Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

10.000 de motive pentru care extraterestrii amana un contact direct

Creat de Urban, 23 Septembrie 2007, 04:56:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Serban M

Citat din: valmigliore din  12 Iunie 2008, 15:31:59
Stau si ma minunez pentru ca aud si tot aud in ultimul timp ca e normal sa dezbatem aceasta problema a extraterestrilor, asa e poate ca e normal, dar sa ne intarim in cauza ca ar trebui sa fim mai circumspecti in aceasta problema si sa nu credem dinadins ca sunt civilizatii care vor sa creeze un contact cu noi.Ei stiu totul despre noi si nu asta isi doresc, la ce bun? doar ca mintea lor acum nascoceste inca o idee de luat in serios, ei chiar vor sa suprime aceasta multime crezatoare cu ochelari de cal la ochi. Cum?? Cu o aterizare in masa a lor facand in acest fel o intalnire oficiala cu pamantenii! De ce? Simplu! Pentru ratacirea si smintirea oamenilor! Va dati seama cati din noi isi pot pierde ce mai au din credinta in DUMNEZEU? Deja sunt care inca mai cred ca Dzeu e extraterestru luat ca atare, sau un "doctor genetician"!!! Oare, de ce? ptr ca sunt destul de vulnerabili la toate aceste actiuni, se pierd ca oile alea dezorientate si cu greu isi mai gasesc turma. Eeeee, uite ca Dzeu a vrut ca noi sa fim  turma lui unita in credinta si nu una dezbinata, pentru ca daca nu avem pe Dzeu nu avem pe nimeni, nu ne mai apara nimeni inafara de el, iar multi isi vor pierde credinta pan' la sfarsitul veacurilor , asa cum a si spus, Iisus.

REPET,

DUMNEZEU/ISUS/BUDHA/MAHOMED/TRINITATE/ALLAH/ETC. TOTI REPREZINTA CREATORUL

CREATORUL A CREAT TOTUL,EXTRATERESTRII,IMPLICIT O ALTA PARTICICA A UNIVERSULUI STA SUB NUMELE ACELUIASI CREATOR.INCERCATI SA VA ELIBERATI DE SUB GANDIREA ASTA BOLNAVICIOASA,CUM CA IN AFARA TERREI SE SCHIMBA CREATORUL,EXACT CE FACETI VOI ESTE CE FACEA OMENIREA ACUM CATEVA MII DE ANI,IMPARTEAU DIVINITATEA IN ZEI CARE MAI DE CARE.toti suntem egali,repet,avem acelasi Creator si coincidem cu fiecare atom din acest univers/realitate.

valmigliore

Frate  Sirius, astept cu nerabdare sa-mi spui cand o sa-ti bata tie la usa extraterestrii! Sa nu crezi ca te iau peste picior, respect si parerea ta ,dar totusi nu e chiar asa ,tu vrei sa fii mai altfel, crezi orbeste in intalnirea cu alienii, poate ca va fi, sau poate ca vei avea tu personal parte de o asemenea intalnire, iti doresc succes! Acum depinde si de credinta ta,daca esti adeptul hinduismului, ai inclinare catre fiinte extraterestre care abia astepta sa-i inteleaga si cineva pe ei sau sa atingem noi o  dezvoltare spirituala profunda, ca altfel...tot degeaba, nu vor putea stabili un contact cu noi!! Ai impresia ca nu  cunosc limbile pamantene ca doar se invart pe aici de milenii, sau ca nu-i vom putea intelege noi? Maybe! Dar presupunand ca sunt mult mai avansati ca noi se pot alinia standardelor noastre de intelegere. Crezi ca asta vor cu adevarat? Sa convietuiasca printre noi? Sa fim seriosi! Au interese mult mai oculte! Probabil ca te-ai fi gandit si la un presupus fel de gandire al lor cum ar fi: Cine sunteti voi, rasa pamanteana sa meritati iubirea Creatorului? Pentru ce sa va iubeasca ca n-ar avea ptr ce,si vom demonstra ca nu meritati nimic din ce v-a promis! Cam asta vor sa demonstreze de milenii, si cam aici se rezuma totul

Serban M

credinta mea este peste RELIGIE,exista un singur creator si sunt convins de faptul ca extraterestrii nu ar intra in asemenea polemici gen iubirea voastra fata de divinitate decat daca ar fi bauti.

Pepino

Te-am numit Sică de la Sirius. Sirius>>diminutiv Siriusică>> prescurtare Sică. Adica te-am dragalasit cand ti-am zis Sică.
Imi place cum te imbraca Sică pentru ca suna simplu si onest. Exact invers de cum vrei tu sa fii.

Acum sa revenim iarasi la logica ca aceasta creeaza o mare problema.
Daca nu exista draci si demoni atunci nu exista Dumnezeu. PUNCT!
Daca nu exista Dumnezeu atunci binele si raul nu mai sunt notiuni universale. (universale = adica in tot Universul Sică :D) PUNCT!
Binele si raul sunt inlocuite de legi omenesti sau alte altor creaturi. PUNCT!
Legile le fac cei puternici, cei cu mai multe arme sau cei cu mai multi bani. (ne apropiem oare de realitatea curenta?) PUNCT!
Pe acest principiu cineva a spus ca evreii nu sunt buni pentru rasa umana si exterminarea lor este ca rasa este o evolutie. Daca nu exista Dumnezeu cum il poti contrazice Sică pe acest om? El iti aduce argumente solide si pana la urma, supravietuirea este intalnita oriunde in natura. Lupul mananca oaia fara probleme de constiinta pentru ca trebuie sa supravietuiasca. QED

Tocmai de aia Sică un om foarte destept a zis candva, chiar de n-ar exista Dumnezeu ar trebui sa Il inventam imediat ca sa putem merge mai departe.
Revenind la partea cu extraterestrii sa nu te superi pe mine. Si dracii ie extraterestrii ca nu ie creati pe pamant! :D
Naivii ca tine si altii care cred in civilizatii gata de contact si alte mari brasoave din astea sunt de obicei gata sa creada in orice. Drept dovada faptul ca pe un forum ufolog exista un forum cu specific paranormal. Are chiar un capitol acolo. :D

E naivitate mai Sică, asta e! Oamenii in lipsa unor repere solide se agata de te miri ce. Sunt gata sa il faca si pe drac sa para cine stie ce domn in goana dupa spectacol.
Iara tu in mandria ta Sică te uiti la sarmanii aia cu sageti si spui, animale! Dar ei sunt oameni si nu animale. Animal esti tu, omul civilizat care vrei sa construiesti acolo o fabrica de rulmenti si sa le tai toti copacii.

Animale sunt lumea civilizata mai Sică mai! Ca englejii astia si-au construit un imperiu si o asa-zisa civilizatie pe sangele unor nevinovati. Lucru pe care l-au facut si francejii, si italienii, si nemtii, si multi alti bulanjii care se autointituleaza lumea civilizata.

Acum ca te-ai mai luminat un pic sa revenim la adevar. Ce concepte ziceai tu ca sunt inventate de om?
Stai sa reformulez. Iisus a inviat morti, a vindecat boli care si in ziua de azi nu au leac, a indemnat societatea la un model de viata care ne-ar scoate chiar si acum in al 12-lea ceas din rahatul in care ne scaldam. El are aceasta putere, acest har, care nu poate fi inteles nici astazi.
Ti se pare asta o inventie? De asemenea, exista si opusul, si vorbesc de puteri demonice pe care un om le poate imprumuta prin procedee care nu sunt cunoscute publicului larg. Si cand zic asta sa stii ca unii au vazut asa ceva cu ochii lor. Astea sunt tot inventii?

Sică iti spun foarte sincer, daca ar fi sa aleg intre o eternitate pe un crucisator stelar, cu 10 sclave nubiene langa mine si Rolexuri pe mana, si o viata scurta pe pamant alaturi de Domnul, descult si imbracat in acele haine simple, mancand fructe si bucurandu-ma alaturi de El, iubind neconditionat pe ceilalti oameni, as alege ultima varianta si de-ar fi sa dureze doar un an de zile. Eu nu-mi doresc sa vad extraterestrii si contacte cu alte civilizatii. Probabil ca ar tine pagina de stiri 1-2 luni si lumea ar merge in continuare pe raul pe care si-l face singura. Crezi ca daca vin maine extraterestrii pe pamant, nu o sa mai vrea Tiriac o mica vanatoare si tiganul din colt Mercedes? Vai de capu' tau, si-ar dori asta si de-ar fi razboi nuclear. Sa nu subestimezi niciodata vointa omului.
Ce mi-as dori IO cu adevarat sa vad, este pacea acestei lumi, ziua in care toti oamenii se vor iubi cu toti fara sa existe rau.

CitatSA IMI FIE IERTATA IESIREA ASTA INSA CUM SA SPERI LA UN VIITOR CONTACT CU ASEMENEA OAMENI?
Poate venind pe jos cu fructe in mana si cu zambetul pe buze? Poate fara atitudinea trufasa a unui elicopter si frica pe care o genereaza zgomotul lui si faptul ca le survoleaza casele?  :roll:
Sică, Sică ai tare multe de invatat in ceea ce priveste oamenii si ar trebui sa incerci sa fii mai mult ancorat in realitate ca din cauza la cai verzi pe pereti ai probleme si cu logica.

Te-am lasat, ma duc sa mananc, pa! :lol:

Serban M

Mai tzaca',matale imi spui ca e baliverne sa crezi in existenta extraterestrilor argumentand cu draci ?
nu am sa incep sa iti impart textul si sa argumentez pentru ca deja m-ai scarbit.Te anunt ca biblia este mana omului si tu nu faci decat sa te invarti in cerc pretinzand ca extraterestrii,daca acestia exista sunt demoni impielitati.

Eu am facut referire la DIVINITATE ,iar tu din nou imi confirmi spusele ,vi si imi afirmi ca daca nu ar exista Dumnezeu ne-am manca intre noi.Pai mai tzaca' ,cine a spus ca e ateu? eu sau matale?

Bine faci ca te-ai dus la mancat fructe descult,insa vreau sa iti aduc aminte ca pe acest pamant,am ajuns in punctul in care suntem la un pas de a ne extermina reciproc si/sau ajunge chiar in sclavie totala cu cipuri in maini ca porcii.Asa e bine?

Pai stimabile lasa fanteziile la o parte si revino putin pe TERRA; in cazul in care suntem ,un contact cu o civilizatie mai dezvoltata din exterior ar fi un lucru DIVIN

out.

Pepino

Sică nu-mi rastalmaci vorbele. Unii dintre ei ie draci, altii nu ie. Mare atentie ca nu am bagat pe toti in aceeasi oala ca nu toti sunt aceiasi!
Exemplu: Un Inger e extraterestru, caci nu e facut pe pamant. Dar nu e drac. Si dracul e extraterestru la fel, ca nu e facut pe pamant.

CitatREPET,

DUMNEZEU/ISUS/BUDHA/MAHOMED/TRINITATE/ALLAH/ETC. TOTI REPREZINTA CREATORUL

Aici ai ridicat praful! Ar trebui sa iti explic niste deosebiri fundamentale, legate de fapte descrise in Coran si Biblie dar nu vreau sa intru in amanunte mai ales ca nu le-ai citit. Pe scurt, retine atat, doar intr-Unul singur sunt Calea, Adevarul si Viata. Caracterul unic al Lui este dat si de faptul ca este Mantuitor. Niciun altul nu poate oferi mantuire! Dumnezeu nu mantuieste, El judeca drept. Mantuirea vine prin Hristos. E o mare diferenta intre asta si Mahomed sau Budha!

Sică, cu alte cuvinte, tu nu poti obtine mantuire, adica iertare de pacate, decat daca se pune cineva chezas pentru tine. Faptul ca te-ai masturbat pe poze cu femei, ca ai avut relatii extraconjugale, ca ai poftit de nenumarate ori la femeile altora, la bunurile altora, ca ai mintit, ca ai furat, etc, inseamna ca ai strans o energie negativa daca vrei. Nu-ti inchipui ca faci aceste fapte, dar na, exista acolo o trinitate, niste extraterestrii pe langa si aia e, vom progresa oricum. NUUU!
Pentru aceste fapte raspunzi! Faptele tale rele, au generat altele si in mod sigur au facut rau la mult mai multe persoane decat crezi tu.
Exemplu. Nazistii au omorat oameni! Nazismul s-a dus naibii si principalii autori ai acestei teorii au murit insa si astazi exista simpatizanti care in virtutea acestei teorii omoara oameni. Si poate ca vor mai fi si maine. Asta inseamna ca un rau odata inceput nu inceteaza odata cu viata celui care l-a initiat!

Tu poate ca mori maine (Doamne Fereste!) si nu mai apuci sa repari raul facut de tine. Ba mai mult, unele fapte rele ale tale se perpetueaza in acest spatiu in care traim, iar tu nu poti face nimic din spatiul in care continui sa existi. Cel mult esti martor! Cum atunci sa mai ceri iertare? Cum sa mai castigi o cursa care s-a terminat? Pentru asta ai nevoie de un Mantuitor care sa poata interveni si sa indrepte aceste lucruri si tu sa obtii iertarea Creatorului.

Ma mir ca treci asa usor peste conceptul Iertarii/Mantuirii! Nici macar in viata asta de zi cu zi nu esti iertat daca faci niste greseli. Primesti apostrofari, injuraturi, bataie, amenda, puscarie sau poate ca vei plati cu viata!
Nu iei asta in calcul insa sari asa usor la faza unui razboi total si al inserierii cu cipuri VeriCHIP de la IBM. Vezi? Mandria bat-o vina!

CitatPai stimabile lasa fanteziile la o parte si revino putin pe TERRA; in cazul in care suntem ,un contact cu o civilizatie mai dezvoltata din exterior ar fi un lucru DIVIN

Sică sunt pe Terra! :D Inca! :D Cred ca voi fi si mai mult atunci cand ma voi apropia mai mult de Domnul, cerand iertarea pacatelor mele.
ITI REPET! Nu contactul cu o civilizatie mai dezvoltata ar fi un lucru divin, ci contactul cu insasi DIVINITATEA!
Si acesta se va produce si inclin sa cred ca ai sa apuci si tu sa vezi.

Trezirea este aproape pentru foarte multi si sunt din ce in ce mai multe semne ca urmeaza o trezire generala. Sper din tot sufletul ca Divinul sa intervina si aceasta lume sa cunoasca lumina fara sa treaca prin iadul Apocalipsei. O zi buna!

Pepino

Citat din: Shadowman din  12 Iunie 2008, 15:43:47
In vremea in care Sevastase "teroriza" majoritatea  membrilor de pe forum cu topicul "Reptilienii" ,imi venise o idee...  Ma gindeam sa deschid  un topic : "CORNUTIENII-taurieni,vacarieni,bivolieni,zimbrieni,bizonieni"   :-D
Asta ca o replica la "Gusterienii" si "Sopirlienii" care ne-au invadat planeta,in opinia unora... :-) Puteam sa sparg "audienta" ! Ori prejudecatile unora...Chestiunea aceasta o discutasem cu citiva membrii ai forumului,cu mult timp in urma...
  Material de studiu "girla",trimiteri in mitologie,literatura,religie "la snop",exemplificari cu poze ,link-uri,filme,desene animate,jucarii ori etichete de produse,vorba ceea : Cit cuprinde Net-ul !
  Am renuntat,desi "Cornutienii" puteau aparea mai credibili decit "Reptilienii"...
  Cu putin efort, deschideam si-un topic "Pestilienii"...Material de studiu gasesti, "cita frunza-cita iarba"... :wink:
  Cu imaginatie ,poti descoperi o adevarata "fauna" care controleaza planeta !
  Sa nu dau idei,ca iara vin "trolii" gramada !  :lol:
  "Draci" e o denumire generica,cuprinzatoare...A limita unele aparitii (sau majoritatea) doar la "draci",nu cred ca e o alegere buna...
   Miine-poimiine ce ne facem ? Umplem forumul de poze cu "Uciga-l toaca"...?  :lol:

IO sono Pepino. IO non riesco a leggere.
Ciao l'uomo ombra

Serban M

Citat din: Pepino din  12 Iunie 2008, 17:15:53
Sicã nu-mi rastalmaci vorbele. Unii dintre ei ie draci, altii nu ie. Mare atentie ca nu am bagat pe toti in aceeasi oala ca nu toti sunt aceiasi!
Exemplu: Un Inger e extraterestru, caci nu e facut pe pamant. Dar nu e drac. Si dracul e extraterestru la fel, ca nu e facut pe pamant.

Aici ai ridicat praful! Ar trebui sa iti explic niste deosebiri fundamentale, legate de fapte descrise in Coran si Biblie dar nu vreau sa intru in amanunte mai ales ca nu le-ai citit. Pe scurt, retine atat, doar intr-Unul singur sunt Calea, Adevarul si Viata. Caracterul unic al Lui este dat si de faptul ca este Mantuitor. Niciun altul nu poate oferi mantuire! Dumnezeu nu mantuieste, El judeca drept. Mantuirea vine prin Hristos. E o mare diferenta intre asta si Mahomed sau Budha!

Sicã, cu alte cuvinte, tu nu poti obtine mantuire, adica iertare de pacate, decat daca se pune cineva chezas pentru tine. Faptul ca te-ai masturbat pe poze cu femei, ca ai avut relatii extraconjugale, ca ai poftit de nenumarate ori la femeile altora, la bunurile altora, ca ai mintit, ca ai furat, etc, inseamna ca ai strans o energie negativa daca vrei. Nu-ti inchipui ca faci aceste fapte, dar na, exista acolo o trinitate, niste extraterestrii pe langa si aia e, vom progresa oricum. NUUU!
Pentru aceste fapte raspunzi! Faptele tale rele, au generat altele si in mod sigur au facut rau la mult mai multe persoane decat crezi tu.
Exemplu. Nazistii au omorat oameni! Nazismul s-a dus naibii si principalii autori ai acestei teorii au murit insa si astazi exista simpatizanti care in virtutea acestei teorii omoara oameni. Si poate ca vor mai fi si maine. Asta inseamna ca un rau odata inceput nu inceteaza odata cu viata celui care l-a initiat!

Tu poate ca mori maine (Doamne Fereste!) si nu mai apuci sa repari raul facut de tine. Ba mai mult, unele fapte rele ale tale se perpetueaza in acest spatiu in care traim, iar tu nu poti face nimic din spatiul in care continui sa existi. Cel mult esti martor! Cum atunci sa mai ceri iertare? Cum sa mai castigi o cursa care s-a terminat? Pentru asta ai nevoie de un Mantuitor care sa poata interveni si sa indrepte aceste lucruri si tu sa obtii iertarea Creatorului.

Ma mir ca treci asa usor peste conceptul Iertarii/Mantuirii! Nici macar in viata asta de zi cu zi nu esti iertat daca faci niste greseli. Primesti apostrofari, injuraturi, bataie, amenda, puscarie sau poate ca vei plati cu viata!
Nu iei asta in calcul insa sari asa usor la faza unui razboi total si al inserierii cu cipuri VeriCHIP de la IBM. Vezi? Mandria bat-o vina!

Sicã sunt pe Terra! :D Inca! :D Cred ca voi fi si mai mult atunci cand ma voi apropia mai mult de Domnul, cerand iertarea pacatelor mele.
ITI REPET! Nu contactul cu o civilizatie mai dezvoltata ar fi un lucru divin, ci contactul cu insasi DIVINITATEA!
Si acesta se va produce si inclin sa cred ca ai sa apuci si tu sa vezi.

Trezirea este aproape pentru foarte multi si sunt din ce in ce mai multe semne ca urmeaza o trezire generala. Sper din tot sufletul ca Divinul sa intervina si aceasta lume sa cunoasca lumina fara sa treaca prin iadul Apocalipsei. O zi buna!

dupa tine si multi alti sorcoviti d'astia,mai mult din jumatate din populatia Terrei nu va fi mantuita pentru ca nu cred in Iisus (atentie cu 2 i) sau nu au auzit de acest concept;ce fac ei in viata nu conteaza.

Zi-le domnule tzaca sau pepe sa auda si musulmanii si protestantii,budistii,hindusii,marxistii,martorii lui iehova si tot tacamul ca d'aia a adus religia atata ciuma pe pamant.

urmati conceptul adus de isus si nu faceti chip cioplit domnului dzeului vostru (concepte) ,oare asta ce vrea sa zica>? gandeste cu sufletul nu cu trupul stimabile.

Sper ,ca intr-o buna zi sa ne trezim.

> pepito http://www.zeitgeistmovie.com/ :star: poate te mai destinzi

Shadowman

Unul din motivele pentru care extraterestrii amina un contact direct , in poza din link-ul de mai jos :
http://www.hopa.ro/poze-haioase/Animale/135/Ochelari/
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Nox

Domnilor citiþi titlul topicului ºi vedeþi dacã se potriveºte cu ce scrieþi voi aici.

LE: Am ºters mesajele offtopic. Vã rog sã vã limitaþi la subiectul topicului.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

valmigliore

la ce bun va fi un contact direct pentru omenire cu acesti  extraterestrii?!!

zana@M

Matematicianul Thomas Hair, de la Florida Gulf Coast University, a ajuns la concluzia că fie noi suntem singuri în univers, fie extratereştrii nu vor să ne contacteze.
Teoria lui indică faptul că, dacă o civilizaţie care trăieşte pe o planetă veche de 5 miliarde de ani, cum suntem noi, are o tehnologie care îi permite să caute alte planete, atunci una de pe o planetă care datează de acum 10 miliarde de ani cu siguranţă ne-ar fi putut găsi pe noi.
El speculează că extratereştrii ar putea să nu fie fiinţe biologice, ci creaturi care folosesc alte resurse decât cele cunoscute de noi, motiv pentru care nu au nevoie de nimic de pe Pământ.
Mai multe date aici....http://www.descopera.ro/dnews/9196551-de-ce-nu-ne-contacteaza-extraterestrii
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

dab270277

Pentru ca diferentele sunt imense. Noi suntem in stadiul de larva sau nici macar atat. Atunci cand trecutul, prezentul si viitorul sunt un intreg nu ai nevoie de contacte. Un contact cu ei oficial ar produce haos. Cel putin in forma actuala a omului care pana la urma este primitiv.   
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Ganditorul

Inteleg modestia care ne caracterizeaza in abordarea subiectului, folosind metafore (larve) care sa arate diferenta de educatie/cunostinte - nu inteleg insa umilinta pe aceasta directie.
Contactul intree 2 civilizatii este previzibil atunci cand indivizii fac parte din acelasi segment de dezvoltare a vietii. Nu nivelul cunostintelor ne apropie sau ne despart ci asemanarile naturale. Evident un humanoid nu va lua legatura atat de usor cu o civilizatie a "larvelor" dar e anormal ca un humanoid sa nu ia legatura cu alt humanoid - indiferent de nivelul de civilizatie la care se afla.
Natural, aceleasi aspecte fiziologice ne apropie, ne determina sa luam contact cu humanoizi de aceiasi factura cu noi - iar exemplele pamantene sunt destule in acest sens, noi luand contact cu orice civilizatie humanoida, indiferent de gradul de civilizatie. Natura isi cere drepturile foarte probabil si in plan universal - humanoizi (semnalati in aparitiile OZN) ar trebui sa mearga pe ideea unui contact direct cu alti humanoizi, cu alta societate humanoida de pe alta planeta (Pamant). Natura, felul cum suntem construiti structural/natural (fiinte bipede cu un oarecare nivel de ratiune) ne impinge spre un contact direct si frecvent (evidentiat de atatea ori in istoria mult mai veche a Pamantului)
Privind astfel lucrurile ezitarile si chiar refuzul umanoizilor de pe OZN-uri de a intra in contact direct si public cu noi pare anacronic. Nu e vb de situatia de azi ci de o situatie carre treneaza de peste 2000 de ani. Si asta ridica mari semne de intrebare. Iar mergand pe "teoria larvelor" sau pe "teoria neinterventiei" nu ne vom apropia de cauza acestui comportament - dimpotriva, vom sta in spatele acestei explicatii comozi, ca in spatele unei bariere.

alx

"De ce nu ne contacteaza extraterestrii?"
Intrebarea cred ca ar trebui pusa asa: "Cine sunt extraterestrii de data asta?"  Pt. ca raspunsul ar putea suna asa: NOI !

In cazul de fata EU cred ca nu poti fi contactat de extraterestrii,dar poti fi contactat de semenii tai...extraterestrii...foarte multe elemente ale actualei civilizatii terestre,daca nu toate,ma fac sa afirm ca nu noi suntem bastinasii de pe planeta asta,ci suntem "vizitatorii"...
Sigur,subiectul este forte stufos si extrem de controversat,insa aceasta este parerea mea personala: noi suntem extraterestrii care au colonizat si modernizat planeta asta,din ratiuni pe care deocamdata pot doar sa le intuiesc/banuiesc.Si cand voi avea mai mult timp la dispozitie,voi incerca sa detaliez aceasta "optiune" a mea...
Pana atunci,considerati-o doar o parere,si atat!

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."