Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

antrenor

#2895
Si aici mai doream sa fac o interpretare, apropo de ce afirma si fiulploii: O creatie care este perfecta are un drum inchis , monoton.

Plecind de la ce am afirmat initial si eu pe acest forum la inceput si anume ca eu consider ca atit Creatorul cit si creatia sa evolueaza permanent, nu stim in ce scop, de aceea hai sa-i spunem schimbare si nu musai "evolutie", ar fi faptul , ca se mai poate traduce apropo de cele "sfinte" ca un exemplu, cea de-a doua venire a lui Isus, si anume cum se afirma,  ca aceasta se va intimpla fara stirea nimanui, ci doar a "Tatalui".

De ce oare? Pentru ca pina si Creatorul nu stie. Presupun.

Asadar, asteptam impreuna daca , ce, cind, si cum.. va fi.

antrenor


Am gasit intimplator chiar acum  pe net urmatorul articol, pe care daca il aveti si discutat pe un anume topic imi cer scuze, as dori totusi o indrumare:

" Kalki: Următorul avatar al lui Vishnu şi sfârşitul lui  Kali-yuga

de Stephen Knapp
            Un extras din "Profeţiile Vedice" ce ne ajută să clarificăm cine şi cine nu poate fi considerat ca fiind avatar al lui Kalki).

            Perioada de 10,000 ani a Epocii de Aur din Kali-yuga se apropie de sfârşit, iar modurile inferioare de viaţă ale naturii materiale vor deveni atât de puternice încât oamenii îşi vor pierde interesul pentru subiectele (aspectele) spirituale. Majoritatea lumii îşi va pierde credinţa în Dumnezeu. Credincioşii, bhaktas, şi înţelepţii care vor mai rămâne pe planetă în acea perioadă vor fi caractere unice, şi foarte diferite în comparaţie cu restul societăţii, care vor fi ridiculizate şi vânate în oraşe precum animalele, iar spiritualitatea va fi considerată ca un sport. 

            Astfel, ei vor fugi din oraşe pentru a trăi în subteran, în peşteri sau la mari înălţimi în munţi, sau pur şi simplu neangrenaţi în planul existenţei terestre. Ei vor părăsi tărâmul sacru al Indiei, după cum explică Kalki Purana, în care Vishnuyasha a declarat: "În prezent, Brahmanii pioşi, credincioşi, au părăsit această ţară (India), fiind pedepsiţi în puternica Kaliyuga, în care persoanele sfinte vor fi invidiate, şi în care se va urmări distrugerea  practica principiilor religioase. "(Kalki Purana 2.45)

În acest fel, persoanele sfinte sau cu un nivel spiritual avansat vor dispărea de pe faţa pământului. Acesta este momentul în care influenţa întunecată a lui Kali Yugai va deveni atat de dominanta, dezlănţuidu-şi toată influenţele sale, iar toate profeţiile, aşa cum sunt descrise în capitolul patru, se vor manifesta fără oprelişti.

            Lucrurile vor deveni atât de rele în anii ce vor veni, încât această lume va fi ca una dintre planete infernale, în care oamenii sunt născuţi doar ca să sufere. Va exista corupţie în guvern şi în poliţiei, şi nu va mai exista nici bine, nici rău, de fapt, decât infractori de drept comun. Cetăţenii obinuiţi nu vor avea nici o protecţie. Ei vor fi supuşi la cele mai criminale infracţiuni, fără a avea vreo soluţie de ieşire din asta. Oamenii se vor lupta între ei, unii cu alţii. Lumea va aluneca într-o stare de război constant şi haos. În cele din urmă, după 432,000 de ani de la începutul lui Kali Yuga, Domnul Kalki va apărea ca al douăzeci şi doilea Avatar al lui Dumnezeu."

Sursa

http://www.svetlanasauciuc.ro/m9-16-40-ro-Kalki-Urm259torul-avatar-al-lui-Vishnu-351i-sfr351itul-lui-Kali-yuga-de-Stephen-Knapp

din data de 30.03.2012

fiulploii

Pana pe la secunda 7 nu vi se pare ciudat cum decoleaza avionul ala? Adica e normal ca dosul sa fie mai sus decat botul? Sau poate e invers si nu imi dau eu seama , mno !  :roll:
Experimental X-51A Scramjet Breaks Record | Video

Ganditorul

Ai dreptate. or fi avand vre-un sistem (anti)gravitational de levitatie si atunci nu mai conteaza daca sub aripi au sau nu destula forta de ridicare de la sol (portanta) iar nava se  ridica aproape orizontal. Dar aici numai un specialist in aviatie isi poate spune parerea corect - noi doar speculam.

Xanadron

#2899
Tzara licuriciului ne vrea si mai prosti decit a noastra (pe cale de disparitie, inclin sa cred cu tristetze).

X-51A Waverider e deci o noua abureala de ametzit bizonii (pe banii lor, evident) - lansata in conditiile cind propulsia antigravifica-i demult "fumata" de DoD, NAZA, DARPA, U.S. Navy etc. Iar 5.1 Mach e doar o glumitza pentru Aurora, TR-3B sau chiar versiunea modernizata (si deja abandonata de prin '90) de SR-71 Blackbird.

Oricum e vb. de o racheta in definitiv in cazul lui X-51A (prima treapta fiind cu combustibil solid - Rockwell made) - abia pe urma intrind in fonctie "scram-jet"-ul. Nimic ET deci. :-) 
Eu zic ca-i doar un vechi proiect nazist "reincalzit".
Scopul era cica sa demonstreze zbor hipersonic cu kerosen - ete scartz. :-D

P.S. Pozitia initiala cu botu-n jos e f. normala si ea - CG-ul obectului tre'sa fie in fatza CP-ului, pentru stabilitate dinamica, fiindca motorul-racheta se largheaza dupa impulsul initial. 8-)
Ma credeti - bine, nu ma credeti - tot bine; oricum sint mai expert in domeniu decit credeti (adica stiu ceva mai mult - cu 0,0001%  - decit expertii NAZA :evil:). :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Compadre @Xanadron ai un BIG LIKE pentru acel 0,0001%... ... neimpartasit pe forum  :-)

Citat din: fiulploii din  29 Mai 2013, 14:53:12
Pana pe la secunda 7 nu vi se pare ciudat cum decoleaza avionul ala? Adica e normal ca dosul sa fie mai sus decat botul? Sau poate e invers si nu imi dau eu seama , mno !  :roll:
Experimental X-51A Scramjet Breaks Record | Video
Nu mi se pare a fi cu botul in jos ci mai degraba e o iluzie optica creata de catre camera si care accentueaza liniile de perspectiva care converg catre orizont.
Ceva de acest gen:

Arhanghelul

#2901
Citat din: fiulploii din  29 Mai 2013, 14:53:12
Pana pe la secunda 7 nu vi se pare ciudat cum decoleaza avionul ala? Adica e normal ca dosul sa fie mai sus decat botul? Sau poate e invers si nu imi dau eu seama , mno !  :roll:
Experimental X-51A Scramjet Breaks Record | Video

Este normal pentru un bombardier intercontinental gol ... cu o  incarcatura(X-51A) doar pe aripa ... si-n plus acest tip de avion are stabilizatoarele orizontale din spate (coada) mai mari decat normal ... pentru a genera o portanta suplimentara care va fi folositoarea mai ales cand avionul va fi incarcat la capacitatea maxima si va incerca o decolare mai scurta ... ceea cel va obliga sa lase coada cat mai aproape de pista ... si dupa cum se observa coada este destul de mare ca dimensiuni si alungita mult in spate ... datorita sistemelor defensive (radar ? + tun + contramasuri) ...

B-52 Takeoff (2012)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NeLSv3n1PDw#!

Air National Guard Lockheed C-5 Galaxy "Martinsburg" [00452] at LAX

P.S. Cred c-am rezolvat enigma ... 90% ...
P.S. 2 Plus ca urmariti linia bordului de atac este inclinat fata sus 15% adica avionul decoleaza fara controlul pilotului ...  atat timp cat cineva mareste debitul "gazului" la motoare ...  :evil:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#2902
O completare cu scuzele de " rigoare "...

Urmariti  liniile avionului ... intelegeti voi ...



http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_B-52_Stratofortress

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

 
Ca tot sunt in pauza  :-D

De ce Dumnezeu a creat Omul ? sau mai general , de ce Dumnezeu a facut Creatia ? 'Om fi rezultatul unui stranut divin ? Atunci ce a cauzat acel stranut ?  :roll:

P.S. merci colegilor binevoitori pentru lamuririle in privinta procedurilor de decolare ''clasica''  .

abyss

#2904
Ca tot sunt in pauza:
All power – whatever kind it may be – is a source of alienation... Adica e posibil ca omnipotent fiind, sa o iei putin razna :)

Film pentru pauza urmatoare:

The Challenge of Change_part 1 on Vimeo

The Challenge of Change_part 2 on Vimeo

SLEAH19

 Că tot sunt în pauza mare:

   .. la fel cum grecii antici încetau orice fel de conflict pe perioada desfăsurării jocurilor olimpice, am zis în sinea mea că ar fi de bun simţ ca pe durata celor zece zile cât se desfăşoară în oraşul meu ,,Festivalul Berii,,, să nu postez pe forum, datorită prezenţei acolo,constante şi zilnice .

     Da dacă se poartă şi la pauză,  încerc una:

Deci grăbit fiind încât şi-a uitat şi sandalele , la plecare Iisus a spus:

   - ..În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi fost aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc  şi vouă unul. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine!

Deci cam ca la Festivalul Berii, mai multe corturi , mai multă lume/mai multe locaşuri, mai multe lumi! 

Dacă mai amintim şi ce a spus papa despre extratereştrii :

- Şi ei sunt copii ai lui Dumnezeu!

... am putea trage concluzia că plictisitul ăsta de Creator a luat-o razna de tot şi în omnipotenţa lui tot strănută la lumi ca alienatu!

Noroc că tot Iisus ne-a mai şoptit cât a fost pe aici:

- Încă multe am a vă spune , dar încă nu le puteţi duce!

Unii însă cred că stau bine cu, cârca, şi nu mai există mistere pe care ei nu pot să le ducă !

                                                                                                                                    Hai Noroc !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

#2906
Citat din: fiulploii din  29 Mai 2013, 21:46:11

Ca tot sunt in pauza  :-D

De ce Dumnezeu a creat Omul ? sau mai general , de ce Dumnezeu a facut Creatia ? 'Om fi rezultatul unui stranut divin ? Atunci ce a cauzat acel stranut ?  :roll:

P.S. merci colegilor binevoitori pentru lamuririle in privinta procedurilor de decolare ''clasica''  .

Sincer ma indoiesc ca Dumnezeu ar fi creat omul, dupa parerea mea Dumnezeu nu "coboara" niciodata in plan terran, astea-s mituri in care Dumnezeu este identificat cu niste Zei, ce-au colonizat probabil Terra, acum ceva miliarde de ani. Dar ce-ti veni fratioare? Ai tu ceva in creieras, sa nu-mi spui ca ti-ai luat belet din timp, si in loc de mare sau munte, te relaxezi pe Marte :wink: Mna, ne stoarcem un neuron, poate doi, daca vrei cu problema asta, dar vezi ca eu nu-s in pauza, poate in menopauza :lol: Un lucru e clar, ori ai castigat "loteria spatiala", ori pur si simplu iti cauti "rudele", vezi ca si eu ma folosesc de furculita cand ma hranesc(asta cand nu dispar :-)), deci suntem "neamuri" :lol:

p.s. Dumnezeu nu a facut "Creatia", Dumnezeu este "Creatia", "nu ca zic, dar vreau sa spun" :-D

fiulploii

Citat din: abyss din  29 Mai 2013, 22:05:12
Ca tot sunt in pauza:
All power – whatever kind it may be – is a source of alienation... Adica e posibil ca omnipotent fiind, sa o iei putin razna :)

Film pentru pauza urmatoare:

Vangelis - Conquest Of Paradise /Alpha- Cosmos

uforever

#2908
Daca tot suntem "pi shat" si in ashelashi timp "pi pironul' garii RUFOn, na niste extraterestrii, Pink Floyd-ienii :-)
Pink Floyd - Dark Side of The Moon - Live "Brain Damage" - "Eclipse"

p.s. asta apropos de Creatorii nostrii :-)

andrei

   Daca tot o dam in diverse,uite una mai buna:  Daca pe noi ne-au facut zeii ,iar pe zei ia facut Dumnezeu,  PE DUMNEZEU CINE LA FACUT ? :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.