Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Siberia

Citat din: calator astral din  29 Decembrie 2011, 12:51:58
Va invit sa vizionati un nou clip publicat foarte recent, extrem de interesant, pe aceasta tema a unei vechi conspiratii.

Illuminati The freemasonry and Zionism - The Master Plan To Rule the World [PT2]

Ca de obicei, amestecarea Cavalerilor Templieri in radacinile masoneriei Europene, iarasi prost documentata.
Spre comparatie, avem la dispozitie cel mai vechi text masonic cunoscut - Manuscrisul Halliwell cunoscut si sub numele de Manuscrisul Regius sau Poemul Regius - datat cca. 1390 e.n.

"The Halliwell Manuscript, also known as the Regius Poem, is the first known Masonic text. It consists of 64 written pages in poetic form. The poem begins by evoking Euclid and his invention of geometry in ancient Egypt and then the spreading of the art of geometry in "divers lands." This is followed by fifteen points for the master concerning both moral behaviour (do not harbour thieves, do not take bribes, attend church regularly, etc.) and the operation of work on a building site (do not make your masons labour at night, teach apprentices properly, do not take on jobs that you cannot do etc.). There are then fifteen points for craftsmen which follow a similar pattern.
The general consensus on the age of the document dates its writing to between the late 14th century and the middle of the 15th century, and from internal evidence its author appears to have been a West of England clergyman. The manuscript was recorded in various personal inventories as it changed hands until it came into possession of the Royal Library, which was donated to the British Museum in 1757 by King George II to form the nucleus of the present British Library."

http://en.wikipedia.org/wiki/Masonic_manuscripts#The_Halliwell_Manuscript.2C_or_Regius_Poem

Se pare ca acest manuscris vorbeste despre propagarea masoneriei in Europa chiar inainte de faimoasele aventuri ale Cavalerilor Templieri:
Citat"This craft came into England, as I you say,
In time of good King Athelstane's day;"
Regele Althelstane cca. 893 - 939 e.n.
"Athelstan or Æthelstan (Old English: Æþelstan, Æðelstān; c. 893 or 894 – 27 October 939), called the Glorious, was the King of England from 924 or 925 to 939. He was the son of King Edward the Elder, grandson of Alfred the Great and nephew of Æthelflæd of Mercia. Æthelstan's success in securing the submission of Constantine II, King of Scots, at the Treaty of Eamont Bridge in 927 through to the Battle of Brunanburh in 937 led to his claiming the title "king of all Britain".[2] His reign is frequently overlooked, with much focus going to Alfred the Great before him, and Edmund after. However, it was of fundamental importance to political developments in the 10th century. Athelstan was the first King of a unified England from 927 A.D."
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%86thelstan

Mai jos citez parea de inceput din Regius Manuscipt spre comparatie - engleza moderna adaptata:

"Here begin the constitutions of the art
of Geometry according to Euclid.
Whoever will both well read and look
He may find written in old book
Of great lords and also ladies,
That had many children together, certainly;
And had no income to keep them with,
Neither in town nor field nor enclosed wood;
A council together they could them take,
To ordain for these children's sake,
How they might best lead their life
Without great disease, care and strife;
And most for the multitude that was coming
Of their children after great clerks,
To teach them then good works;
And pray we them, for our Lord's sake.
To our children some work to make,
That they might get their living thereby,
Both well and honestly full securely.
In that time, through good geometry,
This honest craft of good masonry
Was ordained and made in this manner,
Counterfeited of these clerks together;
At these lord's prayers they counterfeited
geometry,
And gave it the name of masonry,
For the most honest craft of all.
These lords' children thereto did fall,
To learn of him the craft of geometry,
The which he made full curiously;
Through fathers' prayers and mothers' also,
This honest craft he put them to.
He learned best, and was of honesty,
And passed his fellows in curiosity,
If in that craft he did him pass,
He should have more worship than the less,
This great clerk's name was Euclid,
His name it spread full wonder wide.
Yet this great clerk ordained he
To him that was higher in this degree,
That he should teach the simplest of wit
In that honest craft to be perfect;
And so each one shall teach the other,
And love together as sister and brother.
Futhermore yet that ordained he,
Master called so should he be;
So that he were most worshipped,
Then should he be so called;
But masons should never one another call,
Within the craft amongst them all,
Neither subject nor servant, my dear brother,
Though he be not so perfect as is another;
Each shall call other fellows by friendship,
Because they come of ladies' birth.
On this manner, through good wit of geometry,
Began first the craft of masonry;
The clerk Euclid on this wise it found,
This craft of geometry in Egypt land.
In Egypt he taught it full wide,
In divers lands on every side;
Many years afterwards, I understand,
Ere that the craft came into this land.
This craft came into England, as I you say,
In time of good King Athelstane's day;
He made then both hall and even bower,
And high temples of great honour,
To disport him in both day and night,
And to worship his God with all his might.
This good lord loved this craft full well,
And purposed to strengthen it every part,
For divers faults that in the craft he found;
He sent about into the land
After all the masons of the craft,
To come to him full even straight,
For to amend these defaults all
By good counsel, if it might fall.
..."

Varianta arhaica aici: http://www.masonicsites.org/blue/regius1.htm (sau in alte librarii masonice)

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

mr

Este foarte posibil, Siberia, sa astepti multa vreme vreo dovada care sa certifice existenta acestor "Illuminati"(daca ei chiar exista sub aceasta titulatura).
Spun asta pentru ca increngatura celor care conduc in mod real lumea de astazi este atat de bine disimulata, incat pistele se pierd fara vreo logica sau ceva concret.
Modalitatea de actiune mi se pare evidenta iar cuvintele adresate de Giuseppe Mazzini (urmasul lui Adam Weishaupt) lui Albert Pike, in 1870 intr-o scrisoare, indica existenta cercului in cerc si arata foarte clar cum isi permit sa preschimbe valorile masoneriei dupa bunul lor plac:

"Trebuie sa cream un rit superior care sa ramana necunoscut, din care vor face parte masoni din gradele superioare, selectati de noi. Acesti oameni trebuie sa se supuna pastrarii stricte a secretului, cu acest rit superior vom conduce intreaga masonerie (...) Va fi cel mai puternic deoarece conducerea sa va ramane necunoscuta."

Interesanta schema data de tine. Intuitia imi spune ca exista si organizatii secrete "albe", care mai incearca o contracarare a actiunilor " intunecatilor". Raportul dintre ele, azi, pare sa fie inclinat in favoarea "negrilor" iar ca dovada stau faptele lor (felul cum trateaza liberatea si viata profanului in viata de zi cu zi prin intermediul sistemului pe care l-au impus).

Personal am renuntat sa mai descalcesc structura "Illuminati"-lor sau celor ca ei. Mi-am cumparat o gramada de carti ce tratau problema organizatiilor secrete si pe masura ce le citeam, am inteles ca imi irosesc energia de pomana si ma simteam distras de la ceea ce trebuia sa fac cu adevarat: munca cu mine. Daca o fi sa dau de-un fir mai "lung", de bine, daca nu.. am ce face...  :-D :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Siberia

Da @mr, si eu am citit o gramada de carti conspirationiste si mai apoi am vrut sa vad si de unde s-au documentat  autorii. Asa ca am facut rost de o intreaga biblioteca de carti masonice :-D
Si luand-o pe fir incetul cu incetul, m-a luat ameteala...

Despre celebra scrisoare a lui Albert Pike adresata lui Giuseppe Mazzini, se stie ceva ?
Ideea scrisorii lui Pike catre Mazzini a aparut de pe vremea lui Leo Taxil si a fost preluata mai apoi de alti scriitori ca: Edith Starr Miller, Cardinal Caro y Rodriguez of Santiago sau William Guy Carr.
Niciunul dintre ei n-a putut aduce dovada existentei acelei scrisori. Rodriguez of Santiago sustinea ca acesta corespondenta se afla in Muzeul Britanic, dar mai apoi William Guy Carr specifica intr-o adaugire din cartea sa "Satan - Printul acestei Lumi" ca aceasta scrisoare (Pike - Mazzini) nu este catalogata in Libraria Muzeului Britanic - citez:
"The Keeper of Manuscripts recently informed the author that this letter is not catalogued in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez's knowledge should have said that it was in 1925".

Scrisoarea m-a pus pe ganduri si m-a facut sa caut o eventuala dovada fiindca am apucat sa citesc cate ceva din Albert Pike (spre rusinea mea n-am terminat fiindca stilul scrierii lui Pike este atat de inflorat si plin de simboluri - ca sa nu mai vorbim de cuvinte arhaice, incat e greu de parcurs de un "novice" in ale masoneriei) - din Book of the Words sau Morals and Dogma si stilul literar al domnului Pike nu corespunde cu stilul literar al scrisorii catre Mazzini.
Pentru oricine doreste o comparatie, pot atasa cartile lui Pike spre studiu.
Scrisoarea pare scrisa de altcineva si eventual "modernizata".
Nu mai intru aici in amanunte de genul: Illuminati si masoni folosesc in corespondenta si scrierile lor multe simboluri si coduri grecesti sau ebraice si e ciudat sa vezi "citate" din asa zisele lor scrisori lipsite total de orice urma de simbolistica, ba mai mult, explicate in asa masura incat sa priceapa si ultimul tantalau planurile lor "nemernice".

Sa fiu bine inteleasa de oricine:
Nu vreau sa aduc o lauda masonilor sau Illuminatilor, ci vreau doar sa observam ca Ignoranta nu ne ajuta cu nimic in aflarea Adevarului.
Dupa parerea mea, Illuminati despre care discutam noi in ziua de azi nu reflecta absolut nimic din ideile celor "iluminati" din trecut, n-au nici o legatura cu ei, ba mai mult, tot valul de mister si titulaturile pompoase care-i denumesc, le-am atribuit chiar noi, cei ignoranti, acestor "nemernici" - iar ei se simt bine mersi, protejati in aceasta ceata "oculta" pe care noi (ajutati din plin de agenti diversionisti) am tesut-o in jurul lor.
Ceea ce doresc, este sa despartim putin aceasta ceata, sa vedem cine ce este si sa-i detronam de pe piedestalul pe care i-am suit pe cei ce nu-si merita locul, sau sa-i repunem in drepturile lor pe cei ce i-am amestecat in supa "nemerniciei" din cauza ignorantei noastre.
Atata tot !
si stiu ca e o munca foarte grea :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

andrei

Ai dreptate Siberia,dar si mr. are dreptate cand spune ca este foarte greu sa descalcesti aceste increngaturi.Asta a fost si ideea mea cand am postat fisierele din urma.Sunt constient ca ele contin o multime de aberatii si traznai,dar au si pasaje oarecum credibile.Din pacate asa mi-au parvenit si am incercat sa aduc un fel de completare la textul din postare,cu credinta ca oricine are cat de cat o idee despre subiectul cu pricina va stii sa discearna si sa retina numai ce este de retinut si nu ,,da capo al fine"... ca pe ,,Tatal nostru" ca sa spun asa :-D.Cel putin eu asta fac cu asfel de fisiere.Caut sa retin numai ceea ce pare cat de cat credibil, fara sa imi incarc mintea cu propaganda si alte aiureli pe care le contin de obicei asfel de texte.
    Sigur Adam Smith a scris ,,Averea Natiunilor"-titlul original, nu ,,Bogatia" dar nici ,,Avutia" :-D cu toate ca sunt ...sinonime,iar sub titlul ,,Bogatia natiunilor" a aparut la noi mi se pare ca la editura,,Libra".
     Adam Weishaupt a scris ,,Noul Testament Diabolic" cartea de capatai a ,,Iluminatilor Bavarezi"
     Acum cateva clarificari de care se pare ca ai nevoie in plus: ,,Iluminatii" despre care vorbesc,sunt intradevar cei din ,,Fratia Sarpelui" care isi au radacinile in vechea Mesopotamie.Acesta ,,Fratie" proslavea pe Lucifer care le dadea lumina,adica cunoastere,de unde si numele lor:,,Iluminatii" adica cei luminati de Lucifer.Ei se obligau sa dea cunoasterea mai departe,celorlalti, ramasi in bezna...adica noi :-D.De aici si un alt nume-,,Iluminati-i" cu inca un ,,i" la urma,care subliniaza de fapt porunca lui Lucifer pentru adepti sai(de a impartasii cunostintele primite cu ceilalti)
     Aceasta ,,Fratie a Sarpelui" nu a disparut pur si simplu,ci sa ascuns de ochii lumii secole intregi,timp in care adeptii ei au acaparat conducerea omenirii.Ei sunt ceea ce a fost numit mai apoi ,,Aristrocratia Neagra".Prin anul 1770 se pare ca sa aflat ceva despre existenta lor.Pentru a ramane anonimi au hotarat sa faca o diversiune si au intemeiat,,Ordinul Secret al Iluminatilor Bavarezi"prin iezuitul Adam Weishaupt,prof universitar la Universitatea din Ingostadt si preot iezuit.Acesta a fondat Ordinul la cererea baronului Roschild,din Casa de Roschild,bancher si creditor al lui Weishaupt,membru al uneia din cele 13 linii de sange ale ,,Nobilimii Negre".Dupa ce au facut destul taraboi pe la curtile Europei,tocmai pentru a distrage atentia de la adevaratii,,Iluminati" , ,,Ordinul Iluminatilor Bavarezi" a fost desfintat.Weishaupt a reusit sa fuga dar se pare ca a fost ucis de catre adevaratii ,,Iluminati" intr-un ritual, ca urmare a faptului ca continua sa foloseasca numele ordinului,dupa ce fusese hotarat sa nu mai apara la vedere.Confuzia ta Siberia, apropo de iezuiti si Iluminati cred ca provine de aici.Retine totusi ca iezuitii ca si alte ordine si fratii secrete i semi secrete sunt creatia ,,Iluminatilor" din vechea ,,Fratie a Sarpelui"
   P.S. Explica-mi si mie te rog de ce crezi ca sursele tale sunt mai documentate decat ale noastre? :?Din cate vad ele sunt aceleasi carti ...si net-ul la greu :-D Sau crezi ca daca postezi in engleza dupa sait-uri straine sunt mai de firma :-D? :-D :?

Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Siberia

As posta si traducerile in romana dar recunosc ca mi-este prea lene s-o fac :-D
   Precizam intr-un post ca sursele pot fi aceleasi dar rezultatele sunt diferite cand se extrag doar "citate" convenabile din acele surse. Precizam tot mai sus ca (tocmai conform acelorasi surse expuse pentru comparatie) prin aceasta tehnica se confunda ideea de iezuism cu cea de illuminati. Iar tehnica aceasta a fost extinsa in multe alte directii.
   E normal sa scotocesc si eu internetul fiindca n-am acces la studiile unor istorici sau la unele carti la modul fizic, ci doar accesand anumite biblioteci virtuale sau muzee care-si expun in mod virtual exponatele. Sursele mele se regasesc si-n multe pagini citite din carti asa numite "oculte".
   Eu am facut un apel la colegii care au studiat despre originile masoneriei sau a gruparilor denumite secrete tocmai pentru a-mi completa unde este cazul informatiile pe care le detin sau pentru a le compara.
   Nu am sustinut nicaieri ca detin Adevarul, chiar am fost luata peste picior cand am pus intrebari sau am sustinut ca sunt inca la etapa de cercetare si cautare, de alipire a unor bucatele din puzzle; si am zis ca sunt in aceasta etapa tocmai fiindca stiu cat de gros este stratul in care trebuie sa sap, stiu ca am o singura lopata si doar doua maini si mai stiu ca mai multe maini si mai multe lopeti care sapa in acelasi loc ar avea mai multe sanse de reusita  :-D
   Dar probabil, voi sapa in continuare singura si-mi voi aprinde felinarul singura, in groapa mea :-D

Multumesc celor care au ajutat pana acum si celor ce vor mai ajuta pe viitor la sapat. Stiu ca intr-o buna zi gropile sapate se vor uni si felinarele vor straluci impreuna ca un soare - pentru a ne "ilumina" :-D (nu stiu in schimb daca voi mai apuca eu acea zi pe Pamant. :wink:  :-D)

fiulploii

Poate cunosti sau poate ca nu  :lol: site-urile urmatoare :
http://www.whale.to/b/symbols_h.html
daca faci click pe cate o denumire sau simbol se deschide o pagina cu explicatii si desene
http://www.ancientmonks.com/mystical-order-of-neglected-knowledge/5th-degree-high-priest-chevelier/the-illuminati
http://www.catchpenny.org/abydos.html
http://nexusilluminati.blogspot.com/2011/05/most-amazing-ancient-objects-in-world.html
ultimul site este cu tot felul de artefacte despre care unii zic ca ar fi resturi ale stiintei illuminati-ana  :roll:

angellla29

http://www.descopera.org/cine-sunt-illuminati/

Guvernul mondial unic
Imediat dupa ce s-a destramat ordinul, au aparut teoriile conspiratiei. In 1797, un cleric francez, Augustin Barruel a publicat cartea Memorii, ilustrand istoria iacobismului in care lansa o teorie a conspiratiei care ii implica pe francmasoni, illuminati, Rosacrucieni si iacobini. Anul urmator, John Robinson, a publicat o carte in prezenta o conspiratie, cum ca Illuminati planuia inlocuirea tuturor religiilor cu umanismul si inlocuirea statelor cu un singur guvern mondial.
Teoria castigase credibiltate dupa similtudinea stabilita intre Masonerie si Illuminati, combinat cu manipularea sinistra a societatii. Thomas Jefferson, presedinte al SUA, declara ca putea sa inteleaga de ce Illuminati fusesera obligati sa adopte caracterul secret, prin precautie in cazul difuzarii informatiilor si a principiilor moralitatii pure.
S-a zvonit ca si presedintele SUA ar fi un Illuminati. Au inceput sa circule zvonuri legate de implicarea Illuminatilor in afacerea SUA. Piramida atoatevazatoare de pe Marele sigilui al SUA a fost citata ca reprezentand un simbol secret realizat de membri de rang inalt ai ordinului. Illuminati, a caror intentie consta in a arata ca ochiul atoatevazator al ordinului lor ii supravegheaza pe americani. Toate acestea sunt aratate si pe bancnotele americane.
S-a sugerat deasemena ca societatea secreta Craniul si Oasele a fost fondata ca sucursala americana a ordinului Illuminati. In vremurile moderne, teoriile conspiratiei referitoare la Illuminati au devenit din ce in ce mai bizare, dar destul de fanteziste.
Reptilele extraterestre
Poate cea mai extraordinara dintre toate teoriile referitoare la Illuminati este cea avansata de un fost jucator britanic de fotbal si commentator de sport, David Icke. Potrivit lui Icke, Illuminati sunt intreadevar conducatorii secreti ai lumii, insa constituirea ordinului lor dateaza cu mult inaintea infiintarii sale in Bavaria in 1780. Defapt, spune Icke, "Illuminati sunt extraterestrii reptilieni care controleaza lumea de mii de ani, de la civilizatia sumeriana incoace si ca intervin din cea de-a patra dimensiune", sau ca acestia sunt ascunsi sub aspectul liderilor de astazi.
Potrivit lui Icke, Illuminatii au venit din alta dimensiune, fie din alta galaxie si ne-au ajutat la dezvoltarea tehnologica. Teoria lui Icke nu a atras prea multi adepti.
Illuminati astazi
Scriitori precum Mark Dice, David Icke, Ryan Burke si altii, sustin ca Illuminati a supravietuit si exista si astazi. Conspirationistii au afirmat ca multi oameni importanti au fost membrii ai grupului Illuminati, printre care si Winston Churchill, familia Bush, Barack Obama, familia Rothschild, David Rockefeller si Zbigniew Brzezinski.

angellla29

Citat din: angellla29 din  29 Decembrie 2011, 10:58:04
Haideti, va rog, sa discutam putin....si depsre una din armele lor impotriva noastra...a bietilor oameni nevinovati...vinovati poate ca traim pe aceasta Planeta care este "comitatul " lor...al demonilor cu chip de om...Haideti sa vedem ceea ce poate unii inca nu stiu....cum suntem otraviti prin alimente....si pana unde duce ura si rautatea lor ......impotriva noastra...
Este una din acele "rotite" ale URIASULUI PLAN de Distrugere al Omenirii...mai curand de ingenunchere psihica a oamenilor...Una dintre metode pentru ca din pacate au destule....Iata oameni buni cum ELITA....ne ucide...la propriu.... :evil: :evil: Si culmea, atat de boi suntem, ca le mai si platim otrava....cu banii pe care ii castigam cu greu...Acesti DEMONI....mai pot fi numiti OAMENI??? Va intreb asa...prieteneste...

Din seria...cu ce se mai "distreaza" Oculta Mondiala....pe spinarea si banii prostimii, de toate natiile , culorile si religiile Terrei :evil:

Nu mai mancati cartofi...caci altfel...Cancerul ne asteapta...
.

Un raport care arată legătura dintre cancer şi cartofii modificaţi genetic este trecut sub tăcere

Graham Thompson, militant Greenpeace, afirmă că dovezile sprijină ,,cercetarea făcută de Pusztai, care a fost discreditată atunci de către industrie". Brian John de la GM Free Cymru din Ţara Galilor, care a publicat în 2007 rezultatele cercetării cu privire la cartofii modificaţi genetic, afirmă că aceasta a fost realizată în 1998 de către Institutul de Nutriţie al Academiei de Ştiinţe Medicale din Rusia, rezultatele ei fiind ascunse timp de opt ani.

Cercetarea arată că şobolanii hrăniţi cu cartofi modificaţi genetic au dezvoltat tumori; ficatul, rinichii şi intestinul gros fiindu-le grav afectate. Cartofii conţineau o genă rezistentă la antibiotice. Institutul rus a refuzat să dea publicităţii aceste informaţii.

Consultantul Greenpeace, Irina Ermacova, care a realizat pe cont propriu cercetări referitoare la hrănirea animalelor cu hrană modificată genetic, a analizat concluziile raportului. Ea afirmă că soiul de cartofi MG Russet Burbank este printre ,,cele mai periculoase" categorii de hrană folosite în teste şi că r",,pe baza acestor dovezi ei nu pot fi folosiţi în hrana oamenilo<.---- Vrajeala!!!!! :wink:

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5309

Din ciclul: Britanicii...salvatorii Planetei :roll:Asta se intampla prin 2008....dar sunt siguuuura ca este foarte de actualitate....Masoneria...la ea acasa :evil:

Premierul britanic, Gordon Brown propune utilizarea organismelor modificate genetic ca soluţie de rezolvare a actualei crizei mondiale

În luna octombrie 2008, premierul britanic, Gordon Brown a trimis o scrisoare secretarului general al ONU, reprezentanţilor Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale, precum şi primului ministru al Japoniei, ţară care deţine preşedenţia G8. În această scrisoare, Gordon Brown propune un plan de rezolvare a actualei crize financiare mondiale. Printre soluţii se află şi cultivarea pe scară largă a organismelor modificate genetic (OMG).

Presa corporatistă a demarat deja o campanie de promovare a acestei idei cu titluri de genul ,,Organismele modificate genetic ar putea contracara creşterea preţurilor la alimente" sau ,,Organismele modificate genetic, singura soluţie pentru combaterea foametei".   Un articol de propagandă publicat chiar în România afirmă: ,, În condiţiile în care mai bine de jumătate din produsele agricole importate de europeni din Lumea Nouă sunt modificate genetic, specialiştii în domeniul alimentar susţin că este inutil ca populaţia să se mai întrebe dacă OMG-urile sunt bune sau nu, deoarece fac deja parte din viaţa noastră."

În nota de fundamentare a propunerii sale, Gordon  Brown prezintă ideea cultivării şi consumului de organisme modificate genetic ca fiind o necesitate dictată de criza financiară globală. ,,Puterea de cumpărare a consumatorilor a scăzut sensibil", susţine el. Dar tot el afirmă mai departe că ,,în ţările dezvoltate consumul a atins cote foarte ridicate. Pe de altă parte, produsele alimentare clasice au preţuri din ce în ce mai mari. Populaţia globului a crescut foarte mult în ultimele decenii. Cantitatea şi calitatea producţiei agricole sunt afectate de modificările climatice şi de reducerea suprafeţelor cu grâu şi porumb, prin cultivarea de plante necesare producerii de biocombustibili care să înlocuiască petrolul. Alimentele modificate genetic sunt mult mai ieftine şi mai profitabile decât cele naturale." 

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5645

Din categoria: Bah, prostilor...daca nu beti Coca Cola si Pepsi cola...Va BOMBARDAM!!!Pai se poate?! Mama voastra...de indieni tampiti....teroristii  :evil:

În august 2006, statul Kerala din sudul Indiei a interzis producţia şi comercializarea de Coca Cola şi Pepsi Cola pe teritoriul lui. Această decizie a fost luată în urma unor analize de laborator, care demonstrau că băuturile în cauză conţin cantităţi mari de pesticide şi reprezintă un pericol, atât pentru sănătatea celor care le consumă, cât şi pentru mediu.

Cinci alte provincii indiene au interzis apoi producţia de Coca Cola şi Pepsi Cola şi comercializarea lor mai ales în şcoli, spitale şi universităţi. Aceste măsuri au pus în serioasă dificultate cele două companii, care deţin 80% din piaţa indiană a băuturilor răcoritoare, pierderile fiind estimate la miliarde de dolari. Totodată ele reprezintă o serioasă lovitură de imagine la adresa Coca Cola şi Pepsi Cola.

Cele două corporaţii americane se află pentru a două oară în această situaţie. Guvernul indian interzisese cele două produse şi în 1977, după ce le solicitase companiilor să spună care sunt ingredientele utilizate în fabricare, pentru a dovedi că acestea nu sunt nocive. Companiile au refuzat să facă acest lucru, pe motiv că reţetele sunt secrete.

Analizele de laborator au fost realizate de o asociaţie independentă, Centrul pentru ştiinţă şi mediu (CSE) şi confirmă rezultatele unui raport al autorităţilor sanitar veterinare de la New Delhi. Ambele arată că  băuturile în cauză conţin cantităţi nepermise de pesticide, de 20 până la 200 de ori mai mari decât limitele admise.

,,Dacă le bem, ar trebui să le putem şi testa", este egida sub care s-au desfăşurat cercetările CSE. Coca Cola a contestat rezultatele, aducând ca probă analizele efectuate de laboratorul englez care îi certifică de obicei produsele. CSE arată însă că acesta nu este o sursă obiectivă: ,,Faptul că un singur laborator din Marea Britanie are dreptul de a analiza aceste produse este dubios. Cum poate fi considerată o analiză finanţată şi controlată de Coca Cola o sursă fiabilă de informaţii? Eşantioanele studiate de acesta sunt trimise chiar de Coca Cola, în timp ce noi am utilizat eşantioane care provin din băuturile comercializate şi am respectat toate standardele şi protocoalele de analiză, aşa cum facem de peste 20 de ani de când lucrăm."

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5782

Din seria....Vrajeli cu virusi....contraataca!!!! Cica sunt folositi ca aditivi :lol:

FDA a anunţat la mijlocul anului 2006 aprobarea unui aditiv alimentar antimicrobian, care conţine un amestec de virusuri bacteriofage. ,,Decizia luată de FDA este prima aprobare a utilizării virusurilor ca aditivi în alimente", spune Andrew Zajac, de la Biroul pentru Siguranţa Aditivilor din Alimente al FDA. ,,«Cocktailul» aprobat conţine 6 virusuri şi se pulverizează pe carnea gata tăiată şi pe preparatele din carne, pentru a ucide microbii care îmbolnăvesc fatal sute de oameni în fiecare an", a precizat John Vazzana, preşedintele şi şeful executiv al companiei Intralixx, care a dezvoltat acest aditiv.

FDA a mai declarat că virusurile bacteriofage sunt special făcute pentru a distruge urmele de Lysteria monocitogene bacterium. Bacteria poate produce o infecţie gravă numită listerioză, mai ales la femeile însărcinate, la noii-născuţi şi la adulţii cu sistemul imunitar slăbit. Conform statisticilor Centrelor federale de Control şi Prevenire a Bolilor (CDC), se estimează că în Statele Unite, anual se îmbolnăvesc grav cu Lysteria 2.500 de persoane, dintre care 500 mor.

Biroul pentru Siguranţa Aditivilor din Alimente a justificat că prânzurile gata preparate din carne, care nu necesită gătirea sau încălzirea, sunt în special vulnerabile la Lysteria, deoarece nu mai sunt supuse procesului termic de distrugere a bacteriilor dăunătoare. De asemeni, FDA a mai motivat că produsul bacteriofag viral distruge doar tulpinile de Lysteria, nu şi celulele umane sau vegetale.

Însă consumatorii nu vor şti care produse din carne sunt tratate cu acest aditiv ce conţine amestecul de viruşi şi care nu sunt tratate. FDA recunoaşte că aditivul viral ar putea conţine reziduuri toxice de la bacteria pe care o înglobează, dar testările nu au evidenţiat nici un reziduu toxic, care ,,oricum, fiind în cantităţi mici, nu ar pune sănătatea în pericol", mai precizează ei. Compania Intralixx, cu sediul la Baltimore, SUA, a trimis încă din 2002 către agenţia FDA o cerere de aprobare a utilizării virusurilor ca aditivi. De atunci, Intralixx a vândut licenţa aditivului unei companii multinaţionale, care intenţionează să-l comercializeze în întreaga lume.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5759

Din ciclul: Dumnezeu a spus: Mergeti si inmultiti-va!!! Oculta zice: Muriti duceti-va dracu....si asa sunteti prea multi!!!Luati si mancati de colea :-P :-P

Un studiu realizat de Universitatea din Viena în colaborare cu Agenţia pentru sănătate şi siguranţa hranei (Austrian Agency for Health and Food Safety) şi Ministerul Sănătăţii din Austria a ajuns la concluzia că porumbul modificat genetic determină infertilitate şi sterilitate.

Asociaţiile care protestează împotriva alimentelor modificate genetic atrăseseră de multă vreme atenţia asupra acestui fapt. Anul trecut, Congresul american a primit cartea lui Jeffrey Smith, directorul executiv al Institutului pentru Tehnologie Responsabilă. Având ca titlu ,,Ruleta genetică" (Genetic Roulette), aceasta  avertiza asupra a 65 de probleme serioase de sănătate, printre care infertilitatea şi sterilitatea,  cauzate de consumul de alimente modificate genetic.

Spre exemplu, porumbul Monsanto este modificat genetic pentru a produce o substanţă asemănătoare cu pesticidele, care îl face mai rezistent faţă de dăunători. Numeroşi fermieri din SUA s-au plâns că animalele pe care le hrăneau cu un astfel de porumb ajungeau apoi în mod inevitabil să sufere de sterilitate, respectiv infertilitate. Acum există şi o confirmare ştiinţifică din partea unei instituţii recunoscute.

Jeffrey Smith a declarat: ,,În SUA, alimentele modificate genetic sunt responsabile de o mulţime de probleme de sănătate. Guvernul trebuie să le interzică imediat, pentru că sunt periculoase. Consumatorii nu mai trebuie însă să aştepte ca guvernul să facă primul pas, trebuie şi ei să acţioneze."

Institutul pentru Tehnologie Responsabilă a lansat o campanie pentru o Americă mai sănătoasă, prin care urmăreşte să mobilizeze cetăţenii, organizaţiile, mediul de afaceri, mass-media pentru ca aceştia să respingă în masă alimentele modificate genetic. Reprezentaţii firmei Monsanto nu au comentat în niciun fel această situaţie. 

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5607

Siberia

Dupa ce terminam cu cartofii modificati genetic, am putea cauta un studiu facut de Nokia cu privire la nocivitatea telefoanelor mobile si la modul in care ar trebui purtate pentru a ne proteja organele interne de efectele undelor emise sau am putea cauta studiile despre indulcitorii artificiali continuti in bauturi racoritoare, siropuri, iaurturi si mai toate produsele dietetice - comercializati sub fosta denumire de Aspartan sau actuala denumire de NutraSweet sau AminoSweet.
   Si tot asa... :wink:

p.s. - pentru @andrei (o intrebare pe care am doream sa o pun de ieri si am uitat :-D

Citat din: andrei
... prin iezuitul Adam Weishaupt,prof universitar la Universitatea din Ingostadt si preot iezuit.Acesta a fondat Ordinul la cererea baronului Roschild,din Casa de Roschild,bancher si creditor al lui Weishaupt,membru al uneia din cele 13 linii de sange ale ,,Nobilimii Negre".Dupa ce au facut destul taraboi pe la curtile Europei,tocmai pentru a distrage atentia de la adevaratii,,Iluminati" , ,,Ordinul Iluminatilor Bavarezi" a fost desfintat.Weishaupt a reusit sa fuga dar se pare ca a fost ucis de catre adevaratii ,,Iluminati" intr-un ritual, ca urmare a faptului ca continua sa foloseasca numele ordinului,dupa ce fusese hotarat sa nu mai apara la vedere.

Poti sa-mi spui te rog si mie de unde ai ajuns la concluzia asta, sau unde ai auzit "nazdravania" asta ?
   Weishaupt a murit la 82 de ani, dupa vreo 45 de ani de la desfiintarea Ordinului pe care l-a creat. A locuit intr-adevar in exil - in Gotha - o gramada de timp in care a si scris o multime de carti despre Illuminati, dar n-am citit pana acum de vreo faptul ca a murit in conditii suspecte.
   Ca sa nu mai intreb care e logica asasinarii unui om la 82 de ani - dupa mai bine de 50 de ani de la aducerea cuvantului Illuminati in luminile rampei ....

angellla29

Citat din: Siberia din  30 Decembrie 2011, 14:15:45
   Dupa ce terminam cu cartofii modificati genetic, am putea cauta un studiu facut de Nokia cu privire la nocivitatea telefoanelor mobile si la modul in care ar trebui purtate pentru a ne proteja organele interne de efectele undelor emise sau am putea cauta studiile despre indulcitorii artificiali continuti in bauturi racoritoare, siropuri, iaurturi si mai toate produsele dietetice - comercializati sub fosta denumire de Aspartan sau actuala denumire de NutraSweet sau AminoSweet.

p.s. - pentru @andrei (o intrebare pe care am doream sa o pun de ieri si am uitat :-D

Poti sa-mi spui te rog si mie de unde ai ajuns la concluzia asta, sau unde ai auzit "nazdravania" asta ?
   Weishaupt a murit la 82 de ani, dupa vreo 45 de ani de la desfiintarea Ordinului pe care l-a creat. A locuit intr-adevar in exil - in Gotha - o gramada de timp in care a si scris o multime de carti despre Illuminati, dar n-am citit pana acum de vreo faptul ca a murit in conditii suspecte.
   Ca sa nu mai intreb care e logica asasinarii unui om la 82 de ani - dupa mai bine de 50 de ani de la aducerea cuvantului Illuminati in luminile rampei ....

Pentru colega mea Siberia...si nu numai....dar se pare ca ea e foate interesata!!!! :wink: Ca si mine :rainbow:

Nobilimea Neagra are Mafia la degetul mic

Autori si cercetatori in domeniul periculos al societatilor ecrete si al conspiratiilor globale, precum David Icke, Ryan Burke, Juri Lina, Morgan Gricar, A. Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Fritz Springmeier, Serge Monaste sau Vernon Staufer sunt de parere ca Illuminati dirijeaza intreaga activitate mondiala prin intermediul asa-numitei Nobilimi sau Aristocratii Negre. Insasi societatile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuitii, Maltezii, Francmasoneria, Partidul Nazist si cel Comunist, Organizatiile Thule si Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre. Chiar si in istoria oficiala este binecunoscuta perioada de trista amintire din istoria Venetiei si Genovei, perioada in care Nobilimea Neagra si-a facut aparitia publica pentru prima oara in secolul al XII-lea, preluand monopolul afacerilor.
Oamenii i-au numit Nobilimea Neagra datorita cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral sau crestinesc. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitiepentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si in prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Autorul Fritz Springmeier, in lucrarea "Bloodlines of the Illuminati", enumera cele 13 familii care alcatuiesc forul conducator al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li ( din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana. Cercetatorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirma ca radacinile lor pot fi urmarite dincolo de oligarhii medievali ai Venetiei. Acestia  ar fi avut origine asiatica si s-ar fi casatorit cu membrii caselor regale europene, inca de acum peste 800 de ani.

Ce vor de fapt Illuminati?

Majoritatea covarsitoare a cercetatorilor si autorilor din domeniul istoriei neoficiale si teoriilor conspirationiste, cad de acord in privinta faptului ca Illuminati lucreaza pentru indeplinirea unei adevarate succesiuni de Noi Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondiala este formata de fapt din mai multe etape de oranduiri sociale care isi succed una altora pana in momentul in care absolut toti oamenii vor fi controlati, insemnati si folositi dupa bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima forma a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea in care Illuminati vor restrange numarul oamenilor de pe planeta de la cateva miliarde la cateva milioane. In acest scop vor crea razboaie, crize alimentare, noi boli si virusuri fara leac.

Toti cei care au studiat motivele si principiile stapanilor lumii vizibile, cred ca aceasta este directia in care vor "evolua" lucrurile in viitorul apropiat... Cat de mult adevar exista in aceste presupuneri apocaliptice, nu poate certifica nimeni cu siguranta. Tot ce se poate spune este ca situatia mondiala se va precipita dramatic in urmatorii 10-20 de ani. Initiatii pe taramurile spiritului afirma la randul lor ca Illuminati sunt doar o uriasa piatra de incercare peste care omenirea este nevoita sa treaca in decursul evolutiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavarsirii spirituale. Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati. Nu este vorba in ultima instanta decat de o traire inferioara izvorata din frica si mandrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati intr-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.
Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care si-au dedicat viata studierii celor care ne conduc planeta:
-Iluminatii nu ar fi reusit totusi sa ajunga atat de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat folositi si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele...
[/color]

http://www.conspir.info/2010/11/illuminati-cine-sunt-din-umbra.html?showComment=1325184965290#c5489401213156012296

SLEAH19

Citat din: Siberia din  30 Decembrie 2011, 14:15:45

Putem căuta uneori în proximitatea noastră.

Colega angella29 spunea cândva că lucrează în producţia de fursecuri. Sunt convins că are informaţii despre ce tipuri de amelioratori, afânători  , conservanţi, coloranţi , îndulcitori ,  agenţi antimucegai , arome sintetice (ex. nu se pune unt natural ci margarină de palmier din Malayezia si aroma de unt), jeleuri cu o bază si zeci de arome  sintetice, inlocuitori de brânză, înlocuitori de nucă iar amidonul ţine locul a tot ce este natural... etc. , iar la capăt ies nişte produse frumos colorate , aromate , cu termen de valabilitate ......,,veşnic"(spre deosebire de cornuleţele bunicii, care sunt bune doar trei zile) , foarte rentabil ca şi costuri pentru producător dar cu efecte pe care le bănuiţi pentru consumator.

Tot aşa poate cineva să expună ce se întâmplă in ,,lumea" mezelurilor , a supermarketurilor , a laptelui ...  app , voi aţi observat că vacile din Romania nu mai produc iaurt ? Produc numai smantână.Un lapte natural are undeva la 4- 4,5 % grăsime dar raportul din raftul suprmarketului este de 90% smântână la găletuşă pentru 10 % iaurt la găletuşă. Şi aici amidonul este ,,sfânt".

Ce bem? O poveste la prima mână a unui director de fabrică de la BV. - ,, Producem ce se cere , se cere timisoreana , băgăm sacii de premix  şi facem timisoreana , se cere ursus , desfacem sacii de ursus si adaugam apa.... ,, cristalină de munte ".
Să mai vorbim de vinuri?

Concluzia este că ar trebui să conştientizăm fiecare până la ce nivel suntem căţăraţi pe sistemul ..,, greu de ucis" , şi să începem să facem ceva de acolo.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

angellla29

Citat din: SLEAH19 din  30 Decembrie 2011, 21:29:29
Putem căuta uneori în proximitatea noastră.

Colega angella29 spunea cândva că lucrează în producţia de fursecuri. Sunt convins că are informaţii despre ce tipuri de amelioratori, afânători  , conservanţi, coloranţi , îndulcitori ,  agenţi antimucegai , arome sintetice (ex. nu se pune unt natural ci margarină de palmier din Malayezia si aroma de unt), jeleuri cu o bază si zeci de arome  sintetice, inlocuitori de brânză, înlocuitori de nucă iar amidonul ţine locul a tot ce este natural... etc. , iar la capăt ies nişte produse frumos colorate , aromate , cu termen de valabilitate ......,,veşnic"(spre deosebire de cornuleţele bunicii, care sunt bune doar trei zile) , foarte rentabil ca şi costuri pentru producător dar cu efecte pe care le bănuiţi pentru consumator.

Tot aşa poate cineva să expună ce se întâmplă in ,,lumea" mezelurilor , a supermarketurilor , a laptelui ...  app , voi aţi observat că vacile din Romania nu mai produc iaurt ? Produc numai smantână.Un lapte natural are undeva la 4- 4,5 % grăsime dar raportul din raftul suprmarketului este de 90% smântână la găletuşă pentru 10 % iaurt la găletuşă. Şi aici amidonul este ,,sfânt".

Ce bem? O poveste la prima mână a unui director de fabrică de la BV. - ,, Producem ce se cere , se cere timisoreana , băgăm sacii de premix  şi facem timisoreana , se cere ursus , desfacem sacii de ursus si adaugam apa.... ,, cristalină de munte ".
Să mai vorbim de vinuri?

Concluzia este că ar trebui să conştientizăm fiecare până la ce nivel suntem căţăraţi pe sistemul ..,, greu de ucis" , şi să începem să facem ceva de acolo.

Colega...pot sa iti spun doar atat....EU NU CONSUM DULCIURILE PE CARE LE FABRICAM!!!!!! PREFER SA LE FAC EU....daca ma intelegi...Am prieteni la fabrici de mezeluri care nu consuma mezeluri...au devenit brusc ...vegetarieni....Si ne-au sfatuit si pe mine si pe fiul meu sa nu consumam mezeluri....nu conteaza firma...mi-au zis clar..."Daca tii la viata fiului tau....nu ii da mezeluri...Mai bine da-i sa manance carne de pui....sau porc crescuti de cine ai tu incredere....sau din curtea ta!!!! Crede-ma noi nu mai mancam mezeluri....de ani!!!! Nici lapte...avem pe cineva care ne aduce de la tara...asemeni si branza...Iar painea mi-o prepar eu....Cat despre pasta de dinti...nu stiu ce sa zic....probaabil ca ne vom spala asa cum se spala si bunica....cu sare....

angellla29

Si pentru ca vine temutul si celebrul 2012....sa vedeti ce prezic urmatoarele "babe Omide" guvernamentale....

2012: profețiile guvernelor

Angela Merkel, cancelarul Germaniei: război.-----> Nici nu ma asteptam la altcevadin partea lui Frau Merkel :evil:  :lol:
"Europa este la una din cele mai grele, poate cea mai grea ora a sa de la al Doilea Război Mondial"
"Nimeni nu ar trebui sa creadă ca o alta jumătate de secol de pace in Europa este garantata – pentru ca nu este [...] Așa ca spun din nou: daca euro se prăbușește, Europa se prăbușește".
Nicolas Sarkozy, președintele Franței : Europa explodează!
"Europa n-a mai fost niciodată intr-un pericol atât de mare. Exista riscul exploziei Europei, ne găsim intr-o situație extraordinar de periculoasa".
Jasek Rostowski, ministrul de Finanțe al Poloniei: război.
"După toate aceste șocuri politice, economice, ar fi foarte neobișnuit sa putem evita un război in următorii 10 ani. Un război, doamnelor si domnilor. Mă gândesc serios sa obțin green card-ul pentru copiii mei in Statele Unite".
Christine Lagarde, șeful FMI: păstrez un optimism disperat.
"E o situație foarte serioasa, din multe puncte de vedere complet noua. Creștere paralizata, șomaj ridicat, revolte sociale ca rezultat si piețele financiare in deruta. Multa nesiguranța. Deloc o imagine...plăcuta".
Eveline Widmer-Schlumpf, ministrul de Finanțe al Elveției: ne pregătim de căderea euro.
"Guvernul elvețian se pregătește deja de prăbușirea euro. Un grup de lucru studiază in acest moment impunerea controlului capitalului si introducerea ratelor negative ale dobânzii, pentru a proteja Elveția de refugierea capitalului, pe care o prăbușire a euro o va declanșa".
US Gen. Martin Dempsey, seful Statului Major Interarme: haos si revolte.
"Pentagonul e îngrijorat de potențialul unor revolte civile, pe măsură ce criza financiara a Europei ia amploare".
"O rupere a Europei in bucăți va avea consecințe pentru Pentagon".
Lucian Croitoru, Banca Națională a României:
"Daca nu ia bani de la FMI, România mai are fonduri doar pentru 4 luni".
Românii sunt cei mai optimiști. Pentru că sunt și cei mai tâmpiți.
Unii au început sa-si pună întrebări. Dar milioane de români încă mai cred ca...o sa fie bine. Ca o să-i salveze cineva. Nu se poate domne, ăștia bogații pierd enorm, așa ca o sa salveze ei totul. Bineînțeles, in creierașul lor mititel si tricolor, ei nu se întreabă cum și mai ales dacă mai poate cineva sa mai salveze..."totul".
Dar nici nu mai contează ce cred românii. România a trecut de momentul când mai avea vreun cuvânt de spus, când mai avea alegeri si opțiuni. S-a terminat cu opțiunile! Ultimul an al opțiunilor a fost 2010 – și a fost irosit prostește. De atunci, România e pe toboganul istoriei.
Iar toboganul o duce cu viteză din ce in ce mai mare, către finalul inevitabil.
Păi...la mulți ani, dragi cititori!

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/12/27/2012-profetiile-guvernelor/

Armata SUA se pregătește de război civil

Eșecul de la Bruxelles ne va costa scump.
BBC News a difuzat sâmbăta avertismentul generalului Martin Dempsey, seful Statului Major Interarme: trupele americane din Europa se pregătesc sa facă fata unor revolte civile, provocate de ruperea Uniunii Europene. Generalul Dempsey a mai spus ca, după eșecul de la Bruxelles, nu-i e clar cum de mai rezista încă Uniunea Europeana!
Americanii ar fi nebuni sa nu se pregătească. In Europa sunt staționați 80.000 de militari americani si peste 20.000 de angajați civili (1.500 dintre ei se afla in baza de la Mihail Kogălniceanu). Pana acum, americanii considerau misiunile din Europa "as easy as pie", adevărate concedii de odihna. Acum "concediul" s-a terminat! Europa a devenit o zona riscanta.
Război si la New York!
Dar armata americana are probleme si in propria ei curte: mișcarea socialista Occupy Wall Street a fost inclusa printre mișcările teroriste, alături de Al-Qaida si de traficanții de droguri columbieni. Iar Senatul a votat recent Actul de Autorizare a Apărării Naționale, prin care militarii pot sa aresteze si sa închidă cetățeni americani pe termen nelimitat, fără proces.
Unul din activiștii mișcării, socialistul Alexander Higgins, se plângea pe blogul sau ca, in vreme ce situația economica se agravează pe zi ce trece, 20.000 de soldați americani au fost mobilizați ca sa-i strivească pe demonstranți. Masuri asemănătoare vor fi luate si la Londra.
E sfârșitul democrației populiste. Sfârșitul blestematului vot universal.
In Grecia, câțiva ofițeri de rang înalt au fost înlocuiți luna trecuta, după ce au declarat public ca nu vor permite ca țara sa fie iar bătaia de joc a politicienilor si ca mai bine ar fi sa preia puterea (ca in perioada dictaturii coloneilor, 1967-1974).

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/12/14/armata-sua-se-pregateste-de-razboi-civil/

Deci ...cel mai TARE AN posibil....nici nu am visat asa ceva!!!! Fereasca Dumnezeu...acum serios :-o

Tayka

Citat din: SLEAH19 din  30 Decembrie 2011, 21:29:29
  :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
Bună concluzia ta @SLEAH19,mai greu un pic cu conştientizarea.Sistemul nu poate fi ucis,se poate însă evita,şi spun asta în cunoştinţă de cauză,pentru că eu îl evit de vreo 20 de ani.Şi slavă domnului mă simt f. bine,mi-o confirmă şi doctoriţa de familie pe la care trec odată la 2 ani,ca să nu o supăr,şi care când mă vede strigă; feriţi că vine călugărul... :-D
Cum zici conştientizarea e primul pas,apoi e mai greu ;să începi să rupi pe rând chingile care te leagă de sistem,şi să-ţi creezi o nouă viaţă clădită pe alt fel de legi;pe legile firii,ale naturii.Nu trebuie să te rupi de societate ci de..majoritatea produselor ei.Să înveţi să ocoleşti cu grijă ori ce capcană a vieţii,chiar dacă pierzi pe moment.Cine vrea să facă acest pas,va trebuii să reuşească să-şi schimbe ideia de viaţă,să aibă o mare pasiune pentru munca brută,să fie mereu inventiv,să ştie să fie agricultor,pescar,şi crescător de animăluţe.Cred că ai văzut pe la tv.cum tot mai mulţi cetăţeni părăsesc marile metropole europene,îşi vând toată agoniseala,şi vin în România înfundându-se în sate cât mai retrase,unde-şi cumpără şi trăiesc foarte fericiţi dintr-un petic de pământ. :wink:
Eu sânt convins că îi înţeleg pe deplin.Îi înţeleg şi pe cei ce nu îi înţeleg... :x  Fiecare este liber să-şi trăiască viaţa aşa cum crede.Mai trist e însă pentru acela care nu ştie cum s-o trăiască în fiecare zi,şi se crede fericit doar cu o biată clipă.
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

angellla29

Citat din: Tayka din  30 Decembrie 2011, 23:03:09
Bună concluzia ta @SLEAH19,mai greu un pic cu conştientizarea.Sistemul nu poate fi ucis,se poate însă evita,şi spun asta în cunoştinţă de cauză,pentru că eu îl evit de vreo 20 de ani.Şi slavă domnului mă simt f. bine,mi-o confirmă şi doctoriţa de familie pe la care trec odată la 2 ani,ca să nu o supăr,şi care când mă vede strigă; feriţi că vine călugărul... :-D
Cum zici conştientizarea e primul pas,apoi e mai greu ;să începi să rupi pe rând chingile care te leagă de sistem,şi să-ţi creezi o nouă viaţă clădită pe alt fel de legi;pe legile firii,ale naturii.Nu trebuie să te rupi de societate ci de..majoritatea produselor ei.Să înveţi să ocoleşti cu grijă ori ce capcană a vieţii,chiar dacă pierzi pe moment.Cine vrea să facă acest pas,va trebuii să reuşească să-şi schimbe ideia de viaţă,să aibă o mare pasiune pentru munca brută,să fie mereu inventiv,să ştie să fie agricultor,pescar,şi crescător de animăluţe.Cred că ai văzut pe la tv.cum tot mai mulţi cetăţeni părăsesc marile metropole europene,îşi vând toată agoniseala,şi vin în România înfundându-se în sate cât mai retrase,unde-şi cumpără şi trăiesc foarte fericiţi dintr-un petic de pământ. :wink:
Eu sânt convins că îi înţeleg pe deplin.Îi înţeleg şi pe cei ce nu îi înţeleg... :x  Fiecare este liber să-şi trăiască viaţa aşa cum crede.Mai trist e însă pentru acela care nu ştie cum s-o trăiască în fiecare zi,şi se crede fericit doar cu o biată clipă.

Ai mare dreptate Taycutza!!! Asta incerc si eu sa fac...si vazand cate nenorociri si mizerii se intampla in lumea asta....cred ca e mult mai bine sa fii mai retras....si daca poti sa iti prepari tu hrana si sa stai cat mai departe de tembelizor si de ziare...