Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jackie28t

Gata...trecem la treaba! :-D
A aparut un cerc nou la atelierul nostru...voi incerca sa traduc raportul pentru a se intelege.

Zgomot si reactia animalelor acompaniate la aparitia unui nou cerc misterios!
Este un nou CropCircle in Croatia.A aparut pe timpul noptii pe data de 8 Junie 2006 in Vrhovljan,un mic sat la 20 Km de Eakovec/Croatia.Oamenii au spus ca animalele erau confuze si au auzit un fel de zgomot ciudat.

material preluat de la sursa:[http://nol-polishufojournal.blogspot.com]

pareri :roll:

2012

pareri ...hmmmm
cu siguranta orice zgomot auzit in zona rurala ...suna a zgomot ciudat ...daca intr-o noapte trece pe sosea un enzo cu 300 la ora si lumea nu il vede ...va suna ca un zgomot ciudat ..
poate deviez ....dar > animale confuze ? :))) mega LOL hai sa fim seriosi ...le-a controlat un psiholog sa observe ca sunt confuze ? :P
forma neconventionala > eu nu am mai vazut cu forma asta ...
parerea mea ! 100 % batjocora

udar

Nu stiu daca ai vazut tu o zona rurala din tarile civilizate dar sa stii ca nu arata ca saturile secolului al XVII-lea (asa cum arata cele din tara noastra), iar daca trece un Enzo Ferrari cu viteza aceea mare cu siguranta nu-si vor da seama ca e un Enzo dar vor recunoaste ca e vorba de o masina...

Cat despre animale confuze eu nu cred ca trebuie sa fii psiholog ca sa vezi ca un animal in loc sa stea noaptea si sa doarma cum face de obicei, se misca in cerc si schelalaie in mod ciudat. Trebuie sa fii geniu ca sa-ti dai seama de asta?

Cu toate acestea parerea mea este ca acel cerc este foarte simplist si foarte foarte usor de realizat cu maini omenesti, deci pun stampila HOAX pe acest eveniment.

Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

pri3st3ss

oamenii nu sunt chiar rupti de lume,2012...
ma alatur lui udar cand zice despre zgomot....si eu,traind in oras,stiu ce e acela un zgomot ciudat...ceva ce nu am auzit pana acum...
la sat e mai simplu,nu crezi?
cat despre animale...iti poti da seama singur daca sunt confuze,speriate sau vor ceva...nu ai pisoi casa?nu ai observat cum face cu cateva minute inaintea unui cutremur de exemplu?

din cate am inteles, astfel de comportament al animalelor apare mai ale  atunci cand e vorba de UFO`s...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

2012

ne despartim de subiect dar vreau sa va explic care este treaba cu cei de la sate !
dam ca ex o tara > cea mai dezvoltata > america :) pana aici oky
un ex ...la intamplare > kansas > parte a tarii cu mult korn flakes pe camp > alte state pe langa ! cei de acolo nu au tv ! si nu glumesc ! cei de acolo nu au masini > majoritatea batrani > fermieri > oameni ca si noi odinioara ...auzeau stirile de la altii ....nu de la tv ...rupti de realitate sunt si in > ex cel mai elocvent america < dimineata pana spre amiaza stau sub umbrelute ingalbenite de atata soare ...si spre seara se duc mosii la bow....un amic din state care mi-a spus ca a trecut prin astfel de oras ! si nu sat ....rezulta pri3st3ss ca oamenii nu sunt chiar rupti de lume partial ci TOTAL ! si asta in ''state''
referitor la animale > am prieten cu caine schizofrenic :)) cand il apuca < asta rar ...se manifesta > latra > se agita > asta inseamna ca vecinii lui sunt fosforescenti ? :)

udar

Mai omule noi vorbim de SUA? Noi vorbim despre un satuc din Croatia care precum vezi in poze este izolat la extrem de civilizatie, fiind niste oameni care nu au vazut in viata lor un televizor sau o masina (a se vedea antenele parabolice de pe vile si automobilele atasate)

Cat despre celalalt exemplu, l-ai ales efectiv prost... Conform teoriei tale inseamna ca toate animalele care se comporta ciudat sunt schizofrenice, sau cum? De la un caine schizofrenic te poti astepta sa faca crize, dar de la animale normale nu...

http://e.domaindlx.com/svmartin2005/vrhovljan-rob1.jpg
http://e.domaindlx.com/svmartin2005/vrhovljan_kolona.jpg

2012

omule  :roll:cainii nu au cum sa fie schizofrenici :))))) asa m-am exprimat eu ....
vile sunt si alea din america facute din placaje pline de gandaci ;)
deja ne ducem departe ...suntem off
in concluzie este fals ? ! ?

udar

Vad ca nu faci decat sa inciti lumea si sa comentezi aiurea la orice, deci nu mai pierd timpul sa mai raspund la posturi aiurite...

lory

2012,esti frustrat?

nu poti spune la orice chestie "nu e adevarat",chiar si atunci cand ti se aduc dovezi :x

jackie28t

Revenind la cercurile noastre am dat din greaseala de un cerc 3D (tridimensional) foarte interesant :roll:
http://www.cropcircleconnector.com/2006/uffington1/uffington2006a.html

Elvin

cand ii vezi pe baieti ca-si promoveaza dvd-ul ufo, chiar te intrebi daca nu cumva sunt si ei in spatele cercurilor si isi creeaza subiect de umplut dvd-uri si de facut bani.
          Si totusi desenele astea in lanul de grau....daca sunt extraterestrii, atunci sunt nishte baieti pushi pe ghidushii, sau o rasa de calatori galatici sclerozati, pentru care singura placere e sa imprime ghicitori in lanurile de grau. Poate ar trebui contactati cei cu punctaj maxim la testele de 'inteligentza' de cimplica manipulari de figuri geometrice. Poate gasesc aia vreun sens
                                                                   daca sunt ai noshtri, si-au gasit o metoda penibila de a distrage atentia ozenishtilor de la treburile mai importante.
                                                                   Ar mai fi si o a treia posibilitate, dar trebuie tinuta secreta. Altfel ma trezesc intr-o zi ca numar gandacii de pe peretii azilului si ii selectez pe cei 'mecanici' trimishi de extraterestri ca sonde

lory

acest mesaj a fost modificat neintentionat de Spooky (mii de scuze lory) si imi pare rau de confuzia creata printre membri.

paleoastronaut

in cate tari esti tu simultan lory?am impresia ca te teleportezi zilnic intre sua si romania....astept sa vad si eu pozele...chiar sunt curios....loredana :-D

jackie28t

Citat din: lory din  13 Iulie 2006, 10:02:29o sa public un articol pe site in vreo 2 zile despre aceasta investigatie a noastra si mai mult... zic mai mult pentru ca e mai mult decat un simplu cerc in langul de grau.... asa ca stati pe aproape. nu pot mai devreme pentru in acest weekend avem o alta misiune.
Asteptam cu drag acel articol,lory si ma bucur foarte mult sa aud ca cineva de-aici a investigat personal un asemenea caz.Iar plimbarile cu elicopterul pe deasupra unui misterios cerc dintr-un lan de grau pot spune ca sunt fascinante :wink:

lory

acel articol nu e al meu,nu e postat de mine,imi pare rau...ti-ar placea sa cad drept proasta,nu,paleoastronaut?
spooky,vad ca tu l-ai modificat,asa ca te rog sa nu il pui pe numele meu