Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 18 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SLEAH19

Citat din: Nicipreaprea din  21 Septembrie 2011, 03:20:10

- N-am, Doamne, .............o idee...

Original.......  da tot un guvide rămâi .

Singurul tău ţel este să te înregimentezi în haita vreunui mascul alfa  şi să latri când ţi se dă voie.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Citat din: SLEAH19 din  20 Septembrie 2011, 23:07:50
    Totuşi, trebuie să ai umorul pus cât de cât la punct , ca să înţelegi unele lucruri de pe......  Pagina Comică.
Recunosc că părerea lui romulus despre tine ma indus în eroare, de aia te-am bagat in banc . Nu era nimic deplasat.
Deci, ieri aveam umorul atarnat in cui. M-am operat la un picior si-mi trecuse efectul analgezicelor. Asta e... eram in da bad mood.

Nox, te rog sa stergi bancul meu de mai sus.

zana@M

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

ATENŢIE, ROMÂNI! EXTRATEREŞTRII VOR SĂ NE INVADEZE...

DISPARIŢII INEXPLICABILE
În vreme ce dădea de mâncare la raţe, pensionara M.D., din comuna Vişina, a constatat cu stupoare că, pe măsură ce îngurgita grăunţele, una dintre ele a căpătat o strălucire bizară. Raţa a dispărut, cu un pocnet sec într-un nor incandescent, spre groaza bătrânei. Celelalte raţe, foarte stresate, au refuzat cu obstinaţie orice fel de hrană. :-o :rocket: :martiansad: :ufo:

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

fiulploii

dedicatie pentru toti forumistii RUFOn , trecuti , prezenti sau viitori  :-)
Florian Pitis - Toti suntem putin luati

lylyt_ice

:-D :-D :-D :abduct: tare...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Arrow

Nox

Citat din: mm din  08 Octombrie 2011, 14:02:26
@fiulploii, Nu esti corect: ortodoxia nu te "zgandare" si te lasa in pace deoarece nu este impusa nimanui cu forta, prin lege sau prin constrangere iar in mesajul anterior tocmai acest lucru l-am subliniat.

FALS, FALS și iarăși FALS, este impusă prin lege, deoarece de câțiva ani religia e obiect de studiu obligatoriu. Şi să te pună naiba să-ţi scoți copilul de la studiul religiei pentru că atunci o să fie "arătat" cu degetul și marginalizat, etc... Şi atunci vei avea o întreagă generație de believeri pentru că o minte şi personalitate neformată e mai ușor de îndoctrinat. Deci te rog frumos nu îmi jigni inteligența.

Sistemul şcolar, vector al îndoctrinării religioase
http://www.asur.ro/noutati/sistem-vector-indoctrinare

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

@Lex

foarte tareeeee  NOX     :evil: :-) :-)

zana@M

Asa este, ii indoctrineaza religios in scoli. Ii obliga sa cumpere in fiecare an alte carti de religie pe motiv, nu corespunde cu programa scolara de parca religia s-ar schimba  de la o zi la alta  sau de la un an la altul .Bani si timp alocati aiurea.

kefren

Ooooooo,si nu doar prin lege ori la scoala.Dupa ,asa zisa, Revolutie la vreo cativa ani,mi-au batut la usa cativa popi,ortodocsi bineinteles,sa-mi spuna ca sunt obligat sa platesc nu stiu ce taxa anuala catre biserica.Le-am spus ca nu sunt ortodox si ca nu doresc sa beneficiez de serviciile lor,eiiiiiiiiii,atunci sa fii auzit afurisenii si alte cuvinte pe care nu le pot reproduce,la adresa mea si a familiei mele.Si atunci, ma intreb si eu cum ortodoxia este dreapta credinta si singura adevarata?

mm

@Nox,
  Poate ca am cam ramas in urma cu informarea dar nu cred ca daca esti musulman, ateu sau iehovist te obliga cineva sa faci cursul de religie (ortodoxa).
  Orice ortodox ce doreste sa paraseasca religia nu e impiedicat de nimeni sa o faca. De nici o lege.

Legea "impunerii religiei" de care vorbesti a fost adoptata pentru majoritatea romaneasca de ortodocsi, care depaseste 90% in Romania. Ori minoritarii au mai multe drepturi decat majoritatea si au voie sa le bage bete-n roate majoritarilor?

Believerii au acceptat din start aceasta indoctrinare. De ce ar trebui sa vina niste minti "revolutionare" si sa-i elibereze din "intunericul credintei in Dumnezeu"? Ori believerii nu au dreptul sa-si aleaga si sa-si practice credinta in propria lor tara (democratica)??
  Unde-i falsul? Nu cumva e mai mare FALSUL din inteligenta folosita gresit?
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

calator astral

Citat din: Nox din  08 Octombrie 2011, 14:24:56
FALS, FALS și iarăși FALS, este impusă prin lege, deoarece de câțiva ani religia e obiect de studiu obligatoriu. Şi să te pună naiba să-ţi scoți copilul de la studiul religiei pentru că atunci o să fie "arătat" cu degetul și marginalizat, etc... Şi atunci vei avea o întreagă generație de believeri pentru că o minte şi personalitate neformată e mai ușor de îndoctrinat. Deci te rog frumos nu îmi jigni inteligența.

Sistemul şcolar, vector al îndoctrinării religioase
http://www.asur.ro/noutati/sistem-vector-indoctrinare

nox> nu fac vreun comentariu pe marginea afirmatiilor tale, imi permit doar o scurta analiza a fotografiei.

Ce vedem aici?
O fetita nevinovata care se joaca cu ursuletul ei,stringindu-l cu dragoste in brate, un copil modern, bine imbracat si ingrijit, cu blugi la moda si sandalute delicate albe, fara basma pe cap si fara fustita sau rochie pina la glezne, un copil liber sa intoarca spatele Dogmei si sa isi traiasca copilaria, sub pavaza Bibliei totusi, asezata nu departe, pe un scaun, la inaltimea capului.
Cred ca aceasta imagine corespunde perfect situatiei actuale.
Credinta evolueaza odata cu timpurile, in special Ortodoxia noastra, profund inradacinata in memoria ancestrala a acestui popor, pionier protocrestin, ortodoxie autocefala, deci perfect autonoma,religie pasnica si toleranta axata esential pe contemplatie si traire interioara, si care nu degeaba s-a deosebit de Catolicismul rigid,mult mai ofensiv in prozelitism.

Serban M

Citat din: calator astral din  08 Octombrie 2011, 23:09:14
nox> nu fac vreun comentariu pe marginea afirmatiilor tale, imi permit doar o scurta analiza a fotografiei.

Ce vedem aici?
O fetita nevinovata care se joaca cu ursuletul ei,stringindu-l cu dragoste in brate, un copil modern, bine imbracat si ingrijit, cu blugi la moda si sandalute delicate albe, fara basma pe cap si fara fustita sau rochie pina la glezne, un copil liber sa intoarca spatele Dogmei si sa isi traiasca copilaria, sub pavaza Bibliei totusi, asezata nu departe, pe un scaun, la inaltimea capului.
Cred ca aceasta imagine corespunde perfect situatiei actuale.
Credinta evolueaza odata cu timpurile, in special Ortodoxia noastra, profund inradacinata in memoria ancestrala a acestui popor, pionier protocrestin, ortodoxie autocefala, deci perfect autonoma,religie pasnica si toleranta axata esential pe contemplatie si traire interioara, si care nu degeaba s-a deosebit de Catolicismul rigid,mult mai ofensiv in prozelitism.

Mai imparti mult din opiniile tale fanatico religioase pe forumul asta de oameni putin ''treziti'' sau constienti ? Cred ca ar fi cazul sa te muti pe un site de profil bisericesc.

Rusine sa iti fie ca porti un nickname ce se cam afla in antiteza cu povetele din biblia ce te arde pe rug pentru vrajitorie si te loveste cu pietre pentru necredinta, paganule.

Si de altfel sarac cu duhul mai esti cand calatoresti cu avatarul plin de podoabe cocalaro-astralice.

Nu a fost un atac la persoana, doar incerc sa iti evidentiez cat de mult iti aperi religia, sau prostia frumoasa.