Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nicipreaprea

Citat din: abyss din  16 Mai 2013, 22:49:16
Cand vezi rodul copt, sa nu te atingi de rodul conştiinţei...

Rodul copt al constiintei poate fi materia,  sa nu te atingi de ea, să nu te identifici cu ea. 

uforever

abiss spune-ne cine-i "mosul" cu "zicerea", e pamantean sau ar trebui sa-mi fac griji? :-) :lol:

fiulploii

Citat din: uforever din  18 Mai 2013, 14:32:45
abiss spune-ne cine-i "mosul" cu "zicerea", e pamantean sau ar trebui sa-mi fac griji? :-) :lol:
Prietene @uforever  , aici e ca in visul tau cu elefantul alb . Pentru fiecare e altceva fiindca asa e normal sa fie .
La unele intrebari trebuie sa gasesti singur raspunsul si de multe ori , dupa ce il gasesti , iti vine sa-ti ''traji una'' fiindca raspunsul era tot timpul in fatza ta insa nu aveai cum sa-l percepi . Cel putin asta patesc eu  :-D

uforever

CitatPentru fiecare e altceva fiindca asa e normal sa fie

Daca tot ai jucat rolul sarpelui, care intervine tenebros si deformeaza adevarul despre "pomul cunoasterii", ba chiar "baga strambe" :lol:(n-o spun eu :-D, o spune Biblia), sa auzim si parerea "sarpelui", sunt sigur ca e interesanta. Deci? :roll:
CitatCand vezi rodul copt, sa nu te atingi de rodul conştiinţei...

fiulploii

Citat din: uforever din  18 Mai 2013, 15:09:32
Daca tot ai jucat rolul sarpelui, care intervine tenebros si deformeaza adevarul despre "pomul cunoasterii", ba chiar "baga strambe" :lol:(n-o spun eu :-D, o spune Biblia), sa auzim si parerea "sarpelui", sunt sigur ca e interesanta. Deci? :roll:
Ma tem ca Sarpele nu a intervenit tenebros si nici nu a deformat adevarul . Doar a incitat la cunoastere, Cunoastere care era ''sadita'' de Creator si care inca nu inmugurise, inca nu isi facea simtita prezenta.
  Ori, bucuria creatiei este sa vezi ca ''rodul'' tau functioneaza la capacitate maxima. Nu pe jumatate sau pe sfert si nici sa mearga sontac-sontac.

Sssssss, liniste ! Urmeaza ... altceva !  :evil:
Cele de mai sus sunt un pamflet , a se trata cu precautie  :lol: Intrebarea ar fi : care din cele de mai sus? 

SLEAH19

Citat din: fiulploii din  18 Mai 2013, 15:48:26
  Ma tem ca Sarpele nu a intervenit tenebros si nici nu a deformat adevarul . Doar a incitat la cunoastere, Cunoastere care era ''sadita'' de Creator si care inca nu inmugurise, inca nu isi facea simtita prezenta.
  Ori, bucuria creatiei este sa vezi ca ''rodul'' tau functioneaza la capacitate maxima. Nu pe jumatate sau pe sfert si nici sa mearga sontac-sontac.

Cele de mai sus sunt un pamflet , a se trata cu precautie  :lol: Intrebarea ar fi : care din cele de mai sus?

Superb pamfletul, foarte adânc, dar ca părere personală, şarpele nu a avut nimic de reformat,  trebuie doar schimbat incitat  cu  întinat,  pentru ca ,,rodul,,  din pamflet să nu devină ,, agamet,,!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Nicipreaprea

Șarpele poate fi energie...

uforever

Pamflet? Aoleu, sper ca nu se considera ca am facut misto de "sarpe" in ultimul post  :-D
Daca tot suntem pe chat, dublez like-ul  postului din topicul "Disclosure? - Steven Greer" ce apartine sarpelui, personal mi-a placut.

Citatşarpele nu a avut nimic de reformat

Pai da... :-D

fiulploii

Citat din: SLEAH19 din  18 Mai 2013, 16:37:35
..ca părere personală, Sarpele nu a avut nimic de reformat,  trebuie doar schimbat incitat  cu  întinat,  pentru ca ,,rodul,,  din pamflet să nu devină ,, agamet,,!
La fel de adanc si comentariul tau daca prin intinat  ai vrut sa subliniezi ca din tina ne-am nascut si tot in tina ne intoarcem noi  adica corpul nostru material.
  Parerea mea..

antrenor

Citat din: fiulploii din  18 Mai 2013, 15:48:26

Nu banuiesc pe nimeni de pe aici despre o anume temere in privinta rolului  sarpelui.
Nu stiu insa, cum sa apreciez urmatoarea ta  fraza: "Cunoastere care era ''sadita'' de Creator si care inca nu inmugurise, inca nu isi facea simtita prezenta."

Pentru ca vorba lui uforever se pot intelege mai multe.
Se poate interpreta ca, de fapt, chiar insusi Creatorul nu era constient de Creatia sa la Inceputuri? Si a lasat un fel de mesaj "codificat " in a nu  a se atinge omul de fructul cunoasterii pina ce Insusi El nu se va fi dumirit de ceea ce "va iesi"?

Adica, tot un fel de autocunoastere?

antrenor

Daca nu deranjez prea mult, am mai postat ceva dimineata si nu s-a afisat, un post  in care intrebam despre  un dialog pe care eu l-am citit intimplator la un moment dat, intre fiulploii si abyss, despre realitatea vizibila si cea ascunsa. Nu stiu daca mai am timp sa caut acel topic, asa incit , cu amabilitatea dvs., poate ma indrumati.

Ceva de amanunt in acel dialog, era referitor la cit de mult sintem mai constienti, in realitatea vizibila, ori cea 'virtual'- nevazuta.

Multumesc anticipat, dar nici o problema, daca nu se poate, ma voi stradui daca e cu trebuinta.

StarDust

Salut antrenor, azi dimineata ti-am sters o postare care de fapt nu continea decat un citat fara nici un fel de alt comentariu personal. L-am considerat o greseala de editare si l-am sters. Banuiam ca ai realizat eroarea si nu e o problema. Postarea respectiva oricum nu era valida.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fiulploii

Citat din: antrenor din  18 Mai 2013, 20:56:49
..
Pentru ca vorba lui uforever se pot intelege mai multe.
Se poate interpreta ca, de fapt, chiar insusi Creatorul nu era constient de Creatia sa la Inceputuri? Si a lasat un fel de mesaj "codificat " in a nu  a se atinge omul de fructul cunoasterii pina ce Insusi El nu se va fi dumirit de ceea ce "va iesi"?

Adica, tot un fel de autocunoastere?

Salut @antrenor si bine ai venit pe aici.
Ai sa constati ca unele intrebari nu primesc raspunsuri fiindca totul tine de launtricul fiecaruia. In functie de asta , fiecare isi gaseste propriul raspuns.
  Inclusiv eu, evident.

antrenor

Citat din: fiulploii din  19 Mai 2013, 00:25:19
  Salut @antrenor si bine ai venit pe aici.
Ai sa constati ca unele intrebari nu primesc raspunsuri fiindca totul tine de launtricul fiecaruia. In functie de asta , fiecare isi gaseste propriul raspuns.
  Inclusiv eu, evident.

Si mai ales ca am "insailat"o anume apreciere , cum, ca, nici nu e cazul sa ne spunem totul...

Fiecare primeste ce are de primit.

Multumesc celor care mi-au raspuns si care m-au salutat de bun venit. Va citesc de mult!

La revedere, pe cind mai trebuie!

Si raman sa caut neaparat ce mai am de spus, unde am precizat.

Nu mi-o luati in deridere sau ironie ca am ales sa ma numesc "antrenor".

Am ceva experienta de viata.

uforever

Bine ai venit antrenor-ule  8-), aparent e complicat dialogul intre fiulploii si abyss, ai nimerit cum era mai "bine", eu zic sa faci ce fac si eu, iti iei o bere, pui o agenda si un pix langa tine(notezi doar punctele de referinta) si astepti "deznodamantul". Dupa furtuna sigur apare soarele. Problema nu e cu ei, ai sa descoperi "chitrosi" in ceea ce priveste informatia/intelesul/s.a.m.d....oho, rabdare :lol: