Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 29 Vizitatori vizualizează acest subiect.

romulus

Azi se implinesc 67 de ani de la "evenimentul Roswell" si se zice ca este
"ziua OZN -urilor" :-D.
Drept urmare se cade sa uram si OZN -urilor - si OZN-istilor - LA MULTI ANI ! :ufo: :ufo: :ufo:
Am zis.
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

padme

Atunci "La mulţi ani!" să fie pentru OZN-iştii de pretutindeni! :)))))))

SLEAH19

Ok atunci ,,La Multi Ani !,,

Ieşim la picnik, noi venim cu berea şi ei cu ....... farfuriile ....:ufo: :ufo: :ufo:  :wink:!!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Astept sa-mi vina ozn-ul cu banii galactici  :evil: daca pay-pal a dat startul la tranzactionari galactice  :lol:

fiulploii

Stie cineva mai mult despre Apocrifa Noul Testament?
http://www.hiddenmysteries.com/xcart/Apocryphal-New-Testament.html

http://en.wikipedia.org/wiki/New_Testament_apocrypha

Iar aici pentru cine doreste o lectura ''usoara'' de weekend a Noului Testament Apocrif - numindu-se asa deoarece cuprinde texte care circulau in lumea crestina de la inceputuri insa la sedintele doctrinare de partid au fost excluse din varianta oficiala si legiuita cu ocazia adunarilor ad-hoc ale episcopilor influenti de atunci. :-D

Aceste texte nu sunt cu nimic mai prejos in ceea ce priveste autenticitatea lor fatza de textele incluse in Noul Testament acceptat . Difera insa prin intrebarile pe care le ridica cititorului in privinta anumitor chestiuni.
Parerea mea, evident ..
http://rbedrosian.com/Downloads/NT_apocrypha.pdf

Xanadron

Apocrifele lui Basilides. Bardesanes ori Nicodemus or sa fie trucaje :-D pe linga cele zen-rufonice de-or sa circule probabil in samizdat peste 2.000 de ani (sau secole?) printre apostatii viitorimii post-tehnologice.

Serios acum: totu-i cind elastic, cind plastic deformat de trecerea prin filtrul subiectivitatii omenesti. Legendele dospesc deci incontrolabil, iar "invataturile" privirii-n tavan (crucish eventual) ale vreunui forumist meteoric tanjitor la sejururi astrale :star: au mari sanse sa devina cindva liturgice.

Am obosit recomandind calatoriile interioare echidistante intre Sine si Matrix, dar continui s-o tin langa pe aceeasi linie - ca unica solutie in tentativa de Eliberare cu E mare, greu dar nu imposibil de atins dincolo de atitea adeziuni/atashamente deseori insesizabile-n retzeaua materiala "viscoasa" care ne limiteaza (placut pe moment, nici vorba) orizonturile.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Parca ai fi deja in samizdat , @ Xanadron :lol:  Apari pe forum - cel putin- tot mai rar si tot mai criptic  :wink:
  Am impresia ca ai sarit mai multe nivele fatza de perioada cand scriai aici prima postare - ceea ce e un lucru bun in esenta lui - insa deh, ca tot romanul zic si eu : daca e salt, salt sa fie dar sa stim si noi   :lol:

P.S. O cunostiinta comuna e curioasa sa stie cam cand poate citi acel roman sf  :wink:

Xanadron

"Acel" roman SF a trecut prin citeva metamorfoze[nistice... sau mistice? :lol:) si-o sa participe la un concurs cu dead-line 31 august a.c., organizat de-o editura aparent serioasa (premiul unic consta-n contractul de publicare neconditionata de obisnuitele chichitze/sugestii de modificare etc.)

Ii poti comunica deci strabunicii data aproximativa a aterizarii, :-D din simplul motiv ca nu particip la vreun concurs pe care nu-s convins 100% ca-l si cistig (v. "Raspunzatorul", selectat deja intr-o antologie SF). 8-)

P.S. Nu cred sa fi fost prea criptic - nici in roman n-o sa fiu (da' nici prea usurel-paulo-coelhistic; coafezele ma pot ocoli deci linistite).  :-P
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

@Xanadron, multa bafta si succesuri marete !  8-)

Alte apocrife adunate in cartea The Forgotten Books of Eden  gasibila aici
http://www.sacred-texts.com/bib/fbe/

mr

Citat din: Xanadron din  03 Iulie 2013, 22:41:55
Am obosit recomandind calatoriile interioare echidistante intre Sine si Matrix, dar continui s-o tin langa pe aceeasi linie - ca unica solutie in tentativa de Eliberare cu E mare, greu dar nu imposibil de atins dincolo de atitea adeziuni/atashamente deseori insesizabile-n retzeaua materiala "viscoasa" care ne limiteaza (placut pe moment, nici vorba) orizonturile.
Nu suntem fiinţe materiale aflate în căutarea experienţei spirituale, ci fiinţe spirituale care şi-au asumat experienţa de a fi umani. Acest adevăr a traversat istoria şi a supravieţuit până astăzi, în timpurile marii transformări interioare. Umanitatea îşi aminteşte nu atât ,,cine" este, ci mai curând ,,ce" este. Zeii a căror conştienţă de Sine a fost acoperită, timp de milenii, de voalurile iluziei, încep să-şi amintească.
Stefano Elio D'Anna - "Scoala Zeilor"
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

StarDust a zis:

Citat
La rugamintea colegului Rayden postez aici un document care i-a fost trimis de catre fostul user Licuriciul.

Fain, multumesc/multumim pentru imaginea cu ziarul. Intr-adevar se poate distinge scris '' PACALEALA DE INTII APRILIE''
:-)

fiulploii

Poate sa dea cineva ceva linkuri sau informatii - surse carti, etc. - despre ceea ce s-a numit Bogdania Neagra?
Multumesc anticipat.

Eventual si despre cea alba , orice .  :-D

fiulploii

Revenind la observarea acelui ''cub'' negru care se plimba prin jurul Soarelui daca are cineva timp si disponibilitate de a contribui cu niste date :
    - diametrul Soarelui = 1.392.000 km - aici nu stiu daca este inclusa si cromosfera de vreo 5.000 km
    - observatorul SOHO este la 1.500.000 km de Terra in punctul fix L1 pe distanta Pamant-Soare
    - distanta Pamant-Soare = 149.600.000 km
Astea sunt datele pe care le gaseste oricine .

Cum putem sti marimea aparenta a discului Soarelui fotografiat de SOHO din moment ce - si aici nu cred ca ma exprim corect deci scuzele de rigoare , pls - lentila este protejata printr-un disc opac care obtureaza miezul Soarelui astfel fiind vizibila numai coroana solara. Se pare ca acest disc acopera si o parte din coroana .
  Asa e sau nu?

Ma gandesc sa calculam asa de distractie pozitiile posibile ale ''cubului'' negru ce apare in mai multe poze luate de SOHO fiindca marimea lui apreciata pe diverse saituri ca fiind mai mare decat Jupiter mi se pare exagerata.

Mno, poate cineva sa ma lamureasca in privinta asta?
  Merci .

horia2008

:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
LA MULTI ANI si multa sanatate colegului Renovatio
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
LAMULTI ANI si multa sanatate celor se-si serbeaza astazi onomastica de Sf. Ilie

padme

La mulţi ani Renovaţio!    :rainbow: :star:

La mulţi ani tuturor Iliior!    :rocket: