Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 22 Vizitatori vizualizează acest subiect.

romulus

Craciun fericit tuturor ! :star: :star: :star: :star:
:star: :star: :star:
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mm

Pentru toata lumea, multa sanatate si un Craciun Fericit!
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

spooky

Vă doresc și eu un Crăciun Fericit!
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Siberia

Printre toate urarile de sarbatori, m-am gandit sa va recomand un film de urmarit impreuna cu copiii sau chiar si fara ei (daca ati redescoperit copilul din voi), un film care-o sa reaminteasca tuturor de magia Craciunului si de lucruri inimaginabile pe care putem sa le facem atata timp cat credem in ele  :wink:

The Polar Express

The Polar Express Trailer
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Citat din: Siberia din  24 Decembrie 2011, 21:19:14

Printre toate urarile de sarbatori, m-am gandit sa va recomand un film de urmarit impreuna cu copiii sau chiar si fara ei (daca ati redescoperit copilul din voi), un film care-o sa reaminteasca tuturor de magia Craciunului si de lucruri inimaginabile pe care putem sa le facem atata timp cat credem in ele
  :wink:

Foarte frumos!

Asa e.

Tom and Jerry - The Night Before Christmas (1941) HD

arckadii

Craciun fericit! Sa ne amintim de nasterea Domnului Iisus mai mult decat de venirea lui Mos Craciun, dar totusi sa ne bucuram si de cadouri!:)
Sa fiti iubiti!

Ark

Xanadron

Un Craciun - in sens de "Creacion" - fericit tuturor! :rainbow:

C-o fi Sinterklaas, Santa Claus, Sankt Nikolaus ori Mos Nicolae reloaded, :lol: important e sa va viziteze fiindca ati fost cu_minti si generosi tot anul si nu doar zilele astea...

Chiar si cei convinsi ca-i o o sărbătoare păgână - Dies Natalis Invicti Solis (Ziua născutului și necuceritului Soare (Saturn) :planet:) -, merita gindurile noastre bune! :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

pri3st3ss

Schubert - Ave Maria (Opera)

Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Tayka

:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :mrgreen: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
Sărbători fericite tuturor,La Mulţi Ani cu multă sănătate, înţelepciune şi curajul de a penetra  frontierele lumii convenţionale... :planet: :rocket: :martiansad:
:ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo:  :rocket:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

alx

SĂRBĂTORI FERICITE ! si din partea mea...chiar daca vin mai tarziu cu urarea,tot e mai bine decat niciodata... :-D
De asemenea,doresc sa se multumesc tuturor celor care mi-au trimis urari pe PM...raman dator cu cate o țuicomicină,cand ne intalnim... :lol:
Si o sa pun si eu un clip,sper sa va placa...
Colinde-Afara ninge linistit...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

La multi ani ! Arhanghelule  ... in aceasta seara ai facut 34 de ierni ...

Adele - Someone Like You

P.S. La multi ani! Si multa fericire si sanatate ... ca-i mai buna decat toate ... asta-i  "voia" ce-o doresc pentru voi ...

Colinde de Craciun-Stefan Hrusca

Stefan Hrusca - Deschide usa , crestine
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

angellla29

Citat din: Arhanghelul din  26 Decembrie 2011, 04:23:51

Adele - Someone Like You

P.S. La multi ani! Si multa fericire si sanatate ... ca-i mai buna decat toate ... asta-i  "voia" ce-o doresc pentru voi ...

Colinde de Craciun-Stefan Hrusca

Stefan Hrusca - Deschide usa , crestine

LA MULTI ANI colega Arhanghel!!! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii si foarte multe impliniri!!!! Multa  fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!! Un mic cadou ilustrat din partea mea:

Daca vrei....poti sa ne trimiti si noua o feliuta de tort  :lol: Restul e al tau  :fullmoon:

Siberia

La multi ani, coleg Arhanghel !
Multa sanatate si fericire iti doresc !

Darth Vader Sings Happy Birthday To You
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

alx

Citat din: Arhanghelul din  26 Decembrie 2011, 04:23:51

La Multi Ani! si din partea mea...si daca tot ai primit tortul,eu rezolv cu show-ul...
STREPTEASE DELUX .mp4
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."