-un pic care fac obiectul observaţiei. Prin urmare nu mă pot abţine să nu zic ceva de genul "Doamne apără şi păzeşte, că mare e grădina Ta" şi să nu mă întreb şi io ca omul: tarlaua netului e cuprinsă şi ea în gradina Domnului? :-o :? Poate întrebi şi de chestia asta dacă, evident, nu ai ceva mai bun de făcut eu având convingerea că da, ai sigur ceva mai bun de făcut, credibilitatea oamei fiind verificată.
P.S  Mi-am imaginat c-ai observat neconcordanţele din text că nu se putea altfel.
Evenimentul a fost observat de vizitator si spune foarte clar ca s-a petrecut cu un sfert de ora inainte de cutremur.  Poveste depanata duminica dimineata despre un eveniment ce s-a petrecut duminica noapte. Daca nici asta nu( mai) e un exemplu de clarviziune...atunci nimic nu e. :-D
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

Eu cred ca oAMA are mici probleme de memorare a amanuntelor (superficiala) ... si confunda ... intervalele temporale ... deh nu este o problema ... ca intr-o vorbire orala (nu orara) are un "parfum" aparte ... coloreaza discutia ... dar scriptic iese la iveala  ... scrierea unei scrisori sau a unui e-mail este mai solicitant din punct de vedere ... al informatiilor etalate... deoarece ...  poti fi verificat mai " bine" ... usor ...  :mrgreen: