Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

Citat din: lory din  16 Iulie 2006, 11:17:33nu am fost cu florin la brasov

Citat din: lory din  13 Iulie 2006, 10:02:29
Eu si Florin Sirbu ne-am deplasat joi, cam tarziu, la fata locului. am reusit sa luam poze... desi nu prea mai aveam la ce sa luam poze. Mai mult, pilotul ala care a zburat cu elicopterul care a fost inchiriat de Antena 1, a incercat o aterizare / creare de unui cerc.... evident... aproape peste cercul original...  stricand astfel mare parte din ceea ce a fost... (ce .... )... cu chiu cu vai am pus mana pe niste poze luate la interval f. scurt... nu sunt luate din elicopter, dar sunt bune si pentru care am primit aprobare de a le utiliza.
Asteptam pozele :-D

pri3st3ss

jackie,asteapta....vei /vom vedea pozele atunci cand vom avea si materialele de la emisiune si cele din expeditie....toti avem treburi de facut...
dar lory are mai mult timp liber,poate vom citi totusi acel articol mai rpd
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

spooky

SCUUUUUUUZEEEEEEEEEEE

din nu stiu ce prostie si oboseala a mea... inainte sa plec la Cluj, vineri noaptea, am vrut sa scriu un mesaj si din greseala am dat o modificare a postului lui Lory.

Lory, te rog sa ma ierti ca am modificat postul.

asadar, mesajul era:

Eu (adica Paul Dorneanu aka Spooky) si Florin Sirbu aka Ryn ne-am deplasat joi, cam tarziu, la fata locului. am reusit sa luam poze... desi nu prea mai aveam la ce sa luam poze. Mai mult, pilotul ala care a zburat cu elicopterul care a fost inchiriat de Antena 1, a incercat o aterizare / creare de unui cerc.... evident... aproape peste cercul original...  stricand astfel mare parte din ceea ce a fost... (ce .... )... cu chiu cu vai am pus mana pe niste poze luate la interval f. scurt... nu sunt luate din elicopter, dar sunt bune si pentru care am primit aprobare de a le utiliza. nimeni nu le-a mai publicat.

o sa public un articol pe site in vreo 2 zile despre aceasta investigatie a noastra si mai mult... zic mai mult pentru ca e mai mult decat un simplu cerc in langul de grau.... asa ca stati pe aproape. nu pot mai devreme pentru in acest weekend avem o alta misiune.

mii de scuze inca o data
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

Eu i-mi dadusem seama ca a fost o eroare banala din oboseala...nu-i nici o problema.Oricum asteptam cu drag acele fotografii si acel articol promis despre acel fenomen,Spooky.Numai bine!
Apropo Paul,vezi ca ai MP si cateva cuvinte in casuta de e-mail.S-a vazut ca-i fost ocupat in ultima vreme :wink:

ryn

lory

np, pri3st3ss..inceteaza sa mai crezi tampenii,cand ai adevarul la un telefon distanta...
si tie iti multumesc jackie, desi nu te cred ca ti-ai dat seama:
Citat din: jackie28t din  16 Iulie 2006, 11:26:14
Citat din: lory din  16 Iulie 2006, 11:17:33nu am fost cu florin la brasov

Citat din: lory din  13 Iulie 2006, 10:02:29
Eu si Florin Sirbu ne-am deplasat joi, cam tarziu, la fata locului. am reusit sa luam poze... desi nu prea mai aveam la ce sa luam poze. Mai mult, pilotul ala care a zburat cu elicopterul care a fost inchiriat de Antena 1, a incercat o aterizare / creare de unui cerc.... evident... aproape peste cercul original...  stricand astfel mare parte din ceea ce a fost... (ce .... )... cu chiu cu vai am pus mana pe niste poze luate la interval f. scurt... nu sunt luate din elicopter, dar sunt bune si pentru care am primit aprobare de a le utiliza.
Asteptam pozele :-D

stiu cum e sa fii obosit,dar data viitoare aveti grija va rog( ryn si paul ), erati sa ma ucideti :wink: .. ms mult ca ati vazut intr-un final  ce s-a intamplat...

acum,ca sa revenim la subiect... ne mai dati amanunte,sau ne tineti cu dintii la gard pana postati articolul?

ryn

Am vazut eroarea exact cand ne intorsesem din expeditie...

lory

vreau poze de la brasov! :lol:
sunt disponibile ,sau inca nu?

jackie28t

Citat din: lory din  19 Iulie 2006, 18:31:56
vreau poze de la brasov! :lol:
sunt disponibile ,sau inca nu?

....si eu vreau acele poze de la Brasov,lory :lol:

assiris

Mai apar pozele? De ce dureaza atita?

jackie28t

Fenomenul cercurilor din lanurile de grau in Polonia / Julie 2006
Informatiile le veti gasi la sursa originala...pentru cei interesati de aceste cazuri.
http://www.ufocasebook.com/ccphenomenapoland.html

jackie28t

(17.07.2006) Cercuri in lanul de grau, sat Fantana, judetul Brasov
articol scris de Paul Dorneanu
Articol si fotografia, preluat de pe pagina principala index RUFON,de la sursa originala:  http://www.rufon.org/

In dimineata zilei de 8 iulie 2006, in satul Fantana, din judetul Brasov, situata la aproximativ 60 de km de orasul Brasov, au fost observate cercuri in lanul de grau langa o casa din marginea satului. Echipa RUFOn, formata din Paul Dorneanu si Florin Sirbu, s-a deplasat la fata locului cateva zile mai tarziu, pe 13 iulie 2006, dupa ce pe la fata locului au trecut cateva televiziuni si presa locala. Conform declaratiilor satenilor, si a martorilor, in noaptea dinspre 7 spre 8 iulie, in jurul orei 3:30-4:00 ei au fost treziti de urletele cainilor din intreg satul. Doi dintre sateni au observat in zona aparitiei cercurilor o lumina puternica urmata de o explozie de lumina orbitoare. Investigatia la fata locului nu a scos nimic deosebit referitor la aceste cercuri. Deoarece locul a fost calcat in picioare de foarte multi curiosi si reporteri, si chiar distrus de un elicopter inchiriat de un post de televiziune care a incercat o aterizare chiar peste acele cercuri, analiza cercurilor si a spicelor de grau culcate nu poate furniza informatii veridice. Cercurile, 6 la numar, dintre care 2 dispuse concentric si celelalte 4 amplasate simetric in colturile unui patrat ce incadreaza cele 2 cercuri concentrice. Pana in acest moment nu am reusit sa concluzionam asupra originii fenomenului, acesta putand fi atat de natura energetica, nenaturala, extraterestra sau poate o farsa bine pusa la punct. In scurt timp vom face publica rezultatele complete ale investigatiei noastre. Poza de mai sus a fost facuta de catre dl. Gheorghe Botoman, in dimineata zilei de 8 iulie, avand acordul dansului de publicare a acestei poze. Multumim pe aceasta cale pentru amabilitatea dansului.

jackie28t

Foarte interesant cercul de la Brasov.Multumim foarte mult ''spooky'' si ''ryn'' pentru redarea acestor informatii.Apreciem gestul ferm de ufologist la investigarea acestui caz din lanul de grau din satul Fantana/Judetul Brasov.

Spooky,ryn...puteti sa ne dati ceva extra detalii referitor la cest caz din Brasov cand la-ti investigat pe 13 iulie 2006?Cum parea cercul vazut din elicopter si ce senzatie va dat primele clipe cand ati vazut acele cercuri?
Ma intreb oare acei sateni din jur au internet acasa?Curios daca sunt cumva informati de formarea cercurilor ''FAKE'' din lanurile din grau...mai ales ca ei detin pamant. :roll:
Cercurile par interesante si am expus materialul aici pentru a fi elaborat.
Multe multumiri lui Paul Dorneanu si Florin Sirbu pentru investigarea cazului si multe multumiri si dl. Gheorghe Botoman pentru fotografia acestui fenomen inca misterios din lanul de grau,sat Fantana/judetul Brasov/ 8 iulie 2006

pri3st3ss

satenii au net cafe-uri,jackie,unii chiar mai cauta informatii,nu doar se joaca...
din cate am inteles eu din mesajul lui paul, nu ei au fost cei care au "turtit" cercul cu elicopterul,ci tipii de la tv..in plus,cred si de fapt sunt convinsa ca l-au "intinat" si altii...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

Cercurile par mici dar par foarte bine facute!
I-mi trecuse prin gand ca pe o gluma:oare sa-l fi facut  pri3st3ss,lory si nero acele cercuri? Ca parca planuiau asa ceva luna trecuta :roll: :-D