Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

nu stiu,cercul a fost intinat de multi,chiar reporterul de la protv parca a transmis din centru,asa ca nu stiu cum arata la inceput,udar
si in cartierul meu cainii urla ca nebunii,dar totusi vorbim de un sat,iar in sat nu prea urla asa ca la oras;am stat vreo luna intr-un sat si abia ii auzeam latrand...[nu vorbeam numai de ufo-uri,ci si de  "spirite" (ca sa zic asa )];si eu sunt de parere ca sunt niste cercuri ciudate, posibil sa fie realizate de maini terestre
adim, am vazutsi eu reportajul,a fost chiar interesant;presupun ca prietenul tau nu s-a lasat influentat de nimic..mai multe date nu poate da?
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

DepthOfField

Legat de urlatul cainilor... pai cred ca de obicei orice noapte seamana cu cealalta si tot asa, am definit aici "situatia normala", firescul. Cainii nu se agita in aceasta situatie normala.
Daca ceva se intampla, indiferent ce, zgomote/lumini/miscari, undeva local, si niste animale sau caini de prin zona se sesizeaza, ei incep sa dea alarma. Cred ca si latratul cainelui este purtator de mesaj, in sensul ca se poate latra de frica, de atac, de chemare a altora, de imperechere, de avertizare a inamicului care incalca teritoriul etc etc. Deci daca ceva nefiresc se intampla, atunci cainii pot alarma si pe ceilalti, si, la randul lor, ceilalti caini vor constata ca se intampla ceva nefiresc (caci, nu-i asa, in mod normal, e liniste si pace), asadar, nefirescul "se imprastie".
Sa presupunem ca niste glumeti se-apuca sa faca acele cercuri..deci noapte, lumini, galagie..E-adevarat, departe de sat, dar, local, acolo, ceva nu e normal, nu e firesc.. Vietuitoarele, pasari, sobolani, etc, caini mai apropiati sesizeaza "nefirescul". Daca se apuca sa latre, vor alarma si vor propaga nefirescul, asa cum am exemplificat mai sus. Normal ca daca Gheorghe din sat n-are somn la 2 noaptea, o sa auda cainii latrand, dar nevazand nimic neobisnuit, si o sa i se para ciudat, adica va recunoaste ca se intampla ceva "nefiresc", neobisnuit.
Adica, ce vreau sa spun, latratul cainilor nu mi se pare ceva "straniu" sau cu semnificatie de "straniu" in sine, ci doar ca sa zic asa, o "tulburare a linistii publice", indiferent de motiv...indiferent ca trece ozn-ul sau hotii fac un gratar si galagie in padure.
Asa ca in continuare, acele cercuri pot fi facute de "glumeti", iar latratul cainilor nu inseamna decat o confirmare a momentului cand s-a produs evenimentul.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  30 Iulie 2006, 10:41:57Adica, ce vreau sa spun, latratul cainilor nu mi se pare ceva "straniu" sau cu semnificatie de "straniu" in sine, ci doar ca sa zic asa, o "tulburare a linistii publice", indiferent de motiv...indiferent ca trece ozn-ul sau hotii fac un gratar si galagie in padure.

Acei caini ar trebui sa fie amendati pentru "tulburare a linistii publice"  :-D LOL

AdiM

Citat din: ciuciulete din  30 Iulie 2006, 10:41:57
Legat de urlatul cainilor...

Mie mi se pare evident ca animalele, si ciinii in mod special, fiindca traiesc aproape de oameni, in orase si sate, peste tot unde sunt oameni, percep lucruri pe care omul nu le percepe, si aceste perceptii le provoaca uneori reactii stranii.
Eu ma uit de pe balconul meu (stau la un bloc, in oras) si vad adesea cum ciinii vagabonzi din zona, in general linistiti, latra intens cind trec pe strada tigani, sau oameni cu aspect mai ciudat, iar uneori chiar si la oameni cu aspect normal. Cred ca ei, ciinii, simt la acei oameni ceva diferit fata de cei la care nu latra, ceva care ii irita si ii face sa fie agitati.

ryn

in timpul unei experiente OZN am avut senzatia ca trebuie sa imi parasesc pielea si sa dispar in secunde sau fractii de secunda....

jackie28t

Citat din: ryn din  06 August 2006, 02:40:55
in timpul unei experiente OZN am avut senzatia ca trebuie sa imi parasesc pielea si sa dispar in secunde sau fractii de secunda....
Poate ca intr-o zi ai sa ne spui si nou ce sa intamplat de fapt in acele momente.Sa fi fost oare asa de inspaimantator.M-ai facut tare curios.Mai ales ca astept cu nerabdare "AMINTIRI DIN UFOLOGIE" 3 :wink:

Protector

Citat din: AdiM din  29 Iulie 2006, 19:26:50
Citat din: Elvin din  28 Iulie 2006, 21:39:27
Si totusi daca au fost alienii, chiar e curios ce interes aveau sa aterizeze acolo. E un simplu sat, obscur, dintr-o tara nainsemnata pe harta lumii

Iar scopul acestor cercuri pare sa fie acela de a ne atentiona ca exista o inteligenta superioara celei umane, in Univers, dar e clar ca omenirea nu va intelege asta oficial si larg decit atunci cind va fi pregatita.

Aceasta declaratie ptr mine nu este logica. Daca aveau intentia sa ne previna sau sa ne pregateasca ptr viitor, ajungea daca aterizau in fata Palatului Cotroceni si cereau un interviu la Pro TV. Ce tot atat bataie de cap cu cercurile pe camp.  ??   :-D

AdiM

Citat din: Protector din  07 August 2006, 00:24:57
Aceasta declaratie ptr mine nu este logica. Daca aveau intentia sa ne previna sau sa ne pregateasca ptr viitor, ajungea daca aterizau in fata Palatului Cotroceni si cereau un interviu la Pro TV. Ce tot atat bataie de cap cu cercurile pe camp.  ??   :-D

Pare logic ce spui tu, dupa gindirea ta, dar se vede treaba ca ei gindesc altfel.

Elvin

Poate ashtia care deseneaza figuri prin popushoi is nishte rebeli, in timp ce oficial confederatiile extraterestre respecta cu strictete un principiu de non-interventie gen "first directive' din Star Trek [interzicerea amestecului in treburile pamantene, pe ideea ca orice interventie ar putea altera 'dezvoltarea culturala' a speciei]

AdiM

Citat din: Elvin din  07 August 2006, 13:22:17
   Poate ashtia care deseneaza figuri prin popushoi is nishte rebeli, in timp ce oficial confederatiile extraterestre respecta cu strictete un principiu de non-interventie gen "first directive' din Star Trek [interzicerea amestecului in treburile pamantene, pe ideea ca orice interventie ar putea altera 'dezvoltarea culturala' a speciei]

Este posibil si asta, si cred ca putem emite ipoteze, de pilda:

- Este posibil ca diferite civilizatii extraterestre sa aiba principii foarte diferite de abordare a contactului cu alte civilizatii mai putin avansate ca ele - e clar ca sunt mai avansati ca noi, daca ei au putut veni personal aici, iar noi abia trimitem roboti pe Marte. Daca, totusi, nici una nu a ales calea de ateriza in Piata Centrala cu surle si trimbite, cu siguranta ca au motive bune sa evite asa ceva fara o pregatire prealabila a momentului. Poate chiar s-au pus de acord intre ele sa nu faca asa ceva, daca exista o Federatie Galactica, asa cum am citit. Noi am vazut, din istoria noastra, ce s-a intimplat cind europenii au ajuns in America, si au distrus o civilizatie ca sa o inlocuiasca brutal cu a lor. Se poate ca extraterestrii sa fi inteles ca distrugerea altor civilizatii nu este corecta si nici macar rentabila - asta se vede si din istoria noastra, unde marile puteri din vremea colonizarii Americii (Spania, Anglia, Franta, Portugalia) au pierdut, in numai 4 secole, suprematia mondiala tocmai in favoarea coloniei de peste mari, SUA. Ele n-au putut prevedea ca propria lor cultura, implantata cu forta in lumea altor popoare, va evolua intr-o maniera inedita si puternica, si care apoi le-a depasit pe plan global. Cu siguranta ca extraterestrii sunt suficient de intelepti ca sa nu se impuna fortat sau sa faca parada de forta si de tehnologia lor in fata altor civilizatii mai putin avansate.
- Este posibil ca anumite entitati extraterestre nici macar sa nu aiba nevoie sa vina aici personal si cu nave, daca au ajuns prin evolutia lor culturala sau genetica la asemenea tehnologii sau capacitati prin care pot desena figuri pe cimpurile noastre de la distanta. Se poate ca desenele acelea sa fie executate de mici roboti, dispozitive automate ale ET, sau poate chiar de niste ET de o forma si o putere inimaginabila pentru noi - depinde ce or fi acele luminite minuscule pe care spun unii ca le-au vazut planind peste cimp si imediat aparea in urma lor un desen...

E loc si de alte ipoteze.

Shadowman

Citat din: ryn din  06 August 2006, 02:40:55

Mai cunosc pe cineva...S-a trezit intr-un loc in care au aparut cercuri... (in lanul de griu... )Mijloc eficient de locomotie intre doua lumi...Vorba filozofului : Ma invirt intre Dumnezeu si neamul meu... Ai senzatia ca te gasesti in doua locuri...Mijlocul asta de locomotie face sa paleasca toata stiinta extraterestra in materie de navigare inter-stelara-planetara-galactica...La inceput soseste  CEVA ,DUPA care vin si "extraterestrii "...cu NAVE,FARFURII... Cercurile de asta apar (cele adevarate...of course...) :APARE CEVA SI LE SCAPA DE SUB CONTROL...ATUNCI INCEP SA CAUTE ...CEVA ! Mai multe in numarul viitor...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

jackie28t

Bine ai venit printre noi Shadowman  :wink:
Apropo,care este parerea ta in general despre aceste cercuri misterioase ce apar in lanurile de grau? :roll:

Shadowman

Citat din: jackie28t din  08 August 2006, 00:08:43
Apropo,care este parerea ta in general despre aceste cercuri misterioase ce apar in lanurile de grau? :roll:

Imi place sa discut din trairi...Eu n-am pareri ( de pareri nu ducem lipsa...) Eu am convingeri...
Studiati fotografia -"Gate of... " Cei avizati vor intelege...
Pareri ? Unele sunt desenate cu diverse instrumente (compas ,scindura ,sfoara,etc...) altele apartin intradevar unor nave spatiale care nu se fabrica la NASA sau IAR Ghimbav...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

jackie28t

Citat din: Shadowman din  08 August 2006, 00:24:21
Citat din: jackie28t din  08 August 2006, 00:08:43

Imi place sa discut din trairi...Eu n-am pareri ( de pareri nu ducem lipsa...) Eu am convingeri...
Studiati fotografia -"Gate of... " Cei avizati vor intelege...
Pareri ? Unele sunt desenate cu diverse instrumente (compas ,scindura ,sfoara,etc...) altele apartin intradevar unor nave spatiale care nu se fabrica la NASA sau IAR Ghimbav...

Eu ma gandeam ca-i sa raspunzi cu :Bine v-am gasit :-D
Apropo Shadowman, de unde stii ca ''altele'' apartin unor nave spatiale?Ce te face sa crezi acel lucru?:roll:

Shadowman

Apropo Shadowman, de unde stii ca ''altele'' apartin unor nave spatiale?Ce te face sa crezi acel lucru?:roll:
[/quote]
Scuze,am intrat cam brusc...
Pai ca sa crezi trebuie sa auzi, sa vezi si eventual sa te minunezi...Mai greu e cu pipaitul...Banuiesc ca o sa ma intrebi daca am vazut o nava spatiala fabricata pe alte lumi...Da,am vazut,exista...Tinind cont de faptul ca
am vazut-o de la o distanta destul de mica (sub 50 de metri) e clar ca n-am vazut baloane meteo,planeta Venus,licurici,bondari vopsiti cu fosfor...Un caz celebru la noi in tara au fost cercurile aparute in lanul de griu
de linga Arad (iunie 1994...) Am facut o mini-investigatie pe cont propriu referitoare la acele aparitii...Cu ce mai stiam eu,cu ce mai scriau ei,cu ce am mai vazut si trait eu,puse asa cap la cap si ingramadite am ajuns
la concluzia ca unele cercuri nu s-au desenat cu sfoara ,ci apartin intr-adevar unor obiecte zburatoare dupa
alte meleaguri...

JOHN F. KENNEDY