Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nox

La mine merge totul OK, azi şi-a făcut update la ultima versiune (6.3.0.107).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

terraflorin

După ce am reuşit cu mare greutate să instalez Internet Explorer 10 văd că merge perfect Skypu. La început nici IE nu mai pornea, nici Windows Update  :roll:

Pe calc #2 nicio problemă în continuare merge perfect.

alx

In urma cu cateva zile,mai precis joi,am vrut sa devin si eu membru al forumul lovendal,din motive pe care nu doresc sa le mai expun aici,fiind vorba,in principiu, de a aduce niste...clarificari...
Am completat formularul de inscriere,alegand ca user: alx iar mailul pentru inscriere a fost: alx@rufon.org. Am primit pe acea adresa de mail confirmarea cererii de inscriere,insa de joi pana acum nu mi-a fost aprobata calitatea de membru acelui forum,desi,din cate am vazut,intre timp cel putin 2 useri s-au inscris si au devenit membrii acolo...asa ca in acest moment imi pun urmatoarea intrebare: Am devenit eu Bau-Bau cumva?   Si daca da,cine se teme de BAU-BAU?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

terraflorin

Am încercat şi eu de mai multe ori pe parcursul a câteva luni până am reuşit să devin membru. Alex de ce nu încerci totuşi cu un alt mail să vezi ce se întâmplă?

uforever

Citat din: alx din  09 Iunie 2013, 21:04:15
In urma cu cateva zile,mai precis joi,am vrut sa devin si eu membru al forumul lovendal,din motive pe care nu doresc sa le mai expun aici,fiind vorba,in principiu, de a aduce niste...clarificari...
Am completat formularul de inscriere,alegand ca user: alx iar mailul pentru inscriere a fost: alx@rufon.org. Am primit pe acea adresa de mail confirmarea cererii de inscriere,insa de joi pana acum nu mi-a fost aprobata calitatea de membru acelui forum,desi,din cate am vazut,intre timp cel putin 2 useri s-au inscris si au devenit membrii acolo...asa ca in acest moment imi pun urmatoarea intrebare: Am devenit eu Bau-Bau cumva?   Si daca da,cine se teme de BAU-BAU?

Eu am cont pe Lovendal, dar sunt membru inactiv "din pacate". Ca sa nu existe discutii, daca se intreaba cineva de ce am intrat, e simplu, am baut cateva beri cu niphilim, in timp ce "ne-am ras" de "craete astral". Mie mi-au aprobat "calitatea de membru" in cateva minute, in schimb pe RUFOn, a trebuit sa astept 6 luni si daca nu-mi schimbam mail-ul cu cel de la munca, probabil ca nici azi nu eram RUFOn-ist. Nenea alx, schimba-ti mailu' frate, poate asa ai noroc :lol: "Craete Astral" te asteapta ca-n piesa lu' Groza("ca si cand"), a fost reactivat.

Mno, succes :evil:

alx

Citat din: uforever din  10 Iunie 2013, 00:38:11
Nenea alx, schimba-ti mailu' frate, poate asa ai noroc :D "Craete Astral" te asteapta ca-n piesa lu' Groza("ca si cand"), a fost reactivat.

Mno, succes >:D
CA sa fim bine intelesi,eu am dorit doar sa lamuresc cateva...chestii...nu intentionez sa ma transFORM intr-un "postaci de serviciu" pe acel forum,in conditiile in care acum abia am timp sa citesc ce se scrie pe rufon...si in orice caz,NU INTENTIONEZ SA INTRU IN POLEMICI CU PERSONAJUL AMINTIT DE TINE! Pentru ca ar fi sub nivelul meu...

Cat despre schimbarea mail-ului...nu vad de ce as face-o.Pentru ca asa cum am spus,am primit confirmarea cererii de inregistrare deja pe mail...

   Oricum,din punctul meu de vedere,paguba nu-i prea mare...asa ca sa fie lumea sanatoasa,ca eu nu ma trec din cauza asta... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

uforever

#2931
Citat.nu intentionez sa ma transFORM intr-un "postaci de serviciu" pe acel forum,in conditiile in care acum abia am timp sa citesc ce se scrie pe rufon...si in orice caz,NU INTENTIONEZ SA INTRU IN POLEMICI CU PERSONAJUL AMINTIT DE TINE! Pentru ca ar fi sub nivelul meu...

"Bau-Bau-le", nu te transforma brusc intr-o "fecioara", in polemici cu "personajul balaurian", am intrat toti  pe-aici si n-a mai fost "sub nivelul nostru". Eu recunosc ca, in momentul in care m-am inscris pe forum( RUFOn), am avut o discutie "sub nivelul meu" :lol: cu "reptilianul de serviciu", dupa care m-am oprit (u)forever, desi n-am scapat de un avertisment pentru provocare cica(pe ce criteriu oare? ma rog, de poveste). Eu n-am zis ca te transformi in "postaci in ture" la Lovendal-ieni, am zis doar: "ai grija, l-au reactivat"(am vazut acum 3 zile intamplator)...in rest, cum zici tu, dar lasa-ma cu "sub nivelul meu", c-am ras majoritatea cu gura pan' la urechi si "jur" ca, daca il dau iar afara, imi mai fac un cont :lol:("sub nivelul meu" evident :lol:).

gratian

peste exact sapte zile colegul ININVENTOR implineste ......o groaza de ani ..haideti sai uram cu totii mai multa sanatate   bucuriii si cat mai multe postari pe forum  ..nu stiu voi dar mie i-mi e chiar simpatic.......

...si nu a mai postat  nimic de foarte mult timp...nu zic ca eu as fi mai breaz..                                                si din partea mea colega....Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,..chiar daca cei  in care ai incredere ..,cei la care apelezi cand tie mai greu... cei pe care ii intrebi cand ai o nedumerire ... sau ...unii din colegii de pe RUFON care nu prea iti  inteleg  mesajele ..inchide ochii  ,..iarta si uita,. zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani!",cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate

fiulploii

 A pus colega @lylyt_ice o stire cu piramidele din Antarctica . Pentru cei care nu au avut curiozitatea sa mai citeasca  si altceva pe pagina respectiva - cu gogu translate din germana in romana cum fac eu  :-D - ii anunt ca mai au doar cativa ani in care se pot bucura de minute de relaxare in cada  :-D.
  Dupa becurile economicoase UE vrea sa introduca robinetele economice   8-) Ca doar nu degeaba cultura americana a impus ideea ca barbatii fac dush iar femeile prefera o baie in cada - tampenie mare dom'le. Sa ne aducem aminte numai de baile romane .
  Pentru mine cel putin este evident faptul ca o manipulare facuta in timp intins de-a lungul unor decenii nu mai este perceputa ca anomalie de catre om. O sa ajungem sa facem dush cate 5 minute . Iar urmatorul pas va fi sa se inlocuiasca apa pentru dush cu ..altceva.
  parerea mea..
http://www.seite3.ch/EU+Jetzt+kommt+das+Duschkopf+Verbot+/590133/detail.html

uforever

#2934
Zici tu ca vor reusi sa ne impuna "picatura chinezeasca"?  Au mai incercat ei si cu palinca, iata ca oamenii isi fac rachia in continuare, in cazanul din curte si-si perpelesc porcul de craciun, dupa ce-l intzeapa la beregata.
In mediul urban sunt convins ca le va tine figura, mai mult sau mai putin partial, dar nu vor reusi mare lucru pana nu vor intra cu fortza in batatura omului si vor monta camere de supraveghere. La mine oricum va fi ceva obisnuit, traiesc intre idioti, deci am restrictie la un lichid, pe care cu greu il pot denumi apa.
Ce chestie, pamantul apelor fara apa, dupa capul unora ar trebui sa ne spalam cu servetele umede. Bine ca nu m-am nascut elefant, le-as fi aratat trompa in loc de degetul mijlociu. Ce mai urmeaza? or sa "amendeze" veveritzele ca trag vanturi si polueaza padurile?  :lol:

andrei

  Deja am vazut o stire de genul,,Cum polueaza rahatul cainilor comunitari aerul capitalei"...asa ca pana la veverite nu mai e mult. :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

uforever

#2936
Citat din: andrei din  21 Iunie 2013, 16:24:38
  Deja am vazut o stire de genul,,Cum polueaza rahatul cainilor comunitari aerul capitalei"...asa ca pana la veverite nu mai e mult. :-D

Acriturile astea de autoritati si oamenii legii, pe care-i iubesc eu mult, mult de tot, probabil ca vor sa puna "taxa pe caine", daca nu cumva functioneaza deja. Se folosesc de media si mai cearta cate un cetatean pe sistemul: "cetatene Vasile, ai punga sa strangi coliva cainelui? N-ai?! Rusine cetatene, rusine, d'aia e plin masline tot orasul". Sa nu mai spun ca ieri la Pro(sti)Tv, o fatuca spunea ca....."cainii se usureaza in tot Bucurestiul". Deci nu defecheaza, se usureaza....pai zi tatii asa, d'asta calc in noroc de fiecare data cand ies din scara blocului?  E clar ca nu exista nici o problema cu animalele salbatice de bloc, cetateanul e de vina, c-a domesticit fiara si nu-i strange carnatii oltenesti , in timp ce se usureaza, evident.
Sa mai privim optimist viitorul patriei? Eu nu pot, am cataracta la ochiu' drept si la stangul mi sa pus o albeatza. Se va pune vreodata problema in mod corect/inteligent spre rezolvarea acesteia? Ma indoiesc.... cate vile si palate se vor construi pe sistemul: "Amstroange, ia zi ba, se vede casa mea de pe luna?"....tot atatea probleme vesnic nerezolvate o sa avem.

SLEAH19

Dragă uforever,   Dictatura Funcţionarilor este cea mai parshivă dicaturi din cate au existat până acum. Pentru cine nu cunoaşte cine sunt funcţionarii : sunt acea subspecie subumană care rivalizează în fiţe şi origini, cel puţin cu familiile regale, se înmulţesc prin înmugurire şi sunt de necontrazis.

Voi spuneţi  că nouă, românilor nu ne pot impune renunţarea la anumite chestii pe care noi le considerăm tradiţionale, eu vă spun că au metode, pot şi o vor face .
Situaţia actuală a noastră de periferie a UE ar trebui să o exploatăm  pentru că din momentul intrării în Schengen lucrurile se vor schimba  radical  şi mai devreme sau mai în timp ne vom alinia necondiţionat .

Acum puţini ani, în interes de serviciu am făcut mai multe deplasări şi un fel de training în Alsacia în mai multe localităţi din apropierea Strasbourg-ului , am discutat cu multe persoane  unele în vârstă, din zona rurală şi am fost interesat de multe aspecte . Alsacia şi alsacienii au fost dea lungul istoriei motiv de dispută între Franţa şi Germania şi deşi acum de bucură de unele măsuri de protecţie care nu sunt valabile în restul Franţei ( mai ales în domeniul alimentar) încet încet acestea se pierd şi aici dau un exemplu care este pe palierul celor menţionate mai sus de voi :
  În anii şaizeci statul/funcţionarii au vrut să dea o lege astfel ca producţia de alcool din fructe să revină în totalitate statului . În buna tradiţie a agricultorilor francezi aceştia au protestat cu toate animalele din dotare. Atunci statul a venit cu ideia ,, pasajului succesiv,, de la o generaţie la alta , pentru atenuarea virulenţei , ( metodă inspirată din laboratoarele de microbiologie ) şi au emis autorizaţii de producători de alcool pentru consum propriu şi comerţ limitat, ultimile,  care au fost emise pentru persoane fizice,  pentru oricine a solicitat dar ... netransmisibile,  valabile doar până la dispariţia fizică a deţinătorului, astfel că acum în zilele noastre pentru un  "schnapps" de pere de casă,  trebuie să te deplasezi cale de două/trei judeţe sperând că îl mai prinzi în viaţă pe deţinătorul cu care ai vorbit cu o zi înainte!

Aşa că prietene uforever , e posibil ca la cheful de pensionare a unora dintre noi care doresc o pălincă bună de prună,  să fim nevoiţi să punem plasa cu sticle goale la coadă cu un an înainte pe la vreun autorizat/împăiat  din Bistriţa/Sălaj/Maramureş.

Greu de crezut şi cu Ignatul,  dar sunt deja multe localităţi din România unde consilile locale deja au interzis prin lege creşterea porcilor sau mai bine zis ai voie doar cu animale de companie sau exotice aşa că dacă ai ambiţia să dai copiilor tăi lapte produs de tine trebuie să ţii pe lângă casă o capră tibetană!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

Pe vremea prohibitiei sa consumat alcool foc continuu. Tot asa, si la pensionarea mea, daca ma va tine pateul, am sa beau o tzuica facuta de mine in beci, in timp ce-am sa ascult un Led Zeppelin pe vinil. Cativa rebeli, tot vor exista, de exemplu alx ce-o sa faca?
Nu ma pot impotrivi adevarului, foarte bine expus de tine mai sus, dar este imposibil sa nu gasim o solutie la momentul respectiv, cel putin eu, uforever, n-am sa le permit sa-mi interzica putinele placeri ale vietii.
In cazul asta, cine va sti ca eu imi fac tzuica in beci? Voi fi turnat de vecinii securisti? :?
Oligarhia ne va ingreuna situatia si atunci, indiferent de U.E.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?