Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

10.000 de motive pentru care extraterestrii amana un contact direct

Creat de Urban, 23 Septembrie 2007, 04:56:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jean

Citat din: Ganditorul din  25 Martie 2012, 09:12:04
Privind astfel lucrurile ezitarile si chiar refuzul umanoizilor de pe OZN-uri de a intra in contact direct si public cu noi pare anacronic. Nu e vb de situatia de azi ci de o situatie carre treneaza de peste 2000 de ani.
Noi privim lucrurile prin sistemul nostu de valori si ei poate se gideaza dupa alte reguli. Poate, ei stiu ca, corpul omenesc este un costum pentru spirit si nu sunt interesati de noi in aceasta forma fizica. Poate ei sunt in directa legatura sau cunosc foarte bine spiritele noastre si nu este nevoie de o legatura directa in planul fizic. Ne pot influenta direct la acel nivel, sunt diverse cazuri care s-ar explica in acest mod. Ma gandesc si eu asa.....
Citat din: alx din  25 Martie 2012, 11:57:09
"De ce nu ne contacteaza extraterestrii?"
nu noi suntem bastinasii de pe planeta asta,ci suntem "vizitatorii"...Noi suntem extraterestrii care au colonizat si modernizat planeta asta
Sa stii ca si eu m-am gandit la asta. Poate ca realitatea noastra ca entitati este alta. Poate am ajuns candva pe Pamant si pentru a putea supravietui la suprafata sa aveam nevoie de un corp fizic pe care l-am construit pt. a ne adapta acestui mediu. Acesta este motivul pentru care acele entitati considerate de noi extraterestre au spus diversilor contactanti ca exista o legatura apropiata intre noi si ei. Putem fi o parte a lor, asa cum astronautii sunt o parte a noasra. Nu putem exclude aceasta varianta. Ma opresc aici ca o dau in SF-uri.  :-D
O zi buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

uforever

Zana M, cum adica <De ce nu ne contacteaza extraterestrii?>, poate vrei sa spui: de ce nu ne contacteaza extraterestrii pe toti?(oficial, interactiune directa cu civilizatia Terra).Daca ai dori sa intri in contact cu o civilizatie de pe o planeta oarecare, pe cine ai contacta prima oara? un lider, nu? asa ar fii normal, probabil conducatorii acestei planete stiu exact cine sunt aceste entitati si care este scopul vizitei lor. Pe de alta parte, sa presupunem ca suntem creatia acestor e.t., probabil ca nu-i intereseaza prea mult liderii Terrei, cat timp copilul tau(cel mai mare) abuzeaza de fratii sai in scopuri personale, vei cauta sa-l pedepsesti si sa ai grija de restul pruncilor, ceva mai naivi, fara prea multa experienta reala de viata.A doua explicatie pica din start, liderii acestei planete fura nestingheriti libertatea si viata oamenilor de rand.Exista si posibilitatea ca aceste entitati sa ne foloseasca in scop personal, pentru a-si perpetua specia(T.V.M), ipoteze exista multe, unele aparent naive, altele foarte logice, dar fara substanta. Realitatea este ca <ei> exista, au intrat in contact cu omenirea(mai devreme sau mai tarziu) si ca exista marturii ce nu pot fii contestate.Sincer m-a uimit un pic intrebarea ta, cat timp postezi si urmaresti acest site, cum de iti mai pui astfel de intrebari? sunt  cateva relatari reale si detaliate pe aici, chiar te mai indoiesti de contactul e.t. cu omenirea? Bineinteles ca nu vor intra in contact cu toata lumea, ar crea isterie in masa, panica nemotivata, nebunie fara limite, ar fii un haos, tot sistemul de valori al omenirii ar pica brusc, nimeni nu ar mai stii unde sa se ascunda si de ce.Suntem total neajutorati si nepregatiti pentru un asemenea contact direct, nu avem o educatie la nivel planetar in sensul asta, deocamdata in scoli se preda religie, in loc sa se studieze astronomie de exemplu(intelegi comparatia, nu?). Aparent s-ar zice ca primim ceva educatie in sensul asta, cica prin filme, documentare, dezbateri, internet s.a.m.d., totusi este prea multa dezinformare, ceea ce ma duce cu gandul ca ni se stopeaza aceasta latura de cunoastere.Scopul dezinformarii este acela de a lua in deradere acest fenomen, deosebit de important.Sa mai iau in calcul si ignorantii(foarte multi), oameni care nu-si pun intrebari de genul: cine, de ce, unde, cand? Ar fii foarte mult de dezbatut pe aceasta tema, sa mai bagam la cap si ce spun colegii nostrii forumisti, e important :wink:

Salutare!

tudorflorin96

de ce nu ne contacteaza extraterestrii?
e simplu.pe terra au fost multe razboaie si inca sunt iar omul distruge cu mana sa aceasta planeta distrugand natura si promovand prea mult tehnologia.iar daca o sa continuam pe aceasta cale gresita o sa ne autodistrugem singuri si nu o sa ii mai intalnim niciodata.
extraterestrii se vor intalni cu noi cand vom fi ca ei.
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

Citat din: Nox din  25 Martie 2012, 23:00:00
Poate ar trebui alipite cele două subiecte, acesta cu 10.000 de motive pentru care extraterestrii amana un contact direct!

Rezolvat! Am pastrat titlul primului subiect deoarece s-ar putea sa se ajunga la 10.000 motive :)

Citat din: tudorflorin96 din  25 Martie 2012, 22:48:32
...si promovand prea mult tehnologia.iar daca o sa continuam pe aceasta cale gresita o sa ne autodistrugem singuri si nu o sa ii mai intalnim niciodata.
...

Eu cred ca tehnologia nu e nici buna nici rea, poate inlesni o cale rapida spre progres, dar la fel spre regres. Daca o dai pe mana maimutelor, ceea ce va urma nu e greu de inchipuit. ;)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nox

Cred că am ajuns la numărul 65.

Cei care ne vizitează sunt istorici (observatori) şi prin natura meseriei/misiunii lor nu trebuie să iniţieze contactul direct. Ideea am întâlnit-o în romanul autorilor Arkadi & Boris Strugatki, E greu să fii zeu. O variaţiune a acesteia există şi în serialul Fringe, unde observatorii nu sunt extratereştri, ci oameni din viitor.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Aliosa

Citat din: StarDust din  25 Martie 2012, 23:09:35
Eu cred ca tehnologia nu e nici buna nici rea, poate inlesni o cale rapida spre progres, dar la fel spre regres. Daca o dai pe mana maimutelor, ceea ce va urma nu e greu de inchipuit. ;)
Pai ceea ce vezi in ziua de azi e rezultatul la ceea ce spui tu. :D
Maimutze(mai mult sau mai putin) am fost (sau mai suntem) si tehnologia am dezvoltat sau am primit.

De ce nu suntem contactati de extraterestri ?
Pai daca suntem produsul lor, de ce ne-ar contacta???
Daca nu suntem produsul lor, intrebarile sunt urmatoarele, in primul rand, cauta ei ceva? daca da, ce anume cauta? si nu in ultimul rand, prezentam vreun interes pentru ei? Raspunsul meu, nu prezentam nici un interes pentru o eventuala civilizatie asemanatoare noua, dezvoltata tehnologic indeajuns incat sa poata strabate distante cosmice, eu unul nu a-si toca resurse si timp pentru a cerceta ceva ce deja stiu, in cautarea mea prin univers, m-as opri mai degraba la unii mai avansati decat mine sau cel putin la acelasi nivel.
Raman la concluzia ca nu suntem vizitati de extraterestri ci de omul din viitor, probabil lectii de istorie sau remodelarea istoriei, de aici rezultand si lipsa contactului direct care din punct de vedere logic(logica gandirii actuale) ar fi dezastros pentru ei sau mai bine zis noi cei veniti de peste timp. Dar mai sunt totusi, cateva ciudatenii inca nexplicate la nivelul contact cu ceva nemaivazut si deobicei cele care nu se incadreaza in tiparul omulezti gri cu farfurii zburatoare.

tudorflorin96

un alt motiv ar fi fiindca deja ne-au vazut si au hotarat ca nu e momentul potrivit.
in multe scrieri si picturi din antichitatea pana in vremurile noastre se mentioneaza si se pot observa farfurii adica ozn-uri.
deci cu siguranta ne tot viziteaza de mii de ani dar inca nu au hotarat cand  sa intre in contact direct cu noi si nici nu vor hotara acest lucru prea curand.
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

fiulploii

Acest subiect este o deturnare de energie  :lol:
Dau un singur motiv care anuleaza toate cele 10.000 de motive contra : COMERTUL !
De orice natura , de CS , de ADN , de aur, etc.
Parerea mea..

Ganditorul

Citatun alt motiv ar fi fiindca deja ne-au vazut si au hotarat ca nu e momentul potrivit.
in multe scrieri si picturi din antichitatea pana in vremurile noastre se mentioneaza si se pot observa farfurii adica ozn-uri.
deci cu siguranta ne tot viziteaza de mii de ani dar inca nu au hotarat cand  sa intre in contact direct cu noi si nici nu vor hotara acest lucru prea curand.

:-D Cred ca ati expus exact motivul pentru care ar fi trebuit deja sa intre in contact cu noi - pt ca sa faci timp de mii de ani voiaje din indepartate locuri din Univers numai ca sa vezi  (de la distanta ) cum John ii trage o maciuca in cap lui Ivan sau Kaid e cam costisitor si inutil. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca e si mai costisitor sa vezi si sa stai inactiv, in timp ce 1000 de "initiati" distrug sistematic o planeta (probabil rara/unica) ce intretine viata, prin bombe atomice, poluare, extractii de combustibili fosili, defrisare, etc etc. O fi pe undeva in Univers o lege a "neinterventiei" ... dar cred ca toate au o limita si "voiajul pasiv" nu-si mai justifica existenta de mult. Doar daca aici, la sol, exista o amenintare care-i tine inca la distanta. Iar acea amenintare e in mana unor "initiati" care n-ar ezita sa distruga totul daca s-ar incerca un contact direct cu oamenii.

zana@M

Citat
"De ce nu ne contacteaza extraterestrii?"
Intrebarea cred ca ar trebui pusa asa: "Cine sunt extraterestrii de data asta?"  Pt. ca raspunsul ar putea suna asa: NOI !

alx ,ai dreptate ,NOI'' suntem extraterestri.Da clik pe acest link si ai sa vezi ''extraterestri sunt printre noi''(Ce pot face japonezii cu orezul)
http://www.bancurifaine.ro/lista-noutati/ce-pot-face-japonezii-cu-orezul-uimitor-l-22.html
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

StarDust

Citat din: Nox din  26 Martie 2012, 21:21:44
TOLLING!

(se poate şterge)

Sau poate dezvolta... subiectul sigur nu e o "deturnare de energie"  :roll: e unul dintre cele mai importante de "disecat".
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alx

Citat din: fiulploii din  26 Martie 2012, 13:31:41
Acest subiect este o deturnare de energie  :D
Dau un singur motiv care anuleaza toate cele 10.000 de motive contra : COMERTUL !
De orice natura , de CS , de ADN , de aur, etc.
Parerea mea..
Mi se pare cam prea "din topor" afirmatia ta,si tare as dori sa vad o argumentare a acesteia care sa aiba mai multe cuvinte decat o propozitie...
Singura "deturnare" pe care o vad aici este din partea ta,care ai inchis subiectul asta cu doar un cuvant.Asa ca astept mai mult de la tine!  In caz contrar...o sa sterg postul tau,si poate ma gandesc si la ceva procente...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Deci,
pentru cei care nu citesc atent postarile , m-am exprimat clar :
Citat din: fiulploii din  26 Martie 2012, 13:31:41
Parerea mea..
Apoi, la vremea cand a fost initiat subiectul , in 2007 de catre colegul@Urban  tema era perfect justificata .
De atunci, lumea a evoluat, au aparut informatii noi, inclusiv pe acest forum . In acelasi timp cu lumea, a evoluat si fiecare om, more or less - am folosit expresie anglaise   pentru ca se poarta , asa cum se poate vedea in postarile anterioare.

Citat din: Nox din  26 Martie 2012, 21:21:44
TOLLING!

(se poate şterge)
Normal ca se poate sterge , desi ai reusit colega@Nox sa fii mai scurt in exprimare decat am fost eu.
Citat din: StarDust din  26 Martie 2012, 22:04:12
Sau poate dezvolta... subiectul sigur nu e o "deturnare de energie"  :roll: e unul dintre cele mai importante de "disecat".
Corect, tinand cont de faptul ca am zis clar ca e parerea mea - si se pare ca colegul @StarDust a vazut asta- asa cum fiecare postare a oricui, e parerea lui sau a unui grup .
Citat din: alx din  26 Martie 2012, 22:34:23
Mi se pare cam prea "din topor" afirmatia ta,si tare as dori sa vad o argumentare a acesteia care sa aiba mai multe cuvinte decat o propozitie...
Singura "deturnare" pe care o vad aici este din partea ta,care ai inchis subiectul asta cu doar un cuvant.Asa ca astept mai mult de la tine!  In caz contrar...o sa sterg postul tau,si poate ma gandesc si la ceva procente...
Sa las atunci deoparte toporul  :lol: si sa incerc sa umblu mai finutz desi , poate ca si eu ma astept la mai mult din partea unora  :wink:
Argumente ?
  Fiecare poate sa citeasca atent arhiva forumului , nu? Eu asa am facut si am tras o concluzie pe care mi-am exprimat-o .
Poate ca trebuia exprimata pe subiectul chat , ca sa nu deranjeze mersul oficial al stiintei ?  :-D
Cat despre erasing , colega @alx si mai ales punctaj, asta nu poate decat sa ma onoreze in situatia asta  8-)

P.S. Cam mult deranj colegialo-co-forumist , pentru ce? Si ar fi politicos sa fie si ceva explicatii rationale si nu doar viscerale. 
Din nou, specific , Parerea mea ..

abyss

Va rog sa reveniti la subiect. Raportati unui moderator postarea pe care o considerati nepotrivita. Nu mai alterati comunicarea. Prietenia e cel mai de pret lucru.
Va rog sa discutati problemele personale pe privat.