Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 22 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

daca va place fotografia si urarea,dati va rog un vot...
http://www.realitatea.net/la-multi-ani-romania_898599.html
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jean

Citat din: Arhanghelul din  26 Decembrie 2011, 04:23:51
La multi ani ! Arhanghelule  ... in aceasta seara ai facut 34 de ierni ...
Si eu iti spun ,,La multi ani ! Arhanghelule". Tu ai facut 34 ani, eu 54 astazi de dimineata. Dumnezeu fie cu noi.
Sarbatori fericite la toata lumea.
Adevarul este dincolo de noi

angellla29

Citat din: jean din  26 Decembrie 2011, 15:47:40
Si eu iti spun ,,La multi ani ! Arhanghelule". Tu ai facut 34 ani, eu 54 astazi de dimineata. Dumnezeu fie cu noi.

LA MULTI ANI colega Jean!!! Sa traiesti, sa infloresti, ca merii, ca perii in mijlocul verii..si sa ai parte doar de bucurii sanatate si implinirea tuturor dointelor!!!

P.S. Am facut "comanda" la cofetaria lui Mos Craciun si uite ce ti-a trimis....probabil ca  ai fost cuminte anul acesta :lol: :lol:

jean

angellla29, multumesc mult pt. urare. Sa fii sanatoasa si fericita. Bucuria este in sufletul nostru si daca vrei sa fii bucuros, bucuria trebuie cautata.
Fetele? Da.....Fac parte din frumusetile Pamantului. Si pentru ca simt si imi doresc ca aceasta viata sa fie ultima ca fiinta incarnata pe acest Pamant, acolo unde voi fi dupa moarte, am sa-mi aduc aminte cu drag de ce a fost frumos aici (daca este posibil).

Arhanghelul

Multumesc.

La multi ani !  ...  jean ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

angellla29

Pentru ca tot vine 2012....si astia tot anunta venirea Antichristului....ma intreb oare:

Este deja pe Pamant? E vreun lider politic....sau religios?

Ma rog...pream multe intrebari pun si eu...stiu, stiu....curiosii mor repede :evil:

http://bloguri.piatza.net/evreii-se-pregatesc-de-venirea-lui-antichrist-video-si-transcriptul-construirea-altarului-templului-lui-solomon-explicatiile-a-doi-evrei-de-la-%E2%80%9Ethe-temple-institute%E2%80%9D/

padme

Citat din: Arhanghelul din  26 Decembrie 2011, 04:23:51
La multi ani ! Arhanghelule  ... in aceasta seara ai facut 34 de ierni ...

eu 54 astazi de dimineata.

Ooo, Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaa muullti aanni!

Nu pot sa nu observ ca nimanui nu-i plac torturile din menu! Sunteti la dieta cumva?? :))))))))))))))))

Siberia

La multi ani, Jean !
Sanatate, fericire si dorintele sa ti se-ndeplineasca ! (asa ca ai grija ce-ti doresti  :wink: :-D)
:rainbow:  :rainbow:  :rainbow:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

ariel

Mai tarziu ...dar din tot sufletul.....LA MUUULTI ANI ! Arhanghelule
LA MUUULTI ANI ! Jean.....sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi !!!
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

jean

Va multumesc, la fel va doresc si eu voua. Sa fiti sanatosi si fericiti.

zana@M

Citat din: jean din  27 Decembrie 2011, 09:47:16
Va multumesc, la fel va doresc si eu voua. Sa fiti sanatosi si fericiti.

LA MULTI ANI ,JEAN!
SANATATE ,FERICIRE SI MULTE BUCURII!
La Multi Ani De Ziua Ta
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

Citat din: Arhanghelul din  26 Decembrie 2011, 18:33:27
Multumesc.

La multi ani !  ...  jean ...

LA MULTI ANI ,SANATATE SI MULTE BUCURII!
La Multi Ani De Ziua Ta
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

angellla29

Decat sa va duceti la mama Omida....mai bine cititi aici....macar astia stiu ce vorbesc, si e gratis!!In orice caz ceea ce am citit mi-a facut parul maciuca....

http://alamongordo.com/

kefren

LA MULTI ANI,colegilor Jean si Arhanghelul,sa aveti o viata lunga si frumoasa in care sanatatea sa primeze.As fii vrut sa va fac cadou un clip,dar m-am gandit ca poate unora prea pudici nu le va fi pe plac,deci am renuntat.

angellla29

La MULTI ANI...tuturor Stefanilor si Stefaniilor!!!! Sa fiti sanatosi oameni buni....si toate dorintele voastre sa se implineasca...va doresc din suflet asta!!! Si am aici un mic dar...un cantec al lui Stefan Stan!!!! Alt Stefan....care este si Vocea Romaniei!!!

Andra si Stefan Stan - Vivo per lei (Finala Vocea Romaniei)