Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vampiri

Creat de pri3st3ss, 17 Iunie 2006, 21:07:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

romulus

CitatPentru-cã de fapt ºi de drept EI se trag pe undeva din..NOI.

Ok , asa sa fie, dar de unde rezulta asta, taica?
Avem vreo proba, ceva palpabil, sa pun eu degetul, vorba lui Toma ?

CitatAcum spune-ne si noua mai multe din ceea ce stii tu.

Nu numai sa ne spuna , ca asa pot "povesti" si eu : fapte, probe, pe ce se bazeaza cand "spune"?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tayka

ROMULUS-Dacã aº deþine mãcar o fãrâmã de PROBÃ (deºii nu ai specificat ce probã ai dorii)aº fi dispãrut de mult aºa cum s-a întâmplat cu mai toþi cei urmãriþi de-oamenii în negru-ufo-logi,specialiºti, reporteri,.O probã ar fi chiar dispariþia probelor ,rãspunsuri neruºinate date de marile guverne ale lumii,þinerea cu dinþii la secret a unor fapte ºi întîmplãri cu zeci ºi sute de martori credibili,probe ar mai fi piramidele ,sfinxul,ins.Paºtelui,Stonegenne,Palenke,Ballbek,dar ºi Þugui,Dãniken,Al.
Kardek,Bãlceºti,Negureanu,Rudolf ªteiner,etc.etc.etc.Asta ca sã nu urc în bibliotecã cã-þi umplu pagina cu...probe.De ce nu le ceri ºi lor niscai probe palpabile?sã pui ºi tu degetul prin..Shamballa,sau pe la Achaºa,Mã rog,este problema ta cã eºti Toma Necredinciosul-Trãieºte-þi clipa ºi sã fii sãnãtos.
LYLYT_ICE-EIcum spuneam,au ajuns la un stadiu de viaþã hypper-înalt.Dea lungul vremii ºi al drumului lor au lãsat in urmã aproape toate bagajele vieþii, au renunþat la proprietãþi,au desfiinþat banii,apoi orînduirea politicã,popoare,limbi,
sa dat justiþia pe mîna super- computerelor ,pînã aici poate cã noi oamenii am înþelege rostul acestor schimbãri,dar de aici înainte vom devenii cu adevãrat sceptici pentru cã judecata noastrã nu va mai putea reacþiona normal la  motivaþia schimbãrilor ce vor urma,ºi anume-Sa desfiinþat familia,ºi sa renunþat la sistemul bisexual ,convinºi fiind cã familia a fost un obstacol major în calea progresului fiecãrui individ,iar sistemul bisexual a generat cele mai grele probleme de viaþã societãþii,trãgând-o mereu înapoi spre animal.Dar eradicând aceste racile EI se vor confrunta cu probleme f. grele-pe care totuºi le vor rezolva -iar una din marile rezolvãri a fost creierea omului,ca verigã necesarã în noul lanþ trofic.Despre acestea însã în alt fascicol.Pînã atunci vã aºteptãm cu pãreri ºi sugestii-pertinente,sau chiar ..ºi impertinente :x

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

blackcat

Ok,vad ca ati dezbatut cu varf si indesat acest subiect al vampiriilor energici.Pe mine ma intereseaza ceea ce stiti despre cei din scenariile Hollywood-ene.Am un caz la care lucrez acum si orice informatie imi poate fi de folos.Asa ca astept replay cu orice :mrgreen:

padme

Citat din: blackcat din  18 Decembrie 2009, 17:35:28
Am un caz la care lucrez acum si orice informatie imi poate fi de folos.

ce'alea? nu de alta dar mi-ai starnit curiozitatea, asa ca multumesc pt detalii! :)))))))))))))))

alex24

S-ar parea ca acesti vampiri isi pot lungi
                  timpul de viata prin o alimentare corecta. In cazul in care refuza sa se hraneasca vor avea o stare generala proasta, se vor
                  imbolnavii si chiar vor zace la pat. Toti vampirii si chiar unii muritorii pot face psi-feeding-ul, dar numai cei psi il fac
                  pentru a supravietui. Toate clasele de vampiri pot stapanii telekinezia dar necesita o concentrare sporita. Dupa catva timp
                  de antrenament vampirii psi pot controla aceasta abilitate. Psi-feeding-ul poate fi facut numai daca vampirul este aproape
                  de persoana pe care o dreneaza sau daca o atinge, dar niciodata nu va putea crea alti vampiri printr-un schimb de energie.
Sunt printre voi...dar...nu sunt unul dintre voi!!!

jean

Nu cred ca exista vampiri asa cum sunt prezentati in filme. Animalele rapite si gasite fara sange sa fie opera vampirilor?  :lol:
Vampiri energetici?....Energia, transferul de energie, se supune in primul rand diferitelor legi fizice, poate si al altor legi mai putin cunoscte de noi. Dar oricum un vampir energetic nu poate fura energie de la cineva daca frecventele, energiile difera foarte mult. Dispare fenomenul de rezonanta dintre cei implicati. O alta piedica ar fi distanta dintre emitator si receptor, distanta mare efect aproape nul. Si mai cred ca, organismul omului are anumite sisteme de aparare. Trebui numai sa ascultam eul interior si ne va spune de ce persoane sa ne ferim. Si nu in ultimul rand cineva ne are in paza si nu va permite astfel de interventii. Trebuie numai sa credeti.
Adevarul este dincolo de noi

vladtheodor

Doua calugarite mergeau cu masina la plimbare. In drum, un vampir se izbeste de parbriz, se prinde de masina si incepe sa tipe, zbiare, isi arata coltii. Soferita speriata, nu stie ce sa faca, la care pasagera: -Da-i cu stergatoarele!! da drumul la stergatoare, il loveste pe vampir, dar acesta nu cade. Pasagera: -Stropeste-l cu apa sfintinta!! soferita, da drumul la jetul de apa, urla vampirul, dar tot nu cade. Disperare, aproape ca vampirul intra in masina. Pasagera: -Incearca si cu crucea!! la care soferita, da geamul jos si striga: -Date-n crucea matii jos de pe masina!!!
Eu!? - Vorbesc de unul singur. Ceilalti abereaza doar... Si altii chiar ne cred. :D
R.I.P. Ronnie James Dio !!!

Stefy1994

Interesant topicul,ma pasioneaza subiectul ''vampiri'',si chiar cred in existenta vampirilor psi.Mai ales ca am de-a face cu unul-in fiecare zi trebuie sa ma feresc de atacurile lui.Cand eram clasa a7a,s-a transferat la noi un baiat aparent bland,destept,civilizat,ce mai,baiatul ideal.Am fost o vreme cea mai buna prietena a lui-avand in vedere ca amandorura ne plac cam aceleasi filme,carti,etc.Insa a inceput sa fie violent,se purta urat cu celelalte prietene ale mele,nu mai asculta de nimeni inafara de mine.Prietenele mele dadeau semne de slabiciune in fata lui si recunosc,de la o vreme incepeam si eu sa am dureri de cap insuportabile cand devenea violent.Si nu din cauza ca ma enervam,era altceva.Intr-o zi,i-am spus ca imi pare rau,dar asa nu mai puteam continua si practic ''i-am dat papucii'',l-am lasat balta.A inceput sa se poarte urat cu mine,mereu incerca sa ma faca sa ma enervez.In acele momente,simteam o stare de ameteala,ma durea capul si parca nu mai aveam energie in mine,iar el se simtea tot mai bine,era tot mai vesel,mai plin de energie.Era malefic.In timpul orelor,cand eram atenta la ce predau profesorii,se uita la mine,si eu ma simteam slabita,ameteam,uneori ma durea capul sau stranutam.Toate acestea incetau cand nu se mai uita la mine.Stiam ca ceea ce facea avea legatura cu paranormalul,insa numai cand am aflat de vampirii psi mi-am dat seama ca da,el e vampir energetic.Intre timp,am invatat sa-l infrunt-nu doar pe el,ci si pe altii-prin diferite metode.Am invatat sa nu ma tem de ei.Acum,nu mai sunt colega de clasa cu el,dar suntem tot la acelasi liceu.Mai incearca el,cand dam nas in nas pe coridor,sa-si faca ''masa''cu energia mea,insa din nefericire pt el,acum sunt imuna.Putem deveni imuni la atacul vampirilor energetici,totul e sa stim sa trecem peste frica,sa stim sa-i infruntam cu vorba,cu privirea,si cel mai important,sa dam dovada de mai multa intelepciune decat ei.V-o spun din proprie experienta,cea pe care v-am relatat-o si voua. :wink:

p.s.:Cu vampirii energetici nu-i de gluma.
Friendship is the greatest treasure

Tayka

Nu cred eu cã un tânãr licean ºtie ºi poate produce un atac psyhic,dacã îl întrebi nici nu va ºtii cei acela,mai de grabã tind sã cred cã þi-ai produs singurã o autosugestie de care va trebuii sã te eliberezi repetându-þi cu convingere de câteva zeci de ori ideia cã el este chiar f. slãbuþ ºi prostuþ comparativ cu tine.De altfel am înþeles cã te-ai ºi eliberat de aceastã psihozã.Vei reuºii sã previi mult mai uºor astfel de situaþii învãþând un pic ºi arta protecþiei psyho.-vezi pe aici:
http://www.google.ro/search?hl=ro&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=tnm&q=metode+de+protec%C5%A3ie+contra+atacului+psyhic&btnG=C%C4%83utare&meta=&aq=f&oq=
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Stefy1994

Tayka...Colegul acesta al meu de liceu e foarte pasionat de paranormal,stie everything despre vampiri&stuff,nu vreau sa te contrazic,insa cred ca ar putea foarte bine produce un atac psihic.Nu e doar o autosugestie pe care mi-am produs-o singura.La inceput n-am stiut ce mi se intampla,dupa cum am zis,stiam doar ca tine de magie,paranormal,spune-o cum vrei,insa dupa ce am citit pe mii de site-uri despre atacuri energetice&stuff si dupa simptome,mi-am dat seama ca ceea ce facea ''tanarul licean'' se numeste atac psihologic.

SpiritAngel

deci vreau sa spun ca vampiri exista si astazi si nu sunt foare ciudati,adica inatisarea o au normala ca si fintele umane,eu am fost in cateva localitati unde se afla ceva ascunzatori de a lor.Prin inprejurimea ascunzatorilor fac niste semne foarte ciudate pe stalpi sau ziduri.Ei nu mai ucid oameni sa bea sangele , cresc animale si iai fac o recolta propie de sange.De exempu daca se duce cineva la ei si e zice ca vea sa devina vampir intai il testeaza si daca trece testul il transforma daca nu il omoara pentrru ca le-a gasit ascunzatoarea.De obicei au o aura mult mai mare ca a oamenilor normali.

Stefy1994

SpiritAngel,as vrea sa stiu si eu in care localitati exista vampiri despre care spui tu.Sunt foarte curioasa.Si de unde stii tu despre ei?De unde stii de obiceiul acesta al lor,ca daca cineva merge la ei,le spune ca vrea sa devina vampir acea persoana trebuie sa treaca un test si daca nu-l trece,vampirii il ucid pt ca le-a gasit ascunzatoarea?Nu spun ca nu-i adevarat ceea ce spui tu,dar da exemple de localitati unde sunt asemenea vampiri. :wink:

Tayka

În opinia mea atacul psyho ºi vampirajul sânt douã treburi complet diferite ºi dacã primul este îndreptat spre aurã cãutând penetrarea ºi chiar spargerea ei,celãlalt-vampirul îþi furã prin diverse metode din corpul sau dublul energetic,dar în nici un caz nu bea sânge,sau alte prostii întâlnite prin filmele cu vampiri-De fapt sa dat denumirea de vampiri unor oameni care prin diverse atitudini neconformiste reuºesc sã-þi capteze ºi apoi sã-þi exploateze atenþia pânã când te enerveazã ºi te obosesc la maxim.Aceºti aºa ziºi vampiri se împart în mai multe categorii,dupã metoda de abordare;unii spun mereu glume,alþii pozeazã în victime,pretinzând cã sânt mereu persecutaþi,majoritatea absorb energia dar sânt alþii care dinpotrivã îþi oferã cu generozitate energia lor deºii aceºtia n-ar trebuii sã se cheme vampiri ci mai degrabã învãþãtori,vindecãtori,etc.Mai multe despre vampiri aici:
http://www.daopsi.ro/335-vampiri-energetici-metode-de-autoaparare-kapita-grigori-.html

Demiurgul

Oare de ce un vampir energetic isi face publice starile ,etc ....Asta nu inteleg

Tayka

Citat din: Demiurgul din  21 Februarie 2010, 18:55:08
Oare de ce un vampir energetic isi face publice starile ,etc ....Asta nu inteleg
Cred cã este metoda de abordare cea cu care îþi atrage atenþia pentru ca apoi sã þi-o capteze,ºi odatã cu ea ºi energia.