Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SLEAH19

La Multi Ani Xanadron!

Un mic cadou, panoramic.

http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Multzam fain de urari, copiii mosului! :mrgreen:
Facui intr-adevar ieri parca un numar :roll: de ani - dupa care, daca te trezesti dimineatza fara sa te doara nimic, inseamna ca esti deja pe lumea ailalta! :-D

Serios acum, va doresc sa fiti/ramineti tineri nu doar in buletine ci si-n gindire si pentru asta nu uitati sa luati nu doar RUFOn, ci si viatza ca p-o gimnastica mintala relaxata, in care merita sa mai faceti totusi cite-o flotare :lol: si prin sala sufletelor - ale voastre si-ale altora. :martiansmile:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Casiopeea

La multi ani X, plini de sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile!!!  :wink:  :rainbow:

alx

La multi ani! Sa ne traiesti...bine!  :lol:
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

28 - Noiembrie
Zile de Naştere: LupinThe3rd (35), Xanadron (55)

Asadar, la multi ani dragi colegi si draga compadre!! Poate ne vom intalni candva in viitor!  :wink:

Xanadron

Hai sa va multumescomentez  :wink: si pe rind:
Citat din: zana@M din  29 Noiembrie 2011, 16:59:02
LA MULTI ANI ,XANADRON (cu o mica intarziere) ,SANATATE ,FERICIRE SI MULTA IUBIRE!
Noroc cu voi ca mi-am reamintit (c-o mica intirziere :-D) c-am mai intinerit un pic - fiindca optimistu' din JE vede pina si jumatea plina a paharului spart, deci si apropierea de cele vesnice si implicit vesnic tinere. ;)

Citat din: angellla29 din  29 Noiembrie 2011, 20:37:46
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fi sanatos si tot ceea ce iti doresti saa se implineasca!!!!!!!!!!! Sper sa iti doresti sa traim o viata mai buna 8-) si sa scapam de DRACUL!!!! :fullmoon:
Desi mai am draci :evil: uneori, incerc sa-i faultez pe unde-i prind, cu sau fara usturoi. :lol: Serios acum, dupa o virsta o sa te convingi si tu, draga angellla55si-tu-cindva, ca, vorba unui cintecel, "am fost cel mai bogat cind n-aveam niciun ban"  8-) si-o viatza mai buna "it's in the eye of the beholder" ("e doar in ochii traitorului").

Citat din: Siberia din  29 Noiembrie 2011, 22:29:40
La multi ani @Xanadron !!! (nu stiu cand a fost ziua ta sau daca este vorba de vreo onomastica :-D)
Te tzuc pe pleata si-ti urez sa ai zile senine si fericireeeeee, (tralalala... cant cu o voce de Amanda Lear azi!)  si mult, mult bine  :-D  :rainbow:  :-D
Buna idee tzucarea pe pleata, fiind mai neteda ca Salt Lake Speedway :lol: (spre deosebire sper de ce-i sub ea). Si, hmmm... acu' ma facusi sa ma-ntreb daca John Lear n-o fi luat-o pe pustii lately fiindca-i insurat poate cu Amanda Lear? :roll: :-D

Citat din: Casiopeea din  29 Noiembrie 2011, 23:50:26
La multi ani X, plini de sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile!!!  :wink:  :rainbow:
...Si chiar pe toate aeroplanurile sper (mai clar: cu ceva din premiul Google-XYZ :moon: in tescherea). 8-)

Citat din: alx din  29 Noiembrie 2011, 23:51:07
La multi ani! Sa ne traiesti...bine!  :lol:
:-D...Si (sper) fara "cadouri" de 25% - nici luati, da' nici adaugati (never ever moderated). :-o

Citat din: SLEAH19 din  29 Noiembrie 2011, 23:16:54
La Multi Ani Xanadron!

Un mic cadou, panoramic.

http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html
Chiar faina panorama, parol! :rainbow: Desi m-a curentat :-o un pic cind i-am atins indexul Celui de Sus :star: cu mausu'. :-D

Citat din: @biss din  29 Noiembrie 2011, 23:55:16
   28 - Noiembrie

Asadar, la multi ani dragi colegi si draga compadre!! Poate ne vom intalni candva in viitor!  :wink:
E' viva la revolucion, compadre @biss! (puteai sa pui si tu insa "35" la mine :wink:)...
Serios acum, vorba "viitorul a inceput alaltaieri" e mai actuala ca oricind in vremile astea, asa ca intersectarile devin inevitabile. :takeme:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Ce/Cine se mai petrece p'acilea??

LA MULTI ANI, Xanadron!

Tayka

:rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket:

Un lung tren ne pare viaţa,ne trezim în el mergând,
              Fără ca să ne dăm seama,unde ne-am suit şi când.
                              Fericirile sunt halte,unde stăm cât un minut,
              Până bine ne dăm seama,sună, pleacă, a trecut.

Iar durerile sunt staţii lungi, de nu se mai sfârşesc
              Şi în ciuda noastră parcă,tot mai multe se ivesc.
                               Arzători de nerăbdare,înainte tot privim,
              Să ajungem mai degrabă,la vreo ţintă ce-o dorim.

Ne trec zilele, trec anii,clipe scumpe şi dureri,
              Noi trăim hrăniţi de visuri,şi-nsetaţi după plăceri.
                                 Mulţi copii voioşi se urcă.Câţi în drum n-am întâlnit,
             Iar câte un bătrân coboară,trist şi frânt, sau istovit.

Vine îns-odat-o vreme,când ne coborâm şi noi.
             Ce n-am da atunci o clipă,să ne-ntoarcem înapoi!
                                  Dar pe când, privind în urmă,plângem timpul ca un fum,
             Iată sună goarna morţii; şi-am trăit dar n-am ştiut cum.
                LA MULŢI ANI SĂ NE TRĂIEŞTI XANY-BACZI  :-D :-D :-D

:ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

ariel

Chiar daca mai tarziu,dar din tot sufletul si cu mare drag
LA MUUULTI ANI ! Xanadron
Sa-ti dea Viata sansa de a ramane mereu Tu !
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

angellla29

Citat din: @biss din  29 Noiembrie 2011, 23:55:16
   28 - Noiembrie

La MULTI ANI colega Lupin!!!!! Fie ca tot ce iti doresti sa se implineasca si sa ai parte de o viata frumoasa si linistita!!!!! :rainbow:

Siberia

La multi ani ! pentru cei ce se numesc Andrei sau Andreea.
:rainbow:  :rainbow:  :rainbow:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

Stie cineva cand si cine i-a imaginat pe martieni ca fiind mici si verzi ? (cu sau fara antene)
Si de ce tocmai verzi ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

SLEAH19

Pentru toti romanii de Ziua Nationala ,

La Multi Ani!

Si imnurile,..... potrivit vremurilor:

Imnul de bun-simt al Romaniei

Imnul Expulzatilor din Franta (Liberte, Egalite, Expulse)
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

pri3st3ss

La multi ani tuturor sarbatoritilor de  azi!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

din cate imi aduc eu aminte,in unele carti - ca de ex "Cronicile martiene" de  Ray Bradbury, erau aurii.

insa cred ca prin anii 1950 a inceput aceasta sintagma sa circule,atunci cand oamenii se refereau la ET,,,desi martorii descriau un anumit tip de umanoid,se pare ca media,pt a atrage si spori vanzarile, i-au facut pe bietii ET verzi...ciudata asemanare cu gremlinii... :oops:

in fine,am citit niste articole care explicau ca aceasta sintagma e mai veche, de prin anii 18xx si a aparut intr-un ziar american din atlanta parca....
iar apoi in 1906 Edgar Rice Burroughs i-a descris pe martieni ca fiind verzi intr-un roman "printesa de pe marte"...apoi au urmat revistele tip comics si...da-i si infloreste...
dar,pctul forte e in 1938 cand cu gluma de la radio cu invazia,cand au anuntat ca un nr de omuleti verzi au aterizat si nu mai stiu ce au facut....
si exemplele pot continua
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.