Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 29 Vizitatori vizualizează acest subiect.

novecento

Dragii mei , mai dragii mei
Va salut si va-nconjor
Cu dragoste de popor
Si cu-minte si cu dor.
Ca mi-e una, ca mi-e alta
Eu pe voi v-as tot iubi
Nu ma lasa, insa, soarta
Sa va zic  si ce-oi rosti
Fie- n veci,  fie-n  pasare
Sa va zic, mai vere, Doamne
Bine e, Bine-ati trai!
Dar pe asta Cale Noua
Eu va spun putin soptit
Cit de draga mi-este viata
Si ce dragi imi sunteti, Toti!
La Anu' si La Multi Ani!

StarDust

Un AN NOU FERICIT, multa sanatate, si fie ca tot ce va doriti sa vi se implineasca in noul an  2012 !!!!!!!!!

LA MULTI ANI!   :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

pri3st3ss

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!

La Multi Ani!

Happy New Year 2012 with Music from Abba
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Xanadron

Un 2012... interesant va urez, dragi/e/lor!!! :rainbow:
Dar nu chiar exagerat de interesant. :-D

Unii zic c-ar fi al Dragonului, :roll: altii - al Varsatorului.
Eu zic doar sa nu varsati sampania la ora 00.00 si eventual sa invatati limba chineza - poate fi de folos la anu'. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Citat din: andrei din  31 Decembrie 2011, 18:27:00
    ...intrebi fara sa citesti fisierele acelea.Altfel nu vad rostul intrebarii...
Fişierele acelea de cine sânt făcute oare de ai atâta încredere în ele? De OTV? :-D
Şi dacă eşti convins că sânt otrăvuri dece le mai mănânci? în loc să te apuci să-ţi procuri alimente naturale,neotrăvite.Din respect nu îţi voi răspunde ţie personal ci la modul general:
Nu se schimbă modul de viaţă de frică,şi din comoditate.Frica de primejdii necunoscute (egală cu reacţia animalului care se îndepărtează de turmă),şi comoditatea omului modern incapabil să iasă din jaloanele societăţii bazată pe acumulare de bani,precum şi aversiunea sa pentru munca brută. :wink:
Citat din: Siberia din  31 Decembrie 2011, 18:49:05
..."elita"[/i] se plimba cu avionul care imprastie de toate pentru a crea "chemtrails-uri",..
Chemtrails-urile,,curate''deşii crează oarecari iminente probleme agriculturii,pomiculturii,ele sânt totuşi (trebuie să recunoaştem) ultimile posibilităţi de luptă cu modificarea climei.Iar dacă Elita mai amestecă câteodată prin ele şi soluţii de exterminare a populaţiei,acestea vor lovii atât casa săracului cât şi pe cea a bogatului(elitei),pentru că n-o să ne spui acum dragă Siby că elita va merge pe stradă cu masca pe figură... :-D--Părerea mea-- :wink: 8-)

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

andrei

La Multi Ani Tuturor!
La Multi Ani RUFOn!
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Arhanghelul

La multi ani!        La multi ani!        La multi ani!    La multi ani!      La multi ani!
Toate cele bune sa se adune si cele rele sa se duca pe pustie ...

PLUGUSORUL-Uratura traditionala de Anul Nou (Uraturi datini si obiceiuri ca la Moldoveni).avi

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

Dragii mei,

In prag de an nou va urez din suflet multa sanatate si tot ce va doriti alaturi de cei dragi
Sa dezbatem/combatem cu spor si bine :-D :-D :-D :-D
LA MULTI ANI!
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
:rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow:
Cu stima,
Horia

panta_rh_ei

LA MULTI ANI!
In noaptea in care toata lumea rade, canta si danseaza... eu am citit o carte :(
Nu ma intrebati de ce...:(
Jean Teule-Magazinul de sinucideri- :) - nu pentru ca as fi avut ganduri suicidare :)
E o povestioara care se petrece undeva in sec XXII cand oamenii au reusit sa-si faca din viata un cosmar si... cautau salvarea in moarte. Dar exista acolo un copilas dragalas care schimba viziunea oamenilor. In final...are un accident-cade pe fereastra si toata familia depune eforturi sa-l salveze: " Alan strange bandajul-nu scoate nici un strigat de ajutor, nu simte spaima, nici ura pentru ce i-au facut. Doar ii priveste. Fericirea lor venita deodata, increderea in viitor, zambetele pline de lumina de pe fata fiecaruia, toate astea sunt opera vietii lui. ...  Alan isi indeplinise misiunea. Si-si da drumul la mana! "
A aduce zambetul pe fata celui aproape noua... nu poate fi o particica din misiunea noastra?
Cele mai bune ganduri pentru voi toti si...un an mai bun , in ciuda vicisitudinilor toate.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

abyss

La mulţi ani 2012... În sfârşit iată-l că a sosit. Să-l privim cum trece!

zana@M

La multi ani ,2012! :rainbow: :rainbow: :rainbow: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

angellla29

Citat din: Tayka din  31 Decembrie 2011, 21:28:45
Fişierele acelea de cine sânt făcute oare de ai atâta încredere în ele? De OTV? :-D
Şi dacă eşti convins că sânt otrăvuri dece le mai mănânci? în loc să te apuci să-ţi procuri alimente naturale,neotrăvite.Din respect nu îţi voi răspunde ţie personal ci la modul general:
Nu se schimbă modul de viaţă de frică,şi din comoditate.Frica de primejdii necunoscute (egală cu reacţia animalului care se îndepărtează de turmă),şi comoditatea omului modern incapabil să iasă din jaloanele societăţii bazată pe acumulare de bani,precum şi aversiunea sa pentru munca brută. :wink:Chemtrails-urile,,curate''deşii crează oarecari iminente probleme agriculturii,pomiculturii,ele sânt totuşi (trebuie să recunoaştem) ultimile posibilităţi de luptă cu modificarea climei.Iar dacă Elita mai amestecă câteodată prin ele şi soluţii de exterminare a populaţiei,acestea vor lovii atât casa săracului cât şi pe cea a bogatului(elitei),pentru că n-o să ne spui acum dragă Siby că elita va merge pe stradă cu masca pe figură... :-D--Părerea mea-- :wink: 8-)
[/b]

Stai linistit, Taycutza...ca stiu ei unde sa le imprastie....nu in zona in care locuiesc ei...nici macar in imprejurimi...

Si dragi colegi....bine ne-am regasit in 2012!!!!! Cum vi se pare ...asa la prima vedere?? :roll:

ariel

La muuulti ani ! Cu sanatate ,bucurii si vise implinite alaturi de cei dragi  !
Sa aveti un an bun, frumos si linistit !
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Siberia

@Tayka draga, mesajul meu era altul :-D dar nah, fiecare retine ce doreste din el  :wink:
   Am citit ceva studii (ale armatei americane) despre modificarile climatice si pot afirma ca mare parte din ceea ce se imprastie pe cer o reprezinta particule foarte fine de Aluminiu - destinate (conform studiilor lor) crearii unei pelicule atmosferice care sa reflecte lumina solara si sa protejeze oarecum atmosfera de supraincalzire, etc.
   Stiind despre aceste studii, Monsanto, la randul lor, creaza noi soiuri de legume/fructe adaptate concentratiei marite de Aluminiu din sol (concentratie sporita din cauza particulelor care ajung din atmosfera pe pamant, s.a.m.d.)
   Nu zic ca totul este o minciuna, nimeni nu produce otravuri, dar totusi: daca cineva ar fi vrut sa ne omoare pe marea noastra majoritate, ar fi fost simplu s-o faca: virusi, conflicte nucleare, etc. Exista si morti, exista si adaptati, totul datorandu-se pana la urma caracterului uman.  (nu ma mai lungesc cu vorbaria)
   Iar la ultima numaratoare, ne-au iesit la calcul un numar de 7 miliarde si ceva de oameni ce traiesc pe acest Pamant !

Si fiindca @angellla intreba pe alt subiect daca a mai ramas ceva neotravit pe Pamant, eu zic ca Gandul este cel ce ar trebui sa ramana vesnic neotravit. Gandul nostru vis-a-vis de noi si de tot ceea ce ne inconjoara.

Hai sa incepem anul acesta gandindu-ne ca : Ce-a fost a fost, ce este e si va mai fi ce Se Cuvine ! fiindca un sfarsit este un nou inceput; un an a trecut, incepem altul, iar de noi depinde sa-l facem un an cat mai bun pentru toti si toate pe acest Pamant.
   Si haideti sa ne ocrotim impreuna !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x91rBzNKvlc#!
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

La multi ani, la multi ani! Numai impliniri s-aveti in acest an! Si care ati trecut in alta dimensiune si sunteti inconjurati de lumina si v-a crescut vibratia, anuntati-ne si pe noi! :))))))))))