Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 26 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

@fiulploii
Am priceput,in sfarsit,la ce te refereai,si o sa raspund punctual.

1. Topicul Ucideti Sistemul cred ca va ramane in continuare blocat,asta daca nu doreste colegul @biss sa il deblocheze.Din punctul meu de vedere,nu a generat decat galceava pe forum,asa ca soarta lui e pecetluita!(daca ar fi numai dupa mine...n-ar mai fi!) si spun asta dupa ce l-am recitit in intregime,si mi-am stricat sarbatorile. Iar cele 3 zile le-a cerut @biss,din motive usor de dedus din topic.

2. La Motoare in noapte am ramas intr-adevar dator cu anumite...completari.Din pacate,aceste completari nu le pot posta aici decat cu acordul persoanei,respective,acord pe care nu il am...inca.Asa ca,pentru moment,totul e in stand-by. 8-)

3. Nu e nici o suparare,doar ca nu am inteles din prima la ce faceai referire... :-D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

zana@M

Citat din: Tayka din  07 Februarie 2012, 18:53:29
Iar eu dacă afirm că Atlantida a fost localizază în cartierul..Cotroceni  :-D...poţi dovedii că  nu-i aşa ?  :?  :evil:Pot aduce şi niscai dovezi în acest sens..şi anume mi sa părut mie că unii locuitori din zonă au o înfăţişare mai..ciudată;cred că au urechile aplicate..invers.Şi de aceia şi înţeleg totul..invers.Un argument că pot fi urmaşi ai..atlanţilor de la periferia Atlantidei.Adică de-la Marea cea Neagră :roll: :ufo:

Poate ai dreptate cu ''atlanti'' de la Cotroceni ,dar vreau sa-ti spun ceva despre Marea Neagra nu ''cea'' Neagra.....Ea ,Marea este ALBASTRA .
O intrebare 'ipotetica''

Oare cum ne-am simti daca printr-o interventie Divina sau facuta de Extraterestri la ordinul Divinitatii, Atlantida cu oamenii si Stiintele sale ar reveni dintre Cuantele de Timp, devenind Stat contemporan ? Ar rezista oare ordinea Lumii ?
O zi buna!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Tayka

Citat din: zana@M din  09 Februarie 2012, 15:14:22
Oare cum ne-am simti daca printr-o interventie Divina sau facuta de Extraterestri la ordinul Divinitatii, Atlantida cu oamenii si Stiintele sale ar reveni dintre Cuantele de Timp, devenind Stat contemporan ? Ar rezista oare ordinea Lumii ?
O zi buna!
Eu cred că dacă-ipotetic vorbind-printr-un miracol ar ieşii din ocean Atlantida cu oamenii,cultura şi ştiinţele lor,noi cam toţi ceilalţi(poate mai puţin Japonia) am fugii să ne angajăm la ei,să le furăm ştiinţele,după care să-i punem pe ei să ne ..slujească.Cam asta cred eu că va face omul adamic chiar şi cu Zeii,dacă i s-ar da ....posibilitatea.. :-D :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

Aveti cunostinta de vreun loc - forum sau site - pe internetul asta  care sa cuprinda tot felul de solutii putin costisitoare, la indemana oricui, pentru tot felul de situatii cu care ne putem confrunta in viata reala ?
   Ma refer aici la un site (un fel de Barefoot College virtual) care sa adune solutii, remedii, sfaturi incapand de la cresterea si folosirea plantelor, la modul de a incropi mancare cu bani putini si cu orice gasim la indemana, la solutii de economisire, la modalitati de a face fata caldurii sau gerului, la modalitati de organizare a oamenilor pentru a se intr-ajutora sau pentru a se autoeduca (ceva gen cursuri in aer liber / parcuri tinute de profesori pensionari sau activi dar care au timpul necesar si dorinta de a-si ajuta semenii), la solutii pentru inlocuirea internetului actual cu retele "libere" in cazul in care va fi vreodata nevoie, cu solutii pentru supravietuire sau cu sfaturi pentru a trai simplu si cu demnitate.
   Exista asa ceva ? Sau exista doar multe site-uri cu cate o bucatica de informatie ?
   Si daca nu exista, nu ar fi cazul sa existe ? Nu ar fi mai bine sa gasim o modalitate prin care sa transmitem sau sa gasim la indemana toate aceste lucruri ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

Citat din: Siberia din  09 Februarie 2012, 16:01:29
   Aveti cunostinta de vreun loc - forum sau site - pe internetul asta  care sa cuprinda tot felul de solutii putin costisitoare, la indemana oricui, pentru tot felul de situatii cu care ne putem confrunta in viata reala ?

Ca să găseşti ce cauţi tu nu cred că e nevoie nici de ştiinţe şi tehnologii deosebite specializate în supravieţuire ci doar să-i întrebi pe cei mai ,,de demult'' care au trăit ...supravieţuind.  :wink: Problema cea mare constă doar în faptul că va trebuii să crezi ce-ţi vor spune ei,iar mai apoi să-ţi poţi şi schimba definitiv stilul de viaţă cu cel propus de ei.Altfel totul e doar un moft,un joc de copii de-a mama şi de-a tata în coliba din pădure... :-D
Dacă totuşi mai vrei site-uri cu supravieţuitori..na-ţi;
http://intamplarisavante.wordpress.com/2010/10/03/tehnici-de-salvare-2012-siteul-supravietuitorului-istet/
http://intamplarisavante.wordpress.com/2012/01/30/rataciti-la-minus-20-de-grade/
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

Ma refeream la a supravietui in lumea asta zi de zi, nu la situatii catastrofice si tehnici de salvare.
Dar multumesc oricum pentru linkuri.
   Ca sa intelegi mai bine ideea, nu caut ceva pentru mine ci doar vreau sa stiu daca exista un site la care sa contribuie fiecare cu idei, cunostinte, sfaturi in domeniile in care pot ajuta.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

niphilim

Va salut "nebunii mei " ! Bine v-am gasit !!!

Mai aveti un scaunel liber pe lenga voi :?

Daca consideri ca asa trebuie sa-ti incepi activitatea pe un forum,cred ca in curand o sa te trezesti in camasa de forta(virtual,bineinteles!)    alx
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

arckadii

@niphilim

Nu mai avem scaunele. S-au terminat. Du-te tu si cumpara unul te rog si nu sta langa noi. Suntem "nebuni".
"Nebuni" pentru ca avem curajul sa privim putin mai departe si sa spunem ce ne framanta.
Lasa-ne in "nebunia" noastra te rog, sa bolim noi intre noi. Lucrurile astea "nebunesti" nu sunt pentru tine...sunt prostii cu omuleti verzi si farfurii zburatoare...

Ark

fiulploii

:lol:
Bine ai revenit , Dida !  8-)

Parerea mea...

Siberia

Citat din: uforever din  10 Februarie 2012, 22:58:52
...
in schimb unchiul meu a fost in moarte clinica si a trecut prin experienta tunelului si luminii 100% ca la carte, am ramas fara cuvinte cand mi-a povestit.Desi avea puls 0, activitate cerebrala 0, el auzea si vedea toti doctorii cum incercau sa-l resusciteze, dupa care a apraut acel tunel cu o lumina in capat si un fel de muzica din natura foarte placuta.cica est atras pur si simplu de acea lumina, nu te poti impotrivi.
...

Am si eu  niste intrebari:
   Si daca totusi te impotrivesti si n-ai chef sa intri in tunel sau sa te indrepti spre lumina si muzica (unii numesc asta LunaPark - motivand ca acel tunel ce te conduce spre lumina si muzica ce-l insoteste este un efect special realizat pentru a capta sufletele pe Luna unde vor fi reciclate), ce se va intampla ?
   Vei ramane un suflet liber ?
   Te vei mai reincarna ?
   Daca te vei mai reincarna iti vei putea pastra si informatiile dintr-o viata anterioara ? (din moment ce n-ai fost procesat pe Luna)
   Vei bantui in lung si lat la nesfarsit ?
   Dar daca vei descoperi 5 tuneluri sau surse luminoase ? De unde sti spre care e bine sa te indrepti ?

niphilim

Citat din: arckadii din  10 Februarie 2012, 23:29:02
@niphilim

Lasa-ne in "nebunia" noastra te rog, sa bolim noi intre noi. Lucrurile astea "nebunesti" nu sunt pentru tine...sunt prostii cu omuleti verzi si farfurii zburatoare...

Ark
Monumentala modalitate de-a incuraja pe-un "little green men lover" sa se alature discutiilor !
Da' nu-i nimic ! Io-s ..... si mai nebun , si mai verde , si mai mic , dar si mai incapatant !

Bine te-am gasit ! Lasa-ma , te rog , sa "sufar" si eu cu voi .

p.s. Nu te deranja , nu te ridica . Uite , stau aici in colt , turceste .
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

Tayka

Citat din: Siberia din  11 Februarie 2012, 01:07:16
Am si eu  niste intrebari:
   ....Si daca totusi te impotrivesti si n-ai chef sa intri in tunel sau sa te indrepti spre lumina si muzica (unii numesc asta LunaPark - motivand ca acel tunel ce te conduce spre lumina si muzica ce-l insoteste este un efect special realizat pentru a capta sufletele pe Luna unde vor fi reciclate), ce se va intampla ?

-Ei bine dacă te vei împotrivii să intrii în ,,tunel''vei fi...avortat/ă... :lol:
Şi pentru că va trebuii să mă şi explic este necesar să înţelegi că treaba cu ,,luna park''este una iar cea cu ,,tunelul''este complect altceva.Sânt două episoade complect diferite:Cel cu ,,Luna park''se desfăşoară după momentul morţii unui om,iar cel cu ,,tunelul''se desfăşoară înaintea naşterii sale ... :-D No că te-am băgat mai rău în ceaţă.. 8-) Aşa că pentru a înţelege mai bine fenomenul,el va trebuii derulat...invers:
S-ar zice că ...imediat după moartea clinică a omului Corpul Spiritual (CS)-ul iese în afara corpului carnal şi aşteaptă în apropiere definirea destrupării prin ieşirea celorlalte două corpuri Corpul Astral şi Corpul Eteric.(CA şi CE).Odată cu ieşirea acestora,se instalează moartea Biologică.După care Corpurile Carnal,Eteric,şi Astral se vor descompune şi ele în timp în elementele componente,iar Corpul Spiritual împreună cu amprenta experienţei de viaţă (filmul vieţii)omului este ,,preluat''de către ,,Turnul din spatele Lunii''...şi restul îl cunoşti..
Să revenim însă la momentul morţii clinice,atunci când CS-ul este în afara fiinţei umane având cu el în Perispirit conştienţa de viaţă şi la scurt timp li se alătură şi CA-ul.(sufletul) aşteptând operaţiunea finală a destrupării adică ieşirea CE-ului Dacă omul în aceste momente este resuscitat şi menţinut în viaţă atunci el deşii este lipsit de conştienţa ,,originală''conştientizează însă cu ajutorul CA-ului ce se petrece în jurul său,cum însă capacitatea ,,Hard-ware''-ului acestuia este mult mai limitată decât cea ,,originală'',acesta va derula rapid tot filmul vieţii,începând atenţie!!!.. cu aspecte încă din viaţa uterină,iar acel ,,Tunel cu luminiţă''este de fapt momentul trecerii din pântecele mamei,la viaţa..terestră. :lol: Revenit la viaţă CS-ul şi CA-ul revin în fiinţa umană aducând în memoria sa şi experienţa acestui scurt episod trăit în afara graniţei vieţii.
Cred că ai înţeles acum dece ţi-am răspuns la început că dacă refuzi cumva să treci tunelul vei fi...avortat/ă.  :wink: În cercetări moderne sa reuşit instalarea ,,viziunii''cu tunelul,(şi nu numai) in cazul unor persoane care nu se aflau nici in moarte clinică si nici măcar la reanimare.Amănunte aici;
http://www.ziare.com/magazin/cercetare/moartea-clinica-biologica-definitiva-si-zborul-la-cer-1131534
http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/moarte-clinica-viata-dupa-moarte-7339.html

padme

In emisiunea  David Letterman Show,  Nicholas Cage povesteste despre un film (cred ca ultimul) pe care l-a filmat... in Romania in... padurea Hoia Baciu. E foarte incantat pt ca a auzit multe despre padure si era foarte curios sa vina si sa vada. Se pare ca a vorbit cu un localnic care i-a spus ca "a vazut oameni care zboara fara picioare " :)))  declarand ca el personal n-a fost martor la nici un fenomen. Oare despre ce film o fi vorba? Dupa aia s-au dat la mistocareli despre vampiri, etc. stilul tipic Letterman. Mi-a facut placere sa vad emisiunea! :)))

Citat din: padme din  11 Februarie 2012, 15:30:50
comfuzie

Pe aceasta cale imi cer scuze daca mai fac greseli gramaticale, confund litere sau mananc cuvinte pur si simplu,  cum am observat si nu mai reusesc sa le modific :D

Urban

Citat din: padme din  11 Februarie 2012, 16:44:35
In emisiunea  David Letterman Show,  Nicholas Cage povesteste despre un film (cred ca ultimul) pe care l-a filmat... in Romania in... padurea Hoia Baciu. E foarte incantat pt ca a auzit multe despre padure si era foarte curios sa vina si sa vada. Se pare ca a vorbit cu un localnic care i-a spus ca "a vazut oameni care zboara fara picioare " declarand ca el personal n-a fost martor la nici un fenomen. Oare despre ce film o fi vorba?

Ghost Rider 2